- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Cok tesekkur ederim, evet oyleymis hemen cektim sonra torbayi.. Biraz markete yurudum sabah posetler de agirdi sanirim oyuzdennoldu yaCanım gecmiş olsun öncelıkle ama genelde sen cok ayakta kaldıgında bebek alt karna cok bası yapıyor oyUden olabılıyormuş bu agrılar
Ama sıcak su torbasını hıc onermıyorlar
Iyi canim cok sukur, bende daha iyiyim. Agrim gecti cok sukurGece bende tedirgindim ama şimdi iyiyim canım düzelecek herşey
Çok geçmiş olsun canım, yormamaya çalış kendini. Bebe yağıyla masaj en sevdiğim şey son zamanlardaSaol canim rahatlattin sendeAnnemde kizdi koyma sakin dedi. Esim hafif masaj yapti o biraz iyi geldi gibi canim. Panik yapmamaliyim, millet disarda donuyor ac susuz bende bos panikler pesindeyim
Ağır kaldırdığın için olmuştur. Aşağıya baskı hissedince sırt üstü yqt kalçanın kaldır altına yastık koy biraz oyle 5 -10 dk yat hemen normale döner.Cok tesekkur ederim, evet oyleymis hemen cektim sonra torbayi.. Biraz markete yurudum sabah posetler de agirdi sanirim oyuzdennoldu ya
Iyi canim cok sukur, bende daha iyiyim. Agrim gecti cok sukurAma usuttum malesef bogazlarim agriyorr
Ben Lierac kullaniyorum henuz catlagim olmadi ama bu olmayacagini gosterir mi iyi midir bilemiyorumKızlar çatlamaya yönelik yağ kullanıyor musunuz ben 1 şişe bio oil bitirdim ama tabiki. Yinede çatladım. Bunu önlemenin yöntemi yok mu ya ürün öneriniz var mı
Canim ben 4 lierac bitirdim 5.yi aldim. Gogus gobek bel kalca her gun suruyorum. Simdilik bisey yok dogumdan sonra da kullanmak gerekiyormus ilk adete kadar. Istersen bi lierac dene. Ama maalesef hicbirinin garantisi yok. Genetik yapimizla alakaliymis. Benim annemdr var mesela bende olacak mi yasayarak gorecegizKızlar çatlamaya yönelik yağ kullanıyor musunuz ben 1 şişe bio oil bitirdim ama tabiki. Yinede çatladım. Bunu önlemenin yöntemi yok mu ya ürün öneriniz var mı
Kızlar çatlamaya yönelik yağ kullanıyor musunuz ben 1 şişe bio oil bitirdim ama tabiki. Yinede çatladım. Bunu önlemenin yöntemi yok mu ya ürün öneriniz var mı
Kızlar çatlamaya yönelik yağ kullanıyor musunuz ben 1 şişe bio oil bitirdim ama tabiki. Yinede çatladım. Bunu önlemenin yöntemi yok mu ya ürün öneriniz var mı
Bende biooil ve lierac sürüp duruyorum henüz çatlama yok, ama son ay falan kesin çatlarım çok müsait cildim buna. En aza indirgemek adını sürüyorum öyle düzenli. Bide kuru hissettiğimde la roche posay lipikar baume sürüyorum, bir arkadaşımda bunu önermişti. Karmakarışık yaniCanim ben 4 lierac bitirdim 5.yi aldim. Gogus gobek bel kalca her gun suruyorum. Simdilik bisey yok dogumdan sonra da kullanmak gerekiyormus ilk adete kadar. Istersen bi lierac dene. Ama maalesef hicbirinin garantisi yok. Genetik yapimizla alakaliymis. Benim annemdr var mesela bende olacak mi yasayarak gorecegiz
Çok güzelmiş canım, sade ve şık güle güle kullan.Kizlar besik yan koruma bunu aldim 80×130 220tl. Chakradakini cok begendim ama 610lira vermek istemedim. Ekru duz bisey istiyodum zaten. Trendyolda fotografli yorumlara baktim gayet guzel duruyolar, kullananlar da kalinligindan memnun diye bunu siparis verdim.
Saol canim benim, aynen oyle bu hormonlar bizi biraz sasirtti :))Çok geçmiş olsun canım, yormamaya çalış kendini. Bebe yağıyla masaj en sevdiğim şey son zamanlarda
Bişeylere panik illa yapıyoruz napalım hamişiz biz olucak o kadar
Evet malesef, bidaha tobe.. Tamam yaprim canim saol bilgi icin.Ağır kaldırdığın için olmuştur. Aşağıya baskı hissedince sırt üstü yqt kalçanın kaldır altına yastık koy biraz oyle 5 -10 dk yat hemen normale döner.
