Günaydın taze anneler zaman git gide daralıyor şükür sağlıkla alalım kuzuları inşallah kucagimiza... dun 2. Düzey de kalpte parlaklık çıkmıştı dr yeniden çağırmıştı ona gittik yeniden şükür her şey yolunda kaybolmuş parlaklık 1469 gr olmuşuz boyda 40 cm biraz iri bir bebek olucaz galibaarık yavaştan bende yıkama ütüleme işlerine girissem iyi olacak.
İnşallah böyle hafif bir şekilde geçer gider canımHepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar. Pozitif testim malesef. Ayaktayım çok ağır geçirmiyorum. Tetanoz aşısı oldm koronayken ona aklım takıldı inşallah bişey çıkmaz. Bakalım doktora henüz iletmedim ne diyecek bilmiyorm, korona da kan sulandırıcı kullanmak gerek diye okumuştum nette.
Bence kilit açılmazsa sorun olmaz canım hava almayacak sonuçtaKızlar şimdi bu hafta da hastane çantasını hazırlayacağım. Göğüs pompası, emzik, biberon vb. şeyleri steril edip kilitli poşetlerle koyacağım. Sizce belli bir süre sonra tekrarlamalı mıyım sterilizasyonu?
Iyi fikir bide o sekilde anlatmayi deneyeyim kuzum :) Of kiyamam sana ya artik biraz iyilesme gostermen laziimInan bizimkilerin dogumu burada yap soylemlerini duymaktan ben de cok sıkıldımMantikli dusunseler, orada dogan bebekler icin nasil turk vatandasligi konsolosluk araciligiyla aliniyorsa ayni mantik bizlerin durumu icin de gecerli. Vatandas olmasak sadece oturum iznimiz olsa evet haklilar ama biz o ulkenin vatandasiyiz ve dunyanin neresinde dogurursak doguralim konsolosluk araciligiyla basvuru yapma ozgurlugune sahibiz. Tatli dille bu sekilde anlatmayi deniyebilirsin.
Bu gripler hamilelikte cok zor atlatiliyor. 3 gundur yatiyorum. Sen ne guzel bebisin herseyini hazirladin. Ben de iyilesir iyilesmez hazirlayacagim cunku ne olacagimiz hic belli olmuyor.
Dogru diyosun canim hosteslere soylerimBebişle ilk defa yolcuk etmen de tekrar tetiklemiştir muhtemelen canım. Annemden biliyorum ben de nasıl bir korku olduğunu. Ama dönüşte biraz daha rahat olursun. Yanına da hoş sohbet biri gelir inşallah. En kötü biniş sırasında hosteslere bahsedersen durumundan uçuş boyu onlar da ilgilenirler senle. Annem de ilk defa yalnız bindi bu gelişinde. Çok gergindi. Hosteslere söylemiş. Baya gelip gidip ilgilenmişler sağolsun. En azından yalnız hissetmezsin
Ben de iyiyim valla. Bazen ağrılarım oluyor ama yine buna da şükür diyorum. 30+0 ız yarınhoşgelsin 31. Hafta inşallah
Çok geçmiş olsun canım, hafif geçirmene sevindim.Hepinize ilginiz için teşekkür ederim kızlar. Pozitif testim malesef. Ayaktayım çok ağır geçirmiyorum. Tetanoz aşısı oldm koronayken ona aklım takıldı inşallah bişey çıkmaz. Bakalım doktora henüz iletmedim ne diyecek bilmiyorm, korona da kan sulandırıcı kullanmak gerek diye okumuştum nette.
Bence gerek yok kapalı bir poşete koyduktan sonra
Bence kilit açılmazsa sorun olmaz canım hava almayacak sonuçta
O sıkıntı bende var canim ben 8 de gidiyorum sabah kalkarken belim ağrıyor ise gidiyirum zar zor orda dediğin gibi otursam bı dert oturmasan bı dert sabır diyorum valla 28 Şubat'ı dört gözle bekliyorum o dereve
Çok normal ya hiç olmadığım kadar pimpirikliyim ben de , eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğumdan sonra düşünemiyorum seni diyeDoğru diyorsunuz. Annem de kızıyor baya abartıyorsun artık diye de ne bilim ufacık olacaklar, insan korkuyor ilk zamanlarından
Benim 32.hafta 2 hafta sonra doluyor ama martın başına kadar çalışayım diyorum.
34.haftaya kadar yani ama böyle gidersem nasıl dayanırım hiç fikrim yok.
