- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ya aslında deri siliniyor kirlense temizlemesi daha kolay olmaz mı? Benim alacağım siyahtı sadece parlak olduğu icin anlaşamadık eşimleBen de kendim o ikileme düştüm. Galiba koyu renk alacağım gündelik kullanmaya. Su geçirmez zaten. Bir de sağda solda açık renk kirlenir gibi geliyor sürekli kullanımda. Yine de bir aklımda kalmasın derisi diye sana sorayım demiştim
Bir de açık renk alırım gezmelerde falan kullanmaya
Aldıklarına yorum da mı yapmıyor annen? Başkalarının ne yaptığına hiç takılma, sen iyiysen bebeğin iyiyse gerisi boş. Hem bazıları doğduktan sonra heveslenmeye başlıyor. Biz şuan fiyatları düşünerek acele ediyoruz bazı şeylere ama büyüklerin çoğu doğunca yapılır kafasında oluyor.Evet çok takmamaya çalışıyorum bende ama burda gördükçe imreniyor insan eşimin ailesi neyse de kendi ailemde de tık yok üzülüyorum aldığım hiçbir şeyi gösteremiyorum anneme.
Ben sleepynin yorumlarina baya baktim canim en iyisi o gibi bizim icin. Cunku soyle bisey var fiyati yuksek diye buyuk ihtimalle burda alan cok olmadigi icin yorumlari da sleepye gore az. Ama yurtdisinda fiyatlar normal oldugu icin sen pampersi al kuzum en iyisi o sonucta finansal yormaz da siziYa ben ne bez alsam bana bir el atınnn sleepy mi prima mıonların da kendi içlerinde değişikleri var biosu harmonie si falan çooook kafam karışık
Biraz janjanli kiz esin hakliYa aslında deri siliniyor kirlense temizlemesi daha kolay olmaz mı? Benim alacağım siyahtı sadece parlak olduğu icin anlaşamadık eşimleçok mu janjanlı ya
Ben tabi düşündüğüm derinin açık renk olduğunu söylemeyi unuttumYa aslında deri siliniyor kirlense temizlemesi daha kolay olmaz mı? Benim alacağım siyahtı sadece parlak olduğu icin anlaşamadık eşimleçok mu janjanlı ya
Al qklinda kalmasın çok parlak çıkarsa iade et çok güzelmiş çanta.Ya aslında deri siliniyor kirlense temizlemesi daha kolay olmaz mı? Benim alacağım siyahtı sadece parlak olduğu icin anlaşamadık eşimleçok mu janjanlı ya
Çok hevesli değil gösterdiğimde ya da şunu alıcam dediğimde geçiştiriyor pek yorum yapmıyor hevesim kırılıyor dediğin gibi belkide doğunca daha hevesli olacaklar bilemiyorum kendi çapımda yapıp bir şeyler mutlu oluyorum bende yetiyor banaAldıklarına yorum da mı yapmıyor annen? Başkalarının ne yaptığına hiç takılma, sen iyiysen bebeğin iyiyse gerisi boş. Hem bazıları doğduktan sonra heveslenmeye başlıyor. Biz şuan fiyatları düşünerek acele ediyoruz bazı şeylere ama büyüklerin çoğu doğunca yapılır kafasında oluyor.
Boşver inan bu şekilde olması daha iyi. Benim annem de kayınvalidem de öyle kıyafetler, eşyalar almışlar ki hayatta giydirmem, kullanmam. Kız olunca herşeyin pembe, erkek olunca da mavi olmasını sevmiyorum. Kız olmasına rağmen ben daha çok toprak, nude, mint renklerini beğeniyorum. Onlara almayın diyip durdurmaya çalışıyorum. Anneme alma giydirmem ben onları dedim açık açık ama kayınvalideme diyemiyorum. Eşim de boşver alıyorsa alsın başkalarına veririz dedi. Bu durum sizi ruhsal olarak yormasındansa almamaları daha iyi rahat olÇok hevesli değil gösterdiğimde ya da şunu alıcam dediğimde geçiştiriyor pek yorum yapmıyor hevesim kırılıyor dediğin gibi belkide doğunca daha hevesli olacaklar bilemiyorum kendi çapımda yapıp bir şeyler mutlu oluyorum bende yetiyor bana
Gerçekten ya. Sürekli su ve pamukla nasıl olur bilmiyorum. Sonuçta dışarı da çıkacağız. O zamanlar nasıl yapılır ki öyleBen ilk doğduğu zaman pamukla temizleyeceğim, kırkı çıkana kadar yani daha sonrasında ıslak mendile başlarım.
