2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Maşallah bu ne güzellik bu ne tatlılık nazar değmesin ne kadar net çıkmış alnına dayadığı şey ayağı mı gerçekten

Kizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Maşallah çok güzel
Bizim oğlanın FL de benzer seninle, ama ben kısayım inşallah babaya çeker diyordum ona benzeyecek galiba

Çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişin

İlerde bizim çocuklarımız da inşallah bizim sakladıklarımızı kullanırlar çocuklarında
Insallah bakalim göreceğiz.
Masallah ne güzel fotolar bunlar. 29. Haftada 1460 gr masallah ne güzel buyuduler. sabırla hasretle bekliyoruz bebeklerimizi

El emegi goz nuru seylere bayiliyorum Guzel gunlerde kullansin oglusun benim anne baba tarafi da iyidir ya hic o ayrim gormeden buyudum.

Fl'i 7yle carpiyoruz dimi. Mart annelerinden ogrenmistim bu bilgiyi de
Fl - femur ölçüsü ( uyluk kemiği ) . Vücuttaki en uzun kemik olduğu için ölçüm yaparken bu kemik baz alınıyor .7 ile çarpımı da ortalama olarak bebeğin boyunu veriyor canım bpd değeri şakak kemikleri arasındaki mesafe , ac değeri kalbinin hemen altından ölçülen karın çevresi ,hc de kafa çevresinin ölçümü

Çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişin
Sağol teyzesi inşallah
Kızlar sterilizatör almayı düşünen veya alan var mı? Biberon/mama ısıtıcılı olanları da var pratik olur diye düşündüm ama çok gerekli bir şey mi bilemedim
Ya ben bir niyetlendim. Ama sonra düşündüm inşallah sütüm olursa emzirmeyi düşünüyorum. Biberon falan işlerine pek girmek istemiyorum. Emzik olacak bir bir de süt pompası. Onları da kaynatarak idare ederiz gibi geliyor. Ama mamayla beslenen bir bebeğim olursa o zaman düşünebilirim.

El emegi goz nuru seylere bayiliyorum Guzel gunlerde kullansin oglusun benim anne baba tarafi da iyidir ya hic o ayrim gormeden buyudum.
Sen de sağol teyzesi

Ya diğer topiklerde yeni doğum yapanları okuduğum kadarıyla çoğunluk mama ve meme şeklinde ilerliyor . İnsallah mama vermeye gerek kalmaz ama sanırım her ihtimali düşünüp alacağım ısıtıcı, her geçen gün biraz daha pahalanıyor . Dolapta ve buzlukta saklanılan anne sütünü de kısa sürede ısıtıyormuş .Buharda pişirme özelliği olanlar var ek gıda döneminde de işimize yarar , sterilizatör haznesinin içi geniş oyuncaklarını da sterilize ediyorlarmış . Bi tane alayım hepsi bi arada olsun diye düşündüm

Hayirli olsun canim cok guzelmis
Allahhiiiim cok guzelleeeer
Oy bayildim yaa bugun ne guzel seyler paylasiliyor boylee hayirli olsun kuzummm
ayy cok guzeller canim yaa saolsun hediye etmis sana, miniss guzel gunlerde oynasin

Anladım canım sen bilirsin yine. Tüm özelliklerin bir arada olması iyiymiş ama
Ben şimdi önce oda için hava nemlendirici alacağım. Dediğin gibi onun da fiytlar uçmuş Sterilizatörü belki gelecek aylarda düşünebilirim, şuan illa olmalı dediklerimden biri değil benim için
Son iki haftada yaptığım harcamanın haddi hesabı yok da

Buhar makinesi alacağım ben de ya gerçekten bitmiyor ihtiyaçlar hep bi masraf ,napcaz böyle

Buhar makinesi alacağım ben de ya gerçekten bitmiyor ihtiyaçlar hep bi masraf ,napcaz böyle
Ben bir de herşeyi yüksekten yüksekten aldım bir tek süt pompası, mochi, ateş ölçer ve küvet setinden kar ettim sanırım.
En büyük zararım bebek arabasında benim değil de kardeşimin zararı daha doğrusu

Bende dun trendyol indiriminden lansinoh sut pompasi aldim manuel aldim kisa bir sure lazim olacak cok para vernek istemedim....
Bugun sleepy 2 no yenidogan bez aldim memnun kalacagimi bilsem bezde stok yapmak isterdim ama maaalesef belli olmuyor...
Kizlar birde kan ilaci ne kullaniyorsunuz benim doktor hep ozel ilac yaziyor 160 tl fiyati vardi almadim devletin verdigi tonla kan ilaci var ama herseyin en pahalisini oneriyor

Kizlar kuzenimin esi dogum yapmis bebegin videosunu attilar oturdum agladim Ay kendi bebegimde ne hallere girecegim bilmiyorum Allah nazarlardan saklasin o kadar guzel bi bebek ki, gozler kapali agzi acik meme ariyor resmen Ayyy bir an once nisan ayina gelip dogurmak istedim.
Birde esim de baya duygulandi videoyu birkac kez izledi yuzunde bi tebessum olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…