Isallah hasta olmazsın ihlamur, sicak süt iç boğazlarım yumusasin. Hava çok soğuk alışkın olmadığımız için hastalığa çeviriyor.
Cok guzelmis canim sade en sevdigim. Hayirli olsunKizlar besik yan koruma bunu aldim 80×130 220tl. Chakradakini cok begendim ama 610lira vermek istemedim. Ekru duz bisey istiyodum zaten. Trendyolda fotografli yorumlara baktim gayet guzel duruyolar, kullananlar da kalinligindan memnun diye bunu siparis verdim.
Bu da cok guzelmis canim cok begendimÇok güzelmiş canım, sade ve şık güle güle kullan.
Ben direk uyku seti olarak şu takımı almıştım paylaşayım
Benimkide hediye aslında kayınvalidemler aldı hatta sana sürpriz olsun falan dediler çok kararsızımdır biliyorlar ama ben özellikle kendim seçmek istiyorum diye direttim hihi. Ama napayım oda yapamıyorum bari beşik süslememi bana bıraksınlarBu da cok guzelmis canim cok begendimBizim anne yani tamam, buyuyen yatagina uyku seti alacakmis esimin kuzeni onu bekliyoruz. Tavsanli olsun diye pespembe bisey almis Ben daha sade istiyodum ama olsun artik kullaniriz
Birde havalar cok soguk ya cildimiz daha da kurudu kasiniyor. O yuzden son aylar daha riskli kategorideyiz. Onlemimizi alalim, catlarsakta catlariz napalimBende biooil ve lierac sürüp duruyorum henüz çatlama yok, ama son ay falan kesin çatlarım çok müsait cildim buna. En aza indirgemek adını sürüyorum öyle düzenli. Bide kuru hissettiğimde la roche posay lipikar baume sürüyorum, bir arkadaşımda bunu önermişti. Karmakarışık yani
Cok guzelmis canim guzel gunlerde kullanin. Link atar misin ?Çok güzelmiş canım, sade ve şık güle güle kullan.
Ben direk uyku seti olarak şu takımı almıştım paylaşayım
Esinin kuzeni cilekten alacakti dimi ? Olsun senin dolaplar sade ve kiz cocugu cok renk goze batmazBu da cok guzelmis canim cok begendimBizim anne yani tamam, buyuyen yatagina uyku seti alacakmis esimin kuzeni onu bekliyoruz. Tavsanli olsun diye pespembe bisey almis Ben daha sade istiyodum ama olsun artik kullaniriz
Ekstra nemlendiriici ve badem yağı kullanabilirsin .. ama genelde genetik diyorlar çatlamalar için, yağlar sadece azaltıyormuş ..Kızlar çatlamaya yönelik yağ kullanıyor musunuz ben 1 şişe bio oil bitirdim ama tabiki. Yinede çatladım. Bunu önlemenin yöntemi yok mu ya ürün öneriniz var mı
Teşekkür ederim canım atıyorum, her sitede farklı fiyat ben kendi sitesinin linkini bırakayım dedim.Cok guzelmis canim guzel gunlerde kullanin. Link atar misin ?
Ben de mustelanın çatlak öncesi setini kullanıyorum en basından beri canım krem ve yağ 2 ürün. Henüz cok şükür çatlak olmadı, arkadaşımla da 1 ay arayla hamileyiz o da 8.ayında henüz çatlağı olmadı aynı ürünleri kullanıyoruz . Ama bu genetiğimizde varsa , cildimiz çatlağa yakınsa ne kullanırsak kullanalım kaçışımız yok benceCevaplar için hepinize teşekkür ederim. Anladım ki ne yapsam da çatlayacak ki şuan kırmızı kırmızı çatlaklarım var :)) bakalım sürmeye devam :))
Gayet güzel cok beğendim sade ve şık duruyor güle güle kullan canımKizlar besik yan koruma bunu aldim 80×130 220tl. Chakradakini cok begendim ama 610lira vermek istemedim. Ekru duz bisey istiyodum zaten. Trendyolda fotografli yorumlara baktim gayet guzel duruyolar, kullananlar da kalinligindan memnun diye bunu siparis verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?