Ilaclari sodayı düzenli iç bir kaç gun sonra etki eder rahatlarsın.Günaydın kızlar
Bu bacak ağrılarıyla napıcam bilemedim. Bütün gece uyutmadı yine
İnşallah valla canım. Çok zormuş valla şuan bile yattığım yerde nasıl rahatsızımIlaclari sodayı düzenli iç bir kaç gun sonra etki eder rahatlarsın.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
Benim var yarın ama ben artık haftada en az bir kere gittiğim için rutine bindi
Canım önemli olan dolaşımı arttırmak, ayağa kalkmasan da ayak bileklerini döndür, ileri geri yap, bacağındaki kan dolaşımı artsın. Ben de son 3-4 gündür şiş ayak ve ellerle uyanıyorum. Ayaklarım incedir normalde ama şimdi bilek kemiklerim görünmez halde.Aynen valla hareket etsem bu kadar olmayacak farkındayım ama o da olmuyor işte
Ayakta mı çalışıyorsun yoksa sen
Eveeeet geçen gün gördüm bu cocugun daha odası hazır değil diye de panik yaptımYa bizim geri sayım sayacımız 2 hanelere düşmüşpembemanolya Günümüz aynı olduğu için seni etiketledim
Bebişin hisseder canını sıkmak yok . Kesin yüzde yüz belli mi olmayacağı? İlla ki git gel yapar üzme kendini
İnşallah canim sagolasin 30 larda muhtemelen bizleride daha sık çagiracaklar... Belim okadar agriiyorki 38 hafta bitince alin artik yeter dicem
Canım önemli olan dolaşımı arttırmak, ayağa kalkmasan da ayak bileklerini döndür, ileri geri yap, bacağındaki kan dolaşımı artsın. Ben de son 3-4 gündür şiş ayak ve ellerle uyanıyorum. Ayaklarım incedir normalde ama şimdi bilek kemiklerim görünmez halde.
Düşünmemeye çalışıyorum olabildiğince. Konuşmalarından anladığım devam edeceği yönünde. Cuma gece gelip pazar sabahı dönebilecek gibi duruyor ama kesin değil hala o geriyor ister istemez. Bir yandan Ankara-Sivas yolu kar kış. Her hafta her hafta insan tedirgin oluyur. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Ben oluruna bıraktım. Kendi bilirBebişin hisseder canını sıkmak yok . Kesin yüzde yüz belli mi olmayacağı? İlla ki git gel yapar üzme kendini
Ben hastane çantama koymayı planlıyorum her ihtimale karşı, mamajoo çift pompalı aldım ama çalışmıyorsan tek pompada iş görür kesinlikle :)Kizlar hastane çantasına başlayacağım da bu göğüs pompası filan çantada olması gerekiyor mu? Elektrikli mi manuel mi almak lazım. Bir de marka olarak bir öneriniz var mı?
Yarın ben de gidicem kontroleKizlar kizlar buara doktora giden yokmu bugun benim randevum var bakalim 29. Haftada ne alemdeyiz 1 ay oldu epey buyumustur :)
Cesareti olan normal dogursun bana kizimda doktor doguma 15 gun kala 3750 gram 4 u gececek dedi ben saf korkudan sezeryan gunu istedim.... Herkesin tabiki bir degil ama aradan seneler gecti kişin cok ususem dikis yerim cok agirir maalesef... dogumdan yuruyerek cikanlari gordukce cok ozeniyorum
ben elektrikli göğüs pompasını lansinoh aldım, tekli olandan . Bi de bi göğüsten emzirirken diğerinden de akıyormuş bu sebeple oradaki süt ziyan olmasın diye süt toplayıcı aldım markası mochi . Her ikisini de koyacağım çantaya , dursun elimizin altındaKizlar hastane çantasına başlayacağım da bu göğüs pompası filan çantada olması gerekiyor mu? Elektrikli mi manuel mi almak lazım. Bir de marka olarak bir öneriniz var mı?
Canım hayırlı olsun ürünlerin, puset içi örtüsü çok tatlı internetten aldıysan link atabilir misin :))Kızlar misafir odama oğlumun çeyizini serdim az önce ve çok eğlendim
Kıyafet eksiklerimiz var. Annemi bekliyorum tamamlamak için. Yol gösterir şu eksik bu eksik diye herhaldeHavlu bornoz takımı almadım mesela hala. Bir kaç takımımız da yolda geliyor
Temizlik bakım ürünleri alınacak.
Ana kucağına karar veremiyorum.
Bir de cinsiyetimiz ilk belli olduğunda anneannemiz yıllardır biriktirdiği çeyizden iki çanta yollamıştı. Babam tekstil sektöründeydi. Müşterilerin hediyelerini, numunelerini falan sakladı hepçOnları sadece ayırmıştım yeni doğan ve ilerisi için. Birazdan onları da açacağım. Paylaşırım yine
Ayyy maşallah maşallah en güzel zamanlara geliyoruz çeyizler açılacak teker teker yıkanacak , yerlerine yerleştirilecekKızlar misafir odama oğlumun çeyizini serdim az önce ve çok eğlendim
Kıyafet eksiklerimiz var. Annemi bekliyorum tamamlamak için. Yol gösterir şu eksik bu eksik diye herhaldeHavlu bornoz takımı almadım mesela hala. Bir kaç takımımız da yolda geliyor
Bir de cinsiyetimiz ilk belli olduğunda anneannemiz yıllardır biriktirdiği çeyizden iki çanta yollamıştı. Babam tekstil sektöründeydi. Müşterilerin hediyelerini, numunelerini falan sakladı hepçOnları sadece ayırmıştım yeni doğan ve ilerisi için. Birazdan onları da açacağım. Paylaşırım yine
Canım bebek arabasını aldığım yerden hediye geldi. Örtü değil de minder şeklinde.Canım hayırlı olsun ürünlerin, puset içi örtüsü çok tatlı internetten aldıysan link atabilir misin :))
Sorma benimde akşamları belim kopuyor. Daha 7. Ayda böyle bel agrimiz var ben 8 ve 9 düşünemiyorum.İnşallah canim sagolasin 30 larda muhtemelen bizleride daha sık çagiracaklar... Belim okadar agriiyorki 38 hafta bitince alin artik yeter dicem
Cok güzel aldıkların güle güle kullansın bebisin. Benim annem de saklamış ortulerimizden hatta nevresim takımı duruyor onu oğluma kullanacağım.Kızlar misafir odama oğlumun çeyizini serdim az önce ve çok eğlendim
İlerde bizim çocuklarımız da inşallah bizim sakladıklarımızı kullanırlar çocuklarındaSorma benimde akşamları belim kopuyor. Daha 7. Ayda böyle bel agrimiz var ben 8 ve 9 düşünemiyorum.
Cok güzel aldıkların güle güle kullansın bebisin. Benim annem de saklamış ortulerimizden hatta nevresim takımı duruyor onu oğluma kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?