Bu arada ben de 2 sene önce robot süpürge ve kurutucu almış birisi olarak söylüyorum iki senedir toz derdimiz bitti. Ondan önce ev o kadar tozlanırdı ki delirecektim.Тeşekkür ederim canım valla sayenizdesizler demeseniz ben cok düşünmüyordum almayı ,dün YouTube da baktım meğer kıyafetlerden ne kadar toz çıkıyormuş öyle, filtre dolusu en çok onlardan kurtulacağım icin seviniyorum
Kolay gelsin canııımnasıl güzel duygular dimi ben de sizlerde gördükçe duygulanıyorum , daha henüz odasına başlamadım. Annem yıkayıp ütüleyip hurçlamıs öyle göndermiş . Şifonyeri gelince en son haftalarda yerleştiririm diye düşündüm geç kalmam umarım
Kızlar ben kocayı kandırdım yarın almaya gidiyoruz kurutma makinesinieşim diyo ki , kocalar kulübü istiyorum ,kadınlar kulübünün çıkardığı masrafları doya doya tartışmak istiyorum hemcinslerimle
İnşallah 37de alıntılarım bu mesajını canım yaAynrn canim dogumdan sonra kosturmamiz baslayacak bol bol uzanabilmenin tadini cikartmak lazim
Masallah canim hazirliklar baslamisBak gor 37yi goreceksin sen cidden laf olsun diye demiyorum icime doguyor
Hahah hayirli olsun simdiden canim. Alinca hangi marka aldigini da soylersinBenim de esim sey demisti "orada da bulmussun kendi gibi alisveris meraklilarini "
Kadinlar kulubu magduru kocolarin masraf paylasim alani
Allah hep güldürsünAbartısız on dakika güldüm buna ve eşime gönderdimo da ara ara ben bir şey söyleyince kim diyo bunu kim april anneleri mi diye dalga geçiyor
Bi dertli koca da orda var galibaYetiştirirsin canım bence. Zor kısmı daha doğrusu zaman alan kısmı yıkama ütüleme. Ellerine sağlık annenin
Renklerine göre falan ayırınca valla 7e ayrıldı herşey. Beyazlar, karışık renkliler, koyu renkliler, yatakların kılıfları, battaniyeler olarak ayırdım ben. Bir makine de organizerları attım kısa programabir makine de havlular var Sivas’tayım malum -20 derece
Boş odada kurutuyorum. Günde bir makine anca kuruyo. Şimdi ikinci makineyi açacağım daha
Amanın benimki duymasın. Moderatör olur yeminle o siteye
İnşallah 37de alıntılarım bu mesajını canım ya
Yaa o delirme aşamasındayım ben de . Evde İran kedisi var, çamaşırlar da toz yapıyor bir dünya , astımlıyım ben de baş edemiyorum . Robot işimi epey kolaylaştırdı benim de, kurutma da epey rahatlatacak inanıyorumBu arada ben de 2 sene önce robot süpürge ve kurutucu almış birisi olarak söylüyorum iki senedir toz derdimiz bitti. Ondan önce ev o kadar tozlanırdı ki delirecektim.
Tabi adet tarihini güncelleyince mecbur doğumda öne çekiliyor :)Ay maşallah maşallah epey önden gidiyor tosun paşaböyle önden gidince doğumu da geri çekiyorlar mı?
Kesinlikle çok memnun kalacaksınYaa o delirme aşamasındayım ben de . Evde İran kedisi var, çamaşırlar da toz yapıyor bir dünya , astımlıyım ben de baş edemiyorum . Robot işimi epey kolaylaştırdı benim de, kurutma da epey rahatlatacak inanıyorum
Masallah baya önde gidiyor tosuncuk olacakBiz kontrolden geldik teyzoşları1.500kg olmuşuz. Epey önde gidiyoruz.
