Cok gecmis olsun. Coraspirin çok önemli doktoruna mutlaka hatırlat kullan canım. Bende anlattığım için h kendi doktoruma hem baska doktorlara sordum doğuma kadar kullanacaksın dediler.Kızlar merhaba nasılsınız. Şükür covidi atlattım . İlk günler çok aşırı halsizlik nefes darligim oldu. Şükür şimdi jyiyiyim yarın minigimi görmeye gideceğim ins oda iyidir.
34. Haftadan sonra 2 haftada bir cagiracak. Nst ye baglacaklar ben Nst yi seviyorum onun sesi oğlumun sesi, bana güzel geliyorKızlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu varda 32-34. Haftalardan sonra doktor daha sık mi çağırıyor muayeneye? Şuan ayda 1 gidiyorum çünkü bu sıklaşacak mi merak ediyorum.
Doktoruna görünmekte iyi yaparsin isallah iyi haberler ile gel. Hafta olarak ilerledik isallah şu ayı da atlatalım hep beraber peş peşe doguralim.Benimde normalde haftaya idi randevum ama mecburi yarına randevu aldım. Maalesef sürekli çamaşırda ıslaklık ve kahverengi leke sorunlari yasiyorum korkudan daha fazla bekleyemedim aldım randevuyu yarına... inşallah herkes güzel haberler alır bebisler sağlıklıdır.
İçin rahat olsun yediklerimi görsen kuş kadar ona rağmen sağlıklı beslendiğim için bebişin kilosu yerinde çok şükür
Günaydın canım çalışmaya devam ediyor musun sanırım 37 beklicem diyordun Allah kolaylık versinGünaydın güzel anneler,
Herkese sağlıklı, mutlu haftalar diliyorum.
Ben hafta sonu yoğunluğundan pek giremiyorum.
Hastalık atlatanlara çok geçmiş olsun diyorum.
Muhasebe, işsizlik vs konularında bana yazın ben sizi aydınlatırım
Günaydın canım çalışmaya devam ediyor musun sanırım 37 beklicem diyordun Allah kolaylık versin
Bende calisiyorum son haftalar inşallah izne az kaldı
Ben 32 olduğumda bırakacağım daha katlanamiyorum dediğin sebepler beni de yoruyor mental olarak dinlenip hazırlanmak lazım diye düşünüyorum :))))Günaydın canım çalışıyorum.
Bu cuma 32+0 olacağım.
34'e kadar çalışırım diyordum ama bakacağım çok zorlanmaya başladım.
Geceleri uykum bölünüyor artık, elim ayağım çok fazla şişmeye başladı.
Nereye kadar dayanabilirsem
Sen kaça kadar çalışacaksın :)
Ben 32 olduğumda bırakacağım daha katlanamiyorum dediğin sebepler beni de yoruyor mental olarak dinlenip hazırlanmak lazım diye düşünüyorum :))))
Allah’ım surata bak, o gülen ağzını burnunu yesin teyzeleriKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Yine 3 hafta sonra gel dedi
Nst ye sokmuyorum bir sikayet olmadikca son hafta yeterli dedi
Dogum tarihi icin erken sezeryan olacak 39 hafta civari dedi
Buda fotomuz
Masallah sana çok tatlı, bal dudaklı güleç bir bebiş... Bundan sonra onlari her gördüğümüzde biraz daha kavuşmak isteyeceğiz. Ben zaman çabuk geçsin kucağıma gelsin istiyorum.Kontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Allah’ım surata bak, o gülen ağzını burnunu yesin teyzelerimaşallah
Ne kadar garip ya karnımızda bir can, gülüyor falan haberimiz bile olmadanhareketleri tekmeleri hep hissediyoruz ama böyle gülümsemelerini görmek çok garip hissettirdi
Masallah sana çok tatlı, bal dudaklı güleç bir bebiş... Bundan sonra onlari her gördüğümüzde biraz daha kavuşmak isteyeceğiz. Ben zaman çabuk geçsin kucağıma gelsin istiyorum.
Kontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Maşallah nasıl güzelKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Allah kolaylık versin canım haklısın inşallah tüm herşey kolaylaşır bereketiyle gelir bebislerimizKesinlikle katılıyorum.
İnsanın ruhen de hazır olması lazım ama bizim biraz borcumuz var.
Eşim tek maaşla çok zor çevirir evi, o yüzden dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum.
Bir yandan da çok zorlanmaya başladım.
Bilmiyorum
Hiii şampiyon , doktor bu neeeee :))))) Cook tatlı maşallah nasılda büyümüş ya çok merak ediyorum bende benimkiniKontrolden ciktim ise geldim calisir raporu aldim yerime eleman alacaklar birini bulana kadar 1 2 hafta daha devam edecegim.
Bebek 1900 gram olmus.
Buda fotomuz
Maşallah nasıl güzelbaşının önünde ayağını mı tutmuş eliyle?
Maşallah çok güzel, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimValla el ayak hep kafasinin yaninda oluyorolculeri haftasi ile uyumlu sadece bacak boyu uzunmus koyacak yer bulamiyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?