Link atar mısın ben sırt çantası istemiyorum buna bir bakmak isterim gule gule kullansin güzel görünüyorKızlar anne bebek çantamız da geldi. Öncelikle benim gibi sırt çantası takmayı sevmeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim. Çok büyük çok kullanışlı görünüyor. Yalıtımlı biberon çantası, bebek arabasına asma aparatı, uzun askısı ve alt açma beziyle geldi ben çok beğendim çok şık
Al benden de o kadar gece daha sıkıntı. Bir anda saatlerdir tutmuş kadar sıkışmış oluyorumYa ben de çok muzdaribim bu konudahiçbir şey yok mesela birkaç dk olmuş tuvalete gideli , bişey oluyor bi anda sıkışıveriyorum tuvalete kendimi zor atıyorum geceleri de bu sebepten uyuyamıyorum tuvalete taşınmaktan uyku falan kalmıyor napcaz böyle yaa aramızda kalsın hapşurunca da kaçırıveriyorum
Benimki de mesanemi hedef alıyor. Zaten zor tutuyorum bir de oraya vurunca kendimi wcye zor atıyorumKızlar ya benim bu oğlan neresi bilmiyorum ama biryerini mesaneme dayadı
İki gündür mahvoldum. Böyle birşey olamaz. Hiçbir şey yokken bir anda tutamayacak kadar sıkışık oluyorum kaçırdım sanıyorum hatta birdenoturuyorum sıkışıyorum, kalkıyorum sıkışıyorum. İçerde dansa başlıyor sıkışıyorum. Sağdan sola dönüyorum sıkışıyorum. Abartmıyorum bazen 15 dkkada bir tuvalete gidiyorum. Mesane kapasitem 10 ml falan sanırım şuan
Yalnız değilmişimBenimki de mesanemi hedef alıyor. Zaten zor tutuyorum bir de oraya vurunca kendimi wcye zor atıyorum.bir de gece tuvalete kalktığımda çok yavaş hareket etmeme rağmen uyanıyor ve halaya başlıyo resmen ondan sonra uyku yok tabi. Günlerdir uykusuzum
Zabaha kadar burdayız yalnız değilsin canımYalnız değilmişimşu halay çekme saatlerinin doğduktan sonraki beslenme saatleri olacağı öngörüleri de beni çok korkutuyor. Zira tüm gece ayaktayım demektir bu
O sebeple alerjiye bile iyi geliyor. Robot supurge+kurutma ikilisi esimin alerjik sikayetlerini epey azaltti. Neyse cok ovdum gorevimi tamamladim zatenТeşekkür ederim canım valla sayenizdesizler demeseniz ben cok düşünmüyordum almayı ,dün YouTube da baktım meğer kıyafetlerden ne kadar toz çıkıyormuş öyle, filtre dolusu en çok onlardan kurtulacağım icin seviniyorum
Canım panik olma lütfen bebeklerimiz hissediyorlar o yüzden sen içini rahat tut lütfennn ben karın çok kötü olduğu yerdeyim hatta babam işten eve dönemedi bana geldi ancak ev yolu kapalı diye insallah sabaha kadar düzelir biraz biz bebeklerimizi düşünelim iyi olalımKizlar sabahtan beri alt karnimda agri vardi tam o cizgi de yani karnin buyumeye basladigi yerde. Kar haberlerini izledikce sanki panik oldum, ya bisey olursa hastaneye gidemeyiz diye diye agrim artti sanki
Saol canim esim simdi sicak su torbasi getirdi sanki o biraz iyi geldi gibiCanım panik olma lütfen bebeklerimiz hissediyorlar o yüzden sen içini rahat tut lütfennn ben karın çok kötü olduğu yerdeyim hatta babam işten eve dönemedi bana geldi ancak ev yolu kapalı diye insallah sabaha kadar düzelir biraz biz bebeklerimizi düşünelim iyi olalım
canım sana atmak için linke girdim ve şok oldum 200 lira zamlanmışLink atar mısın ben sırt çantası istemiyorum buna bir bakmak isterim gule gule kullansin güzel görünüyor
Panik yapacak bir şey yok gönlünü ferah tut lütfen , hiiçç stres yapma canımKizlar sabahtan beri alt karnimda agri vardi tam o cizgi de yani karnin buyumeye basladigi yerde. Kar haberlerini izledikce sanki panik oldum, ya bisey olursa hastaneye gidemeyiz diye diye agrim artti sanki
Canım sakin ol sen, sabaha rahatlar biraz ortalık merak etmeSaol canim esim simdi sicak su torbasi getirdi sanki o biraz iyi geldi gibiesimde 3 saat kaldi yolda allahtan arabayla gitmemisti bugun.. Insallah duzelir canim da herkes sag saglim evine ulasir. Sen nasilsin iyimisin?
Saol canim biraz daha rahatladimPanik yapacak bir şey yok gönlünü ferah tut lütfen , hiiçç stres yapma canımŞu ara benim de var karnımın o bölgesinde ağrı sanırım büyüme sancıları bunlar göbüşümüz de bebeklerimiz de büyüyor
Saol canim rahatlattin sendeCanım sakin ol sen, sabaha rahatlar biraz ortalık merak etmeama sıcak su torbasını karın bölgene kullanma olur mu, doktorlar önermiyorlar direk karın ve göğüs bölgesine. Onun yerine kıyafetle sıcak tutmayı deneyebilirsin fazladan bir kat giyinip mesela. Ya da sırtına veya ayağına koyabilirsin o da rahatlatır yine biraz
Birşey olmaz inşallah rahat ol sen. Ama bence de büyümenin sebep olduğu bir ağrı, sadece denk geldi hissettiğin sıkıntıylaSaol canim biraz daha rahatladimInsallah buyudukleri icindir
Saol canim rahatlattin sendeAnnemde kizdi koyma sakin dedi. Esim hafif masaj yapti o biraz iyi geldi gibi canim. Panik yapmamaliyim, millet disarda donuyor ac susuz bende bos panikler pesindeyim
Canım gecmiş olsun öncelıkle ama genelde sen cok ayakta kaldıgında bebek alt karna cok bası yapıyor oyUden olabılıyormuş bu agrılarKizlar sabahtan beri alt karnimda agri vardi tam o cizgi de yani karnin buyumeye basladigi yerde. Kar haberlerini izledikce sanki panik oldum, ya bisey olursa hastaneye gidemeyiz diye diye agrim artti sanki
Teşekkür ederimSabahlari ac karnina sicaga yakin ilik su iciyorum bana cok iyi geliyor, bagirsaklardaki peristaltik hareketi baslatiyor
Ben yeni aldim ve evimin isini o kadar ama o kadar azaltti ki anlatamam. Hic camasir birikmiyor as topla derdi yok, toz topluyor ve yumusatici kullanmasan bile yumusacik cikiyor camasirlar. Yakin arkadaslarima hep bir an once alin dedim
Canimm uzun sure isiya maruz kaliyor camasirlar daha hijyenik olmasi gerekmez mi? Sicaklikla bakterilerin olmesi gerekir mantiken. Niye oyle diyorlar acaba anlayamadim sen anladin miDeterjan kokusunu da azaltiyor o acidan da bebislere iyi bence.
Gece bende tedirgindim ama şimdi iyiyim canım düzelecek herşeySaol canim esim simdi sicak su torbasi getirdi sanki o biraz iyi geldi gibiesimde 3 saat kaldi yolda allahtan arabayla gitmemisti bugun.. Insallah duzelir canim da herkes sag saglim evine ulasir. Sen nasilsin iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?