2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ilaclari sodayı düzenli iç bir kaç gun sonra etki eder rahatlarsın.
İnşallah valla canım. Çok zormuş valla şuan bile yattığım yerde nasıl rahatsızım Bir de sırt üstü yatamıyorum. Hangi tarafa yatıyorsam o taraftaki bacağım mahvoluyor. 5 dkkada bir dönüyorum

Merhaba hanımlar. Sonunda bizde kızımıza beşiğini aldık. İlerde odasını yapınca bu beşiği yatak olarak da değerlendirmeyi düşündük o yüzden büyüyebilen besiklerden aldık. Trendyol sağolsun indirimde güzel bir fiyata yakaladık kuponlarla ve sepette indirimle 1387 liraya geldi. Düşünen varsa bir baksın derim. İnşallah kullanınca da memnun kalırız. Sizce nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-12-12-06-41-631_trendyol.com.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 99
Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işte
Ayakta mı çalışıyorsun yoksa sen
Canım önemli olan dolaşımı arttırmak, ayağa kalkmasan da ayak bileklerini döndür, ileri geri yap, bacağındaki kan dolaşımı artsın. Ben de son 3-4 gündür şiş ayak ve ellerle uyanıyorum. Ayaklarım incedir normalde ama şimdi bilek kemiklerim görünmez halde.

İnşallah canim sagolasin 30 larda muhtemelen bizleride daha sık çagiracaklar... Belim okadar agriiyorki 38 hafta bitince alin artik yeter dicem

Ne kadar erken başladı hepimizin 3. trimester şikayetleri
Zaten o hareketleri yapmasam hiç duramıyorum

Bebişin hisseder canını sıkmak yok . Kesin yüzde yüz belli mi olmayacağı? İlla ki git gel yapar üzme kendini
Düşünmemeye çalışıyorum olabildiğince. Konuşmalarından anladığım devam edeceği yönünde. Cuma gece gelip pazar sabahı dönebilecek gibi duruyor ama kesin değil hala o geriyor ister istemez. Bir yandan Ankara-Sivas yolu kar kış. Her hafta her hafta insan tedirgin oluyur. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Ben oluruna bıraktım. Kendi bilir

Kizlar hastane çantasına başlayacağım da bu göğüs pompası filan çantada olması gerekiyor mu? Elektrikli mi manuel mi almak lazım. Bir de marka olarak bir öneriniz var mı?

Kızlar misafir odama oğlumun çeyizini serdim az önce ve çok eğlendim
Kıyafet eksiklerimiz var. Annemi bekliyorum tamamlamak için. Yol gösterir şu eksik bu eksik diye herhalde Havlu bornoz takımı almadım mesela hala. Bir kaç takımımız da yolda geliyor
Temizlik bakım ürünleri alınacak.
Ana kucağına karar veremiyorum.

Bir de cinsiyetimiz ilk belli olduğunda anneannemiz yıllardır biriktirdiği çeyizden iki çanta yollamıştı. Babam tekstil sektöründeydi. Müşterilerin hediyelerini, numunelerini falan sakladı hep çOnları sadece ayırmıştım yeni doğan ve ilerisi için. Birazdan onları da açacağım. Paylaşırım yine

Eklentiler

• EBBDCF78-549F-4C18-8F0C-C8E5EC10E4E7.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 4A958A33-B7F7-484B-874B-7FE4B65F0321.webp
    46 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar hastane çantasına başlayacağım da bu göğüs pompası filan çantada olması gerekiyor mu? Elektrikli mi manuel mi almak lazım. Bir de marka olarak bir öneriniz var mı?
Ben hastane çantama koymayı planlıyorum her ihtimale karşı, mamajoo çift pompalı aldım ama çalışmıyorsan tek pompada iş görür kesinlikle :)

Yarın ben de gidicem kontrole çok uzun zaman oldu çocuğumu görmeyeli, umarım gelişimi boyu kilosu her şeyi olması gereken gibidir

ben elektrikli göğüs pompasını lansinoh aldım, tekli olandan . Bi de bi göğüsten emzirirken diğerinden de akıyormuş bu sebeple oradaki süt ziyan olmasın diye süt toplayıcı aldım markası mochi . Her ikisini de koyacağım çantaya , dursun elimizin altında

Canım hayırlı olsun ürünlerin, puset içi örtüsü çok tatlı internetten aldıysan link atabilir misin :))

Ayyy maşallah maşallah en güzel zamanlara geliyoruz çeyizler açılacak teker teker yıkanacak , yerlerine yerleştirilecek Paylaş bizimle bol bol gözümüz gönlümüz açılsın

Canım hayırlı olsun ürünlerin, puset içi örtüsü çok tatlı internetten aldıysan link atabilir misin :))
Canım bebek arabasını aldığım yerden hediye geldi. Örtü değil de minder şeklinde.

Bir de aşağıdaki seti aldım kendim. Müslin bezden. İstediğin modeli yapıyorlar, instagram sayfaları da var. Kumaş seçenekleri var orada. Benim istediğim model trendyol mağazalarında olunca oradan aldım direk.

İnşallah canim sagolasin 30 larda muhtemelen bizleride daha sık çagiracaklar... Belim okadar agriiyorki 38 hafta bitince alin artik yeter dicem
Sorma benimde akşamları belim kopuyor. Daha 7. Ayda böyle bel agrimiz var ben 8 ve 9 düşünemiyorum.
Cok güzel aldıkların güle güle kullansın bebisin. Benim annem de saklamış ortulerimizden hatta nevresim takımı duruyor onu oğluma kullanacağım.

Bende bugün kontrole gittim, iri bir bebek olacak haftasından ileride dedi. Sezeryandan falan bahsetmedi hiç şimdiden, okudumda diyenler olmuş. Bakalım nasip artık
Ağrılarımı söyledim, farklı bir magnezyum ismi söyledi alabilirsin istersen diye. Ona bakacağım. Umarım iyi gelir, sırt ve bacak ağrılarım beni mahvetmeye başladı çünkü.

İlerde bizim çocuklarımız da inşallah bizim sakladıklarımızı kullanırlar çocuklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…