2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sorma canim ben de sofra toplama yapamiyorum kesinlikle. Yedigim gibi uzaniyorum Ama ac karnina o kadar hafif ve dincim ki anlatamam. Doktorunun onerisini doktoruma danisacagim canim.
Ye ye yat ne güzel halimiz 2 ay sonra doğumlar başlayınca artık kosturacagiz
Maşallah tospiğe ya sağlıkla gelsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim.
Masallah cok tatlı bi oğlun var o dudaklara nazar değmesin, sağlıkla büyüsün vaktinde doğsun inşallah
Aminn yüzünü göstermesi bizi mutlu ediyor. Hepimizinki vaktinde gelsin isallah. Artık bende alisverise başlıyorum.
Oy oy ne güzel kiyafetler maşallah yakında oğlusun kullanacak kiyafetlerini. Ben qlmaya yeni baslicam siz yıkamaya başladınız yetişirim size artık. Odası falan hiç birsey yapmadık artık babamızın tepesine çökecegiz.

Merhaba, güzel haftalarimiz olsun insallah
Doktorumu değişmeyi düşünüyorum İstanbul Avrupa yakasında çok yüksek muayene doğum ücreti olmayan (piyasaya göre ) doktor hastane öneriniz varsa beklerim
Nerde arıyorsun cnm ?

Ya ne güzel bir an yakalamışsınız maşallah küçük beye

Kızlarrr sleepy marka alacak veya deneyecek olanlanlar hepsi burada da 2. Ürün 1 tl kampanyası var :)
Evet arkadaşlar dün ben de yazacaktım vakit bulamadım. Paketleri değiştiği için lansmana özel bi indirim var. Ben hem büyüğe hem bebeğe aldm. 2 tane 1 numara 4 tane 2 numara aldm bebeğe. Daha da alasım vardı, bu fiyatlar daha gelmez

Valla ben de 27+ lara girince öncelik hastane çantası diye yola çıktım ama gerisi geldi
Son 3 haftadır da biz yüklendik, biraz sarsıcı oluyor ama yapcak birşey de yok
Allah imkanı olmayanlara ödeme kolaylığı versin

Ay icim rahatladi tamam canim hemen ictim saol
Tamam canim ictim hemen cok saol icimi rahatlattiniz
Amaniiiiin bu ne tatlis bir bebis boylee masallah annesi Herseyin yolunda olmasina cok sevindim

Amaniin ne guzel duygular demii annesi Saglikla gelsinler de giysinler insallahhh
Biz kontrolden geldik teyzoşları 1.500kg olmuşuz. Epey önde gidiyoruz.
Masallahh bidiga baya onden gidiyor tosuncuk Saglikla gelsin insallahh

Kolay gelsin canııım nasıl güzel duygular dimi ben de sizlerde gördükçe duygulanıyorum , daha henüz odasına başlamadım. Annem yıkayıp ütüleyip hurçlamıs öyle göndermiş . Şifonyeri gelince en son haftalarda yerleştiririm diye düşündüm geç kalmam umarım

Aynrn canim dogumdan sonra kosturmamiz baslayacak bol bol uzanabilmenin tadini cikartmak lazim

Masallah canim hazirliklar baslamis Bak gor 37yi goreceksin sen cidden laf olsun diye demiyorum icime doguyor

Hahah hayirli olsun simdiden canim. Alinca hangi marka aldigini da soylersin Benim de esim sey demisti "orada da bulmussun kendi gibi alisveris meraklilarini "
Kadinlar kulubu magduru kocolarin masraf paylasim alani

Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyor

Ağlama duvarı gibi bişey yapmak istiyor sanırım benimki içini dökecek Samsung beğendim 2 model , mağazada karar vericem tabiki söylerim hangi modeli aldığımızı

Gunaydin kizlar. Karnim cok geriliyor cok rahatsiz edici olmaya basladi. Birsey yemeye korkar oldum. Yiyince daha da geriliyor rahatsiz ediyor Sizlerde de bu sorunu yasayan var mi ?
Ben de ayni durumdayim ozellikle aksam yemeginden sonra oturamiyorum bile yanlardan patlayacak gibi hissedip evin icinde dolanip duruyorum bu agirlasma ve sisme isleri icin biraz erken sanki diye dusunerek endiselenmiyor da degilim
Masallah annesi ne guzel yakalamissiniz
Simdiden hayirli olsun hic pisman olmauyacaksin canim

Тeşekkür ederim canım valla sayenizde sizler demeseniz ben cok düşünmüyordum almayı ,dün YouTube da baktım meğer kıyafetlerden ne kadar toz çıkıyormuş öyle, filtre dolusu en çok onlardan kurtulacağım icin seviniyorum

Abartısız on dakika güldüm buna ve eşime gönderdim o da ara ara ben bir şey söyleyince kim diyo bunu kim april anneleri mi diye dalga geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…