2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Link atar mısın ben sırt çantası istemiyorum buna bir bakmak isterim gule gule kullansin güzel görünüyor

Al benden de o kadar gece daha sıkıntı. Bir anda saatlerdir tutmuş kadar sıkışmış oluyorum hayır kalkıp tuvalete gittiğime de değse diyorum ya 10 ml anca

Benimki de mesanemi hedef alıyor. Zaten zor tutuyorum bir de oraya vurunca kendimi wcye zor atıyorum .bir de gece tuvalete kalktığımda çok yavaş hareket etmeme rağmen uyanıyor ve halaya başlıyo resmen ondan sonra uyku yok tabi. Günlerdir uykusuzum

Yalnız değilmişim şu halay çekme saatlerinin doğduktan sonraki beslenme saatleri olacağı öngörüleri de beni çok korkutuyor. Zira tüm gece ayaktayım demektir bu

Selam kizlar bendede bel agrisi vardi 2 gundur artti bugun doktoruma msj attim. Oda ilac olmaz hastaneye gel nst ye gir dedi ama benim sanci oldugunu sanmiyorum kişin sogukta illa belim agirir ustune hamilelik tabi... Artarsa giderim dedim karnim cok buyudu beni rahatsiz ediyor hayirlisiyla bi dogursaydik

O sebeple alerjiye bile iyi geliyor. Robot supurge+kurutma ikilisi esimin alerjik sikayetlerini epey azaltti. Neyse cok ovdum gorevimi tamamladim zaten

Kizlar sabahtan beri alt karnimda agri vardi tam o cizgi de yani karnin buyumeye basladigi yerde. Kar haberlerini izledikce sanki panik oldum, ya bisey olursa hastaneye gidemeyiz diye diye agrim artti sanki

Kizlar sabahtan beri alt karnimda agri vardi tam o cizgi de yani karnin buyumeye basladigi yerde. Kar haberlerini izledikce sanki panik oldum, ya bisey olursa hastaneye gidemeyiz diye diye agrim artti sanki
Canım panik olma lütfen bebeklerimiz hissediyorlar o yüzden sen içini rahat tut lütfennn ben karın çok kötü olduğu yerdeyim hatta babam işten eve dönemedi bana geldi ancak ev yolu kapalı diye insallah sabaha kadar düzelir biraz biz bebeklerimizi düşünelim iyi olalım

Saol canim esim simdi sicak su torbasi getirdi sanki o biraz iyi geldi gibi esimde 3 saat kaldi yolda allahtan arabayla gitmemisti bugun.. Insallah duzelir canim da herkes sag saglim evine ulasir. Sen nasilsin iyimisin?

Merhabalar herkese, bir süredir takip ediyorum forumu ama yazmaya fırsat olmadı işten güçten umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır konuya pat diye giriş yapmış gibi oldum ama Bosch kurutma makinesi aldıktan sonra diğer markaların tam bir pişmanlık olduğunu gördüm. Kurutma performansı sessiz çalışması ve bulunduğu odaya nemi çok vermemesi benim için en mükemmel özellikleri. Ayrıca eşim bazen su haznesini boşaltmayı unuttuğu için program yarım kalmıştı biz de doğrudan gidere bağlattık. Çıkan suyu ekstra kullanmayı planlamıyorsanız bu çözümü tavsiye ederim :)

Panik yapacak bir şey yok gönlünü ferah tut lütfen , hiiçç stres yapma canım Şu ara benim de var karnımın o bölgesinde ağrı sanırım büyüme sancıları bunlar göbüşümüz de bebeklerimiz de büyüyor

Saol canim esim simdi sicak su torbasi getirdi sanki o biraz iyi geldi gibi esimde 3 saat kaldi yolda allahtan arabayla gitmemisti bugun.. Insallah duzelir canim da herkes sag saglim evine ulasir. Sen nasilsin iyimisin?
Canım sakin ol sen, sabaha rahatlar biraz ortalık merak etme ama sıcak su torbasını karın bölgene kullanma olur mu, doktorlar önermiyorlar direk karın ve göğüs bölgesine. Onun yerine kıyafetle sıcak tutmayı deneyebilirsin fazladan bir kat giyinip mesela. Ya da sırtına veya ayağına koyabilirsin o da rahatlatır yine biraz

Saol canim biraz daha rahatladim Insallah buyudukleri icindir
Saol canim rahatlattin sende Annemde kizdi koyma sakin dedi. Esim hafif masaj yapti o biraz iyi geldi gibi canim. Panik yapmamaliyim, millet disarda donuyor ac susuz bende bos panikler pesindeyim

Birşey olmaz inşallah rahat ol sen. Ama bence de büyümenin sebep olduğu bir ağrı, sadece denk geldi hissettiğin sıkıntıyla

Canım gecmiş olsun öncelıkle ama genelde sen cok ayakta kaldıgında bebek alt karna cok bası yapıyor oyUden olabılıyormuş bu agrılar
Ama sıcak su torbasını hıc onermıyorlar

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…