- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
HiçççBenimkide hediye aslında kayınvalidemler aldı hatta sana sürpriz olsun falan dediler çok kararsızımdır biliyorlar ama ben özellikle kendim seçmek istiyorum diye direttim hihi. Ama napayım oda yapamıyorum bari beşik süslememi bana bıraksınlar
Aynen canım çilekte ki :) Şunu almış. Çok renkli olmasımım dışında sevdim amaBirde havalar cok soguk ya cildimiz daha da kurudu kasiniyor. O yuzden son aylar daha riskli kategorideyiz. Onlemimizi alalim, catlarsakta catlariz napalim
Cok guzelmis canim guzel gunlerde kullanin. Link atar misin ?
Esinin kuzeni cilekten alacakti dimi ? Olsun senin dolaplar sade ve kiz cocugu cok renk goze batmazBenimki erkek diye sade seyler aliyorum ki 2.cocuk kiz olursa onda da kullanabileyim diye
A çok güzel, tavşanlı yastığa özellikle bayıldımHiçççValla iyi yapmışsın kendin seçmekle canımm
Aynen canım çilekte ki :) Şunu almış. Çok renkli olmasımım dışında sevdim ama
Happy Uyku Seti
Happy Uyku Seti (75x115 cm/80x130 cm) bebeğinizin güvenle uyuması için ihtiyaç duyduğu tüm parçaları kaliteli malzemeler, rahatlatıcı renkler ve sevimli tavşan desenleri ile birleştirir. Yumuşak dokulu kumaşlarla tasarlanan uyku seti, bebeğinizin mışıl mışıl uyuyabilmesi için ideal uyku ortamını...cilek.com
Kaşıma kesinlikle benim bu sıralar çok kaşınıyor karnımı açıp havalandiriyourm. Devamlı krem, Bebeyagi, badem yağı hatta bazen pişik kremi ile bebeyagini karıştırıp sürüyorum amaç nemli kalması. Dustan sonra da bol bol yag sür ve hemen giyinme yağı cildin emsin.Kızlar çatlamaya yönelik yağ kullanıyor musunuz ben 1 şişe bio oil bitirdim ama tabiki. Yinede çatladım. Bunu önlemenin yöntemi yok mu ya ürün öneriniz var mı
Genetik etkisi vardir ama kremler ve yağları çok kullanmak gerçekten önlüyor. Benim annemde çok çatlak var ama bende hiç yok ve kilo alıp vermelerim çok oldu şükür Bebeyagi var ve hep cildini koruyor. Yazın etek elbise giyince bacaklarima sürer çıkarım hem cildim nemli olur hem de hafif hafif bronzlasir mis gibi de kokar.Canim ben 4 lierac bitirdim 5.yi aldim. Gogus gobek bel kalca her gun suruyorum. Simdilik bisey yok dogumdan sonra da kullanmak gerekiyormus ilk adete kadar. Istersen bi lierac dene. Ama maalesef hicbirinin garantisi yok. Genetik yapimizla alakaliymis. Benim annemdr var mesela bende olacak mi yasayarak gorecegiz
Bu set çok tatlı ama .... Güle güle kullanın çok tatlıHiçççValla iyi yapmışsın kendin seçmekle canımm
Happy Uyku Seti
Happy Uyku Seti (75x115 cm/80x130 cm) bebeğinizin güvenle uyuması için ihtiyaç duyduğu tüm parçaları kaliteli malzemeler, rahatlatıcı renkler ve sevimli tavşan desenleri ile birleştirir. Yumuşak dokulu kumaşlarla tasarlanan uyku seti, bebeğinizin mışıl mışıl uyuyabilmesi için ideal uyku ortamını...cilek.com
Canım kusura bakma ancak girebildim. Külot bezlerin kullanımı biraz daha zor geliyor genelde. Bi de bebeğin alt tarafını komple soymak gerek, ilk doğunca üşüyorlar bebeler. Cırtlı daha iyi bana göre. Ben 4 numaraya gelince genelde külot beze geçiyorum. Bebek de büyümüş hareketlenmiş oluyor.Hangi üründen 2 numara aldınız ya hem cırtlı bez hem külotlu bez yazıyor hangisini almamız gerekiyor
Benimkide aynı valla canım şükür ki ben uyuyunca oda uyuyor o yönden sansliyimKızlar tek tek alıntı yapamadım ama benim kız sürekli hareket halinde
Gece gündüz sabah uyanınca yemek yiyince özellikle de tatlı yiyince şuan bunu yazarken bile içeride coşuyor
Kizlar besik yan koruma bunu aldim 80×130 220tl. Chakradakini cok begendim ama 610lira vermek istemedim. Ekru duz bisey istiyodum zaten. Trendyolda fotografli yorumlara baktim gayet guzel duruyolar, kullananlar da kalinligindan memnun diye bunu siparis verdim.
