- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Eşin pozitifse bence ayırın odaları, belli olmaz riske atmayın. Biz bu şekilde eşim pozitifken bana bulaşmadan atlattık. Bende ondan birkaç gün sonra semptom gösterir gibi olduğumda test verip negatif çıkmıştım.Kızlar test vermiştik bugün eşimle o pozitif çıktı ben negatif nasıl oldu anlamadık oysa ki ilk belirtiler bende başladı napsak bilemedik ayırmadık odaları filyasyondan arayanlar hata olabilir semptom çoğalırsa testi tekrarlasın demiş
Geçen yıl eşim pozitif çıktı ben negatiftim, direk ayırdık herşeyi. Hele ki suan hamilelik durumu var riske girme kuzum, daha da kötü olmak var işin ucunda. Tedbirli olmakta fayda var derim, cok geçmiş olsunKızlar test vermiştik bugün eşimle o pozitif çıktı ben negatif nasıl oldu anlamadık oysa ki ilk belirtiler bende başladı napsak bilemedik ayırmadık odaları filyasyondan arayanlar hata olabilir semptom çoğalırsa testi tekrarlasın demiş
Eşin pozitifse bence ayırın odaları, belli olmaz riske atmayın. Biz bu şekilde eşim pozitifken bana bulaşmadan atlattık. Bende ondan birkaç gün sonra semptom gösterir gibi olduğumda test verip negatif çıkmıştım.
Çok teşekkürlerGeçen yıl eşim pozitif çıktı ben negatiftim, direk ayırdık herşeyi. Hele ki suan hamilelik durumu var riske girme kuzum, daha da kötü olmak var işin ucunda. Tedbirli olmakta fayda var derim, cok geçmiş olsun
Ben kullanıyorum, kalsiyum desteği isteyince doktorum bunu vermişti. Genel olarak bacak ağrılarımı azaltmıştı başladığımda, bir gün unuttum içmeyi ve bugün çok ağrıdı. Gerçi uyuyamadım az uyudum gece, ona bağlıyorum ben.Gunaydin canlar1 haftadir bacaklarimda agri oluyordu ama 2 gundur geceleri uyutmayacak hale getirdi. Bugun ki ramdevum iptal oldu doktorun ameliyati varmis persembeye alindi, oyuzden whatsapptan sordum “Calcimaxd3 alın” dedi. Sanirim kalsiyum ve D vitamini iceriyor. Bende magnezyum icmedigim icin saniyordum. Bu vitamini kullanan varmi acaba?
Canım benim de 2 hafta önce falan olmuştu. Artık iki gece üst üste uyutmayınca doktoru aramıştım. Ben magnezyum ve kalsiyum+d alıyordum birer tane. Magnezyumu ikiye çıkardı. Kalsiyumu da aksatma demişti. İlk bir iki gün pek bir değişiklik olmadı. Hatta dedim doğurana kadar böyle devam edecek demekkiGunaydin canlar1 haftadir bacaklarimda agri oluyordu ama 2 gundur geceleri uyutmayacak hale getirdi. Bugun ki ramdevum iptal oldu doktorun ameliyati varmis persembeye alindi, oyuzden whatsapptan sordum “Calcimaxd3 alın” dedi. Sanirim kalsiyum ve D vitamini iceriyor. Bende magnezyum icmedigim icin saniyordum. Bu vitamini kullanan varmi acaba?
Cok gecmis olsun. Bol bol sıvı tüket , dik konumda yatmaya çalış. Nefes almakta zorluk mu çekiyorsun.Kızlar üşütme yorgunluk falan değilmiş pozitif çıktımtek düşündüğüm bebeğim nefesim yetmiyor
Cok gecmis olsun. Kızımla ben pozitif oldugumuzda ikimiz bile ayrı odalarda yattık. Biri hafif diğeri daha ağır getiriyorsa bile birbirinden daha fazla virüs alabilir dediler. Rabbım şifa versin hafif geçsin rahatsızlığınızKızlar test vermiştik bugün eşimle o pozitif çıktı ben negatif nasıl oldu anlamadık oysa ki ilk belirtiler bende başladı napsak bilemedik ayırmadık odaları filyasyondan arayanlar hata olabilir semptom çoğalırsa testi tekrarlasın demiş
Benim çok geriliyor patlayacagim gibi hissediyorum. Akşamları yemeği erken yemeğe çalışıyorum. Sofrayi bile kaldıramıyorum kızım kaldırıyor yatip dinleniyorum ondan sonra kalkıp bulaşıkları yıkıyorum.Gunaydin kizlar. Karnim cok geriliyor cok rahatsiz edici olmaya basladi. Birsey yemeye korkar oldum. Yiyince daha da geriliyor rahatsiz ediyorSizlerde de bu sorunu yasayan var mi ?
Sorma canim ben de sofra toplama yapamiyorum kesinlikle. Yedigim gibi uzaniyorumBenim çok geriliyor patlayacagim gibi hissediyorum. Akşamları yemeği erken yemeğe çalışıyorum. Sofrayi bile kaldıramıyorum kızım kaldırıyor yatip dinleniyorum ondan sonra kalkıp bulaşıkları yıkıyorum.
Ben istanbul'dayken turkiye hastanesi mehmet aygun'e gidiyodum. 270lira muayene ucreti 10 gun kontrol ucretsizdi. Simdi fiyat nedir bilemiyorum. Ama ilgili bilgili bi doktordu. Sana uzak degilse oneririm.Merhaba, güzel haftalarimiz olsun insallah
Doktorumu değişmeyi düşünüyorum İstanbul Avrupa yakasında çok yüksek muayene doğum ücreti olmayan (piyasaya göre) doktor hastane öneriniz varsa beklerim
Maşallah tospiğe yaMerhaba güzel anneler,
Bugun 29 haftalık olduk ve doktor kontrolümuz de yapıldı. 1500 gr olmus oğlumbende 11 kilo almışım rabbim bu haftaları da gösterdi yolun sonuna az kaldı. Bal dudak oğlum hala ayni biraz Tombis bebek olacak galiba. Ultrasonda doktor çekerken tam da gülümsüyordu onu yakaladık. Yine 1 ay sonra görüşeceğiz. Normal doğuma engel durum yok normal görünüyor hersey dedi.
Akşamları karnım geriliyor belim çok ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum magnezyumu akşam iç, sabah da soda iç dedi bakalim deneyeceğim isallah rahatlatır. M mllen sende ister doktoruna danış yada böyle kullanmayı dene canim.
Masallah cok tatlı bi oğlun var o dudaklara nazar değmesin, sağlıkla büyüsün vaktinde doğsun inşallahMerhaba güzel anneler,
Bugun 29 haftalık olduk ve doktor kontrolümuz de yapıldı. 1500 gr olmus oğlumbende 11 kilo almışım rabbim bu haftaları da gösterdi yolun sonuna az kaldı. Bal dudak oğlum hala ayni biraz Tombis bebek olacak galiba. Ultrasonda doktor çekerken tam da gülümsüyordu onu yakaladık. Yine 1 ay sonra görüşeceğiz. Normal doğuma engel durum yok normal görünüyor hersey dedi.
Akşamları karnım geriliyor belim çok ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum magnezyumu akşam iç, sabah da soda iç dedi bakalim deneyeceğim isallah rahatlatır. M mllen sende ister doktoruna danış yada böyle kullanmayı dene canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?