2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bunları yaptırdım ve boyadım dolap kulpu oldak oğluşa fikir olsun size de

Eklentiler

• 5E64B79E-9BE9-4D4E-891A-791D842B187C.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 66
  • DA455E8C-5DC9-4679-B0C7-8810CFF09DB3.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 58
  • D82F4FDE-2E8A-4642-8ABD-2090B4C80C51.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 72
Gerçekten ya. Sürekli su ve pamukla nasıl olur bilmiyorum. Sonuçta dışarı da çıkacağız. O zamanlar nasıl yapılır ki öyle

Aynen canım boş ver.
Annem beni amerikan bez+pamukla büyütmüş gayet sağlıklıyım

Tatlım sen onu dert etme.
Benim annem 15 sene önce kardeşimi 5 kilo doğurdu normal doğum hem de.
Boyunu hatırlamıyorum ama 6 aylık bebek gibiydi.
Doktor çok önemli sezaryan kolaylarına geliyor doktorların ondan normal doğumdan kaçıyorlar.

Sen istiyorsan normal doğum kendinde ısrarcı ol

forevermorrenk

Koydum canım dün doktor da söyledi. Dün gündüz biraz hareket ettim evin içinde iyi geldi. Ama işte gece yatarken hareketsiz kalıyor ya sanırım ondan çok fena oluyor. Saat başı kalktım azcık üstüne bastım rahatladım geri uyudum. Sonra bir daha
Çok ağrırsa parol içebilirsin bir tane dedi ama o kadar çok ilaç içiyorum ki zaten içmek istemedim. Yarın kontrolde konuşacağım bakalım inşallah bir çözümü vardır. Araştırdım da biraz doğuma kadar çeken çok var

İşte bütün gün yatıyorsun kan akışın çok olmuyor ama ayağa kalkman da riskli ne zor dimi anne olmak
Bende yatınca geceleri ağrıyor ama benimkisi tamamen yorgunluktan :/
Olsun az kaldı biraz daha sabır lütfen bak, karnındaki güce inan onu kucağına alacağın günleri düşün.
Hepsi geçecek birer anı kalacak bize
Benim elim ayağım şişti hep, ayaklarım ayakkabıma girmiyor ama geçecek diyorum.

Doğurunca mis gibi olacağız

Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işte
Ayakta mı çalışıyorsun yoksa sen

Antrasit kardeşliği yapalım o zaman boşver çok düşününce kafa da çok karışıyo son kararı yarın merakla bekliyor olacağım
Çanta taşıma işini olabildiğince eşime kitlemeyi düşündüğüm için antrasiti aldım ben de
Sonra kendime ikinci bir çanta alırım daha şık birşey

Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işte
Ayakta mı çalışıyorsun yoksa sen

Yok canım masa başı ama çalışma saatlerim çok uzun artık pilim bitiyor otur otur :/
Olsun ne yapalım bebişlerimiz için biraz daha katlanacağız annesi

Yok canım masa başı ama çalışma saatlerim çok uzun artık pilim bitiyor otur otur :/
Olsun ne yapalım bebişlerimiz için biraz daha katlanacağız annesi
Benim bile bazen yattığım yerde pilim tükeniyor Allah kolaylık versin hepimize. Çoğu gitti azı kaldı diyelim

Benim bile bazen yattığım yerde pilim tükeniyor Allah kolaylık versin hepimize. Çoğu gitti azı kaldı diyelim

Evet ilerisi için bazı şeylere katlanmak zorundayım yoksa 1 dk duramazdım
Az kaldı canım benim.
Nisan gelsin her gün birimiz yazacağız doğurdum diye

Çanta taşıma işini olabildiğince eşime kitlemeyi düşündüğüm için antrasiti aldım ben de
Sonra kendime ikinci bir çanta alırım daha şık birşey
pembemanolya sonra farkettim ki doğumdan sonra en az 5-6 ay eşim olmayacak, kime neyi kitliyorum

Hey masallahhhhh beee kiz naptin sen Ne yedin ne ictin allah askina bize de soyle Benimde boyum 175 esimde ayni, bizim kizi bende cok merak ediyorum yaa :))
Kızlar bunları yaptırdım ve boyadım dolap kulpu oldak oğluşa fikir olsun size de
Ay cok begendim ellerine saglik canim benimde kapi susumun malzemeleri yolda kendim yapicam heycanlandim Astari yuzunden pahaliya geldi ama olsun kendi emegim olsun istedim

Kizlar kizlar buara doktora giden yokmu bugun benim randevum var bakalim 29. Haftada ne alemdeyiz 1 ay oldu epey buyumustur :)

Cesareti olan normal dogursun bana kizimda doktor doguma 15 gun kala 3750 gram 4 u gececek dedi ben saf korkudan sezeryan gunu istedim.... Herkesin tabiki bir degil ama aradan seneler gecti kişin cok ususem dikis yerim cok agirir maalesef... dogumdan yuruyerek cikanlari gordukce cok ozeniyorum

Ben de ay sonuna doğru gideceğim muhtemelen 29-30 haftalık bile olabilir.
Benim boyum 1.70 eşim 1.87 şimdiden iri demişti bakalım nasıl olacak bizim kız.
5 kilo da olsa ben normal doğum istiyorum
Annem 3 müzü de doğurdu ertesi gün ayaklandı.

Bana daha sağlıklı geliyor yani

Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
Benim var yarın ama ben artık haftada en az bir kere gittiğim için rutine bindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…