- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
evet doğru diyorsun canım bilinmedik markaların bu tür cihazları arıza yaptığında servis cok sıkıntı oluyorBende anlam veremedim canim, banada mantiken sanki daha saglikliymis gibi geldi ama degilmisSebebini de tam olarak anlamadim
Bende 4 yanini sarmasini istedim canim, bencede tuhaf sadece kafa tarafini sarmasiTuhaf saticiymis
Canim bizim ki de Arçelik 700 km, bunlarda onemli olan filtrenin acilmasi yani tozlar birikiyor ya her seferinde temizlemen gerekiyor. O kirmizi kollari acinca temizleyebiliyosun. Vallahi ben coook memnunum, icinin celik olmasina dikkat edin. Sakin saticiyi dinleyip bilinmedik markalardan almayinArcelik vestel bosch gibi servisi kolay olan bi urun al canim.
Bence şanslısın geceleri uyutmuyor daha karnımda olmasına rağmen fırfır gibi bi oraya bi buraya . Az sakinleşse ben cok memnun olucam mesela sizinki daha sakin , annesine babasına uyuma fırsatı veren bir çocuk olacakKizlar benim oglan biseyler yedikten 10-15dk sonra baya bi hareketleniyor, onun disinda hareketli degil. Bi sorun yoktur sanirim. Esim de diyo adam yiyor yatiyor ne yapsin
Doktoruma gidince bi sorayim endise etmeli miyim acaba diye.
Ben de Siemens iq300 kullanıyorum. Direk içinden alıp dolaba yerleştirebiliyorum ama bu pamuklu programının süresi 3.5 saat. Kısa programlarda performans fena değil ama eğer havlu gibi zor kuruyacak birşey varsa o zaman hafif nemli kalıyor. Kurutma makinesi bakarken program sürelerinin size olan uygunluğuna, performansına ve enerji tüketimine bakmanızı tavsiye ederim.evet doğru diyorsun canım bilinmedik markaların bu tür cihazları arıza yaptığında servis cok sıkıntı oluyorburda Bosch ve Aeg epey yaygın diğerlerine de bakınıp bebek doğmadan alıcam valla bi tane
Bu doğruysa eyvahBugün doktorum dediki bebek hangi saat diliminde daha enerjik hareketli ise doğduğunda da o vakitlerde uyanık olurmuş bilin bakalım kimin bebesi akşam gece içerde parti yapıyo!?
Bakalim tam tersi de olabilir. Anne karninda uslu dogunca yaramaz gibi. Saglikli olsunlar da gerisini bi sekilde halledicez.Bence şanslısın geceleri uyutmuyor daha karnımda olmasına rağmen fırfır gibi bi oraya bi buraya . Az sakinleşse ben cok memnun olucam mesela sizinki daha sakin , annesine babasına uyuma fırsatı veren bir çocuk olacak
Cok teşekkür ederim bu bilgiler için mutlaka program sürelerine de bakacağımBen de Siemens iq300 kullanıyorum. Direk içinden alıp dolaba yerleştirebiliyorum ama bu pamuklu programının süresi 3.5 saat. Kısa programlarda performans fena değil ama eğer havlu gibi zor kuruyacak birşey varsa o zaman hafif nemli kalıyor. Kurutma makinesi bakarken program sürelerinin size olan uygunluğuna, performansına ve enerji tüketimine bakmanızı tavsiye ederim.