Oturmak bile yoruyor beni
Bence kapali durdugu surece bisey olmaz canim. En kotu bi su tutarsin tekrardan.Kızlar şimdi bu hafta da hastane çantasını hazırlayacağım. Göğüs pompası, emzik, biberon vb. şeyleri steril edip kilitli poşetlerle koyacağım. Sizce belli bir süre sonra tekrarlamalı mıyım sterilizasyonu?
Hamilelikte her dusundugumuz normal bence cunku asiri duygusaliz. Ben cok oksuruyorum diye erken dogurucam bu gidisle diye triplere girdim ve agladim. Esim diyo bu kadar saf bi kadinla nasil evlendim Allah'imÇok normal ya hiç olmadığım kadar pimpirikliyim ben de , eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğumdan sonra düşünemiyorum seni diyebiz bebekken bu kadar hassas davranılmamıştır bizlere , çok şükür sağlıklıyız, düşünebilen mantıklı insanlarız o şekilde düşünüp kendimi rahatlatıyorum napim
Aynen öyle, annem de onu söylüyor nasıl büyüdüğünüzü bilseniz demekki bizi beğenmezsiniz artık diyorÇok normal ya hiç olmadığım kadar pimpirikliyim ben de , eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğumdan sonra düşünemiyorum seni diyebiz bebekken bu kadar hassas davranılmamıştır bizlere , çok şükür sağlıklıyız, düşünebilen mantıklı insanlarız o şekilde düşünüp kendimi rahatlatıyorum napim
Öyle yapayım canım. Sen de strese sokma kendini yok yereBence kapali durdugu surece bisey olmaz canim. En kotu bi su tutarsin tekrardan.
Hamilelikte her dusundugumuz normal bence cunku asiri duygusaliz. Ben cok oksuruyorum diye erken dogurucam bu gidisle diye triplere girdim ve agladim. Esim diyo bu kadar saf bi kadinla nasil evlendim Allah'imDiyo evet hamileliginde ilk ve tek hasta olan sensin ve erken doguracaksin hastane kapisinda yerimizi kapalim.
Bence kapali durdugu surece bisey olmaz canim. En kotu bi su tutarsin tekrardan.
Hamilelikte her dusundugumuz normal bence cunku asiri duygusaliz. Ben cok oksuruyorum diye erken dogurucam bu gidisle diye triplere girdim ve agladim. Esim diyo bu kadar saf bi kadinla nasil evlendim Allah'imDiyo evet hamileliginde ilk ve tek hasta olan sensin ve erken doguracaksin hastane kapisinda yerimizi kapalim.
Ya bu babalar bize saf diyo duygusal diyo ama gerçekten doğumdan sonra rolleri değişicez benceAynen öyle, annem de onu söylüyor nasıl büyüdüğünüzü bilseniz demekki bizi beğenmezsiniz artık diyorama benim bazen mantık da gidiyor ya hayırlısı bakalım
Öyle yapayım canım. Sen de strese sokma kendini yok yere
Saflık değil de işte dediğin gibi duygusallık. Maşallah babalarımıza yüklenmedi henüz bu özellikdoğduktan sonra göreceğiz onları da saflıklarını da
Brmde sizin gibi düşünüyorum en azından doğum iznini doğumdan sonra ya atarızBenim 32.hafta 2 hafta sonra doluyor ama martın başına kadar çalışayım diyorum.
34.haftaya kadar yani ama böyle gidersem nasıl dayanırım hiç fikrim yok.
Oturmak bile yoruyor beni
Ya bu babalar bize saf diyo duygusal diyo ama gerçekten doğumdan sonra rolleri değişicez benceanlattım ya size abim içme suyunu kaynatıp soğutup çocuk yıkıyordu mikrop kapmasın diye doğumdan sonra güncelleme geliyor erkeklere yeni sürümle beraber müthiş bir saflık seviyesine ulaşıyorlar
Günaydın canımGunaydin kizlarGece bi şikayeti olmadan uyuyamayan var mi ya? Sebepsiz yere döndüm durdum. Sadece surekli su ictim agzim kuruyormus gibiydi. Biraz once sekerimi olctum 90 cikti ondan da degildir yani.
Neyse sizler nasilsiniz ne eksikleriniz kaldi?
Bizim halımız, fon perdemiz, duvara isimli lamba, elektrikli gogus pompasi kaldiHııı birde kapı süsünü tamamlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?