- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Ya taca bayıldım çok güzel, tek olsa bende düşünebilirdim kırmızı istiyorum çünküGiyilir bence canim iyi yapmissin almakla, bende ne sert ne yumusak bunun gibi bisey dusunuyorum. Bu arada su taci ayim diyorum kirmizidan vazgecemedim geleneksel diye ama bi yandan da modern sanki :) Ne dersin?
ASİMEL TAÇ & TASARIM Anne Bebek Tacı Lohusa Seti - Fiyatı, Yorumları
ASİMEL TAÇ & TASARIM Anne Bebek Tacı Lohusa Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim ilk dogumum sezeryandı 1 gece kaldım aslında kendımı cıkacak kadar ıyı hıssetmıyordum. Doktor sen bılırsın burda yapılacak sey agrı kesıcı vermek olur dedı gerek yok gıbı konustu bizde cıktık. Bu sefer 2 gece kalıp bıraz toparlamak istiyorum. Kanama öyle aşırı degıldı dogumdan sonra uyusukluk gecmeden hemsıre gelıp karnımı bastırdı kan bosalttı ama hıssetmedım tabıkı sonrası normal adet gıbı gectı.
Doğum işleri kişiden kişiye degısıyor benım sezeryan sonrası zordu normal yurumem 10 gun surdu ama kuzenım obur gun cok rahat gezıyordu. Normal ıcınde ıyı kotu ornekler var başa gelınce cekılıyor oncesınde dertlenmek boşa gercekten
Sayfaya bak istersen canim tekli de satiliyordu yanlis hatirlamiyosamYa taca bayıldım çok güzel, tek olsa bende düşünebilirdim kırmızı istiyorum çünkü
Canım benim 11 aralıkta lökosit 94 eritrosit 15ti. En son 21 aralıkta bakılmış o değerlere lökosit 70 eritrosit 85 miş. Ben baya uzun süren bi enfeksiyon geçirdim. 3 kere antibiyotik kullandım. Ocak ayında doktor ultrasonda bakarken görmüştü iltihap var teste bile gerek yok demişti. Crp de normalden yüksek çıkıyor sürekli. Hiç kan olması diye bir şey duymadım bana sadece idrar yolu enfeksiyonu demişlerdi. Antibiyotik verdiler genel olarakKızlar bugün benim idrarda eritrosit 14 çıkmış, idrara kan karışması demekmiş. Bir de lökosit 15 çıkmış bu da enfeksiyon demek sanırım. Hadi enfeksiyonu duydum ama kan olması ne demek bilen var mı?
Yok olur mu çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederimCanım benim 11 aralıkta lökosit 94 eritrosit 15ti. En son 21 aralıkta bakılmış o değerlere lökosit 70 eritrosit 85 miş. Ben baya uzun süren bi enfeksiyon geçirdim. 3 kere antibiyotik kullandım. Ocak ayında doktor ultrasonda bakarken görmüştü iltihap var teste bile gerek yok demişti. Crp de normalden yüksek çıkıyor sürekli. Hiç kan olması diye bir şey duymadım bana sadece idrar yolu enfeksiyonu demişlerdi. Antibiyotik verdiler genel olarakmalesef uzun süreli antibiyotik kullanımına bağlı olarak mantar olmuştum. Birde onun için fitil kullandım falan. Şuan geçti çok şükür. Tedavini ol mutlaka değerlerin daha fazla yükselmeden. Biraz uzun oldu kusura bakma bu konuda çok çektim Geçmiş olsun
Ya baya şişmiş cidden, benimde yüzüm şiş ödem mi yoksa aldığım kilolar mı bilemeyeceğim artıkAlyansımıda takamıyorum artık.
Ben geldim canlarim :) Kizimizla bi bulustuk geldikk :)
Doktorun cihazi okadar eski ve dandikti ki ne görüntü verebildi ne kilosunu olcebildi nede boyunu. Ben ekleyeyim görüntüyü anlayacaksınız :) Sadece butun organlarini kontrol etti, suyu cok iyiymis, gobegini olcebildi 8,5 yanlis hatirlamiyosam, kafasi da 8,7. Kafasi cok buyuk ama bi sorun teskil etmiyor dediKizim baş aşağı dönmüş bile yuz ustu yatiyordu benim gibi :) Olctugu kafasi gobegine gore tahmini kilosu 1700 gram dedi (şema da ki rakamlara bakarak) ama ben daha fazla diye tahmin ediyorum.
