Ye ye yat ne güzel halimizSorma canim ben de sofra toplama yapamiyorum kesinlikle. Yedigim gibi uzaniyorumAma ac karnina o kadar hafif ve dincim ki anlatamam. Doktorunun onerisini doktoruma danisacagim canim.
AminMaşallah tospiğe yasağlıkla gelsin inşallah
AminnMasallah cok tatlı bi oğlun var o dudaklara nazar değmesin, sağlıkla büyüsün vaktinde doğsun inşallah
Oy oy ne güzel kiyafetler maşallahBiz de çok şükür 30. haftaya adım attık bugün güzel teyzelerimiz
+2 kg ile yola devam. Doktorlar sıkıntı yok dediği için kafaya takmıyorum artık kilo almamayı
Dün de artık yıkamaya başladık bakalım. O minnak minnak şeyleri çamaşırlığa asmak bile nasıl duygulandırdı gece gece
Nerde arıyorsun cnm ?Merhaba, güzel haftalarimiz olsun insallah
Doktorumu değişmeyi düşünüyorum İstanbul Avrupa yakasında çok yüksek muayene doğum ücreti olmayan (piyasaya göre) doktor hastane öneriniz varsa beklerim
Ya ne güzel bir an yakalamışsınız maşallah küçük beyeMerhaba güzel anneler,
Bugun 29 haftalık olduk ve doktor kontrolümuz de yapıldı. 1500 gr olmus oğlumbende 11 kilo almışım rabbim bu haftaları da gösterdi yolun sonuna az kaldı. Bal dudak oğlum hala ayni biraz Tombis bebek olacak galiba. Ultrasonda doktor çekerken tam da gülümsüyordu onu yakaladık. Yine 1 ay sonra görüşeceğiz. Normal doğuma engel durum yok normal görünüyor hersey dedi.
Akşamları karnım geriliyor belim çok ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum magnezyumu akşam iç, sabah da soda iç dedi bakalim deneyeceğim isallah rahatlatır. M mllen sende ister doktoruna danış yada böyle kullanmayı dene canim.
Evet arkadaşlar dün ben de yazacaktım vakit bulamadım. Paketleri değiştiği için lansmana özel bi indirim var. Ben hem büyüğe hem bebeğe aldm. 2 tane 1 numara 4 tane 2 numara aldm bebeğe. Daha da alasım vardı, bu fiyatlar daha gelmezKızlarrr sleepy marka alacak veya deneyecek olanlanlar hepsi burada da 2. Ürün 1 tl kampanyası var :)
Valla ben de 27+ lara girince öncelik hastane çantası diye yola çıktım ama gerisi geldiYe ye yat ne güzel halimiz2 ay sonra doğumlar başlayınca artık kosturacagiz
Aminçok teşekkür ederim.
Aminnyüzünü göstermesi bizi mutlu ediyor. Hepimizinki vaktinde gelsin isallah. Artık bende alisverise başlıyorum.
Oy oy ne güzel kiyafetler maşallahyakında oğlusun kullanacak kiyafetlerini. Ben qlmaya yeni baslicam siz yıkamaya başladınız yetişirim size artık. Odası falan hiç birsey yapmadık artık babamızın tepesine çökecegiz.
Ay icim rahatladi tamam canim hemen ictim saolBen kullanıyorum, kalsiyum desteği isteyince doktorum bunu vermişti. Genel olarak bacak ağrılarımı azaltmıştı başladığımda, bir gün unuttum içmeyi ve bugün çok ağrıdı. Gerçi uyuyamadım az uyudum gece, ona bağlıyorum ben.
Tamam canim ictim hemen cok saol icimi rahatlattinizCanım benim de 2 hafta önce falan olmuştu. Artık iki gece üst üste uyutmayınca doktoru aramıştım. Ben magnezyum ve kalsiyum+d alıyordum birer tane. Magnezyumu ikiye çıkardı. Kalsiyumu da aksatma demişti. İlk bir iki gün pek bir değişiklik olmadı. Hatta dedim doğurana kadar böyle devam edecek demekkiAma sonra düzenli içince kesildi çok şükür sen de ihmal etme. P pink-jazz maden suyu önermişti. Öğlenleri de bir tane onu içiyordum bu arada
Amaniiiiin bu ne tatlis bir bebis boylee masallah annesiMerhaba güzel anneler,
Bugun 29 haftalık olduk ve doktor kontrolümuz de yapıldı. 1500 gr olmus oğlumbende 11 kilo almışım rabbim bu haftaları da gösterdi yolun sonuna az kaldı. Bal dudak oğlum hala ayni biraz Tombis bebek olacak galiba. Ultrasonda doktor çekerken tam da gülümsüyordu onu yakaladık. Yine 1 ay sonra görüşeceğiz. Normal doğuma engel durum yok normal görünüyor hersey dedi.
Akşamları karnım geriliyor belim çok ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum magnezyumu akşam iç, sabah da soda iç dedi bakalim deneyeceğim isallah rahatlatır. M mllen sende ister doktoruna danış yada böyle kullanmayı dene canim.
