2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya aslında deri siliniyor kirlense temizlemesi daha kolay olmaz mı? Benim alacağım siyahtı sadece parlak olduğu icin anlaşamadık eşimle çok mu janjanlı ya

Eklentiler

• 66BD34D0-34CB-4E01-9A4A-F683AE3C55EA.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 70
Evet çok takmamaya çalışıyorum bende ama burda gördükçe imreniyor insan eşimin ailesi neyse de kendi ailemde de tık yok üzülüyorum aldığım hiçbir şeyi gösteremiyorum anneme.
Aldıklarına yorum da mı yapmıyor annen? Başkalarının ne yaptığına hiç takılma, sen iyiysen bebeğin iyiyse gerisi boş. Hem bazıları doğduktan sonra heveslenmeye başlıyor. Biz şuan fiyatları düşünerek acele ediyoruz bazı şeylere ama büyüklerin çoğu doğunca yapılır kafasında oluyor.

Ya ben ne bez alsam bana bir el atınnn sleepy mi prima mı onların da kendi içlerinde değişikleri var biosu harmonie si falan çooook kafam karışık
Ben sleepynin yorumlarina baya baktim canim en iyisi o gibi bizim icin. Cunku soyle bisey var fiyati yuksek diye buyuk ihtimalle burda alan cok olmadigi icin yorumlari da sleepye gore az. Ama yurtdisinda fiyatlar normal oldugu icin sen pampersi al kuzum en iyisi o sonucta finansal yormaz da sizi Belcikada kalacak olsaydik pamperstan baska almazdim Turkiyede niye iki kati para vereyim ki diye dusunuyorum

Ben pampersi da sirf sleepy dokunursa diye aldim dokunmazsa sleepye devam :)

Ya aslında deri siliniyor kirlense temizlemesi daha kolay olmaz mı? Benim alacağım siyahtı sadece parlak olduğu icin anlaşamadık eşimle çok mu janjanlı ya
Biraz janjanli kiz esin hakli Bu cantayi zaten benek arabasinda tasiriz, illa ki kendi cantalarimiz da yanimizda olmaz mi? Ona yatirim yapacagina bence kendine guzel bi canta al

Ben tabi düşündüğüm derinin açık renk olduğunu söylemeyi unuttum
Bence çok aşırı parlak değil ama erkekler bu konuda hassas biraz. Bir kere öyle geldiyse ona fikri değişmez muhtemelen

Ben de bunlar arasında kalmıştım derilerde. Koyu renk olanın biraz fazla yaşlı işi olduğuna karar verdim. Açık renk de işte kirlenme konusu kafama takıldı. Arada da 100₺ fark var son iki günde baya bir harcama yaptım da ister istemez onu da düşünüyorum

Eklentiler

• 036B7202-AF89-4BFA-A98A-4E429B4D9E7B.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 6596B384-C9A4-4F09-BFE9-89A62C91999E.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 48
  • E7B77995-1717-491D-8AA2-471DB6C5FC24.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 51
  • C5035750-008D-447C-B315-C5D8EBA1DB9D.webp
    53 KB · Görüntüleme: 56
Çok hevesli değil gösterdiğimde ya da şunu alıcam dediğimde geçiştiriyor pek yorum yapmıyor hevesim kırılıyor dediğin gibi belkide doğunca daha hevesli olacaklar bilemiyorum kendi çapımda yapıp bir şeyler mutlu oluyorum bende yetiyor bana

Boşver inan bu şekilde olması daha iyi. Benim annem de kayınvalidem de öyle kıyafetler, eşyalar almışlar ki hayatta giydirmem, kullanmam. Kız olunca herşeyin pembe, erkek olunca da mavi olmasını sevmiyorum. Kız olmasına rağmen ben daha çok toprak, nude, mint renklerini beğeniyorum. Onlara almayın diyip durdurmaya çalışıyorum. Anneme alma giydirmem ben onları dedim açık açık ama kayınvalideme diyemiyorum. Eşim de boşver alıyorsa alsın başkalarına veririz dedi. Bu durum sizi ruhsal olarak yormasındansa almamaları daha iyi rahat ol

Bir uygulama buldum uygulama adı da hamile +

Uygulamaya bilgilerinizi girdikten sonra size benzeyebilecek bebek resmini seçin ve karşınızda bebeginizin karninizdaki şimdiki hali duruyor. Xok güzel bir uygulama. Annelere bilgiler çokça verilmiş güzel bir uygulama

