- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Erkekler icin de Mint rengi var ona da bayıldımRengi çok güzelmişsen alışverişi bitirdin detaylara girdin maşallah ama bilgilendirmeleriniz iyi oluyor faydalaniyoruz.
Bende unibaby sıvı mı duru granül mu aradayım henüz almadım. Alınca da Şubat sonu gibi yıkarım diye düşünüyorum.Tesekkur ederim
Çok tesekkurler. Granül sabun mu alsam sıvı mi alsam kararsiz kaldim.
Ben sıvı deterjan almaya karar verdim . Granül düşünüyordum ama leke çıkarma konusunda yetersiz olduğundan bahsedenler çok var o sebeple vazgeçtimTesekkur ederim
Çok tesekkurler. Granül sabun mu alsam sıvı mi alsam kararsiz kaldim.
Ben minorisin organik leke çıkarıcısını aldım canım bir bak istersen. Birkaç sıvı deterjanın yorumlarına baktım, leke çıkarmadığını yazmışlar. Bende o yüzden elimde granül varken kullanayım dedim. Şu iyidir dediğiniz deterjan önerisi varsa bakayım bendeBen sıvı deterjan almaya karar verdim . Granül düşünüyordum ama leke çıkarma konusunda yetersiz olduğundan bahsedenler çok var o sebeple vazgeçtim
Arkadaşlar Waikiki uygulamada yine indirim kuponu var, kazı kazandan baya indirim çıkıyor. Haberiniz olsun harika şeyler kaptım
Leke çıkarıcıyı söylediğin oldu işime yaracak çok teşekkürler canımBen minorisin organik leke çıkarıcısını aldım canım bir bak istersen. Birkaç sıvı deterjanın yorumlarına baktım, leke çıkarmadığını yazmışlar. Bende o yüzden elimde granül varken kullanayım dedim. Şu iyidir dediğiniz deterjan önerisi varsa bakayım bende
Annen senin için alıyor yine iyisin. Ama sen burda olsan maşallah bizlere bile yardım edersin alışveriş senden sorulur sekerim.Erkekler icin de Mint rengi var ona da bayıldımHala var bizim de eksiklerimiz kanguru çok istiyorum ama hala net karar veremedim, bi tane beğendim fiyatı 500 lira olmuş değer mi bilmiyorum Senin aldıkların da çok çok güzel güle güle kullanın ah orda olsam o BİM’in altını üstüne getirirdim de yapamıyorum uzaktan içim gidiyo
Ben ebebek de baktım fiyatlar iyi kendi markası deterjanlari da bir sayfada onermislerdi saniri mühendisinoglu instagqm sayfasında önermiş ama koku benim için önemli lavanta gibi kokular alerjim nedeniyle ağır geliyor haftasonu ebebek gidip bakmak istiyorum. Granul kalıntı birakirmi diye korkuyorum.Bende unibaby sıvı mı duru granül mu aradayım henüz almadım. Alınca da Şubat sonu gibi yıkarım diye düşünüyorum.
Leke çıkarma konusunda e bebek baby me granül leke çıkarıcı diye deterjanı varmış yorumlar da kullananlar memnun ben onu almayı düşünüyorum.Ben sıvı deterjan almaya karar verdim . Granül düşünüyordum ama leke çıkarma konusunda yetersiz olduğundan bahsedenler çok var o sebeple vazgeçtim
500 TL olan kanguru ya , oyun halısı daha uygundu. O paraya kanguru almalı mıyım emin olamıyorum, biraz daha araştırıcamAnnen senin için alıyor yine iyisin. Ama sen burda olsan maşallah bizlere bile yardım edersin alışveriş senden sorulur sekerim.
Mint yeşili severim güzel olur ama 500 tl fazla geldi malum birde ablamız var onunda masrafları çok ablasindan kalan oyun halısı da var ben kendim yapmıştım onunla idare ederiz.
Ben ebebek de baktım fiyatlar iyi kendi markası deterjanlari da bir sayfada onermislerdi saniri mühendisinoglu instagqm sayfasında önermiş ama koku benim için önemli lavanta gibi kokular alerjim nedeniyle ağır geliyor haftasonu ebebek gidip bakmak istiyorum. Granul kalıntı birakirmi diye korkuyorum.
Leke çıkarma konusunda e bebek baby me granül leke çıkarıcı diye deterjanı varmış yorumlar da kullananlar memnun ben onu almayı düşünüyorum.
