MaşallahKizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Maşallah bu ne güzellik bu ne tatlılıkKizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Maşallah çok güzelKizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişinAyy çok güzeller yateyzeler iyi ki var
Anne tarafı farklı oluyor bence kim ne derse desin. Teyzelerimle abla kardeş gibi büyümüş biri olarak ben bunu çok hissediyorum.
Benim en büyük teyzem de evde yelek örer, amigurimi, iğne oynası falan yapıp satar. Annem yelek seçmeye gitmiş, kendi alacakmış. Bana yolladılar 3 tane seçtim aralarından. Hediye etmiş üçünü debir de amigurimi seçsin öreyim demiş
Insallah bakalim göreceğiz.İlerde bizim çocuklarımız da inşallah bizim sakladıklarımızı kullanırlar çocuklarında
Masallah ne güzel fotolar bunlar. 29. Haftada 1460 gr masallah ne güzel buyuduler. sabırla hasretle bekliyoruz bebeklerimiziKizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
El emegi goz nuru seylere bayiliyorumAyy çok güzeller yateyzeler iyi ki var
Anne tarafı farklı oluyor bence kim ne derse desin. Teyzelerimle abla kardeş gibi büyümüş biri olarak ben bunu çok hissediyorum.
Benim en büyük teyzem de evde yelek örer, amigurimi, iğne oynası falan yapıp satar. Annem yelek seçmeye gitmiş, kendi alacakmış. Bana yolladılar 3 tane seçtim aralarından. Hediye etmiş üçünü debir de amigurimi seçsin öreyim demiş
Fl'i 7yle carpiyoruz dimi. Mart annelerinden ogrenmistim bu bilgiyi deMaşallah çok güzel
Bizim oğlanın FL de benzer seninle, ama ben kısayım inşallah babaya çeker diyordum ona benzeyecek galiba
Fl - femur ölçüsü ( uyluk kemiği ) . Vücuttaki en uzun kemik olduğu için ölçüm yaparken bu kemik baz alınıyor .7 ile çarpımı da ortalama olarak bebeğin boyunu veriyor canımFl'i 7yle carpiyoruz dimi. Mart annelerinden ogrenmistim bu bilgiyi de
Sağol teyzesi inşallahÇok güzeller iyi günlerde kullansın bebişin
Ya ben bir niyetlendim. Ama sonra düşündüm inşallah sütüm olursa emzirmeyi düşünüyorum. Biberon falan işlerine pek girmek istemiyorum. Emzik olacak bir bir de süt pompası. Onları da kaynatarak idare ederiz gibi geliyor. Ama mamayla beslenen bir bebeğim olursa o zaman düşünebilirim.Kızlar sterilizatör almayı düşünen veya alan var mı? Biberon/mama ısıtıcılı olanları da var pratik olur diye düşündüm ama çok gerekli bir şey mi bilemedim
Sen de sağol teyzesiEl emegi goz nuru seylere bayiliyorumGuzel gunlerde kullansin oglusun benim anne baba tarafi da iyidir ya hic o ayrim gormeden buyudum.
Evett, bende nerden öğrendim hatırlamıyorum beynimde yaşıyor bu bilgi uzun zamandırFl'i 7yle carpiyoruz dimi. Mart annelerinden ogrenmistim bu bilgiyi de
Ya diğer topiklerde yeni doğum yapanları okuduğum kadarıyla çoğunluk mama ve meme şeklinde ilerliyor . İnsallah mama vermeye gerek kalmaz ama sanırım her ihtimali düşünüp alacağım ısıtıcı, her geçen gün biraz daha pahalanıyor . Dolapta ve buzlukta saklanılan anne sütünü de kısa sürede ısıtıyormuş .Buharda pişirme özelliği olanlar var ek gıda döneminde de işimize yarar , sterilizatör haznesinin içi geniş oyuncaklarını da sterilize ediyorlarmış . Bi tane alayım hepsi bi arada olsun diye düşündümSağol teyzesi inşallah
Ya ben bir niyetlendim. Ama sonra düşündüm inşallah sütüm olursa emzirmeyi düşünüyorum. Biberon falan işlerine pek girmek istemiyorum. Emzik olacak bir bir de süt pompası. Onları da kaynatarak idare ederiz gibi geliyor. Ama mamayla beslenen bir bebeğim olursa o zaman düşünebilirim.
