2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Küçük yerlerde bu sıkıntılar oluyor işte. :/
Ama o gaz olayına bende takıldım.
Güzel doğumlarımız olsun inşallah ya gün geçtikçe sabırsızlığımız artıyor :)
Hemde nasıl hayırlısıyla.subati bitirseydim Marta en geç ikinci haftası sezeryan yapılacak ilk benim ki gelcek sanırım

Bana arada kızım oynadıkça karnımız sertleşiyor ya o an bir korku geliyor.
Ya evde yalnız olursam, telefon uzakta olursa aniden doğum başlarsa diye bir korku geliyor
Sonra diyorum ki herkes doğurmuş bende doğururum herhalde

Kizlar dun arkadaslarimla konusurken dependin yeterli gelmeyecegini soylediler sok oldum Baya baya buyuk pedlerden al ilk 3 gun cok geliyor regl kanamasi dediler
Kişiden kişiye değişiyor o hastane de hasta bezi iki üç gün sonra klasik pede geçti çevremdeki herkes benimde öyle oldu ilk dogumda

Ayy ben rüyamda kaç kere doğurdum bi bilsen hatta birinde bebeği kendim çektim kafasından çıkardım kendi kendimi doğurttum rüyamda doğumlarım çok kolay oluyo inşallah öyle olur diye dua ediyorum uyanınca

Hemde nasıl hayırlısıyla.subati bitirseydim Marta en geç ikinci haftası sezeryan yapılacak ilk benim ki gelcek sanırım
Ayyy çok heyecanlı senden sonra bizde pat pat doğurmaya başlarız artık yolu açarsın
bende hep martın 2. Haftasından sonra gelecek gibi hissediyorum ama ilk olunca ne zaman geleceğini bilemiyoruz tabi

Günaydınlar
Bugun benim doğum günüm....
Karnımda oğlum, yanımda kızım ve eşim Rabbım bize çook mutluluk versin.
canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu nice senelere

kızlar size bir sey sormak istiyorum dün doktora gittim çalışabilir raporumu aldım ben 37 den önce yıllık izin kullanmayı düşünüyorum biri yıllık izin kullanırsan raporun başlar dedi öyle bir durum var mı yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Yaa bence çok güzel küçük olan da bebişe mi ben de hala almadım kırmızı almak geliyor içimden,favoriledim şimdi hemen bence al bunu

Evet.. yazarım tabi kalbim güm güm sanki ilk gibi 13 sene den sonra sıfırdan yaşıyorum her seyi

Olmaz mı ya her çocuk kendine has bir hikaye :)
Bizim de 2 ayımız var bakalım ilk bebeğim bazen hayal edemiyorum bile.

Bazen de hemen doğuversin diyorum

Bende de ayni korku var canim ama Allah yardim eder. Koylerde karda kista sehire bi sekilde gidebiliyolar biz buyuk sehirlerde yalniz da olsak hallederiz. Zaten ilk dogumlar 14 saat kadar suruyormus bu biraz beni rahatlatiyor. Evde o sanciyi yasamak daha mantikli geliyor. Deli cesareti

Zaten diyorlar ya annelik=delilik diye :)
1.5 ay sonra başlarız artık burada şöyle doğurdum, böyle sancı çektim diye

Ayyy çok heyecanlı senden sonra bizde pat pat doğurmaya başlarız artık yolu açarsın
bende hep martın 2. Haftasından sonra gelecek gibi hissediyorum ama ilk olunca ne zaman geleceğini bilemiyoruz tabi
Olmaz mı ya her çocuk kendine has bir hikaye :)
Bizim de 2 ayımız var bakalım ilk bebeğim bazen hayal edemiyorum bile.

Bazen de hemen doğuversin diyorum
Haftaya Çarşamba kontrolüm var 34 olucak inşallah muayene sonrası yıkama ütüleme işine basliycam cantayida hazırlarım doğum çantalarını görmeye başlarız artik

Haftaya Çarşamba kontrolüm var 34 olucak inşallah muayene sonrası yıkama ütüleme işine basliycam cantayida hazırlarım doğum çantalarını görmeye başlarız artik

Ben bu cumartesi hazırlayacağım çantayı.
34-35 e kadar çalışacağım çünkü çıkınca da ev temizliği, kişisel bakım gibi şeyler için zamana ihtiyacım olacak.
Ne olur olmaz diye bu hafta hazır edeyim dedim.

Çantalar ilgili de yazışalım mutlaka :)

Kızlar bugün benim idrarda eritrosit 14 çıkmış, idrara kan karışması demekmiş. Bir de lökosit 15 çıkmış bu da enfeksiyon demek sanırım. Hadi enfeksiyonu duydum ama kan olması ne demek bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…