2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gümaydın kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı? :)

Günaydın canım ben bundan aldım :)

Ahh sabah sabah gelen kargomun güzelliği Donencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin

Bende kapı süsü istiyorum makromeden ama çok pahalı geldi.
İnternette hep 200-300 tl + kargo parası diyorlar.
İstiyorum ama bakalım.

Çok güzel ya minnoş kızın güle güle kullansın

Günaydın canıım, onu en sonlara bıraktım karnımın ve vücudumun son haline göre beden seçip alıcam. Owli marka almayı düşünüyorum
Bende owli düşünüyorum genelde onu öneriyorlar ama beden konusunda kararsızım

Bende kapı süsü istiyorum makromeden ama çok pahalı geldi.
İnternette hep 200-300 tl + kargo parası diyorlar.
İstiyorum ama bakalım.

Çok güzel ya minnoş kızın güle güle kullansın
Teşekkür ederim kuzum benim evet ya el emegi olunca biraz fazla tutuyor ama cok güzel

Günaydınn, inşallah alırsınız vizeyi aileni görürsün en kısa zamanda canım
Saol canim benim insallahhh
İnsallah sorunsuz alır vizesini canımmm Davetiye yaptı mı ailen? O şekilde daha kolay çıkıyor vize , biz de annemin vizesini davetiye oluşturup alacağız buraya gelmesi için
Saol canim insallah yaa Ilk vize basvurusunu evliyiz diye ona guvendik davetiyesiz yaptik. Simdi babam davetiye cikardi bakalim cikacak mi Bidaha ikimiz birlikte ucak yolculugu yapamayacagiz gibi, okadar cok istiyorum kiii

Kızlar rüya gördüm 1 nisanda bi anda sancım geliyordu doğum yapıyordum. Doğuma hiç hazır değilmişim çok korkarak uyandım
Amaniin 1 nisan miii :) Ay valla bende cok korkuyorum hee yanliz girecek olmak beni cok urkutuyor

Ahh sabah sabah gelen kargomun güzelliği Donencemiz geldi magnet hediyelerimiz de geldi Günaydiiiiiiin
Amaninnnn bu ne hoss bi sey boyle Canim bize diger seylerini de gostersenee besigini falan ben mi kacirdim gormedik sanirim Magnetlericde goreliiiim

Kuzum odasi boyanacak raflar cerceveler takılacak onu bekliyoruz yoksa hersey hazir da boyadan sonra komple atarim diye dusundumBu anne yanı beşiğim vivenseden aldik, bembeyaz bizim odada, magnetimiz de bu

Eklentiler

• IMG20220113114715.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG20211221203021.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 96
Kimisi hiç çatlamıyormuş, kimisi de son anda yada son 1 ay kala falan diyorlar.
Bende yok çatlak sende var mı?
Benim vücudumda çok aslında ama karnımda yok henüz, olmasında tabi de merak ettim sadece. Sürekli kakao ve hindistan cevizi yağı sürüyorum faydası var mı bilmem. İnşallah böyle devam eder

Kızlar rüya gördüm 1 nisanda bi anda sancım geliyordu doğum yapıyordum. Doğuma hiç hazır değilmişim çok korkarak uyandım
Doğum ruyalari olur artık. Aklımız hep bebeklerde. 1 Nisan 38. Hafta oluyor sağlıkla isallah gelsin. Belki kızından mesaj sana bu. Ama sen hazirliklisin zaten kızın 1 yıllık kıyafetlerini bile hazırladın bizde hiç birsey yok.
Ayy çok güzel güle güle kullansın bebisin
Karnında çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Daha erken mi bunun için?
Şükür atlagim yok ama 3 hafta önce çok kasiniyordu. Bol jol yag sürüyorum isallqh da hiç catlak olmayacak. İlk hamilelikte de olmadı bol bol yag sürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…