2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kan ilacı dediğin demir hapı mı acaba?

Demir hapı değil mi? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum. Sağlık ocağında yazdırdım en son, 2 kutu yazar mısınız dedim 4 bile yazarım dedi 35 lira verdim. günde 1 tane alıyorum şimdilik

Canım ben en başta ferro sanol duodenal kapsül kullanıyordum. Ona başladığım dönem mide yanması yaşadım çok fazla. Ondan mı dedik. Fertamir suda eriyen tablete geçirdi doktor. Çok rahatım bununla. Ama ilkinde de sanırım mide yanmam dönemsel birşeymiş. Şu ara tekrar başladı çünkü
Her ikisini de devlet karşıladı benim

Demir hapı değil mi? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum. Sağlık ocağında yazdırdım en son, 2 kutu yazar mısınız dedim 4 bile yazarım dedi 35 lira verdim. günde 1 tane alıyorum şimdilik

Yani olmasi gereken o zaten gayet iyi ilaclar var ama verdigi her vitamin ve ilac ozel oluyor... 160 tl alacagim yetmeyecek yine alacagim yani saglik ocagina gidip yazdiracagim bende

Yani olmasi gereken o zaten gayet iyi ilaclar var ama verdigi her vitamin ve ilac ozel oluyor... 160 tl alacagim yetmeyecek yine alacagim yani saglik ocagina gidip yazdiracagim bende
Bana özeldeki doktorum yazmıştı bunu, kardeşim de onu kullanmıştı o yüzden değiştirmedim hiç. Rahatsız da etmedi beni. İçine hangisi siniyorsa onu dene çoğunun içeriği aynı zaten

Hayırlı aksamlar kızlar. Hepsi buradada indirim varken süt toplama pompsı almak istiyorum. Lansinoh mochi den daha uygun. Kalite farkı var mıdır acaba. Lansinoh alan var mı

Benim doktorum da gebeliğimin başından beri hiç devletin karşıladığı ilaçlardan yazmadı. Her ay baya pahalıya geliyor bu takviyeler. Doların artmasıyla daha da yükseldi

Günaydın kızlar,
Ben öyle sağma makinesi falan almadım görümcem hediye etti sadece ona da ihtiyaç olmaz umarım.
Biberon falan da çok pahalı şeyler almadım sonucunda tutup tutmayacağı belli değil
Nefes darlığı bende de başladı karnımız büyüdükçe kaburgalara baskı artıyor, ciğerler daralıyor içerde.
Az kaldı ama sabır edelim

Demir hapı bende gyno ferro kullanıyorum gayet iyi değerlerim :)

Günaydın,
Merhaba sabah instagramda dolaşırken storylerde ilkadim sayfasının bu eğitimlerini gördüm. Üye değildim ama üye oldum aptamil firmasına ait bir sayfa çok güzel eğitimler var. İlk bebegi olacak olan anne adayları üye olup canlı yayınları izleyebilirsiniz. Ben uyku eğitimi, Kabızlık, hamile yogasi gibi eğitimleri izlemek istiyorum bu eğitimlerin olması güzel. Kızımda bebeklerde gaz sancıları ve uyku eğitimiyle ilgili araştırma çok yaptım ve faydasını da gördüm umarım bu eğitimler de birilerinin işine yarar.
Linki buraya bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220113-090906_Instagram.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20220113-090902_Instagram.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220113-090856_Instagram.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220113-090851_Instagram.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 94
Günaydınn, inşallah alırsınız vizeyi aileni görürsün en kısa zamanda canım

Çok güzelmiş canım sağol bakıyorum hemen

İnsallah sorunsuz alır vizesini canımmm Davetiye yaptı mı ailen? O şekilde daha kolay çıkıyor vize , biz de annemin vizesini davetiye oluşturup alacağız buraya gelmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…