2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hiççç Valla iyi yapmışsın kendin seçmekle canımm
Aynen canım çilekte ki :) Şunu almış. Çok renkli olmasımım dışında sevdim ama

A çok güzel, tavşanlı yastığa özellikle bayıldım

Kızlar çatlamaya yönelik yağ kullanıyor musunuz ben 1 şişe bio oil bitirdim ama tabiki. Yinede çatladım. Bunu önlemenin yöntemi yok mu ya ürün öneriniz var mı
Kaşıma kesinlikle benim bu sıralar çok kaşınıyor karnımı açıp havalandiriyourm. Devamlı krem, Bebeyagi, badem yağı hatta bazen pişik kremi ile bebeyagini karıştırıp sürüyorum amaç nemli kalması. Dustan sonra da bol bol yag sür ve hemen giyinme yağı cildin emsin.
Genetik etkisi vardir ama kremler ve yağları çok kullanmak gerçekten önlüyor. Benim annemde çok çatlak var ama bende hiç yok ve kilo alıp vermelerim çok oldu şükür Bebeyagi var ve hep cildini koruyor. Yazın etek elbise giyince bacaklarima sürer çıkarım hem cildim nemli olur hem de hafif hafif bronzlasir mis gibi de kokar.
Bu set çok tatlı ama .... Güle güle kullanın çok tatlı

Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyor
Canım kusura bakma ancak girebildim. Külot bezlerin kullanımı biraz daha zor geliyor genelde. Bi de bebeğin alt tarafını komple soymak gerek, ilk doğunca üşüyorlar bebeler. Cırtlı daha iyi bana göre. Ben 4 numaraya gelince genelde külot beze geçiyorum. Bebek de büyümüş hareketlenmiş oluyor.

Gayet güzel canım kaydettim valla odayı yapınca lazım olacaklar bana da

Çok güzelmiş canım, sade ve şık güle güle kullan.

Ben direk uyku seti olarak şu takımı almıştım paylaşayım

Bu uyku seti de çok güzelmiş bunu da kaydettim valla beşiğini kurunca kolaylık olacaklar bana

Canım çok beğendim ya evet renkli ama renklerin uyumu tonları çok hoş duruyor. Yastığa ben de bayıldım

Benimkide aynı valla canım şükür ki ben uyuyunca oda uyuyor o yönden sansliyim

Burada geçen muhabbet vardı, gece bekçisi oluruz diye bende olurum herhalde çünkü kızım geceleri de hareketli
Ama olsun diyorum onu orada hissettikçe çok mutlu oluyorum ya.

Sağ salim kucaklarımıza alsaydık bir

Çok güzelmiş buu, isim hala yok mu, seçeneklerde mi yok
Ya canim cok guzel isimler var ama ben fransizca telafuzu da hoş olsun istiyorum, cift vatandas olacak. Ileride orada yasarsak veya o yasamak isterse isim sıkıntısı cekmesin cunku ben cok cektim o yuzden hala karar veremedim. Ege ismi en cok kafama yatan, fransiz arkadaslarimin da cok hosuna gitti. Cok orjinal ege denizi gibi mi diye yorum da yaptilar ama biz net karar veremedik. Anneanne ve babaanne de sevdi. Bakalim artik martta karar vermis olmaliyiz. Senin belli mi ?

A evet iyi düşünmüşsün, ege güzel isim severim bende aklımdaydı bir ara.
Bizim belli Uraz

Kızlar hastane giymelik pijama lohusa takımı neler aldınız. Fotoğrafını linkini atar mısınız?
Allah nasip ederse hastane odasında fotoğraf çekilelim diyoruz. Annem diyor dantelli lohusa geceliklerinden giyersen daha şık çıkar fotoğrafta. Ben ise kararsızım. Yaşlı işi mi olur öyle lohusa gecelikler. Siz neler aldınız fikirlerinizi alabilir miyim

Bende beyaz bir gecelik sabahlık takımı alayım diyorum çekim için ama bulamadım almadım hala. Takipteyim cevapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…