Canım ben asla ondan almam çok çirkin diyip sonra gidip 2 tane aldımGünaydın kızlar
Çok şükür 28. haftadan selamlar
Aranızda Zuppers örtü almayı planlayan veya alıp kullanan memnun olan var mı?
Aslında aşağıdaki klasik örtü setlerini aldım gelmelerini bekliyorum ama bu Zuppers larda bir hoşuma gitmeye başladıBir de malum kiloluyum benim boyutlarımdaki biri için kullanışlı olabilir mi emin olamadım emzirirken falan
Ben de gecelik ve sabahlık takımını bir de terliğini aldım bir de bu tacı uydurdum. Herkesin benzer alması çok hoşuma gittiKızlar ben dayanamadım bunları da aldımSizce nasıl alan memnun olan varsa söylerse sevinirim internetten aldığım için bir yorumda bulunamadım
Mavi Mama Blue Flowers Gömlek Pijama Takımı - Pijama / Ev Giyim
Mavi Mama Blue Flowers Gömlek Pijama Takımı - Pijama / Ev Giyim
Mavi Penti Mama Hamile Blue Flowers Terlik - Panduf Ev Terliği
ayy hepsi cok guzeeel cok begendim canim gule gule kullaninnCanım ben asla ondan almam çok çirkin diyip sonra gidip 2 tane aldımçünkü rüzgarda açılır falan demiştim, bebek de açıyormuş. Gelince denedim çok hoşuma gitti. Biri yazlık biri kışlık kumaşmış. %100 pamuk
Ben de gecelik ve sabahlık takımını bir de terliğini aldım bir de bu tacı uydurdum. Herkesin benzer alması çok hoşuma gitti
Bugün dolabımız da kuruldu. Çilekten Baby Cotton modelinden aldım. Baya bir eşya toparladı.
Yanına da yıllardır her yerde kullanıp çok sevdiğim 6 çekmeceli İkea Malm şifonerimi koydum. Artık giysiler yıkanıp yerleşecek
Ay deme ya olmadı bir tane de ondan mı alsamCanım ben asla ondan almam çok çirkin diyip sonra gidip 2 tane aldımçünkü rüzgarda açılır falan demiştim, bebek de açıyormuş. Gelince denedim çok hoşuma gitti. Biri yazlık biri kışlık kumaşmış. %100 pamuk
Ben de gecelik ve sabahlık takımını bir de terliğini aldım bir de bu tacı uydurdum. Herkesin benzer alması çok hoşuma gitti
Bugün dolabımız da kuruldu. Çilekten Baby Cotton modelinden aldım. Baya bir eşya toparladı.
Yanına da yıllardır her yerde kullanıp çok sevdiğim 6 çekmeceli İkea Malm şifonerimi koydum. Artık giysiler yıkanıp yerleşecek
Ben 13 kilo aldımİlk dozda bende sormuştum sorun olmaz arada bi kaç gun olsun yeter demislerdi ama insan rahat etmiyor haklisinhepimize şifa olsun inşallah,bu dönemde en cok istediğimiz şey
Sağlık ocağına göre 10 kilo almışım, 29. Haftadayim, sizde durumlar ne kızlar?
Bebegin iyidir canim suphen olmasin. Bi yerde okumustum onlar kendilerini ac birakmiyolarmisZor bela bir tabak makarna yiyebildim. Yedikten sonra hareketlendi oğlum çok şükür acıkmış o da demek kisu bol içmeye çalışıyorum canım sağol. Valla buna da şükür bebeğim iyi olsun yeter ki. 26sına perinatolog randevusu buldum aldım hemen. Hastalıktan sonra detaylı bir kontrol olsun diye düşündüm. 26sından önce annemlere gidersem orda özele de gidebilirim. Bebeğimiz iyi olsun biz idare ediyoruz bir şekilde
Cok guzeller gule gule kullanin.Canım ben asla ondan almam çok çirkin diyip sonra gidip 2 tane aldımçünkü rüzgarda açılır falan demiştim, bebek de açıyormuş. Gelince denedim çok hoşuma gitti. Biri yazlık biri kışlık kumaşmış. %100 pamuk
Maşallah her şey çok güzel olmuşBugün dolabımız da kuruldu. Çilekten Baby Cotton modelinden aldım. Baya bir eşya toparladı.
