2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben nazar degmesin gece iyi uyuyorum ama en az 2 kere tualete kalkiyorum. Buna da sukur ocak ve subati boyle gecirsem eyvallah
Birde kizlar tek uyuyun daha rahat edersiniz. Ben esimle uyuyunca gece cok sık uyaniyorum. 1 haftadir o salonda yatiyor ben koca yatakta tek basima demeyin keyfime

Allah seni napmasın

Benim açlıklar 105_115 arası tokluk 150_168 arasını çıkıyor o kadarda dikkat etmeme rağmen

Evet inşallah bizde oyle oluruz.
Ben gebelik tedavisinde kilo aldim diye diyetisyenle 16 kilo verdim kendiliğinden gebe kaldim. 3 ay cok sıkı diyet yapmıştım, doğum sonrası da başlarım yine diyorum ama bakalım

Oluruz ne var canım kilo vermekte biraz sıkarız dişimizi bitti gitti

Baya indirime girmişti ondan herhalde akşama fotoğraf atayım evden

Bence biz çalıştığımız için vücudumuz bayılıp kalıyo geceleri

Link açılmadı canim sen sayfa adını yazabilir misin

P pink-jazz indirim de devam ediyor kendi sitesinde.

M mllen benim boyut 30₺ daha inmiş seninki de biraz inmiş galiba
Cok teşekkür ederim akşam bakamadım buraya şimdi gördüm bende alacagim simdi artık alisverise basladim bende. Geçen gün bime gidince dayanamadim birkaç parça birsey aldım.

Yaaa ne çekti bu adamlar bizden benim uyuyamama sebebim geceleri benim çocuğum kuduruk moduna geçiyor,kime çekti bilemiyorum Mesanemin üstünde pıt pıt pıt tekmeler sonra hooop tuvaletim geliyor . 10 dakikada bir tuvalete gidilir mi ya gece vakti

Geceleri bilerek oynuyorlar ya
Bende tam yatıyorum pıt pıt atıyor hadi kızım diyorum yok yani
Kocam da gelip dibime giriyor zaten sağlıklı uyuyamıyorum :/
Geçen gece kalktım kızdım.
Kulağımın dibine girmiş bir de horluyor

Ben bir de çok rüya görüyorum siz de öyle misiniz kızlar ?

Gönderiver salonda uyusun ya M mllen in dediği gibi yatağın keyfini çıkar az bi zaman kaldı zaten en azından geceleri uykunu al, ben alamıyom sen al rüyayı cinsiyeti öğrenmeden önce çok gördüm her gece koluma altın bilezikleri diziyordum , cinsiyeti öğrendik gitti bilezikler bi daha görmedim

Ya ben ilk trimesterda çok rüya görürdüm, böyle her gece 4-5 tane filan. Sonra kesildi onlar. Ama şimdi yine başladı abuk subuk şeyler görüyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…