Bi şekilde doğacak ama bakalım nasil olacak
Gönderiver salonda uyusun ya @mllen in dediği gibi yatağın keyfini çıkaraz bi zaman kaldı zaten en azından geceleri uykunu al, ben alamıyom sen al rüyayı cinsiyeti öğrenmeden önce çok gördüm her gece koluma altın bilezikleri diziyordum , cinsiyeti öğrendik gitti bilezikler bi daha görmedim
Ya ben ilk trimesterda çok rüya görürdüm, böyle her gece 4-5 tane filan. Sonra kesildi onlar. Ama şimdi yine başladı abuk subuk şeyler görüyorum sürekli
Magnezyumu ben öğleden sonra içiyordum, sodayı da akşam içiyordum ama kasılmalar kesilmiyordu. Artik magnezyumu sabah içiyorum, öğlen soda iciyorum baktım akşam kasılma var bacaklarımda 1 soda daha içiyorum. Sodayı açınca hemen icemiyorum biraz havalandirip asiti azalınca içiyorum. Hem doktorunlar konuş istersen de böyle dene.Alıyorum. Magnezyum, kalsiyum ikisi de var. Hergün süt yoğurt ayran tüketiyorum. Yeterli gelmiyor sanırım artık
Ben kötü kabuslar görüyorum sanki gerçek gibi sürekli uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığı yerden devam uyumak istemiyorum artık o derece psikolojim bozuldu iyice yaGeceleri bilerek oynuyorlar ya
Bende tam yatıyorum pıt pıt atıyor hadi kızım diyorum yok yani
Kocam da gelip dibime giriyor zaten sağlıklı uyuyamıyorum :/
Geçen gece kalktım kızdım.
Kulağımın dibine girmiş bir de horluyor
Ben bir de çok rüya görüyorum siz de öyle misiniz kızlar ?
Konuştum canım az önce. Magnezyumu ikiye çıkardı. Sürekli yattığım için ev içinde ara ara yürümemi istedi. Yatarken de ayaklarımı yüksekte tutmamı söyledi. Eşim burdayken aslında yemek kahvaltı falan hareket ediyordum biraz. O gititğinden beri yapcak birşey de olmayınca sürekli yatar oldum. Soda da aklıma gelirse içiyordum açıkçası ama şimdi alarm kurdum her akşama sen de yazıncaMagnezyumu ben öğleden sonra içiyordum, sodayı da akşam içiyordum ama kasılmalar kesilmiyordu. Artik magnezyumu sabah içiyorum, öğlen soda iciyorum baktım akşam kasılma var bacaklarımda 1 soda daha içiyorum. Sodayı açınca hemen icemiyorum biraz havalandirip asiti azalınca içiyorum. Hem doktorunlar konuş istersen de böyle dene.
Ben kötü kabuslar görüyorum sanki gerçek gibi sürekli uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığı yerden devam uyumak istemiyorum artık o derece psikolojim bozuldu iyice ya
Al benden de o kadar. Kötü rüya arada görüyorum fakat mutlaka hergun bir sürü rüya görüyorum hemde saçma sapan şeyler. Uyanıyorum diyelim tekrar yatınca başka bir rüya yine peşinden geliyor. Deliksiz bir uyku yok sürekli beyin meşgul. Zor ya. Demekki bu aylarda böyle rüyalar herkes görüyormuş bi bana özel degil, ben de diyordum ne oluyor bana böyleBen kötü kabuslar görüyorum sanki gerçek gibi sürekli uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığı yerden devam uyumak istemiyorum artık o derece psikolojim bozuldu iyice ya
Isallah ise yarasin canim sodayı öğleden sonra içsen belki daha iyi olur. Benimde akşamları belim, karnim, sırtım çok ağrıyor. Şişiyor sanki her yerim geriliyor . Sabah olunca kuş gibi hafifliyorum. 10 kilo almışım bu ay 4 kilo aldım fazla oldu birazKonuştum canım az önce. Magnezyumu ikiye çıkardı. Sürekli yattığım için ev içinde ara ara yürümemi istedi. Yatarken de ayaklarımı yüksekte tutmamı söyledi. Eşim burdayken aslında yemek kahvaltı falan hareket ediyordum biraz. O gititğinden beri yapcak birşey de olmayınca sürekli yatar oldum. Soda da aklıma gelirse içiyordum açıkçası ama şimdi alarm kurdum her akşama sen de yazınca
Bir kaç gün böyle takip edelim dedi. Zaten perşembe ya da cuma kontrole gideceğim. İşe yarar inşallah
İnşallah canım. Aslında evet iki magnezyum arası soda daha mantıklı olurIsallah ise yarasin canim sodayı öğleden sonra içsen belki daha iyi olur. Benimde akşamları belim, karnim, sırtım çok ağrıyor. Şişiyor sanki her yerim geriliyor . Sabah olunca kuş gibi hafifliyorum. 10 kilo almışım bu ay 4 kilo aldım fazla oldu biraz
Bu gece seni de bekleriz uykusuzlar kulübüneHahah kızlar siz anlaştınız mı yaa gece gece giripte yazışmışlarValla bende uyuyamadım bi türlü keşke bende girseymişim yaa
Kocaları da salona göndermişler alemsiniz yaa çok güldüüm
Bu arada trendyol indirime girmiş, favorilerinize bi girin bakın derim fiyatı düşmüş olan vardır belki
Güzel günlerde kullanın inşallahOglusuma aldığım ilk ürünler bunlar Allahim kullanmayı nasip etsin isallah. En sevdiğimiz yastık kılıfını içine konan battaniye yastık seti oldu. Bugun yatağıni da sipariş verdim artık kıyafetleri esyalari alacağız. Sukur bu aylara kadar geldik az kaldı evlatları kavuşmaya.
Bebek çamaşırları için hangi deterjanlari aldınız. Çamaşırları yikayanlar bilgi verebilir mi kokuları nasıl?
Ay bende öyle bağırmışım geçen hatırlamıyorumBende ya
Geçen çok alakasız şeyler görüyorum uyanıyorum eşime sataşıyorum
Adam valla erecek
Çok güzeller güle güle kullannOglusuma aldığım ilk ürünler bunlar Allahim kullanmayı nasip etsin isallah. En sevdiğimiz yastık kılıfını içine konan battaniye yastık seti oldu. Bugun yatağıni da sipariş verdim artık kıyafetleri esyalari alacağız. Sukur bu aylara kadar geldik az kaldı evlatları kavuşmaya.
Bebek çamaşırları için hangi deterjanlari aldınız. Çamaşırları yikayanlar bilgi verebilir mi kokuları nasıl?
Tesekkur ederimGüzel günlerde kullanın inşallahbiryerden başlayınca gerisi hemen geliyor valla
Çok tesekkurler. Granül sabun mu alsam sıvı mi alsam kararsiz kaldim.Çok güzeller güle güle kullann
Bende granül sabunlardan var ama daha yıkamadım, şubatta mı başlasam yıkama ütüleme işlerine bilemiyorum ya.
Rengi çok güzelmişBu gece seni de bekleriz uykusuzlar kulübüne
Oyun halısı aldım ben şimdi pembik bişey çok hoşuma gittifotosunu ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?