Çok güzelmiş canım, sade ve şık güle güle kullan.
Ben direk uyku seti olarak şu takımı almıştım paylaşayım
HiçççValla iyi yapmışsın kendin seçmekle canımm
Happy Uyku Seti
Çok güzelmiş buu, isim hala yok mu, seçeneklerde mi yokKizlar isime karar verirsem bu kapi susunden yaptirmayi dusunuyorumhastanede kapisina asarim, evde de odasina asmayi dusunuyorum
Benimkide aynı valla canım şükür ki ben uyuyunca oda uyuyor o yönden sansliyim
Kizlar isime karar verirsem bu kapi susunden yaptirmayi dusunuyorumhastanede kapisina asarim, evde de odasina asmayi dusunuyorum
Ya canim cok guzel isimler var ama ben fransizca telafuzu da hoş olsun istiyorum, cift vatandas olacak. Ileride orada yasarsak veya o yasamak isterse isim sıkıntısı cekmesin cunku ben cok cektimÇok güzelmiş buu, isim hala yok mu, seçeneklerde mi yok
Yemin ediyorum ayni benHalimiz kızlar
Cok guzel canim. Prensesin ismi lila mi ?
Bende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Yapan kadın da baya ilgilendi sağ olsun :) Eki Görüntüle 2995137
Yemin ediyorum ayni ben
Cok guzel canim. Prensesin ismi lila mi ?
A evet iyi düşünmüşsün, ege güzel isim severim bende aklımdaydı bir ara.Ya canim cok guzel isimler var ama ben fransizca telafuzu da hoş olsun istiyorum, cift vatandas olacak. Ileride orada yasarsak veya o yasamak isterse isim sıkıntısı cekmesin cunku ben cok cektimo yuzden hala karar veremedim. Ege ismi en cok kafama yatan, fransiz arkadaslarimin da cok hosuna gitti. Cok orjinal ege denizi gibi mi diye yorum da yaptilar ama biz net karar veremedik. Anneanne ve babaanne de sevdi. Bakalim artik martta karar vermis olmaliyiz. Senin belli mi ?
Cok guzel isim canim. Senin ondan yazi rengi, profil fotografin hep lila deseneEvet kızımın adı Lila olacak
Uraz ismini cok begeniyorum canimA evet iyi düşünmüşsün, ege güzel isim severim bende aklımdaydı bir ara.
Bizim belli Uraz
Cok guzel isim canim. Senin ondan yazi rengi, profil fotografin hep lila desene
Uraz ismini cok begeniyorum canim
Çok güzelmiş, ismi de öyleBende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Yapan kadın da baya ilgilendi sağ olsun :) Eki Görüntüle 2995137
Bende beyaz bir gecelik sabahlık takımı alayım diyorum çekim için ama bulamadım almadım hala. Takipteyim cevaplarıKızlar hastane giymelik pijama lohusa takımı neler aldınız. Fotoğrafını linkini atar mısınız?
Allah nasip ederse hastane odasında fotoğraf çekilelim diyoruz. Annem diyor dantelli lohusa geceliklerinden giyersen daha şık çıkar fotoğrafta. Ben ise kararsızım. Yaşlı işi mi olur öyle lohusa gecelikler. Siz neler aldınız fikirlerinizi alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?