Gerçekten ya. Sürekli su ve pamukla nasıl olur bilmiyorum. Sonuçta dışarı da çıkacağız. O zamanlar nasıl yapılır ki öyle
Doktoruma çok güveniyorum, cok yırtığın olabilir ve doğum hastanesi devlette normal doğum alanları yanyana yeri geliyor perde bile olmuyor vs vs bi çok şeyi şimdiden söyledi. Sadece zaman olarak bebeğin durumu ne zaman aşağı yukarı belli olur onu sordum aslında
Günaydın kızlar
Bu bacak ağrılarıyla napıcam bilemedim. Bütün gece uyutmadı yine
forevermorrenk
Koydum canım dün doktor da söyledi. Dün gündüz biraz hareket ettim evin içinde iyi geldi. Ama işte gece yatarken hareketsiz kalıyor ya sanırım ondan çok fena oluyor. Saat başı kalktım azcık üstüne bastım rahatladım geri uyudum. Sonra bir daha
Çok ağrırsa parol içebilirsin bir tane dedi ama o kadar çok ilaç içiyorum ki zaten içmek istemedim. Yarın kontrolde konuşacağım bakalım inşallah bir çözümü vardır. Araştırdım da biraz doğuma kadar çeken çok var
Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işteİşte bütün gün yatıyorsun kan akışın çok olmuyor ama ayağa kalkman da riskli ne zor dimi anne olmak
Bende yatınca geceleri ağrıyor ama benimkisi tamamen yorgunluktan :/
Olsun az kaldı biraz daha sabır lütfen bak, karnındaki güce inan onu kucağına alacağın günleri düşün.
Hepsi geçecek birer anı kalacak bize
Benim elim ayağım şişti hep, ayaklarım ayakkabıma girmiyor ama geçecek diyorum.
Doğurunca mis gibi olacağız
Çanta taşıma işini olabildiğince eşime kitlemeyi düşündüğüm için antrasiti aldım ben deAntrasit kardeşliği yapalım o zaman boşver çok düşününce kafa da çok karışıyoson kararı yarın merakla bekliyor olacağım
Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işte
Ayakta mı çalışıyorsun yoksa sen
Benim bile bazen yattığım yerde pilim tükeniyorYok canım masa başı ama çalışma saatlerim çok uzun artık pilim bitiyor otur otur :/
Olsun ne yapalım bebişlerimiz için biraz daha katlanacağız annesi
Benim bile bazen yattığım yerde pilim tükeniyorAllah kolaylık versin hepimize. Çoğu gitti azı kaldı diyelim
Çanta taşıma işini olabildiğince eşime kitlemeyi düşündüğüm için antrasiti aldım ben de
Sonra kendime ikinci bir çanta alırım daha şık birşey
İnşallah canımEvet ilerisi için bazı şeylere katlanmak zorundayım yoksa 1 dk duramazdım
Az kaldı canım benim.
Nisan gelsin her gün birimiz yazacağız doğurdum diye
Hey masallahhhhh beee kiz naptin senKilosundan dolayı sezeryan öneren doktordan kaçın derim kızlar. Benim ikinci oğlum 4.260gram ve 57cmdi yanlış duymadınız 57cmÇatır çatırda doğurdum yani. Sizin kendinize güvenmeniz ile alakalı bir durum bu. Benim doktorumda bak makatına kadar keserim haberin olsun dedi kesersen kes dedim 4 dikişle hallettik Ama ben çok dayanıksızım, yapamam filan derseniz o sizin kendi kararınız olur. Benimde boyum 1.76 bu arada o yüzden bebiklerim iri oluyor
Ay cok begendim ellerine saglik canimKızlar bunları yaptırdım ve boyadım dolap kulpu oldak oğluşa fikir olsun size de
Kizlar kizlar buara doktora giden yokmu bugun benim randevum var bakalim 29. Haftada ne alemdeyiz 1 ay oldu epey buyumustur :)
Cesareti olan normal dogursun bana kizimda doktor doguma 15 gun kala 3750 gram 4 u gececek dedi ben saf korkudan sezeryan gunu istedim.... Herkesin tabiki bir degil ama aradan seneler gecti kişin cok ususem dikis yerim cok agirir maalesef... dogumdan yuruyerek cikanlari gordukce cok ozeniyorum
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canımKizlar kizlar buara doktora giden yokmu bugun benim randevum var bakalim 29. Haftada ne alemdeyiz 1 ay oldu epey buyumustur :)
Cesareti olan normal dogursun bana kizimda doktor doguma 15 gun kala 3750 gram 4 u gececek dedi ben saf korkudan sezeryan gunu istedim.... Herkesin tabiki bir degil ama aradan seneler gecti kişin cok ususem dikis yerim cok agirir maalesef... dogumdan yuruyerek cikanlari gordukce cok ozeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?