Kan ilacı dediğin demir hapı mı acaba?Bende dun trendyol indiriminden lansinoh sut pompasi aldim manuel aldim kisa bir sure lazim olacak cok para vernek istemedim....
Bugun sleepy 2 no yenidogan bez aldim memnun kalacagimi bilsem bezde stok yapmak isterdim ama maaalesef belli olmuyor...
Kizlar birde kan ilaci ne kullaniyorsunuz benim doktor hep ozel ilac yaziyor 160 tl fiyati vardi almadim devletin verdigi tonla kan ilaci var ama herseyin en pahalisini oneriyor
Demir hapı değil mi? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum. Sağlık ocağında yazdırdım en son, 2 kutu yazar mısınız dedim 4 bile yazarım dediBende dun trendyol indiriminden lansinoh sut pompasi aldim manuel aldim kisa bir sure lazim olacak cok para vernek istemedim....
Bugun sleepy 2 no yenidogan bez aldim memnun kalacagimi bilsem bezde stok yapmak isterdim ama maaalesef belli olmuyor...
Kizlar birde kan ilaci ne kullaniyorsunuz benim doktor hep ozel ilac yaziyor 160 tl fiyati vardi almadim devletin verdigi tonla kan ilaci var ama herseyin en pahalisini oneriyor
Canım ben en başta ferro sanol duodenal kapsül kullanıyordum. Ona başladığım dönem mide yanması yaşadım çok fazla. Ondan mı dedik. Fertamir suda eriyen tablete geçirdi doktor. Çok rahatım bununla. Ama ilkinde de sanırım mide yanmam dönemsel birşeymiş. Şu ara tekrar başladı çünküBende dun trendyol indiriminden lansinoh sut pompasi aldim manuel aldim kisa bir sure lazim olacak cok para vernek istemedim....
Ben böyleyim Bazen çok zorlanıyorum nefes almada daha bu haftadaKızlar sizdede şimdiden nefes darlığı başladı mı ben bazen aşırı darlık çekiyorum ve kızım sürekli bı tarafa toplanıyor neden olabikir ki
Evet demir hapi canimKan ilacı dediğin demir hapı mı acaba?
Demir hapı değil mi? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum. Sağlık ocağında yazdırdım en son, 2 kutu yazar mısınız dedim 4 bile yazarım dedi35 lira verdim. günde 1 tane alıyorum şimdilik
Bana özeldeki doktorum yazmıştı bunu, kardeşim de onu kullanmıştı o yüzden değiştirmedim hiç. Rahatsız da etmedi beni. İçine hangisi siniyorsa onu dene çoğunun içeriği aynı zatenYani olmasi gereken o zaten gayet iyi ilaclar var ama verdigi her vitamin ve ilac ozel oluyor... 160 tl alacagim yetmeyecek yine alacagim yani saglik ocagina gidip yazdiracagim bende
Ben Gynoferon kullanıyorum sgk karşılıyor, demir seviyemde tahlillerde hep normal çıktıEvet demir hapi canim
Ben Gynoferon kullanıyorum sgk karşılıyor, demir seviyemde tahlillerde hep normal çıktı
Benim doktorum da gebeliğimin başından beri hiç devletin karşıladığı ilaçlardan yazmadı. Her ay baya pahalıya geliyor bu takviyeler. Doların artmasıyla daha da yükseldiYani olmasi gereken o zaten gayet iyi ilaclar var ama verdigi her vitamin ve ilac ozel oluyor... 160 tl alacagim yetmeyecek yine alacagim yani saglik ocagina gidip yazdiracagim bende
Önceden düşüklük yaşadığımda çok olmuştu, hamile kalmadan önce son zamanlarda toparlamıştım. Bakalım haftaya tekrar tahlil yaptıracağım o zaman ne çıkacakBenim dusukmasallah yaramis demekki canim
Bende aynı canim ya valla dik durmam lazim bazen ki daralmayayimBen böyleyim Bazen çok zorlanıyorum nefes almada daha bu haftada
Günaydınn, inşallah alırsınız vizeyi aileni görürsün en kısa zamanda canımGunaydin hamislerimmHazir bu kadar hamisi bi arada bulmuskenn sizden dua isteyeyiiim mi Bizim dualarimiz kabul olurmus
Vizeye basvurmaya geldik simdi esime, ailemin yanina gidebilmek icinnnDua edin de insallah su vizeyi bu sefer versinlerrr olurmuu
Çok güzelmiş canım sağol bakıyorum hemenGünaydın,
Merhaba sabah instagramda dolaşırken storylerde ilkadim sayfasının bu eğitimlerini gördüm. Üye değildim ama üye oldum aptamil firmasına ait bir sayfa çok güzel eğitimler var. İlk bebegi olacak olan anne adayları üye olup canlı yayınları izleyebilirsiniz. Ben uyku eğitimi, Kabızlık, hamile yogasi gibi eğitimleri izlemek istiyorum bu eğitimlerin olması güzel. Kızımda bebeklerde gaz sancıları ve uyku eğitimiyle ilgili araştırma çok yaptım ve faydasını da gördüm umarım bu eğitimler de birilerinin işine yarar.
Linki buraya bırakıyorum.
Üye Girişi | İlk Adımlarım
Annelik yolculuğunda her zaman yanınızda olan İlkadimlarim.com, bebek sağlığı, bebek gelişimi, diğer süreçler ve gebelik hesaplama daima yanınızda.ilkadimlarim.com
İnsallah sorunsuz alır vizesini canımmmGunaydin hamislerimmHazir bu kadar hamisi bi arada bulmuskenn sizden dua isteyeyiiim mi Bizim dualarimiz kabul olurmus
Vizeye basvurmaya geldik simdi esime, ailemin yanina gidebilmek icinnnDua edin de insallah su vizeyi bu sefer versinlerrr olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?