2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar merhaba nasılsınız. Şükür covidi atlattım . İlk günler çok aşırı halsizlik nefes darligim oldu. Şükür şimdi jyiyiyim yarın minigimi görmeye gideceğim ins oda iyidir.
Cok gecmis olsun. Coraspirin çok önemli doktoruna mutlaka hatırlat kullan canım. Bende anlattığım için h kendi doktoruma hem baska doktorlara sordum doğuma kadar kullanacaksın dediler.
Kızlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu varda 32-34. Haftalardan sonra doktor daha sık mi çağırıyor muayeneye? Şuan ayda 1 gidiyorum çünkü bu sıklaşacak mi merak ediyorum.
34. Haftadan sonra 2 haftada bir cagiracak. Nst ye baglacaklar ben Nst yi seviyorum onun sesi oğlumun sesi, bana güzel geliyor
Doktoruna görünmekte iyi yaparsin isallah iyi haberler ile gel. Hafta olarak ilerledik isallah şu ayı da atlatalım hep beraber peş peşe doguralim.

Günaydın canım çalışmaya devam ediyor musun sanırım 37 beklicem diyordun Allah kolaylık versin

Bende calisiyorum son haftalar inşallah izne az kaldı

Günaydın canım çalışmaya devam ediyor musun sanırım 37 beklicem diyordun Allah kolaylık versin

Bende calisiyorum son haftalar inşallah izne az kaldı

Günaydın canım çalışıyorum.
Bu cuma 32+0 olacağım.
34'e kadar çalışırım diyordum ama bakacağım çok zorlanmaya başladım.
Geceleri uykum bölünüyor artık, elim ayağım çok fazla şişmeye başladı.
Nereye kadar dayanabilirsem

Sen kaça kadar çalışacaksın :)

Ben 32 olduğumda bırakacağım daha katlanamiyorum dediğin sebepler beni de yoruyor mental olarak dinlenip hazırlanmak lazım diye düşünüyorum :))))

Ben 32 olduğumda bırakacağım daha katlanamiyorum dediğin sebepler beni de yoruyor mental olarak dinlenip hazırlanmak lazım diye düşünüyorum :))))

Kesinlikle katılıyorum.
İnsanın ruhen de hazır olması lazım ama bizim biraz borcumuz var.
Eşim tek maaşla çok zor çevirir evi, o yüzden dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum.
Bir yandan da çok zorlanmaya başladım.

Bilmiyorum

Kontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.

Bebek 1900 gram olmus.
Yine 3 hafta sonra gel dedi
Nst ye sokmuyorum bir sikayet olmadikca son hafta yeterli dedi
Dogum tarihi icin erken sezeryan olacak 39 hafta civari dedi
Buda fotomuz

Eklentiler

• 20220207_091714.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 20220207_091631.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 72
Allah’ım surata bak, o gülen ağzını burnunu yesin teyzeleri maşallah
Ne kadar garip ya karnımızda bir can, gülüyor falan haberimiz bile olmadan hareketleri tekmeleri hep hissediyoruz ama böyle gülümsemelerini görmek çok garip hissettirdi

Masallah sana çok tatlı, bal dudaklı güleç bir bebiş... Bundan sonra onlari her gördüğümüzde biraz daha kavuşmak isteyeceğiz. Ben zaman çabuk geçsin kucağıma gelsin istiyorum.

Tesekkur ederim canim. Insan farkina varmiyor hastanede yeni dogan bir bebek gordum Allahim dedim 1.5 ay sonra bizimde bundan olcak

Maşallah
Bende buradayım diyor artık ağzı burnu baksana yani ne desem yetersiz kalıyor

Kızlar bunu alacağım 279 liraya düşmüş

Eklentiler

• 215843E4-BBC2-4E8F-8EEF-4BE73F8D4F9D.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 70
Maşallah nasıl güzel başının önünde ayağını mı tutmuş eliyle?

Allah kolaylık versin canım haklısın inşallah tüm herşey kolaylaşır bereketiyle gelir bebislerimiz

Hiii şampiyon , doktor bu neeeee :))))) Cook tatlı maşallah nasılda büyümüş ya çok merak ediyorum bende benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…