2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu arada ben de 2 sene önce robot süpürge ve kurutucu almış birisi olarak söylüyorum iki senedir toz derdimiz bitti. Ondan önce ev o kadar tozlanırdı ki delirecektim.

Yetiştirirsin canım bence. Zor kısmı daha doğrusu zaman alan kısmı yıkama ütüleme. Ellerine sağlık annenin
Renklerine göre falan ayırınca valla 7e ayrıldı herşey. Beyazlar, karışık renkliler, koyu renkliler, yatakların kılıfları, battaniyeler olarak ayırdım ben. Bir makine de organizerları attım kısa programa bir makine de havlular var Sivas’tayım malum -20 derece
Boş odada kurutuyorum. Günde bir makine anca kuruyo. Şimdi ikinci makineyi açacağım daha

Amanın benimki duymasın. Moderatör olur yeminle o siteye

İnşallah 37de alıntılarım bu mesajını canım ya

Abartısız on dakika güldüm buna ve eşime gönderdim o da ara ara ben bir şey söyleyince kim diyo bunu kim april anneleri mi diye dalga geçiyor
Allah hep güldürsün benimkinden böyle bi tepki beklemiyordum ya kocalar kulübünü düşünmüş ölçmüş biçmiş kafasında heralde ki dile getirdi bana da diyo siz kadınlar nasıl buluyonuz birbirinizi hemen , aynı zamanda doğum yapacaksınız aynı şeyleri alıyorsunuz bu örgütlenme işini nasıl bu kadar mükemmel bi şekilde beceriyosunuz

Bi dertli koca da orda var galiba aman aman duymasınlar gönüllüsü cok var kocalar kulübünün
Ya seni öyle iyi anlıyorum ki burası da çok soğuk,kullanmadığım odaya seriyorum çamaşırları odanın sıcaklığı iyice düşüyor , kurumuyor bi türlü bi de bizde makine cok çalışıyo eşim hastaneden gelince üst baş ne varsa her gün yıkanıyor kışın tam bir ızdırap hele bir de o tozlar … Hele bebek doğunca daha da artacak yıkanması gerekenler . Çareyi kurutma makinesinde bulacağım insallah bak sen de bir düşün

Bu arada ben de 2 sene önce robot süpürge ve kurutucu almış birisi olarak söylüyorum iki senedir toz derdimiz bitti. Ondan önce ev o kadar tozlanırdı ki delirecektim.
Yaa o delirme aşamasındayım ben de . Evde İran kedisi var, çamaşırlar da toz yapıyor bir dünya , astımlıyım ben de baş edemiyorum . Robot işimi epey kolaylaştırdı benim de, kurutma da epey rahatlatacak inanıyorum

Ay maşallah maşallah epey önden gidiyor tosun paşa böyle önden gidince doğumu da geri çekiyorlar mı?
Tabi adet tarihini güncelleyince mecbur doğumda öne çekiliyor :)
Bu arada kurutma makina hayırlı olsun canım. Bende geçen ay almıştım aldığımdan beri hergün çalıştırıyorum desem yeridir Almadan önce bu kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum. İnan pişman olmayacaksın. Benimde sırada robot süpürge varDoğum hediyesi olarakmı istesem napsam

Kızlar anne bebek çantamız da geldi. Öncelikle benim gibi sırt çantası takmayı sevmeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim. Çok büyük çok kullanışlı görünüyor. Yalıtımlı biberon çantası, bebek arabasına asma aparatı, uzun askısı ve alt açma beziyle geldi ben çok beğendim çok şık

Eklentiler

• A776CD73-870B-4A64-B595-94F85C3CDC41.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 65
Biz kontrolden geldik teyzoşları 1.500kg olmuşuz. Epey önde gidiyoruz.
Masallah baya önde gidiyor tosuncuk olacak
Aminn canim hersy pahalı ve alınması gereken çok şey var şükür alabiliyoruz. Ablasinin ve yeğenimin kiyafetlerinden de çıktı zaten onlar da bir kere kullandı bende ondan az miktarda alacağım esas yazın kendi bedenine göre alacağım izmirde Nisan sonrası hemen yaz.
Amaniiiiin bu ne tatlis bir bebis boylee masallah annesi Herseyin yolunda olmasina cok sevindim
Cok sağol teşekkür ederim
Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyor
Cırt bezlerden al külot bez bu kadar küçük bebekte giydirmesi zor olur.