Darısı herkesin başına inşallahh
Teşekkür ederim canım. İyi haberlerle geldim Allah'ın izniyle. Bebeğim maşallah gayet iyiydi 1550 Gr olmuş 30 haftayla uyumlu dedi doktor. Ne zamandır yüzünü göstermiyordu elleriyle kapatıyordu, hanfendinin sonunda gül cemalini de gördük bu bahaneylealttan muayene de etti herhangi bir enfeksiyon vs gormedi servik uzunluğu iyi, suyu da iyimis ama kahverengi kanama nerden geliyor net bişey diyemedi progestani 2 ye çıkar dedi haftaya tekrar bakalım dedi yine gidicez bakalım hayirlisi seninde dediğin gibi hep beraber sağ salim pes peşe doguralim, gebelikten annelik leveline geçelim bir an evvel inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın oğlunla ailenle beraber daha nice güzellikler getirsin sana inşallahGünaydınlar❤
Bugun benim doğum günüm....
Karnımda oğlum, yanımda kızım ve eşim Rabbım bize çook mutluluk versin.
@pink-jazz doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve evlatlarınla nice senelerin olsun inşallah
Kızlar acayip bi rüya gördüm. Rüyamda beni hastaneye götürmüşler doğum için. Ben diyorum ki daha 34 haftalığım 6 haftam var. Zorla hastanede tutuyorlar. Öğlene kadar sancım olmazsa çıkar giderim evime diyorum o zaman tamam diyorlar. Eşimde hastanede ona git eve uyu ben bir şey olursa haber veririm diyorum. Çok değişikti. Daha önce de buna benzer bir rüya görmüştüm o zaman daha 20li haftalardaydım. Şimdi vakitte yaklaşınca rüyalar daha çok etkilemeye başladı sanırım.
Size sorum su göğüsleriniz şiş ve sert mi?
Benim gogusler hamileliğin başında çok şişti.
Eyvah yine çok büyüyecek dedim ama öyle olmadı. Malum bir kere emzirdigim için biraz sarktilar ve şimdide yumuşak, hafif sarkık sekildeler. Böyle durum yasamamistim hamile kalınca göğüsler sert ve büyük olur acaba sütüm az mi olacak da böyle yumuşak.
Kızlar bu terlik hastanede giyilir mi ? Burda lcw de indirimde gördüm aldım , crocs da olacak yanımda banyo icin falan gerekirse diye . Annem crocsla üşür ayağın kalın terlik al dedi
Kizlar birde hastanede benim bildiğim normalde bı gece sezaryanda iki gece kalınıyor diye biliyordum gelinlerimiz doğum yaptı özelde sezaryan olmasına rağmen bir gece tuttular. Bir gece kalmaları dan dolayı sıkıntı yaşadılar gaz çıkarmadan taburcu ettiler sonra solulgu devlette aldı ikiside .doğum sonrası bakım çok kötüydü..
Ben de varımHemde nasıl hayırlısıyla.subati bitirseydim Marta en geç ikinci haftası sezeryan yapılacak ilk benim ki gelcek sanırım
Kızlar bu sabah ben de garip bir hisle uyandım. Bir rüya da görmedim, hatırlamıyorum en azından.
Sanki böyle bir iki güne doğuracakmışım gibi hissediyorum. Kalktım çantamın eksiklerini tamamladım eczaneye falan gidip, toparladım. Yapabildiğim kadarıyla ağda temizlik işlerimi falan hallettim. Duşumu aldım. Evde bir kaç iş vardı onları rica ettim annemden.