Eklentiler

• Screenshot_20220111-175106_Pregnancy+.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20220111-175055_Pregnancy+.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
Evet evdeyken büyük kazalarda altını yıkamak mantıklı tabiki

Evet yorumlarını okudum baya bio daha iyi diyorlar ama bakalım artık

Canım, koku konusu bebek olduğu da biraz farklı. Anne bebek bağlanması koku ile başlıyor. Bu nedenle annenin parfüm kullanmasını, giysilerin parfümlü deterjanla yıkanmasını istemeyiz. Yani sıfır koku sadece anne ve bebek. Bunun emzirmeye büyük katkısı var. Bilimsel makalelere dayanarak söylüyorum. Uzmanlık alanım
Bu öneriyi yapmadan geçemeyeceğim, mesleki deformasyon
Ben Duru granül kullanıyorum normalde de eşime ve kendime kokusu çok soft ama kalıcı değil. Asla yumuşatıcı kullanmam mesela. Mümkün olduğunca katkısız olması için uğraşıyorum. Leke konusunda hiç sorun yaşamadım. Bebek için Green Clean aldım ama Türkiye fiyatları uçtu. Tüm evi Duru granül ile yıkayacağım evdekiler bitince. Hem katkısız hem de 1 yıldır memnunum

Ben uzun araştırmalar sonucu sling mi kanguru mu derken ikisinin karışımını aldım

Yenidoğan döneminde çok istiyorum bebeği sakinleştirmek ve anne bebek bağlanmasını arttırmak için ama bebeğim istemezse diye çok pahalı olmasın diyordum. Çok içime sinerek bunu aldım. Welcomebaby’nin sitesinde baya uygundu. %100 pamuk. Makinede yıkadım kullanılmayı bekliyor

Şuanda 160 lira

Eklentiler

• 6F8E01EA-E594-4498-A511-7ADA90579B83.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
Hangi renk bebek arabana uyumlu onu da düşün diyip daha çok kafanı karıştırayım mı bizim bebek arabası lacivert ama bulamadım o renkte

Doğru söylüyorsun kokusuz olması daha faydalı , ben bazen çok hayalperest olabiliyorum yumuşatıcı ben de kullanmıyorum astım var bende , yumuşatıcıyla yıkanmış kıyafet giyince tıkandığımı hissediyorum. Duruya bir bakayım ben de . Bi de incia ve sivenonun deterjanları da organik içerikliymiş onlar da listemde var , içlerinde seçeyim madem

Çok iyiymiş fiyatı, kesinlikle ben de istiyorum aradaki bağı güçlendirmek için . Şu modele baktım ama fiyatı da yüksek epey https://ty.gl/jt8o48b7xc. Değer mi diye düşünüyorum bilemiyorum Eşim de kullanmak istiyor sling ona uyar mı ondan emin olamıyorum kanguru daha mı uygun olur acaba bize

Doğduktan sonra değişir bence ama sen daha iyi tanırsın tabi ki:) en güzeli o işte kimseden beklentin olmadan mutlu olabilmek. Ben evlendikten 2 sene sonra boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum. Kimseyle paylaşmadık, ondan 4 ay sonra kadar da şuanki bebeğime hamile kaldım şükür. O yüzden kendi ailem dahil kimseden birşey beklemiyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun kendim sevinir kendim alırım modundayım

Janjanlı çanta da takamaz olduk ya bu eşler her şeyin içinde adamdan bi kurtulamadım gitti kanguru alcam bana göre de seç diyo , çanta alcam janjanlı olmasın diyo
Ya burda bez fiyatları çok yüksek o yüzden onu da Türkiye’den alacağım ben , burdan aldığım 1 paket fiyatına Türkiye’den 3-4 tane alabiliyorum o yüzden sleepy e karşı güzel duygular besliyorum

Ben bu markanın methini çok duydum
Ama işte o fiyata değer mi bilemedim. Bir de bu tam kanguru. Ne kadar yenidoğana uygun deseler de rahat olmuyormuş. O nedenle sling alayım dedim. Onda da büyüdüğünde taşıması zor oluyormuş. Bak benim gönderdiğim linkteki giyilebilir destekli slingin YouTube videoları var bir izle. Hem sling hem kanguru. Bebeğin bacak ve bel gelişimine uygun. Ayrıca gelince eşime de taktım. Onun bedenine göre de ayarladık hatta içine oyuncak bebek koyduk falan evde ne çılgınlıklar ne çılgınlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…