Canım benim geçen hafta kontrolüm vardı bizimki de biraz önde gidiyor. Erken doğum olacak anlamına mı gelir dedim doktoruma hayır alakası yok sadece iri bir bebek olacak anlamına gelir dedi. Sen şimdi böyle deyince kafam karıştı.

Erken doğum olmuyor canım doğacağı tarih güncelleniyor. Erken doğum demek 35haftadan önce doğması demek. Erken döllenme geç döllenme durumuna göre tarih güncelleniyor.

Yerim olsa keşke koymaya o haznelerinde biriken toz videolarını izledikçe içim gidiyor valla. Artık yazı da böyle atlatacağım mecbur, sonra burda kalırsak buraya bir ayar çekeceğim ya da yeni taşınacağım yerde kriterlerimden biri olacak kurutma makinesi için yer olması

Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyor
İkisinide kullanmış bir anne olarak bildiriyorum :) Külot bez bebek hareketlenip ek gıdaya geçince rahat oluyor. Cırtlı bezler kakası henüz sıvı iken takması çıkarması daha derli toplu oluyor. Külot bezi bebiş ayaktayken bile yırtıp çıkarıp popişini silebiliyorsunuz. Bebek hareketlenince sırt üstü yatırıp bez bağlayıp açma iyice zorlaşıyor.
Özetle 6 ay sonrası için külot bez daha kullanışlı :)

Hemşerim benimde yerim yoktu odanın birine sığıştırıverdim. Çünkü bunların montaj gibi bir derdi yok. Su alma derdi yok zaten ve su gideri içinde yerin yoksa suyunu kapağında biriktiriyor kurutma işlemi bitince manuel döküyorsun. Benim o şekilde yapıyorum mesela. Öyle temiz bir su çıkarıyor ki ütü için bile kullanan var. Şahsen ben yer silerken viledaya koyuyorum değerlenmiş oluyor :)

Teşekkür ederim mutlaka almalısın robot süpürge gerçekten büyük kolaylık , evde bebek olunca eminim ki daha da çok yarayacak işimize . Bi yere bişey mi döküldü yolla robotu temizlesin gelsin kanına girmiş gibi olmayım da tam doğum hediyesi olarak istemelik bişey kocalar kulübüne bir üye daha kazandıracağız bu gidişle belli oldu

Cok beğendim ben güle güle kullan cok şık duruyor

Kızlar ya benim bu oğlan neresi bilmiyorum ama biryerini mesaneme dayadı
İki gündür mahvoldum. Böyle birşey olamaz. Hiçbir şey yokken bir anda tutamayacak kadar sıkışık oluyorum kaçırdım sanıyorum hatta birden oturuyorum sıkışıyorum, kalkıyorum sıkışıyorum. İçerde dansa başlıyor sıkışıyorum. Sağdan sola dönüyorum sıkışıyorum. Abartmıyorum bazen 15 dkkada bir tuvalete gidiyorum. Mesane kapasitem 10 ml falan sanırım şuan

Ya ben de çok muzdaribim bu konuda hiçbir şey yok mesela birkaç dk olmuş tuvalete gideli , bişey oluyor bi anda sıkışıveriyorum tuvalete kendimi zor atıyorum geceleri de bu sebepten uyuyamıyorum tuvalete taşınmaktan uyku falan kalmıyor napcaz böyle yaa aramızda kalsın hapşurunca da kaçırıveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…