Kaynatılmış suyun sonu yok
Evet evdeyken büyük kazalarda altını yıkamak mantıklı tabikiTamam kokusuna ve fiyatına da bakıp ona göre bilgi veririm
3-6 aylık birkaç kıyafet al sen. Bazi bebekler iri olabiliyor senin bebeğin erken doğacak belki diyorsun belki iri olur erken doğmaz ama kıyafetlerin kalıpları küçük oluyor.
Sagol canim teşekkür ederim.
Dalın cok güzel kokuyor, yumuşatıcı da çok güzel kokuyor ben.kizimin odasını toz alirken yumuşatıcı damlatirdim odası gibi kokardı.
Islak mendil bebegin cildine göre tercih etmek daha mantıklı oluyor alerji yapabiliyor, pişik yapan olabiliyor. Ben şu pamuk kullandım hayatta yazın altını değiştirince poposunu suyla yıkardim pişik olmazdı. Pamuk şu cok daha naturel oluyor alerjik popolarda kurtarıcı
Evet yorumlarını okudum baya bio daha iyi diyorlar ama bakalım artıkBio aldim canim bezi, ama islak mendilde her ikisini de aldim indirimden 12 li paketler vardi. Once bilmeden yenidogan aldim ama baktim yorumlarda bio daha iyi gibi bioyu da aldim. Bittiklerinde bioyla devam ederim gibi geliyor.
Bu arada pampers bezlerinden de aldim ben kucuk paket ne olur ne olmaz belki sleepy iyi gelmez. Anasina cekerse sadece pampers takabilir cunku
aa ne guzel fikirmis canim mutlaka uygulayacagim bende
Canım, koku konusu bebek olduğu da biraz farklı. Anne bebek bağlanması koku ile başlıyor. Bu nedenle annenin parfüm kullanmasını, giysilerin parfümlü deterjanla yıkanmasını istemeyiz. Yani sıfır koku sadece anne ve bebek. Bunun emzirmeye büyük katkısı var. Bilimsel makalelere dayanarak söylüyorum. Uzmanlık alanımLeke çıkarıcıyı söylediğin oldu işime yaracak çok teşekkürler canımMuhendisin oğlu temiz içerikli deterjanları paylaşmış ama sıfır kokulu bişey ben de istemiyorum . İçeriği hem doğal olsun hem biraz da kokusu olsun istiyorum çok mu şey istiyorum
Ben uzun araştırmalar sonucu sling mi kanguru mu derken ikisinin karışımını aldım500 TL olan kanguru ya , oyun halısı daha uygundu. O paraya kanguru almalı mıyım emin olamıyorum, biraz daha araştırıcam
Alışveriş konusunda masallahı var hepimizin valla tek basıma olsam bu kadar şeyi toparlayamazdım ben sizlerin çok katkısı olduDeterjanlara e bebek e gidip baktığında haber verir misin ben de ona göre bişey alayım fikir olur
Hangi renk bebek arabana uyumlu onu da düşün diyip daha çok kafanı karıştırayım mıBen tabi düşündüğüm derinin açık renk olduğunu söylemeyi unuttum
Bence çok aşırı parlak değil ama erkekler bu konuda hassas biraz. Bir kere öyle geldiyse ona fikri değişmez muhtemelen
Ben de bunlar arasında kalmıştım derilerde. Koyu renk olanın biraz fazla yaşlı işi olduğuna karar verdim. Açık renk de işte kirlenme konusu kafama takıldı. Arada da 100₺ fark varson iki günde baya bir harcama yaptım da ister istemez onu da düşünüyorum
Evet ben de çok beğeniyorum aldım ben zaten ama kumaş olanından , rengi antrasit seçtim . Deriyi sonradan görüp vuruldum , içi falan da çok kullanışlıAl qklinda kalmasın çok parlak çıkarsa iade et çok güzelmiş çanta.
