- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Gümaydın kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı? :)
Günaydın canıım, onu en sonlara bıraktım karnımın ve vücudumun son haline göre beden seçip alıcam. Owli marka almayı düşünüyorumGümaydın kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı? :)
Ahh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Çok güzelmiş canım güle güle kullanAhh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Günaydın canım ben bundan aldım :)
Korse - Markalar - 359,99 TL
Siyah OWLI Bamboo Premium Doğum Sonrası Korse sadece 359,99 TL! Kadın Düz Korse LCWAIKIKI Maternity Kadın LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - S1LO16Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Bende owli düşünüyorum genelde onu öneriyorlar ama beden konusunda kararsızımGünaydın canıım, onu en sonlara bıraktım karnımın ve vücudumun son haline göre beden seçip alıcam. Owli marka almayı düşünüyorum
Bende owli düşünüyorum genelde onu öneriyorlar ama beden konusunda kararsızım
Çok güzell canım güle güle kullanınAhh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Ben de aynı şekildeBende owli düşünüyorum genelde onu öneriyorlar ama beden konusunda kararsızım
Teşekkür ederim kuzum benim evet ya el emegi olunca biraz fazla tutuyor ama cok güzelBende kapı süsü istiyorum makromeden ama çok pahalı geldi.
İnternette hep 200-300 tl + kargo parası diyorlar.
İstiyorum ama bakalım.
Çok güzel ya minnoş kızın güle güle kullansın
Teşekkür ederiz kuzum inşallahÇok güzelmiş canım güle güle kullan
Teşekkür ederim canım benim, instagramdan yaptırdım yaklasik 3 haftaya geldi. Modeli de ben belirledim istedigin sekilde renkte modelde yapıyorlarÇok güzell canım güle güle kullanınNerden aldın bunu?
Karnında çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Daha erken mi bunun için?
Saol canim benim insallahhhGünaydınn, inşallah alırsınız vizeyi aileni görürsün en kısa zamanda canım
Saol canim insallah yaaİnsallah sorunsuz alır vizesini canımmmDavetiye yaptı mı ailen? O şekilde daha kolay çıkıyor vize , biz de annemin vizesini davetiye oluşturup alacağız buraya gelmesi için
Amaniin 1 nisan miii :) Ay valla bende cok korkuyorum hee yanliz girecek olmak beni cok urkutuyorKızlar rüya gördüm 1 nisanda bi anda sancım geliyordu doğum yapıyordum. Doğuma hiç hazır değilmişim çok korkarak uyandım
Amaninnnn bu ne hoss bi sey boyleAhh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Kuzum odasi boyanacak raflar cerceveler takılacak onu bekliyoruz yoksa hersey hazir da boyadan sonra komple atarim diye dusundumSaol canim benim insallahhh
Saol canim insallah yaaIlk vize basvurusunu evliyiz diye ona guvendik davetiyesiz yaptik. Simdi babam davetiye cikardi bakalim cikacak mi Bidaha ikimiz birlikte ucak yolculugu yapamayacagiz gibi, okadar cok istiyorum kiii
Amaniin 1 nisan miii :) Ay valla bende cok korkuyorum hee yanliz girecek olmak beni cok urkutuyor
Amaninnnn bu ne hoss bi sey boyleCanim bize diger seylerini de gostersenee besigini falan ben mi kacirdim gormedik sanirim Magnetlericde goreliiiim
Benim vücudumda çok aslında ama karnımda yok henüz, olmasında tabi de merak ettim sadece. Sürekli kakao ve hindistan cevizi yağı sürüyorum faydası var mı bilmem. İnşallah böyle devam ederKimisi hiç çatlamıyormuş, kimisi de son anda yada son 1 ay kala falan diyorlar.
Bende yok çatlak sende var mı?
Benim vücudumda çok aslında ama karnımda yok henüz, olmasında tabi de merak ettim sadece. Sürekli kakao ve hindistan cevizi yağı sürüyorum faydası var mı bilmem. İnşallah böyle devam eder
Doğum ruyalari olur artık. Aklımız hep bebeklerde. 1 Nisan 38. Hafta oluyor sağlıkla isallah gelsin. Belki kızından mesaj sana bu. Ama sen hazirliklisin zaten kızın 1 yıllık kıyafetlerini bile hazırladın bizde hiç birsey yok.Kızlar rüya gördüm 1 nisanda bi anda sancım geliyordu doğum yapıyordum. Doğuma hiç hazır değilmişim çok korkarak uyandım
Ayy çok güzel güle güle kullansın bebisinAhh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Şükür atlagim yok ama 3 hafta önce çok kasiniyordu. Bol jol yag sürüyorum isallqh da hiç catlak olmayacak. İlk hamilelikte de olmadı bol bol yag sürünKarnında çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Daha erken mi bunun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?