2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Demek ki yanlıs değiliz kuzum bi çoğumuz aynııı

Kapı süsü bunu yaptıracağım sanırım
Odasını yapınca orda da kullanırım. Mobilyaları düz ahşap olunca biraz hareket gelir odaya böyle aksesuarlarla diyorum
Kapi susunu ledli mi yaptirmayi dusunuyosun kuzum? Cok guzelmis cok begendim bunu da
Bu panolar da çok hoşuma gitti
Aa benim yaptıracağım tablo da bu şekilde kuzumm Sadece tavsan figuru isticem fil yerine Fiyat aldım istanbula dönünce siparişi vericem

Eklentiler

• D47A87AD-CEEE-402E-97E0-4FA5863443BA.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 72
  • C2CD7737-16D3-488C-B505-8F610C6B4D92.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 105
Ay çok güzeller bunlar da uyku setinle de çok hoş durur
ben de fiyat sordum bakalım cevap bekliyorum. Orta kısmı kapı süsü olarak da kullanılabiyormuş. Ben zaten ilk etapta oda yapamayacağım için o parçasını kullanırım. Eylül de odasını kurdurunca da panoya geçerim diye düşünüyorum bakalım

Canıım bende de durumlar aynı gece 2 ye kadar uyuyamıyorum dönüp duruyorum yatakta , tuvalete kalkıyorum,susuyorum su içtikçe tuvalete tekrar kısır döngü :) anca 2 den sonra uykuya dalıyorum
Ben daha odasına dair hiçbir şeye başlamadımŞifonyerimiz Pazartesi gelecek , perde ve halımız diğer hafta gelecek , beşiği monte etmedik şifonyer gelince ikisini bir hallederiz diye . Rafları ve duvar kağıtları da var daha .. Şubat ayını bu işlere ayırıp martta her şey hazır olarak beklemek istiyorum

Ben de gecelei bazen ayaklarıma hararet oluyor bazen yatmadan birşey kaçırıyoruz oda bende hararet yapıyor valla ne yapacağız bilmiyorum hayırlısı ile dogarlar inşallah

Evet cok mantikli canim oyle iyi dusunmussun

Ne olacak halimiz bee pembiss :) Sifonyer geldiginde hemen baslayin da bize de gonder tamam mii Subat ayi senin icin cook guzel gececek insallahhh

Ben de gecelei bazen ayaklarıma hararet oluyor bazen yatmadan birşey kaçırıyoruz oda bende hararet yapıyor valla ne yapacağız bilmiyorum hayırlısı ile dogarlar inşallah
Vallahi bende bilmiyorumm :) yanmisizzz aglayanimiz yok amiin insallahh

Kizlarr tahminim dogruymus, arkadaslarim gelir gelmez supriz babyshower yaptilar Cook mutlu oldum

Eklentiler

• FE16BF1E-F392-4076-8F0B-B5FC9A3AD6F2.webp
    93,2 KB · Görüntüleme: 92
  • C2C048BF-8C60-41ED-81C2-16F082D10AB5.webp
    108,9 KB · Görüntüleme: 90
  • 733EE75A-C465-441C-B546-9932E69299E1.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 104
Vallahi gözümde cok büyüyor onca iş ama bi yerinden başlamam da lazım insallah bi güç gelirse üstüme ağırlaşıyorum gittikçe her şey zor gelmeye başladı bana yapım aşamasında ve bitmiş halini tabiki paylasıcam canım sizlerin fikri benim için çok önemli

Aksam uzeri kendimi iyi hisedince, kiyafetlerin icindeki etiketleri tek tek kestim. Haftaya c.tesi pazar gribim tamamen bitince yikama ve utuleme islemine gececegim ve hastane cantami hazirlayacagim. Aslinda 32den sonra yapacaktim ama bir daha boyle grip olursam hic verimli olamam ozenemem diye korktum.

Eklentiler

• 20220130_184449.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 98
Iyi aksamlar kizlar masallah hazirliklara devam...
Bizde bugun e bebege gittik kis indirimi baslamis kalabalikti. Son olarak gogus pedi gogus kalkani aldim. Herseyi yikadim utuledim ama valizi hazirlamadim. Arkadasin 7 subatta sezerysnu vardi bu gece sancisi tutmus suyu gelmis sezeryana almislar. Bir an korktum hazir hissetmedim kendimi
Hediyelik cikolata ve magnet yaptiracagim yaptiran varsa model atabilir kizlar

Kolay gelsin canııımm iyi yapmışsın bi yerden başlamak gerek . Ben bir türlü baslayamıyorum hiçbir şeye neden bilmiyorum enerjim yok her şey çok zor geliyor .

Senin mesajından yazayım bir arkadaş yıkayıp ütüleyip park yatağın içine koymuştu kıyafetleri. Görürse ona da fikir olsun. Misafir nevresimleri uzun süre kullanılmayınca dolap kokusu oluyordu. En son sinir olup vakumlu hurca koyup ağzını kapadım. En az 2 ay olmuştur. Dün açtım hala mis gibi kokuyor. Ütüleme sonrasında vakumlu hurca koyup kaldırırsanız hem toz olmaz hem kokusu gitmez

Ayy acaba benden mi bahsediyorsun ben yıkayıp ütüleyip beşiğe koydum üzerine de nevresim örttüm çünkü dolabı yok henüz ama park yatak değil ahşap beşikti benimki ondan emin olamadım. Vakumlu hurca koyunca kırışmaz mı ya bilemedim. Ben yorgan yastıklarım için almak istiyorum ne zamandır da nasip olmadı.

Ooooh güzel bir Şubat sizi bekliyor desene paylaşımlarını bekliyoruz

Kizlarr tahminim dogruymus, arkadaslarim gelir gelmez supriz babyshower yaptilar Cook mutlu oldum

Ne güzel hazırlanmışlar ya Eğlenceniz bol olsun

Ooh başladıysan devamı da hızlıca gelir canım. İnşallah bir daha böyle bir grip olmazsın ama ağırlaşıyoruz da yavaş yavaş. İyi yapmışsın bence başlamakla

Üşenmeyi bırakırsam hareketli bir ay olacak niye böyle oldu hiç bilmiyorum halsiz ve güçsüz hissediyorum kendimi

Kızlar kanguru aldınız mi? Model link atabilir misiniz?
wenebe nin önerisi ile bu modelden aldım. İlk doğduğu zaman sling kullanmak daha sağlıklı olur. Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling Turkuaz | Welcome Baby

Şu modelden de alacağız bebek biraz büyüyünce eşim kanguru ile gezdirmek istiyormuş çok araştırmıştım, ergonomik bacak kalça duruşu olan M pozisyonunu sağlıyor bu kanguru ve oturma yeri bebeğin bacak aralığına göre ayarlanabiliyor bebek büyüdükçe kanguru da büyüyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…