2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Çok şükür kaybolmuş canım. Maşallah
Başlayın artık paylaşın bizimle de

İnşallah böyle hafif bir şekilde geçer gider canım geçmiş olsun tekrar

Kızlar şimdi bu hafta da hastane çantasını hazırlayacağım. Göğüs pompası, emzik, biberon vb. şeyleri steril edip kilitli poşetlerle koyacağım. Sizce belli bir süre sonra tekrarlamalı mıyım sterilizasyonu?

Bence kilit açılmazsa sorun olmaz canım hava almayacak sonuçta

Iyi fikir bide o sekilde anlatmayi deneyeyim kuzum :) Of kiyamam sana ya artik biraz iyilesme gostermen laziim
Herseyi hazir olmasina ragmen yinede eksigim cokmus gibi hissediyorum nedense, sanirim dogana kadar hep oyle hissedicez. Sende haftaya bi baslarsin hepsini bi kac gune yaparsin hic dert etme canim. Benim en onemli seyler 1 gune bitti valla
Dogru diyosun canim hosteslere soylerim Dun ucakta agladim biraz onde oturdugum icin hostes geldi iyi olup olmadigimi sordu saolsun o bile biraz iyi gelmisti dedigin gibi. Oncesinden biraz bahsederim olmazsa
Insallahh kuzum bisey kalmadi kucagimiza almaya insallahhh

Çok geçmiş olsun canım, hafif geçirmene sevindim. Bende duymuştum kan sulandırıcıyı belki ağır geçirenler içindir, bakalım doktorun ne dicek.

O sıkıntı bende var canim ben 8 de gidiyorum sabah kalkarken belim ağrıyor ise gidiyirum zar zor orda dediğin gibi otursam bı dert oturmasan bı dert sabır diyorum valla 28 Şubat'ı dört gözle bekliyorum o dereve

Benim 32.hafta 2 hafta sonra doluyor ama martın başına kadar çalışayım diyorum.
34.haftaya kadar yani ama böyle gidersem nasıl dayanırım hiç fikrim yok.
Oturmak bile yoruyor beni

Doğru diyorsunuz. Annem de kızıyor baya abartıyorsun artık diye de ne bilim ufacık olacaklar, insan korkuyor ilk zamanlarından
Çok normal ya hiç olmadığım kadar pimpirikliyim ben de , eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğumdan sonra düşünemiyorum seni diye biz bebekken bu kadar hassas davranılmamıştır bizlere , çok şükür sağlıklıyız, düşünebilen mantıklı insanlarız o şekilde düşünüp kendimi rahatlatıyorum napim

Benim 32.hafta 2 hafta sonra doluyor ama martın başına kadar çalışayım diyorum.
34.haftaya kadar yani ama böyle gidersem nasıl dayanırım hiç fikrim yok.
Oturmak bile yoruyor beni

Canim bende ise geri dondum cagirdilar tekrar.... 1 hafta sonra 32 olcam ama şubati bitirsem diye dusunuyorum hersey okadar pahaliki 1 maas bile onemli oldu artik insallah dayanabilirim.

Bence kapali durdugu surece bisey olmaz canim. En kotu bi su tutarsin tekrardan.

Hamilelikte her dusundugumuz normal bence cunku asiri duygusaliz. Ben cok oksuruyorum diye erken dogurucam bu gidisle diye triplere girdim ve agladim. Esim diyo bu kadar saf bi kadinla nasil evlendim Allah'im Diyo evet hamileliginde ilk ve tek hasta olan sensin ve erken doguracaksin hastane kapisinda yerimizi kapalim.

Aynen öyle, annem de onu söylüyor nasıl büyüdüğünüzü bilseniz demekki bizi beğenmezsiniz artık diyor ama benim bazen mantık da gidiyor ya hayırlısı bakalım

Öyle yapayım canım. Sen de strese sokma kendini yok yere
Saflık değil de işte dediğin gibi duygusallık. Maşallah babalarımıza yüklenmedi henüz bu özellik doğduktan sonra göreceğiz onları da saflıklarını da

Ya bu babalar bize saf diyo duygusal diyo ama gerçekten doğumdan sonra rolleri değişicez bence anlattım ya size abim içme suyunu kaynatıp soğutup çocuk yıkıyordu mikrop kapmasın diye doğumdan sonra güncelleme geliyor erkeklere yeni sürümle beraber müthiş bir saflık seviyesine ulaşıyorlar

Gunaydin kizlar Gece bi şikayeti olmadan uyuyamayan var mi ya? Sebepsiz yere döndüm durdum. Sadece surekli su ictim agzim kuruyormus gibiydi. Biraz once sekerimi olctum 90 cikti ondan da degildir yani.

Neyse sizler nasilsiniz ne eksikleriniz kaldi?
Bizim halımız, fon perdemiz, duvara isimli lamba, elektrikli gogus pompasi kaldi Hııı birde kapı süsünü tamamlayacağım

merakla bekliyorum o günleri valla

Günaydın canım
Bende de durumlar aynı. Bir türlü uykuya dalamıyorum. Dalsam zaten 5 dkka sonra tuvalete kalkıyorum. Dediğin gibi her kalkmamda ağzım kupkuru sürekli su içiyorum. Tekrar uyumaya çalışmak derken çok garip bir kısır döngüdeyim. O yüzden de sabahları çok yorgun oluyorum

Benim de kapı süsü kaldı. Bugün onu kararlaştırsam iyi olacak aslında
Bir de buhar makinası
Bir de dolap içine koyacağım kutular
Bir de lohusa tacı
Bir de emzirme sütyeni

Kapı süsü bunu yaptıracağım sanırım
Odasını yapınca orda da kullanırım. Mobilyaları düz ahşap olunca biraz hareket gelir odaya böyle aksesuarlarla diyorum

Eklentiler

• 8AD776E8-4651-4D94-B6CC-D62823719C18.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…