Canim sen dogum yapacagin hastaneyle bi konus senin getirecegin suslere yasak diyeceklerini sanmiyorum.Canim acaba bizim suslememize izin vermezlermi ya odayi? Odayi derken iste hediyelikleri koyup ufak bi masa hazirlamayi dusunuyordum
Allah seni napmasınBen nazar degmesin gece iyi uyuyorum ama en az 2 kere tualete kalkiyorum.Buna da sukur ocak ve subati boyle gecirsem eyvallah
Birde kizlar tek uyuyun daha rahat edersiniz. Ben esimle uyuyunca gece cok sık uyaniyorum. 1 haftadir o salonda yatiyor ben koca yatakta tek basima demeyin keyfime
Benim açlıklar 105_115 arası tokluk 150_168 arasını çıkıyor o kadarda dikkat etmeme rağmenSatıştan kaldırılmış canım linkte çıkmıyor. Güle güle kullanın :)
Ben şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı. Evde ölçüme devam ediyorum sabah açlık 82 tokluk 122 çıktı. Sizin kaç çıktı acaba
Kesinlikle, gayet uygun bahsettiklerimiz. Gonul ister tabiki medicana da medikal Park da yapalım ama olsun
Evet inşallah bizde oyle oluruz.
Ben gebelik tedavisinde kilo aldim diye diyetisyenle 16 kilo verdim kendiliğinden gebe kaldim. 3 ay cok sıkı diyet yapmıştım, doğum sonrası da başlarım yine diyorum ama bakalım
Satıştan kaldırılmış canım linkte çıkmıyor. Güle güle kullanın :)
Ben şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı. Evde ölçüme devam ediyorum sabah açlık 82 tokluk 122 çıktı. Sizin kaç çıktı acaba
Sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallahHayır söylemediler ama hastane söyledi almam gerektiğini ama benimserken doğum olabilir 32. Haftaya gelir miyim bilmiyorum
Magnezyum al mutlakaBeni de bacak kramplarım uyutmuyor iki gündür. Suya wc ye alıştım da galiba. Doktorumu arayacağım sabah artık
Amin inşallahSağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Bence biz çalıştığımız için vücudumuz bayılıp kalıyo geceleriBen nazar degmesin gece iyi uyuyorum ama en az 2 kere tualete kalkiyorum.Buna da sukur ocak ve subati boyle gecirsem eyvallah
Birde kizlar tek uyuyun daha rahat edersiniz. Ben esimle uyuyunca gece cok sık uyaniyorum. 1 haftadir o salonda yatiyor ben koca yatakta tek basima demeyin keyfime
Link açılmadı canim sen sayfa adını yazabilir misinLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ben dar taç takamam başımı ağrıtır. Buranın taçları esnek ve rahat, çok da uygun fiyata yaptırdım ama Aralık fiyatıymış. 75 lira.
Canım ben beğendim yatağı. İki yüzeyi farklı sertlikte. Gayet hissediliyor fark. Yaşa göre omurga gelişimini destekleyici özelliği hep ön plana çıkarmışlarkendi yatağım da yataş memnunum ben.
0-2 yaş olan yüzü daha sert. Ben yine özelliklerini de çektim koydum. Kılıfı da yıkanabiliyor.
Park yatak için aldığımdan hafifliği de hoşuma gitti. Hafif dediğim yine 2,7 kg var 70x110 ölçüsü.
İnternette adı sanı olmayan markalar 200-250₺ idi. Bu 377₺ idi bunu alalım dedik. En azından yataş. Şimdi biraz daha da inmiş hatta
Cok teşekkür ederim akşam bakamadım buraya şimdi gördüm bende alacagim simdi artık alisverise basladim bende. Geçen gün bime gidince dayanamadim birkaç parça birsey aldım.
Bebişler doğunca acemilik çekmeyelim diye uykusuzluğa talim bu
Gece uykusuzluktan bayılmışım artıkBende 25. haftadayim ayni durumdayim 5 dk once idrara ciktim Simdi yine
Yaaa ne çekti bu adamlar bizdenBen nazar degmesin gece iyi uyuyorum ama en az 2 kere tualete kalkiyorum.Buna da sukur ocak ve subati boyle gecirsem eyvallah
Gönderiver salonda uyusun ya M mllen in dediği gibi yatağın keyfini çıkarGeceleri bilerek oynuyorlar ya
Bende tam yatıyorum pıt pıt atıyor hadi kızım diyorum yok yani
Kocam da gelip dibime giriyor zaten sağlıklı uyuyamıyorum :/
Geçen gece kalktım kızdım.
Kulağımın dibine girmiş bir de horluyor
Ben bir de çok rüya görüyorum siz de öyle misiniz kızlar ?
Alıyorum. Magnezyum, kalsiyum ikisi de var. Hergün süt yoğurt ayran tüketiyorum. Yeterli gelmiyor sanırım artıkMagnezyum al mutlaka
Bi şekilde doğacak ama bakalım nasil olacakBoş ver spagetti 100 binde olsa 3 binde olsa doğum yapacağız fazlasına gerek yok
Ya ben ilk trimesterda çok rüya görürdüm, böyle her gece 4-5 tane filan. Sonra kesildi onlar. Ama şimdi yine başladı abuk subuk şeyler görüyorum sürekliGeceleri bilerek oynuyorlar ya
Bende tam yatıyorum pıt pıt atıyor hadi kızım diyorum yok yani
Kocam da gelip dibime giriyor zaten sağlıklı uyuyamıyorum :/
Geçen gece kalktım kızdım.
Kulağımın dibine girmiş bir de horluyor
Ben bir de çok rüya görüyorum siz de öyle misiniz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?