- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Demek ki yanlıs değiliz kuzum bi çoğumuz aynıııGünaydın canım
Bende de durumlar aynı. Bir türlü uykuya dalamıyorum. Dalsam zaten 5 dkka sonra tuvalete kalkıyorum. Dediğin gibi her kalkmamda ağzım kupkuru sürekli su içiyorum. Tekrar uyumaya çalışmak derken çok garip bir kısır döngüdeyim. O yüzden de sabahları çok yorgun oluyorum
Benim de kapı süsü kaldı. Bugün onu kararlaştırsam iyi olacak aslında
Bir de buhar makinası
Bir de dolap içine koyacağım kutular
Bir de lohusa tacı
Bir de emzirme sütyeni
Kapi susunu ledli mi yaptirmayi dusunuyosun kuzum? Cok guzelmis cok begendim bunu daKapı süsü bunu yaptıracağım sanırım
Odasını yapınca orda da kullanırım. Mobilyaları düz ahşap olunca biraz hareket gelir odaya böyle aksesuarlarla diyorum
Aa benim yaptıracağım tablo da bu şekilde kuzummBu panolar da çok hoşuma gitti
Ay çok güzeller bunlar daDemek ki yanlıs değiliz kuzum bi çoğumuz aynııı
Kapi susunu ledli mi yaptirmayi dusunuyosun kuzum? Cok guzelmis cok begendim bunu da
Aa benim yaptıracağım tablo da bu şekilde kuzummSadece tavsan figuru isticem fil yerine Fiyat aldım istanbula dönünce siparişi vericem
Cok guzelmis canim. Yataginin oldugu duvara bu tarz bisey hos durabilir. Ben de senin gibi sonradan yaptiracagim hazirandaBu panolar da çok hoşuma gitti
Canıım bende de durumlar aynı gece 2 ye kadar uyuyamıyorum dönüp duruyorum yatakta , tuvalete kalkıyorum,susuyorum su içtikçe tuvalete tekrar kısır döngü :) anca 2 den sonra uykuya dalıyorumGunaydin kizlarGece bi şikayeti olmadan uyuyamayan var mi ya? Sebepsiz yere döndüm durdum. Sadece surekli su ictim agzim kuruyormus gibiydi. Biraz once sekerimi olctum 90 cikti ondan da degildir yani.
Neyse sizler nasilsiniz ne eksikleriniz kaldi?
Bizim halımız, fon perdemiz, duvara isimli lamba, elektrikli gogus pompasi kaldiHııı birde kapı süsünü tamamlayacağım
Ben de gecelei bazen ayaklarıma hararet oluyor bazen yatmadan birşey kaçırıyoruz oda bende hararet yapıyor valla ne yapacağız bilmiyorum hayırlısı ile dogarlar inşallahGunaydin kizlarGece bi şikayeti olmadan uyuyamayan var mi ya? Sebepsiz yere döndüm durdum. Sadece surekli su ictim agzim kuruyormus gibiydi. Biraz once sekerimi olctum 90 cikti ondan da degildir yani.
Neyse sizler nasilsiniz ne eksikleriniz kaldi?
Bizim halımız, fon perdemiz, duvara isimli lamba, elektrikli gogus pompasi kaldiHııı birde kapı süsünü tamamlayacağım
Evet cok mantikli canim oyle iyi dusunmussunAy çok güzeller bunlar dauyku setinle de çok hoş durur
ben de fiyat sordum bakalım cevap bekliyorum. Orta kısmı kapı süsü olarak da kullanılabiyormuş. Ben zaten ilk etapta oda yapamayacağım için o parçasını kullanırım. Eylül de odasını kurdurunca da panoya geçerim diye düşünüyorum bakalım
Ne olacak halimiz bee pembiss :) Sifonyer geldiginde hemen baslayin da bize de gonder tamam miiCanıım bende de durumlar aynı gece 2 ye kadar uyuyamıyorum dönüp duruyorum yatakta , tuvalete kalkıyorum,susuyorum su içtikçe tuvalete tekrar kısır döngü :) anca 2 den sonra uykuya dalıyorum
Ben daha odasına dair hiçbir şeye başlamadımŞifonyerimiz Pazartesi gelecek , perde ve halımız diğer hafta gelecek , beşiği monte etmedik şifonyer gelince ikisini bir hallederiz diye . Rafları ve duvar kağıtları da var daha .. Şubat ayını bu işlere ayırıp martta her şey hazır olarak beklemek istiyorum