Evet bende onlardanım 3.de de gitti kilolar hemenAma çok ilham verici hikayeler var doğumdan sonra hemen kilosunu verenler çok
Ayy çok cici hepsi iyingunlerde kullanin canim şu keçe düzenleyici cantayi kimden aldın benim kargo geldi bugün içindeki cırt li bölgeleri yok içinde iade oluşturdum bende sen menun kaldıysan link paylasirsan sevinirimCanım ben asla ondan almam çok çirkin diyip sonra gidip 2 tane aldımçünkü rüzgarda açılır falan demiştim, bebek de açıyormuş. Gelince denedim çok hoşuma gitti. Biri yazlık biri kışlık kumaşmış. %100 pamuk
Demek ki görünmüyor .. diğer rapor ve izinlerim hep görünüyor ama bu yok .. bence sorun yoktur .. 32 de tekrar dr dan rapor alacağımı söylediler size söylediler mi ?Bende göremedim de idareye sordum sisteme işlemiş izinlerde görünmüyor o zaman
Merhaba ben de bir ileri yaş gebesiyim 2. Hamileliğim doktorum bugün direk amniyosentezi önerdi ama ben istemiyorum nifty yaptırmak istiyorum dedim siz nifty mi yaptırmıştınız ?benim ilk hamileliğimde de ikili taramada risk 250/1 yüksek çıkmasına rağmen korkup yaptırmamıştım amniyosentez kzım maşallah 9 yaşında şimdi ,nerede yaptırdınız hangi şehirdesiniz şimdi ?Aynı sıkıntıları yaşamamak İçin amniyoesentwz istemiyorum korkutuyor beniMerhaba. Uzun zamandır girmiyordum yeni gördüm mesajınızı. Ben 37 yaşındayım. Test sonucu riskli çıkınca emin olmak için dna testi yaptırdım. Çok şükür onda sonuç guzel geldi. Benim tam sınırdaydı yanlış hatırlamıyorsam 1/284 çıkmıştı. Sizin son durumunuz nedir. İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Evet ama günümüzde kalmadı aslında, herkes beyaz yada çiçekli falan takıyor. Belki ikisindende alırım bakalımAl basmasın diye illa kırmızı taç takılıyor bizde lohusalara . Ama o geleneği bozma vakti geldi mi acaba bilmiyorum ben de kararsızımbeyaz da çok kibar sade şık olur
Canım örnek olması için ben de söyleyeyim. Mocha yı aldık. 7 Ocak’ta sipariş verdik. Beşik ve şifonyer için 17 Şubat demişler. Gardrop 20 Ocak. Ben ilk etapta şu tayin durumu belli olana kadar oda yapmayacağım için gardrop erken gelebilir oluyorsa demiştim.Bebegin iyidir canim suphen olmasin. Bi yerde okumustum onlar kendilerini ac birakmiyolarmis
Cok guzeller gule gule kullanin.Biz de natura baby serisini aldik ama gelmesi 2 ay surecekmis. Sen ne zaman siparis vermistin ?
14 Kasımda almıştık. 10 Ocakta teslim demişlerdi. Gerçekten tam gün ve saatinde 3 kişi gelip. Profesyonel şekilde hızlıca kurdular. Benim mobilya markalarından çok çekmişliğim var ama Çilek sınıfı geçti. Neyse nazar değmesinBebegin iyidir canim suphen olmasin. Bi yerde okumustum onlar kendilerini ac birakmiyolarmis
Cok guzeller gule gule kullanin.Biz de natura baby serisini aldik ama gelmesi 2 ay surecekmis. Sen ne zaman siparis vermistin ?
Bu satıcıdan almıştım bir kampanyada. Şimdi 55 lira görünüyorAyy çok cici hepsi iyingunlerde kullanin canim şu keçe düzenleyici cantayi kimden aldın benim kargo geldi bugün içindeki cırt li bölgeleri yok içinde iade oluşturdum bende sen menun kaldıysan link paylasirsan sevinirim
Evet ben birkaç şeyi denemek için dizmiştim oyuncak ve minik zıbınlarıMaşallah her şey çok güzel olmuşben de malm ile başka bir model arasında kaldım şifonyerde . Çekmecenin iç derinlikleri falan yeterli büyüklükte dimi bebek eşyaları için?
Evet inşallah bizde oyle oluruz.Ama çok ilham verici hikayeler var doğumdan sonra hemen kilosunu verenler çok
Kesinlikle, gayet uygun bahsettiklerimiz. Gonul ister tabiki medicana da medikal Park da yapalım ama olsunOrayı da duydum ama hiç araştırmadım canım.
Benim arkadaşta geçen sene Karataş'ta yaptı 3.400 e falan bende diyorum hadi olsun en fazla 5.000-5.500 arası ama her şeye de hazırlıklıyım.
Her şey uçuyor ya
Ay biz 20 aralik siparis verdik, teslimat 26 subata. Senin baya hizli canim masallah nazar degmesinCanım örnek olması için ben de söyleyeyim. Mocha yı aldık. 7 Ocak’ta sipariş verdik. Beşik ve şifonyer için 17 Şubat demişler. Gardrop 20 Ocak. Ben ilk etapta şu tayin durumu belli olana kadar oda yapmayacağım için gardrop erken gelebilir oluyorsa demiştim.
Tamam o zaman bana da verilen aralik yaklasik ayni. 20 aralik siparis, 26 subat teslimat. C.tesiye denk geliyor, 2-3 gun atabilir ama marta kesinlikle kalsin istemem.14 Kasımda almıştık. 10 Ocakta teslim demişlerdi. Gerçekten tam gün ve saatinde 3 kişi gelip. Profesyonel şekilde hızlıca kurdular. Benim mobilya markalarından çok çekmişliğim var ama Çilek sınıfı geçti. Neyse nazar değmesin
Herkese güzel geri dönüşleri için teşekkürler. Ne kadar iniş çıkışlı olsa da gebelik çabuk geçiyormuş. Bir yanım hemen kavuşmak istiyor. Diğer yanım bu günleri özleyeceğim diyor. Daha karnımdaki hareketlerine yeni yeni alışıyorum. Bu günler de çabucak geçecek
Hahaa doğru diyorsun daha yol bitmediHiç yalnız kalır mısın aşk olsundur daha alacağımız kilolar var bu bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?