Aminn canim hersy pahalı ve alınması gereken çok şey var şükür alabiliyoruz. Ablasinin ve yeğenimin kiyafetlerinden de çıktı zaten onlar da bir kere kullandı bende ondan az miktarda alacağım esas yazın kendi bedenine göre alacağım izmirde Nisan sonrası hemen yaz.Valla ben de 27+ lara girince öncelik hastane çantası diye yola çıktım ama gerisi geldi
Son 3 haftadır da biz yüklendik, biraz sarsıcı oluyor ama yapcak birşey de yok
Allah imkanı olmayanlara ödeme kolaylığı versin
Cok sağol teşekkür ederimAmaniiiiin bu ne tatlis bir bebis boylee masallah annesiHerseyin yolunda olmasina cok sevindim
Cırt bezlerden al külot bez bu kadar küçük bebekte giydirmesi zor olur.Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyor
Canım benim geçen hafta kontrolüm vardı bizimki de biraz önde gidiyor. Erken doğum olacak anlamına mı gelir dedim doktoruma hayır alakası yok sadece iri bir bebek olacak anlamına gelir dedi. Sen şimdi böyle deyince kafam karıştı.Tabi adet tarihini güncelleyince mecbur doğumda öne çekiliyor :)
Bu arada kurutma makina hayırlı olsun canım. Bende geçen ay almıştım aldığımdan beri hergün çalıştırıyorum desem yeridirAlmadan önce bu kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum. İnan pişman olmayacaksın. Benimde sırada robot süpürge var Doğum hediyesi olarakmı istesem napsam
Erken doğum olmuyor canım doğacağı tarih güncelleniyor. Erken doğum demek 35haftadan önce doğması demek. Erken döllenme geç döllenme durumuna göre tarih güncelleniyor.Canım benim geçen hafta kontrolüm vardı bizimki de biraz önde gidiyor. Erken doğum olacak anlamına mı gelir dedim doktoruma hayır alakası yok sadece iri bir bebek olacak anlamına gelir dedi. Sen şimdi böyle deyince kafam karıştı.
Yerim olsa keşke koymayaBi dertli koca da orda var galibaaman aman duymasınlar gönüllüsü cok var kocalar kulübünün
Ya seni öyle iyi anlıyorum ki burası da çok soğuk,kullanmadığım odaya seriyorum çamaşırları odanın sıcaklığı iyice düşüyor , kurumuyor bi türlü bi de bizde makine cok çalışıyo eşim hastaneden gelince üst baş ne varsa her gün yıkanıyor kışın tam bir ızdırap hele bir de o tozlar … Hele bebek doğunca daha da artacak yıkanması gerekenler . Çareyi kurutma makinesinde bulacağım insallah bak sen de bir düşün
İkisinide kullanmış bir anne olarak bildiriyorum :) Külot bez bebek hareketlenip ek gıdaya geçince rahat oluyor. Cırtlı bezler kakası henüz sıvı iken takması çıkarması daha derli toplu oluyor. Külot bezi bebiş ayaktayken bile yırtıp çıkarıp popişini silebiliyorsunuz. Bebek hareketlenince sırt üstü yatırıp bez bağlayıp açma iyice zorlaşıyor.Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyor
Hemşerim benimde yerim yoktu odanın birine sığıştırıverdim. Çünkü bunların montaj gibi bir derdi yok. Su alma derdi yok zaten ve su gideri içinde yerin yoksa suyunu kapağında biriktiriyor kurutma işlemi bitince manuel döküyorsun. Benim o şekilde yapıyorum mesela. Öyle temiz bir su çıkarıyor ki ütü için bile kullanan var. Şahsen ben yer silerken viledaya koyuyorum değerlenmiş oluyor :)Yerim olsa keşke koymayao haznelerinde biriken toz videolarını izledikçe içim gidiyor valla. Artık yazı da böyle atlatacağım mecbur, sonra burda kalırsak buraya bir ayar çekeceğim ya da yeni taşınacağım yerde kriterlerimden biri olacak kurutma makinesi için yer olması
Teşekkür ederimTabi adet tarihini güncelleyince mecbur doğumda öne çekiliyor :)
Bu arada kurutma makina hayırlı olsun canım. Bende geçen ay almıştım aldığımdan beri hergün çalıştırıyorum desem yeridirAlmadan önce bu kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum. İnan pişman olmayacaksın. Benimde sırada robot süpürge var Doğum hediyesi olarakmı istesem napsam
Cok beğendim ben güle güle kullan cok şık duruyorKızlar anne bebek çantamız da geldi. Öncelikle benim gibi sırt çantası takmayı sevmeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim. Çok büyük çok kullanışlı görünüyor. Yalıtımlı biberon çantası, bebek arabasına asma aparatı, uzun askısı ve alt açma beziyle geldi ben çok beğendim çok şık
Haha koptum çok iyiymiş buKızlar ben kocayı kandırdım yarın almaya gidiyoruz kurutma makinesinieşim diyo ki , kocalar kulübü istiyorum ,kadınlar kulübünün çıkardığı masrafları doya doya tartışmak istiyorum hemcinslerimle
Ya ben de çok muzdaribim bu konudaKızlar ya benim bu oğlan neresi bilmiyorum ama biryerini mesaneme dayadı
İki gündür mahvoldum. Böyle birşey olamaz. Hiçbir şey yokken bir anda tutamayacak kadar sıkışık oluyorum kaçırdım sanıyorum hatta birdenoturuyorum sıkışıyorum, kalkıyorum sıkışıyorum. İçerde dansa başlıyor sıkışıyorum. Sağdan sola dönüyorum sıkışıyorum. Abartmıyorum bazen 15 dkkada bir tuvalete gidiyorum. Mesane kapasitem 10 ml falan sanırım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?