Maşallah canımBende bugün kontrole gittim, iri bir bebek olacak haftasından ileride dedi. Sezeryandan falan bahsetmedi hiç şimdiden, okudumda diyenler olmuş. Bakalım nasip artık
Ağrılarımı söyledim, farklı bir magnezyum ismi söyledi alabilirsin istersen diye. Ona bakacağım. Umarım iyi gelir, sırt ve bacak ağrılarım beni mahvetmeye başladı çünkü.
Magnerot var mı Türkiye’de ? Ben ondan kullanıyorum böbrek rahatsızlığımdan beri bel ağrım icin başlamıştım . Ne bi bacak ağrısı ne sırt masallah hiç ağrım olmuyor çok iyi geldi bana . Karnımı da yumuşattı çok serttiMaşallah canım
Magnezyumu ne kullanıyordun, yerine ne önerdi canım?
Bunlar da anneannemizin dedemiz getirdikçe sakladıklarından. Bazıları 10-15 yıllık olabilir. Bir de benim fanatik Beşiktaş’lı olmam dışında bir sorun yokAyyy maşallah maşallah en güzel zamanlara geliyoruz çeyizler açılacak teker teker yıkanacak , yerlerine yerleştirilecekPaylaş bizimle bol bol gözümüz gönlümüz açılsın
Yok sanırım canım baktım da bir. Ben de magosit diye birşey kullanıyorum. Yarın doktora gideceğim ya bir kaçını sorayım dediydim değiştirsem olur mu diyeMagnerot var mı Türkiye’de ? Ben ondan kullanıyorum böbrek rahatsızlığımdan beri bel ağrım icin başlamıştım . Ne bi bacak ağrısı ne sırt masallah hiç ağrım olmuyor çok iyi geldi bana . Karnımı da yumuşattı çok sertti
Magnorm içiyordum ben. Düzenlide kullanıyorum hiç ihmal etmedim. Şimdi söylediği Magnimore tablet. İçeriğinde farklı şeylerde var sanırım, bakalım kullanacağım alıpMaşallah canım
Magnezyumu ne kullanıyordun, yerine ne önerdi canım?
İyi gelir inşallah canımMagnorm içiyordum ben. Düzenlide kullanıyorum hiç ihmal etmedim. Şimdi söylediği Magnimore tablet. İçeriğinde farklı şeylerde var sanırım, bakalım kullanacağım alıp
Kızlaaar şimdi benim yavrum 31 yıl önceki annesinin battaniyelerini de mi kullanacak
O zaman cinsiyetler pek bilinmiyormuş ya herşey pembe maviydi diyor annem
Hepsi yepyeni kalmış ya etiketleri üstünde daha, ne kadar güzel bir hatıra hiçbir şeye değişmem bunlarıBunlar da anneannemizin dedemiz getirdikçe sakladıklarından. Bazıları 10-15 yıllık olabilir. Bir de benim fanatik Beşiktaş’lı olmam dışında bir sorun yokneyse ki babamız Fener li oldu da işe yaradılar
Asıl çeyiz kız toruna var baza altı komple dolu. En az 30-40 elbise var sadece. Bir de babamların en büyük müşterisi Panço’ydu. Çok güzel şeyleri var onların kızlar içinbu sefer alamadık ama ikinciye onları da alırız inşallah
İnşallah canımİyi gelir inşallah canımbenim ki ne diyecek bakalım yarın. Ben de magosit kullanıyorum
Bayılıyorum böyle düşünceli akrabalaraKizlar dunden beri misafirim var teyzem geldi hem calisip hem onunla vakit geciriyorum. Grubumuzu okumaya gayret ediyorum. Onemli bilgiler var, sling konusunda ekran kopyasini aldim siparis verecegimSagolsun teyzem oglum dogmadan hem kiyafet hem nevresim takimi hem de ayiptir soylemesi ceyregini takti dedim kiyafet neyse de altini dogunca takardin veya hic takma ne olacak sanki dedim Cok tatlis kiyafetler almis, yeni dogan, 3 ay ve 6 ay olmak uzere. Bir de bi uyku arkadasi almis benim bile aklima gelmemisti uyku arkadasi
