2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hamileliğimin en basından beri burdan takip ediyorum ben de bebişimi, gerçekten cok güzel bir uygulama

Ben denediğimde pamuk biraz sıkıntı olmuştu. Popoda yapışıp kalıyodu yada ıslanınca silebilme özelliği kalmıyodu. Bende kendimce başka bir çözüm bulmuştum. Islak mendilleri kullacağım zaman yıkayıp üzerindeki kimyasalı akıtıp o şekilde kullanıyodum. Misal 3 tane ıslak mendili çeşmenin altında bir iki ıslatın sıkın mis gibi saf suyla silmiş oluyorsunuz. Çünkü ıslak mendik dokusu çok güzel temizliyor kakayı filan.
İlla alıyorlarsa değişim fişi almalarını söyleyin bebişe olmazsa değişirim filan dersiniz beğenmediklerinizi gider değişirsiniz.

İzledim ve çok beğendim. Diğeri de çok güzel ama yenidoğan icin bu daha uygun geldi bana da . Ben de bundan alıcam, ilk aylar en azından bunu kullanıp sonra tam kanguruya da geçebiliriz . Söz konusu bebeğin anatomisi olunca gerçekten bu kanguru konusunda çok ince eledim o yüzden sona bıraktım. Çok teşekkür ederim gerçekten sayende netleştirdim ben de

Aynen en iyisi beklentiye girememek

Aaa ben ucuz diye biliyodum kiz hic bez almadim ki belcikada hic fikrim yok ozaman kesinlikle sleeeepy hep daha iyisiii

Hangi renk bebek arabana uyumlu onu da düşün diyip daha çok kafanı karıştırayım mı bizim bebek arabası lacivert ama bulamadım o renkte
Yapma bana bunu
Benim de lacivert, o yüzden hiç girmiyorum o konuya. Şuan antrasite en yakınım. Sabah uyandığımda hala aynı düşünüyor olursam alacağım :)

Evet onu yapan arkadaşım da vardı. Dediğim gibi biz yeğenlerimden alıştık bize kolay geliyor artık. Bir süre pamuk kullanıp sonra dediğiniz gibi yapabilirim ben de sadece ilk birkaç ay pamuk daha çok içime siniyor:)

Rica ederim umarım çok çok memnun kalırsın. Bebişleri kangurulara koyar fotoğraf paylaşırız burada
Ben de aldığım her şeyi çok ayrıntıyla araştırdım, deneyimlilere sordum. İlk olunca daha hassasım heralde evdeki çılgınlıktan bir foti ekliyorum

Eklentiler

• 4510A310-21AA-4A80-A54E-C1D712B09850.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 80
Yapma bana bunu
Benim de lacivert, o yüzden hiç girmiyorum o konuya. Şuan antrasite en yakınım. Sabah uyandığımda hala aynı düşünüyor olursam alacağım :)
Antrasit kardeşliği yapalım o zaman boşver çok düşününce kafa da çok karışıyo son kararı yarın merakla bekliyor olacağım

Oyuncak bebek mi var onun içinde öyleee valla vakit gelse de dünyaya gelseler ya hiç görmediğim birini özleyip hayaller kurup duruyorum

Oyuncak bebek mi var onun içinde öyleee valla vakit gelse de dünyaya gelseler ya hiç görmediğim birini özleyip hayaller kurup duruyorum
Bende oyuncak çoook. Hatta geçen gaza gelip kedi kulaklı bere öreyim dedim (hayatımda ilk defa bere öreceğim) sonuç: kime niyet kime kısmet oldu. Bere küçük geldi bebeğe giydirdim kulaklarını yapmadım henüz çünkü motivasyonum düştü

Eklentiler

• 14BAAA0A-E9AB-4325-BBE6-A3BD225583E5.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 87
İlk denemeye göre gayet güzel tabi , ben lif örmenin ötesine geçemedim henüz bi sonraki denemede uygun ölçüyü tutturabileceğine eminim ben

Kızlar eşimde bende uzun boyluyuz, yani ben 175 esim 195, kız da şuan uzun görünüyor dedi doktor ama ben normal doğum çok istiyorum. 4 kilo ve üstü olursa sezeryan planlayabiliriz hazırlıklı ol dedi Şubatta falan belli olur sanki gidişat diyorum ama ne dersiniz, tecrübeli anneler. Bu kızın boyu kilosu buyumesi ne zaman net bilgi verir bize

Kilosundan dolayı sezeryan öneren doktordan kaçın derim kızlar. Benim ikinci oğlum 4.260gram ve 57cmdi yanlış duymadınız 57cmÇatır çatırda doğurdum yani. Sizin kendinize güvenmeniz ile alakalı bir durum bu. Benim doktorumda bak makatına kadar keserim haberin olsun dedi kesersen kes dedim 4 dikişle hallettik Ama ben çok dayanıksızım, yapamam filan derseniz o sizin kendi kararınız olur. Benimde boyum 1.76 bu arada o yüzden bebiklerim iri oluyor

Doktoruma çok güveniyorum, cok yırtığın olabilir ve doğum hastanesi devlette normal doğum alanları yanyana yeri geliyor perde bile olmuyor vs vs bi çok şeyi şimdiden söyledi. Sadece zaman olarak bebeğin durumu ne zaman aşağı yukarı belli olur onu sordum aslında

Devlette yapmayı düşünüyorsanız zaten isteğe bağlı sezeryan hiç duymadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…