Vallahi bende bilmiyorumm :) yanmisizzz aglayanimiz yokBen de gecelei bazen ayaklarıma hararet oluyor bazen yatmadan birşey kaçırıyoruz oda bende hararet yapıyor valla ne yapacağız bilmiyorum hayırlısı ile dogarlar inşallah
Renklere bayildim, muhtesem gorunuyorKizlarr tahminim dogruymus, arkadaslarim gelir gelmez supriz babyshower yaptilarCook mutlu oldum
Vallahi gözümde cok büyüyor onca iş ama bi yerinden başlamam da lazım insallah bi güç gelirse üstümeEvet cok mantikli canim oyle iyi dusunmussun
Ne olacak halimiz bee pembiss :) Sifonyer geldiginde hemen baslayin da bize de gonder tamam miiSubat ayi senin icin cook guzel gececek insallahhh
Vallahi bende bilmiyorumm :) yanmisizzz aglayanimiz yokamiin insallahh
Ay harika görünüyor renklere bayıldım , eğlenceniz keyfiniz bol olsun canımKizlarr tahminim dogruymus, arkadaslarim gelir gelmez supriz babyshower yaptilarCook mutlu oldum
Kolay gelsin canııımm iyi yapmışsın bi yerden başlamak gerek . Ben bir türlü baslayamıyorum hiçbir şeye neden bilmiyorum enerjim yokAksam uzeri kendimi iyi hisedince, kiyafetlerin icindeki etiketleri tek tek kestim. Haftaya c.tesi pazar gribim tamamen bitince yikama ve utuleme islemine gececegim ve hastane cantami hazirlayacagim. Aslinda 32den sonra yapacaktim ama bir daha boyle grip olursam hic verimli olamam ozenemem diye korktum.
Senin mesajından yazayımAksam uzeri kendimi iyi hisedince, kiyafetlerin icindeki etiketleri tek tek kestim. Haftaya c.tesi pazar gribim tamamen bitince yikama ve utuleme islemine gececegim ve hastane cantami hazirlayacagim. Aslinda 32den sonra yapacaktim ama bir daha boyle grip olursam hic verimli olamam ozenemem diye korktum.
Ayy acaba benden mi bahsediyorsunSenin mesajından yazayımbir arkadaş yıkayıp ütüleyip park yatağın içine koymuştu kıyafetleri. Görürse ona da fikir olsun. Misafir nevresimleri uzun süre kullanılmayınca dolap kokusu oluyordu. En son sinir olup vakumlu hurca koyup ağzını kapadım. En az 2 ay olmuştur. Dün açtım hala mis gibi kokuyor. Ütüleme sonrasında vakumlu hurca koyup kaldırırsanız hem toz olmaz hem kokusu gitmez
Canıım bende de durumlar aynı gece 2 ye kadar uyuyamıyorum dönüp duruyorum yatakta , tuvalete kalkıyorum,susuyorum su içtikçe tuvalete tekrar kısır döngü :) anca 2 den sonra uykuya dalıyorum
Ben daha odasına dair hiçbir şeye başlamadımŞifonyerimiz Pazartesi gelecek , perde ve halımız diğer hafta gelecek , beşiği monte etmedik şifonyer gelince ikisini bir hallederiz diye . Rafları ve duvar kağıtları da var daha .. Şubat ayını bu işlere ayırıp martta her şey hazır olarak beklemek istiyorum
Kizlarr tahminim dogruymus, arkadaslarim gelir gelmez supriz babyshower yaptilarCook mutlu oldum
Aksam uzeri kendimi iyi hisedince, kiyafetlerin icindeki etiketleri tek tek kestim. Haftaya c.tesi pazar gribim tamamen bitince yikama ve utuleme islemine gececegim ve hastane cantami hazirlayacagim. Aslinda 32den sonra yapacaktim ama bir daha boyle grip olursam hic verimli olamam ozenemem diye korktum.
Üşenmeyi bırakırsam hareketli bir ay olacakOoooh güzel bir Şubat sizi bekliyor desenepaylaşımlarını bekliyoruz
Ne güzel hazırlanmışlar yaEğlenceniz bol olsun
Ooh başladıysan devamı da hızlıca gelir canım. İnşallah bir daha böyle bir grip olmazsın ama ağırlaşıyoruz da yavaş yavaş. İyi yapmışsın bence başlamakla
Kızlar kanguru aldınız mi? Model link atabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?