Ya bir de kadin pisman oldu keske 9aylik biseyler alaydim sen ilk 6 ay icin 2 tane bebege yetecek kadar kiyafet almissin dedi
Çok güzeller ya güle güle kullanKızlaaar şimdi benim yavrum 31 yıl önceki annesinin battaniyelerini de mi kullanacak
O zaman cinsiyetler pek bilinmiyormuş ya herşey pembe maviydi diyor annem
İnşallah canım, hepimizin bebekleri çol şanslı benceŞu alttaki pembeli yeşilli olandan bende de vardı çok iyi hatırlıyorum ay yaşlanmışım ya
Ama bana bir şey saklamamış
Güle güle kullansın evladın güzel günler de inşallah her şeyi çok güzel şanslı bir bebek olacak
İnşallahHepsi yepyeni kalmış ya etiketleri üstünde daha, ne kadar güzel bir hatıra hiçbir şeye değişmem bunlarışimdiki çocuklar çok şanslı bak bereketleriyle geliyorlar hepsini güle güle giyinsin minnoş ,o bazanın altındakiler icin de senden bir de kız çocuk bekliyoruz sonrasında
Şimdinin müslin bezleri o zamanın bu battaniyeleriymiş demekkiÇok güzeller ya güle güle kullanŞu pembe mavi olanın beyaz üstüne pembe mavi karışık renklisini de annem saklamış geçen gösteriyordu, bende kullanacağım
Canim, teyzemin demesine gore bebekler annesiyle uykuya dalmayi severlermis. Ama bi sure sonra bu anne icin cok zor olurmus. Eger bi uyku arkadasi olursa mendil gibi minik oyuncak, anne emzirirken o mendili de gogusunde tutarsa bebek o uyku arkadasina alisirmis ve bi sure sonra yatagina biraktiginda onunla uykuya dalarmisBayılıyorum böyle düşünceli akrabalarateyzemizin kesesine bereket ne güzel şeyler almış hepsini güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah canımm Uyku arkadaşı ben de baktım ama amacını tam anlayamadım , nasıl bişey o ?
Ayy çok güzeller yaKizlar dunden beri misafirim var teyzem geldi hem calisip hem onunla vakit geciriyorum. Grubumuzu okumaya gayret ediyorum. Onemli bilgiler var, sling konusunda ekran kopyasini aldim siparis verecegimSagolsun teyzem oglum dogmadan hem kiyafet hem nevresim takimi hem de ayiptir soylemesi ceyregini takti dedim kiyafet neyse de altini dogunca takardin veya hic takma ne olacak sanki dedim Cok tatlis kiyafetler almis, yeni dogan, 3 ay ve 6 ay olmak uzere. Bir de bi uyku arkadasi almis benim bile aklima gelmemisti uyku arkadasi
Ya bir de kadin pisman oldu keske 9aylik biseyler alaydim sen ilk 6 ay icin 2 tane bebege yetecek kadar kiyafet almissin dedi
Oyy maşallah nasıl net çıkmış ya mucize resmen şu bebeklerKizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Maşallah ne kadar netKizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Benden de aynısı özel hastanede ilk iki doğumu mu yaptım sezaryen olarak 3 devletteydi daha iyiydi durumum ama normal doğum en güzeli hemen kalkıp bebeğine kendin bakıyorsunKizlar kizlar buara doktora giden yokmu bugun benim randevum var bakalim 29. Haftada ne alemdeyiz 1 ay oldu epey buyumustur :)
Cesareti olan normal dogursun bana kizimda doktor doguma 15 gun kala 3750 gram 4 u gececek dedi ben saf korkudan sezeryan gunu istedim.... Herkesin tabiki bir degil ama aradan seneler gecti kişin cok ususem dikis yerim cok agirir maalesef... dogumdan yuruyerek cikanlari gordukce cok ozeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?