2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
evet doğru diyorsun canım bilinmedik markaların bu tür cihazları arıza yaptığında servis cok sıkıntı oluyor burda Bosch ve Aeg epey yaygın diğerlerine de bakınıp bebek doğmadan alıcam valla bi tane

Kizlar benim oglan biseyler yedikten 10-15dk sonra baya bi hareketleniyor, onun disinda hareketli degil. Bi sorun yoktur sanirim. Esim de diyo adam yiyor yatiyor ne yapsin
Doktoruma gidince bi sorayim endise etmeli miyim acaba diye.
Bence şanslısın geceleri uyutmuyor daha karnımda olmasına rağmen fırfır gibi bi oraya bi buraya . Az sakinleşse ben cok memnun olucam mesela sizinki daha sakin , annesine babasına uyuma fırsatı veren bir çocuk olacak

Ben de Siemens iq300 kullanıyorum. Direk içinden alıp dolaba yerleştirebiliyorum ama bu pamuklu programının süresi 3.5 saat. Kısa programlarda performans fena değil ama eğer havlu gibi zor kuruyacak birşey varsa o zaman hafif nemli kalıyor. Kurutma makinesi bakarken program sürelerinin size olan uygunluğuna, performansına ve enerji tüketimine bakmanızı tavsiye ederim.

İlk işe başladığımda görevim çamaşır makinelerindeki baby wash programını yapmaktı tabi o zamanlar kaka kusmuk nedir bilmezdim

Bakalim tam tersi de olabilir. Anne karninda uslu dogunca yaramaz gibi. Saglikli olsunlar da gerisini bi sekilde halledicez.

Cok teşekkür ederim bu bilgiler için mutlaka program sürelerine de bakacağım pek bilgili olduğum bişey değil daha önce kullanmadım ama neye göre bakıp karar vermem gerektiğini aşağı yukarı anladım sayenizde çok teşekkürler kızlar

Kesinlikle katiliyorum benim de camasir dokuz,kurutmayi 8 aldim. 7 bile olurmus kazani kocaman cunku.
Bosch kullanan duymadim ama bence cok iyidir arcelikten daha iyi bir marka genel olarak. Is yerinde 4 5 kiside arceligin ayni model makinesi vardi hepsi memnundu ve fiyati da siemens bosch grubuna gore cok uygun oldugu icin tercih ettim.
Ve size katiliyorum 1 robot supurge 2 kurutma makinesi

Bir parti mağduru da burda galiba sizin parti ne alemde biz coşuyoruz su anda

İlerde bu sefer bu konuda dertleşiriz gece ekibi belli oldu sleepy05 pembemanolya M mllen

Ben de varım canım bazen uykudan uyandırıyor resmen gel beraber dans edelim anne diyor
Maalesef ben de okudum anne karnındaki rutin hareket saatleri genelde doğduktan sonraki beslenme saatleri oluyormuş

Sıçramaya başladım artık hareketlerine, sağa sola sallıyor göbeğimi. Sağ tarafa da yatırmıyor zaten, bende hareketlerine odaklanıp uyumayı unutuyorum.
Eşim bugün sabaha karşı uyanmış, elimi koydum karnına nasıl vuruyodu diyor. Öyle uyumuş oda
Geceden sabaha buradayız heralde

Kızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim

İlerde bu sefer bu konuda dertleşiriz gece ekibi belli oldu sleepy05 pembemanolya M mllen
Bende varım bende gün içinde hep hareketli zaten gece yatınca da bir sağa bir sola vuruyo geziyo oğluşum geçen de sabaha karşı yatarken göbeğim eşimin karnına değiyodu o bile hissetti vurmalarını dedim biraz da sana vursun

Ben de varım canım bazen uykudan uyandırıyor resmen gel beraber dans edelim anne diyor
Maalesef ben de okudum anne karnındaki rutin hareket saatleri genelde doğduktan sonraki beslenme saatleri oluyormuş

Beni de alın aranızaaa, bizim sipa da durmuyor yaa ama gunduz de durmuyor sanki hic uyumuyormus gibime geliyor Sleepynin de dedigi gibi resmen sicriyorum artik okadar siddetli vuruyor ki :)

Kızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Biliyosunuz türkiyeye tatile gelmiştik, dönüş iççin uçağa binmeden test yaptırmam gerekiyordu, hiçbir semptomum yok kendimi de asla hasta hissetmiyorum ama işte test pozitif.. şok oldum

bugün 27+5 im, 19 gün önce 3.doz aşımı olmuştum

Çok geçmiş olsun inşallah semptomsuz atlatırsın bende test veriyorum şimdi belirtim de var temaslıyım bir de korkuyorum açıkçası inşallah sorun yaşamam hava şartlarıda ağır burda 27+4 deyim bakalım ne olacak

Kızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim
Ben valla neden bilmiyorum ama hiç ille de normal doğum olsun diye bir düşüncede olamadım
Şuan serklajlıyım tabi anca 35leri görebilirsem normal doğum isteyebilirmişim, o zaman dikiş alınıp normal doğum olması bekleniyormuş ama yine ister miyim, sanmıyorum.
Ebe bir arkadaşımın söylediği hep aklıma kazındı onu bir türlü aşamıyorum. Normal doğum anne için daha az riskli, sezeryan ise tam tersi bebek için daha az riskli demişti. Birşeyler yolunda gitmediğinde bebeğe müdahale daha hızlı olabildiği için.
Tabi bu risk dediği nadir karşılaşılan şeyler ama tedavi gebeliği de olunca binde bir ihtimal de olsa riskli olan ben olayım isterim yavrum değil

Geçmiş olsun canım inşallah semptomsuz atlatırsın
Sanada geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…