Doğru söylüyorsun kokusuz olması daha faydalı , ben bazen çok hayalperest olabiliyorumCanım, koku konusu bebek olduğu da biraz farklı. Anne bebek bağlanması koku ile başlıyor. Bu nedenle annenin parfüm kullanmasını, giysilerin parfümlü deterjanla yıkanmasını istemeyiz. Yani sıfır koku sadece anne ve bebek. Bunun emzirmeye büyük katkısı var. Bilimsel makalelere dayanarak söylüyorum. Uzmanlık alanım
Bu öneriyi yapmadan geçemeyeceğim, mesleki deformasyon
Ben Duru granül kullanıyorum normalde de eşime ve kendime kokusu çok soft ama kalıcı değil. Asla yumuşatıcı kullanmam mesela. Mümkün olduğunca katkısız olması için uğraşıyorum. Leke konusunda hiç sorun yaşamadım. Bebek için Green Clean aldım ama Türkiye fiyatları uçtu. Tüm evi Duru granül ile yıkayacağım evdekiler bitince. Hem katkısız hem de 1 yıldır memnunum
Çok iyiymiş fiyatı, kesinlikle ben de istiyorum aradaki bağı güçlendirmek için . Şu modele baktım ama fiyatı da yüksek epey https://ty.gl/jt8o48b7xc. Değer mi diye düşünüyorum bilemiyorumBen uzun araştırmalar sonucu sling mi kanguru mu derken ikisinin karışımını aldım
Yenidoğan döneminde çok istiyorum bebeği sakinleştirmek ve anne bebek bağlanmasını arttırmak için ama bebeğim istemezse diye çok pahalı olmasın diyordum. Çok içime sinerek bunu aldım. Welcomebaby’nin sitesinde baya uygundu. %100 pamuk. Makinede yıkadım kullanılmayı bekliyor
Şuanda 160 lira
Bebek Kanguru ve Sling Modelleri - Welcome Baby
Bebek kanguru ve sling modelleri ile bebeğinizi rahat bir şekilde taşımanın konforunu yaşayın! İndirimli kanguru ve sling modelleri için sitemizi ziyaret edin!www.welcomebaby.com.tr
Doğduktan sonra değişir bence ama sen daha iyi tanırsın tabi ki:) en güzeli o işte kimseden beklentin olmadan mutlu olabilmek. Ben evlendikten 2 sene sonra boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum. Kimseyle paylaşmadık, ondan 4 ay sonra kadar da şuanki bebeğime hamile kaldım şükür. O yüzden kendi ailem dahil kimseden birşey beklemiyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun kendim sevinir kendim alırım modundayımÇok hevesli değil gösterdiğimde ya da şunu alıcam dediğimde geçiştiriyor pek yorum yapmıyor hevesim kırılıyor dediğin gibi belkide doğunca daha hevesli olacaklar bilemiyorum kendi çapımda yapıp bir şeyler mutlu oluyorum bende yetiyor bana
Janjanlı çanta da takamaz olduk ya bu eşler her şeyin içindeBen sleepynin yorumlarina baya baktim canim en iyisi o gibi bizim icin. Cunku soyle bisey var fiyati yuksek diye buyuk ihtimalle burda alan cok olmadigi icin yorumlari da sleepye gore az. Ama yurtdisinda fiyatlar normal oldugu icin sen pampersi al kuzum en iyisi o sonucta finansal yormaz da siziBelcikada kalacak olsaydik pamperstan baska almazdim Turkiyede niye iki kati para vereyim ki diye dusunuyorum
Ben pampersi da sirf sleepy dokunursa diye aldim dokunmazsa sleepye devam :)
Biraz janjanli kiz esin hakliBu cantayi zaten benek arabasinda tasiriz, illa ki kendi cantalarimiz da yanimizda olmaz mi? Ona yatirim yapacagina bence kendine guzel bi canta al
Ben bu markanın methini çok duydumÇok iyiymiş fiyatı, kesinlikle ben de istiyorum aradaki bağı güçlendirmek için . Şu modele baktım ama fiyatı da yüksek epey https://ty.gl/jt8o48b7xc. Değer mi diye düşünüyorum bilemiyorumEşim de kullanmak istiyor sling ona uyar mı ondan emin olamıyorum kanguru daha mı uygun olur acaba bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?