İlk işe başladığımda görevim çamaşır makinelerindeki baby wash programını yapmaktıtabi o zamanlar kaka kusmuk nedir bilmezdim
WT45RV00TR Isı Pompalı Kurutma Makinesi | Siemens Ev Aletleri TR
WT45RV00TR Isı Pompalı Kurutma Makinesi | Siemens Ev Aletleri TRwww.siemens-home.bsh-group.com
Bir parti mağduru da burda galibaBu doğruysa eyvah
İlerde bu sefer bu konuda dertleşiriz gece ekibi belli olduBir parti mağduru da burda galibasizin parti ne alemde biz coşuyoruz su anda
Ben de varım canım
Tamam bu dörtlü gece arkadaşlığı yapacak birbirine unutmayınBen de varım canımbazen uykudan uyandırıyor resmen gel beraber dans edelim anne diyor
Maalesef ben de okudum anne karnındaki rutin hareket saatleri genelde doğduktan sonraki beslenme saatleri oluyormuş
Canim benimki geceleri sakin
Kesinlikle katiliyorum benim de camasir dokuz,kurutmayi 8 aldim. 7 bile olurmus kazani kocaman cunku.Kurutmada 7 veya 8kg yetiyo kizlar. Benim kurutma 7kg, camasir yikama 9kg. Ama kurutmanin ic kazani camasir yikamadan daha buyukValla 1 robot supurge 2 kurutma makinasi en buyuk kolaylik. Benim istanbulda evim hic tozlanmazdi. Bebislerimiz varken buyuk kolaylik. pembemanolya
Birde kurutmadan cikan suyu utu suyu veya ciceklerimi sulamak icin kullanirdim
Bosch kullanan duymadim ama bence cok iyidir arcelikten daha iyi bir marka genel olarak. Is yerinde 4 5 kiside arceligin ayni model makinesi vardi hepsi memnundu ve fiyati da siemens bosch grubuna gore cok uygun oldugu icin tercih ettim.evet doğru diyorsun canım bilinmedik markaların bu tür cihazları arıza yaptığında servis cok sıkıntı oluyorburda Bosch ve Aeg epey yaygın diğerlerine de bakınıp bebek doğmadan alıcam valla bi tane
Bir parti mağduru da burda galibasizin parti ne alemde biz coşuyoruz su anda
Ben de varım canımbazen uykudan uyandırıyor resmen gel beraber dans edelim anne diyor
Maalesef ben de okudum anne karnındaki rutin hareket saatleri genelde doğduktan sonraki beslenme saatleri oluyormuş
Bende varım bende
Ben de varım canımbazen uykudan uyandırıyor resmen gel beraber dans edelim anne diyor
Beni de alın aranızaaa, bizim sipa da durmuyor yaa ama gunduz de durmuyor sanki hic uyumuyormus gibime geliyorSıçramaya başladım artık hareketlerine, sağa sola sallıyor göbeğimi. Sağ tarafa da yatırmıyor zaten, bende hareketlerine odaklanıp uyumayı unutuyorum.
Eşim bugün sabaha karşı uyanmış, elimi koydum karnına nasıl vuruyodu diyor. Öyle uyumuş oda
Geceden sabaha buradayız heralde
Çok geçmiş olsun inşallah semptomsuz atlatırsın bende test veriyorum şimdi belirtim de var temaslıyım bir de korkuyorum açıkçası inşallah sorun yaşamam hava şartlarıda ağır burda 27+4 deyim bakalım ne olacakKızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Biliyosunuz türkiyeye tatile gelmiştik, dönüş iççin uçağa binmeden test yaptırmam gerekiyordu, hiçbir semptomum yok kendimi de asla hasta hissetmiyorum ama işte test pozitif.. şok oldum
bugün 27+5 im, 19 gün önce 3.doz aşımı olmuştum
BenKızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim
Geçmiş olsun canım inşallah semptomsuz atlatırsınKızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Biliyosunuz türkiyeye tatile gelmiştik, dönüş iççin uçağa binmeden test yaptırmam gerekiyordu, hiçbir semptomum yok kendimi de asla hasta hissetmiyorum ama işte test pozitif.. şok oldum
bugün 27+5 im, 19 gün önce 3.doz aşımı olmuştum
Sanada geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkarÇok geçmiş olsun inşallah semptomsuz atlatırsın bende test veriyorum şimdi belirtim de var temaslıyım bir de korkuyorum açıkçası inşallah sorun yaşamam hava şartlarıda ağır burda 27+4 deyim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?