2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Kıyamıyorum ya ama bazen delirtiyor valla kafasına yastık atıyorum
İzne çıkayım eğer uyutmazsa anasına yollayacağım
Bak altın gördüysen kv sana kesin bilezik yapacaktır

Ya ben ilk trimesterda çok rüya görürdüm, böyle her gece 4-5 tane filan. Sonra kesildi onlar. Ama şimdi yine başladı abuk subuk şeyler görüyorum sürekli

Bende ya
Geçen çok alakasız şeyler görüyorum uyanıyorum eşime sataşıyorum
Adam valla erecek

Alıyorum. Magnezyum, kalsiyum ikisi de var. Hergün süt yoğurt ayran tüketiyorum. Yeterli gelmiyor sanırım artık
Magnezyumu ben öğleden sonra içiyordum, sodayı da akşam içiyordum ama kasılmalar kesilmiyordu. Artik magnezyumu sabah içiyorum, öğlen soda iciyorum baktım akşam kasılma var bacaklarımda 1 soda daha içiyorum. Sodayı açınca hemen icemiyorum biraz havalandirip asiti azalınca içiyorum. Hem doktorunlar konuş istersen de böyle dene.

Ben kötü kabuslar görüyorum sanki gerçek gibi sürekli uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığı yerden devam uyumak istemiyorum artık o derece psikolojim bozuldu iyice ya

Konuştum canım az önce. Magnezyumu ikiye çıkardı. Sürekli yattığım için ev içinde ara ara yürümemi istedi. Yatarken de ayaklarımı yüksekte tutmamı söyledi. Eşim burdayken aslında yemek kahvaltı falan hareket ediyordum biraz. O gititğinden beri yapcak birşey de olmayınca sürekli yatar oldum. Soda da aklıma gelirse içiyordum açıkçası ama şimdi alarm kurdum her akşama sen de yazınca
Bir kaç gün böyle takip edelim dedi. Zaten perşembe ya da cuma kontrole gideceğim. İşe yarar inşallah

Hahah kızlar siz anlaştınız mı yaa gece gece giripte yazışmışlar Valla bende uyuyamadım bi türlü keşke bende girseymişim yaa

Kocaları da salona göndermişler alemsiniz yaa çok güldüüm

Bu arada trendyol indirime girmiş, favorilerinize bi girin bakın derim fiyatı düşmüş olan vardır belki

Ben kötü kabuslar görüyorum sanki gerçek gibi sürekli uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığı yerden devam uyumak istemiyorum artık o derece psikolojim bozuldu iyice ya
Al benden de o kadar. Kötü rüya arada görüyorum fakat mutlaka hergun bir sürü rüya görüyorum hemde saçma sapan şeyler. Uyanıyorum diyelim tekrar yatınca başka bir rüya yine peşinden geliyor. Deliksiz bir uyku yok sürekli beyin meşgul. Zor ya. Demekki bu aylarda böyle rüyalar herkes görüyormuş bi bana özel degil, ben de diyordum ne oluyor bana böyle

Isallah ise yarasin canim sodayı öğleden sonra içsen belki daha iyi olur. Benimde akşamları belim, karnim, sırtım çok ağrıyor. Şişiyor sanki her yerim geriliyor . Sabah olunca kuş gibi hafifliyorum. 10 kilo almışım bu ay 4 kilo aldım fazla oldu biraz
Yatagi aldım çok teşekkür ederim Çok uyguna geldi eşimin haberi yok supriz olacak

İnşallah canım. Aslında evet iki magnezyum arası soda daha mantıklı olur
Senin de o zaman ödemler başlamış gibi görünüyor öyle okumuştum bir yerde. Sabahtan akşama artarmış. Aldığın kilonun bir kısmı da ödem muhtemelen. İhmal etme sen doktoruna danış yine.

İnşallah memnun kalırsın canım yataktan. Fiyat performans olarak en mantıklı seçim bu geldi bize

Oglusuma aldığım ilk ürünler bunlar Allahim kullanmayı nasip etsin isallah. En sevdiğimiz yastık kılıfını içine konan battaniye yastık seti oldu. Bugun yatağıni da sipariş verdim artık kıyafetleri esyalari alacağız. Sukur bu aylara kadar geldik az kaldı evlatları kavuşmaya.

Bebek çamaşırları için hangi deterjanlari aldınız. Çamaşırları yikayanlar bilgi verebilir mi kokuları nasıl?

Eklentiler

• 20220111_121405.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 87
  • 20220111_121348.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 87
Bu gece seni de bekleriz uykusuzlar kulübüne
Oyun halısı aldım ben şimdi pembik bişey çok hoşuma gitti fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• DBD7A1F9-E4A3-4952-9A76-87ABCF20E67A.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 88
Güzel günlerde kullanın inşallah biryerden başlayınca gerisi hemen geliyor valla

Çok güzeller güle güle kullann
Bende granül sabunlardan var ama daha yıkamadım, şubatta mı başlasam yıkama ütüleme işlerine bilemiyorum ya.

Güzel günlerde kullanın inşallah biryerden başlayınca gerisi hemen geliyor valla
Tesekkur ederim
Çok güzeller güle güle kullann
Bende granül sabunlardan var ama daha yıkamadım, şubatta mı başlasam yıkama ütüleme işlerine bilemiyorum ya.
Çok tesekkurler. Granül sabun mu alsam sıvı mi alsam kararsiz kaldim.

Bime alt açma ortusu bugun geldi fiyati 12.90 1 tane kalmış aldım bende. Kızımda çok kullanmıştım bunlardan çok kullanışlı oluyor.hastane gibi ortamlarda bu örtüyü serip bebegi yatırıyorum altını öyle alıyorum sonra çöpe atıyorum eve gitmesin mikroplar

Eklentiler

• 20220111_132326.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…