Sen de sağol teyzesi
Hayirli olsun canim cok guzelmisMerhaba hanımlar. Sonunda bizde kızımıza beşiğini aldık. İlerde odasını yapınca bu beşiği yatak olarak da değerlendirmeyi düşündük o yüzden büyüyebilen besiklerden aldık. Trendyol sağolsun indirimde güzel bir fiyata yakaladık kuponlarla ve sepette indirimle 1387 liraya geldi. Düşünen varsa bir baksın derim. İnşallah kullanınca da memnun kalırız. Sizce nasıl?
Allahhiiiim cok guzelleeeerKızlar misafir odama oğlumun çeyizini serdim az önce ve çok eğlendim
Kıyafet eksiklerimiz var. Annemi bekliyorum tamamlamak için. Yol gösterir şu eksik bu eksik diye herhaldeHavlu bornoz takımı almadım mesela hala. Bir kaç takımımız da yolda geliyor
Temizlik bakım ürünleri alınacak.
Ana kucağına karar veremiyorum.
Bir de cinsiyetimiz ilk belli olduğunda anneannemiz yıllardır biriktirdiği çeyizden iki çanta yollamıştı. Babam tekstil sektöründeydi. Müşterilerin hediyelerini, numunelerini falan sakladı hepçOnları sadece ayırmıştım yeni doğan ve ilerisi için. Birazdan onları da açacağım. Paylaşırım yine
Oy bayildim yaa bugun ne guzel seyler paylasiliyor boyleeKizlar dunden beri misafirim var teyzem geldi hem calisip hem onunla vakit geciriyorum. Grubumuzu okumaya gayret ediyorum. Onemli bilgiler var, sling konusunda ekran kopyasini aldim siparis verecegimSagolsun teyzem oglum dogmadan hem kiyafet hem nevresim takimi hem de ayiptir soylemesi ceyregini takti dedim kiyafet neyse de altini dogunca takardin veya hic takma ne olacak sanki dedim Cok tatlis kiyafetler almis, yeni dogan, 3 ay ve 6 ay olmak uzere. Bir de bi uyku arkadasi almis benim bile aklima gelmemisti uyku arkadasi
Ya bir de kadin pisman oldu keske 9aylik biseyler alaydim sen ilk 6 ay icin 2 tane bebege yetecek kadar kiyafet almissin dedi
ayy cok guzeller canim yaa saolsun hediye etmis sana, miniss guzel gunlerde oynasinAyy çok güzeller yateyzeler iyi ki var
Amaan allahim bu ne kadar guzel bir bebis boyleee masallahhhhKizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Anladım canım sen bilirsin yine. Tüm özelliklerin bir arada olması iyiymiş amaYa diğer topiklerde yeni doğum yapanları okuduğum kadarıyla çoğunluk mama ve meme şeklinde ilerliyor . İnsallah mama vermeye gerek kalmaz ama sanırım her ihtimali düşünüp alacağım ısıtıcı, her geçen gün biraz daha pahalanıyor . Dolapta ve buzlukta saklanılan anne sütünü de kısa sürede ısıtıyormuş .Buharda pişirme özelliği olanlar var ek gıda döneminde de işimize yarar , sterilizatör haznesinin içi geniş oyuncaklarını da sterilize ediyorlarmış . Bi tane alayım hepsi bi arada olsun diye düşündüm
Buhar makinesi alacağım ben deAnladım canım sen bilirsin yine. Tüm özelliklerin bir arada olması iyiymiş ama
Ben şimdi önce oda için hava nemlendirici alacağım. Dediğin gibi onun da fiytlar uçmuşSterilizatörü belki gelecek aylarda düşünebilirim, şuan illa olmalı dediklerimden biri değil benim için
Son iki haftada yaptığım harcamanın haddi hesabı yok da
Ben bir de herşeyi yüksekten yüksekten aldımBuhar makinesi alacağım ben deya gerçekten bitmiyor ihtiyaçlar hep bi masraf ,napcaz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?