2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bizim anneanne coştu çilek kız kıyafetini yemek istiyorum ay bu çocuklar çok tatlı olacak doğunca
Çok güzeller güle güle giysin minnoş bakıyorum da herkesin annesi kv si hep bir şeyler alıyo yapıyo bizimkiler de tık yok ne annem ne kv daha bişey almadılar işin garibi bebiş hakkında konuşmuyorlar bile 3 yıldır bu anı bekliyordum zerre heyecan yok hayalimdeki gibi olmadı bu iş gerçekten canımı sıkıyo artık

Bende aynı düşünüyorum şimdilik alma fazla birşey olmuyor hızlı büyüyorlar

Oyy cok guzeller canim gule gule kullaniiin
Ben dalinin deterjanini aldim canim ya, onu arastir bunu arastir kafam oldu bi milyon. Ama dalin bitince Green Cleane gececegim organikmis en azindan kafamda soru isareti olmaz

Bu gece seni de bekleriz uykusuzlar kulübüne
Oyun halısı aldım ben şimdi pembik bişey çok hoşuma gitti fotosunu ekliyorum
Ahahah tamamdir gece gorusuruz yavrular
Oyy cok guzelmis oyun halisiii gule gule kullansin bidisss

Kızlar bez ve ıslak mendil ne düşünüyorsunuz? Islak mendil yerine pamuk ve kaynatılmış su kullananlar var bana biraz abartı gibi geliyor bu durum ama karar vermiş değilim

Kizlar chakra da indirim varmis 1+1 haberiniz olsun.
Bende bu indirimden simdilik bunlari kaptim bakalim daha neler eklenecek sepete Toplu almayinca daha iyi hissediyorum

Eklentiler

• A7371D8E-71AB-4A40-B505-C8EC2E0D725B.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 543B4072-6DCC-4A43-8DBE-DB7524098536.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 309A4DBA-6C72-4B7F-A7A6-1C8D7C3A2A26.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar bez ve ıslak mendil ne düşünüyorsunuz? Islak mendil yerine pamuk ve kaynatılmış su kullananlar var bana biraz abartı gibi geliyor bu durum ama karar vermiş değilim
Ben sleepynin aldim canim dogal bambulu olanlardan, banada abartili geliyor pamuk ve kaynatilmis su ugrasamam sanirim

Ben ilk doğduğu zaman pamukla temizleyeceğim, kırkı çıkana kadar yani daha sonrasında ıslak mendile başlarım.
Kaynatılmış suyun sonu yok

Benim annem biraz para verdi ama eşimin tarafında tık yok sizin gibi. Ki benim ailem hiç sormazken 2,5 sene boyunca ya direkt ya da dolaylı sorup laf çarptılar. Yok o hamileymiş öbürü doğurmuş... Şuan yok öyle severiz yok böyle severiz ama neye ihtiyacınız var demiyor kimse. Normalde kimseden bir şey beklemem ama o kadar sorup beni yıldırdılar ki bomboş laflar gereksiz geliyor. Neyse kimseden beklentin olmayınca mutsuz da olmuyorsun fazla takmamak gerek

Ben ilk doğduğu zaman pamukla temizleyeceğim, kırkı çıkana kadar yani daha sonrasında ıslak mendile başlarım.
Kaynatılmış suyun sonu yok
Ben de aldım pamuk ama kaynatılmış su yapacak kadar da değil Yeğenlerimde hep pamuk kullandık ıslak mendilden daha güzel oluyor. Islak mendilin ciltte bıraktığı tuhaf bir his var ben onu hiç sevmiyorum, minicik bebeme sürmek istemem o yüzden. En azından 2 ay kadar pamukla devam ederim.Sonrası Allah kerim

Bende senin gibi düşünüyorum Ladyciğim
Bazı şeylerin iyice suyunu çıkarıyorlar ya

Tamam kokusuna ve fiyatına da bakıp ona göre bilgi veririm
3-6 aylık birkaç kıyafet al sen. Bazi bebekler iri olabiliyor senin bebeğin erken doğacak belki diyorsun belki iri olur erken doğmaz ama kıyafetlerin kalıpları küçük oluyor.
Sagol canim teşekkür ederim.
Dalın cok güzel kokuyor, yumuşatıcı da çok güzel kokuyor ben.kizimin odasını toz alirken yumuşatıcı damlatirdim odası gibi kokardı.
Islak mendil bebegin cildine göre tercih etmek daha mantıklı oluyor alerji yapabiliyor, pişik yapan olabiliyor. Ben şu pamuk kullandım hayatta yazın altını değiştirince poposunu suyla yıkardim pişik olmazdı. Pamuk şu cok daha naturel oluyor alerjik popolarda kurtarıcı

Evet çok takmamaya çalışıyorum bende ama burda gördükçe imreniyor insan eşimin ailesi neyse de kendi ailemde de tık yok üzülüyorum aldığım hiçbir şeyi gösteremiyorum anneme.

Aynen bende uğraşamayabilirim dedim sleepy yenidoğan vardı bir de sleepy bio vardı canım hangisini tercih ettin?
Bio aldim canim bezi, ama islak mendilde her ikisini de aldim indirimden 12 li paketler vardi. Once bilmeden yenidogan aldim ama baktim yorumlarda bio daha iyi gibi bioyu da aldim. Bittiklerinde bioyla devam ederim gibi geliyor.

Bu arada pampers bezlerinden de aldim ben kucuk paket ne olur ne olmaz belki sleepy iyi gelmez. Anasina cekerse sadece pampers takabilir cunku

aa ne guzel fikirmis canim mutlaka uygulayacagim bende

Canım sen değiştin mi çantayı deriyle :)
Canıım, eşim değiştirme ben parlak derili çantayı kullanamam kız babası olduk diye janjanlı çanta mı takıcam ben dedi o yüzden değiştirmedim antrasit kumaş olanından almıştım onu kullanıcaz ama deri çanta aklımda kaldığı icin M mllen in çantasından da alıcam

Ya ben ne bez alsam bana bir el atınnn sleepy mi prima mı onların da kendi içlerinde değişikleri var biosu harmonie si falan çooook kafam karışık

Ben de kendim o ikileme düştüm. Galiba koyu renk alacağım gündelik kullanmaya. Su geçirmez zaten. Bir de sağda solda açık renk kirlenir gibi geliyor sürekli kullanımda. Yine de bir aklımda kalmasın derisi diye sana sorayım demiştim
Bir de açık renk alırım gezmelerde falan kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…