Amaniin ne guzel duygular demii annesiBiz de çok şükür 30. haftaya adım attık bugün güzel teyzelerimiz
+2 kg ile yola devam. Doktorlar sıkıntı yok dediği için kafaya takmıyorum artık kilo almamayı
Dün de artık yıkamaya başladık bakalım. O minnak minnak şeyleri çamaşırlığa asmak bile nasıl duygulandırdı gece gece
Masallahh bidiga baya onden gidiyor tosuncukBiz kontrolden geldik teyzoşları1.500kg olmuşuz. Epey önde gidiyoruz.
Canım Avrupa yakasında tam lokasyon farketmez :)Nerde arıyorsun cnm ?
Kolay gelsin canııımBiz de çok şükür 30. haftaya adım attık bugün güzel teyzelerimiz
Ay maşallah maşallah epey önden gidiyor tosun paşaBiz kontrolden geldik teyzoşları1.500kg olmuşuz. Epey önde gidiyoruz.
Aynrn canim dogumdan sonra kosturmamiz baslayacak bol bol uzanabilmenin tadini cikartmak lazimYe ye yat ne güzel halimiz2 ay sonra doğumlar başlayınca artık kosturacagiz
Aminçok teşekkür ederim.
Aminnyüzünü göstermesi bizi mutlu ediyor. Hepimizinki vaktinde gelsin isallah. Artık bende alisverise başlıyorum.
Oy oy ne güzel kiyafetler maşallahyakında oğlusun kullanacak kiyafetlerini. Ben qlmaya yeni baslicam siz yıkamaya başladınız yetişirim size artık. Odası falan hiç birsey yapmadık artık babamızın tepesine çökecegiz.
Masallah canim hazirliklar baslamisBiz de çok şükür 30. haftaya adım attık bugün güzel teyzelerimiz
Hahah hayirli olsun simdiden canim. Alinca hangi marka aldigini da soylersinKızlar ben kocayı kandırdım yarın almaya gidiyoruz kurutma makinesinieşim diyo ki , kocalar kulübü istiyorum ,kadınlar kulübünün çıkardığı masrafları doya doya tartışmak istiyorum hemcinslerimle
Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyorEvet arkadaşlar dün ben de yazacaktım vakit bulamadım. Paketleri değiştiği için lansmana özel bi indirim var. Ben hem büyüğe hem bebeğe aldm. 2 tane 1 numara 4 tane 2 numara aldm bebeğe. Daha da alasım vardı, bu fiyatlar daha gelmez
Ağlama duvarı gibi bişey yapmak istiyor sanırım benimki içini dökecekAynrn canim dogumdan sonra kosturmamiz baslayacak bol bol uzanabilmenin tadini cikartmak lazim
Masallah canim hazirliklar baslamisBak gor 37yi goreceksin sen cidden laf olsun diye demiyorum icime doguyor
Hahah hayirli olsun simdiden canim. Alinca hangi marka aldigini da soylersinBenim de esim sey demisti "orada da bulmussun kendi gibi alisveris meraklilarini "
Kadinlar kulubu magduru kocolarin masraf paylasim alani
Ahahahhah supermis yaKızlar ben kocayı kandırdım yarın almaya gidiyoruz kurutma makinesinieşim diyo ki , kocalar kulübü istiyorum ,kadınlar kulübünün çıkardığı masrafları doya doya tartışmak istiyorum hemcinslerimle
Dertleşip rahatlamak istiyorlar heraldeAhahahhah supermis yaEsim duymasin yemin ederim ayni seyi soyler
Ben de ayni durumdayim ozellikle aksam yemeginden sonra oturamiyorum bile yanlardan patlayacak gibi hissedip evin icinde dolanip duruyorumGunaydin kizlar. Karnim cok geriliyor cok rahatsiz edici olmaya basladi. Birsey yemeye korkar oldum. Yiyince daha da geriliyor rahatsiz ediyorSizlerde de bu sorunu yasayan var mi ?
Masallah annesi ne guzel yakalamissinizMerhaba güzel anneler,
Kızlar ben kocayı kandırdım yarın almaya gidiyoruz kurutma makinesinieşim diyo ki , kocalar kulübü istiyorum ,kadınlar kulübünün çıkardığı masrafları doya doya tartışmak istiyorum hemcinslerimle
Тeşekkür ederim canım valla sayenizdeBen de ayni durumdayim ozellikle aksam yemeginden sonra oturamiyorum bile yanlardan patlayacak gibi hissedip evin icinde dolanip duruyorumbu agirlasma ve sisme isleri icin biraz erken sanki diye dusunerek endiselenmiyor da degilim
Masallah annesi ne guzel yakalamissiniz
Simdiden hayirli olsun hic pisman olmauyacaksin canim
Abartısız on dakika güldüm buna ve eşime gönderdimKızlar ben kocayı kandırdım yarın almaya gidiyoruz kurutma makinesinieşim diyo ki , kocalar kulübü istiyorum ,kadınlar kulübünün çıkardığı masrafları doya doya tartışmak istiyorum hemcinslerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?