Yaa cokzeeel seyler varBen o lcw ya ne zaman baksam zararlı çıkıyorum
Çok güzel şeyler var cidden
Olabilir canim. Aslinda isik hafif ve yogun degil ama insan yine de yoruluyor. Bugun is arkadasim da yok tum isler bana kaldi aksam cabuk sizicam gibiBence biz çalıştığımız için vücudumuz bayılıp kalıyo geceleri
Kesinlikle salona gonderin, hamileyken yalniz uyumak o kadar rahat ki anlatamam
Canım bence 3-6 da al , bazı markaların kalıpları epey küçük oluyor . Elinde bulunsun ihtiyaç halinde. Ben de yaza kadar giyeceklerini 0-3 ve 3-6 olarak aldım. Sıcak temmuzda bastırıyor desek marttan saysak 4 ay . 3-6 ya ihtiyaç duyarsın bence uzun kollu olarakKızlar ben kıyafetleri hep 0-3 ay ya da 1-3 ay alıyorum. Hatta bir iki tulumu 0-1 ayHepsini de uzun kollu alıyorum Sivas malum. Ki doğumum da Nisan’a kalmayacak. Dikişten dolay en geç Mart ortası gibi
Sonrasında giyeceklerini hem kilosuna göre hem de çıkıp gezerek alırım diye planlıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba hiç almamakla
bence doğru yapıyorsun bebekler hızlı büyüyorlar bedenleri çoğunlukla tutmuyor o zaman duruma göre alabilirsin . mesela benim kızım ayından büyük giyerdi geneldeKızlar ben kıyafetleri hep 0-3 ay ya da 1-3 ay alıyorum. Hatta bir iki tulumu 0-1 ayHepsini de uzun kollu alıyorum Sivas malum. Ki doğumum da Nisan’a kalmayacak. Dikişten dolay en geç Mart ortası gibi
Sonrasında giyeceklerini hem kilosuna göre hem de çıkıp gezerek alırım diye planlıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba hiç almamakla
Kızlar ben kıyafetleri hep 0-3 ay ya da 1-3 ay alıyorum. Hatta bir iki tulumu 0-1 ayHepsini de uzun kollu alıyorum Sivas malum. Ki doğumum da Nisan’a kalmayacak. Dikişten dolay en geç Mart ortası gibi
Bugün gündüz su içmeye ağırlık verdim bakim etkisi nasıl olacakOlabilir canim. Aslinda isik hafif ve yogun degil ama insan yine de yoruluyor. Bugun is arkadasim da yok tum isler bana kaldi aksam cabuk sizicam gibi
Kesinlikle salona gonderin, hamileyken yalniz uyumak o kadar rahat ki anlatamamya 10dk da bi tualete gitmen cidden cok yorucudur. Aksam belirli bi saatten sonra su icmesen acaba bu sure uzar mi Ben oyle yapiyorum yoksa gece cok sık uykum bolunuyor uyudugumdan bisey anlamiyorum. Ben gece 1 ila 4 arasi uykudaysam ertesi gun dinc oluyorum
Canım bence 3-6 da al , bazı markaların kalıpları epey küçük oluyor . Elinde bulunsun ihtiyaç halinde. Ben de yaza kadar giyeceklerini 0-3 ve 3-6 olarak aldım. Sıcak temmuzda bastırıyor desek marttan saysak 4 ay . 3-6 ya ihtiyaç duyarsın bence uzun kollu olarak
bence doğru yapıyorsun bebekler hızlı büyüyorlar bedenleri çoğunlukla tutmuyor o zaman duruma göre alabilirsin . mesela benim kızım ayından büyük giyerdi genelde
Az buçuk doktor kilosunu söylüyor ya istersen her şeyini yenidoğan alma yavrum.
Kilosu öndeyse fazla giydiremezsin.
Bir de hep çok hızlı büyüyor deniliyor.
Ben bir iki şeyini yenidoğan aldım gerisi hep 3-6, hatta 6-9 bile var içinde.
Erken doğum olacağı için muhtemelen çok iri bir bebek olmayacak ilk etapta diye düşündüm. O yüzden yenidoğanları baya kullanırım gibi geliyor. Bir de tam mevsim geçiş dönemiama siz de haklısınız ben yine bir kaç 3-6 takım da alayım uzun kollu. 3 ay dediğim Sivas’ın Haziran ı düşününce de ne kadar sıcak olabilir
Hiç almamıştım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?