Oturdum öyle bekliyorumbişeye kafamı da veremiyorum. Saçma sapan bi psikolojiye girdim nedense çıkamıyorum. Bundan sonra her gün bu modda hazır beklemeleyim gibi geliyor
Evet crocs kirlenirse hem bi su tutar giymeye de devam edersin . Sezeryan olursa ayağımız üşüyebilirmiş bi de böyle olsun bakalım yanımızda artık bu da kesmezse ev botlarımı götürürüm napimKilom çok artmadığı için alyans şuan ödem için en iyi referansım oluyordoğumdan sonra hepsi geçer gider inşallah
Maşallah canımsilüetleri bile yetiyor hasret gidermeye
Gözünaydın canım sevindim herşeyin yolunda olmasınasen yine de dikkat et ağır falan kaldırma önlemini al, sağlıkla gelsinler inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın oğlunla ailenle beraber daha nice güzellikler getirsin sana inşallah
İyi düşünelim iyi olsun, bugün ben de bir garip uyandım
Benim de canım ilk haftalar çok sertleşmişti şuan sert değiller ama bir haftadır falan uçları kaşınmaya başladı acayip. Yarım atlet giyordum yatmaya başladığımdan beri, artık onu da giyemiyorum uçlarının kaşıntısından. Bazen açıyorum öylece valla hiçbişey değmeden ohhh
Bence giyilir canım. Ben de aynı şekilde crocs tarzı bi terliğimle kumaş bir tane götüreceğim. Öncesi ve hemen sonrası için crocs tarzı daha rahat olur diye düşündüm.
Ben de geçen gün gittiğimde hemşirelere sordum. Eğer kendinizi iyi hissederseniz gazınızı faln çıkarabilirseniz 2. günün akşamı geceye kalmadan çıkarıyoruz. Ama gerek görürse doktorunuz ikinci gece de kalınıyor dediler. Şanssızlık olmuş gerçekten onlarınki
Ben de varım
Böbrek taşın var ya da kum döküyosun demek. Bende de böbrek taşi oldugu icin idarar testlerimde hep kan çıkar. Tas enfeksiyon yapar lökasitde o yuzden yuksek cikmis. Bol su icmen gerek. Zaten doktor sana enfeksiyon icin bisey verir.Kızlar bugün benim idrarda eritrosit 14 çıkmış, idrara kan karışması demekmiş. Bir de lökosit 15 çıkmış bu da enfeksiyon demek sanırım. Hadi enfeksiyonu duydum ama kan olması ne demek bilen var mı?
Valla helal olsun, annelerimizin neslinin eline su dökemeyiz de bence bizler de fena değiliz hem çalışıyoruz hem evin işini günlük işlerimizi hallediyoruz bu süreci tek başımıza atlatıyoruz . Çok da tembel değiliz bak mesela şu an benim evimde kornişler değişiyor matkaplar çalışıyor elimde elektrik süpürgesinin ucu ustayı takip ediyorum önde koca göbeğimleBen de hep normal dogum dusundum daha saglikli diye, hatta cevremde sezeryan olan yok gibi cunku benim arkadaslar akrabalar hep yurtdisinda ve orada sezeryan son care. Anne ve bebegin hayati soz konusuysa yapiyolar sadece. Ama benim nedense zaman daraldikca korkularim basladi. Onceligim normal dogum yine de.Bakalim ne olacak.
Evet canim benimki.Ama yigidi oldur hakkini yeme, cidden lafta degil gercekte dinc bi kadin. K.validesine de annesine de bakmis gencliginde. Hic sesini bile cikarmamis. Esimin halasi diyo gelinlerden en saygi duydugum senin k.validen, benden cok anneme bakti hic gıkını cikarmadi. Yalan oldugunu da sammiyorum. Dogumumda annemden cok k.valideme guveniyorum ev isi yemek konusunda. Cunku annem tedaviler gordu etti artik eskisi gibi dinc degil. K.validem tam karadeniz kadini Hatta su an yakin olsak evimde ne yemek ne temizlik yaptirmazdi. Istanbuldayken zaten cogu zaman onlarda yerdik oyle eve gecerdik bi sofrayi toplardim bulasik makinasina dizerdim o kadar. Keske k.valide topragina ceksem ya cidden kadindaki guce hayranim. Ama maalesef ben tembelgillerdenim.
Rica ederim canım. Ben ilk başladığında ne olduğunu anlamadan acillik oldum çok kötüydü. Rabbim tekrarını vermesin gerçekten hamilelikte zor geçiyor. İnşallah hemencik atlatırsın senYok olur mu çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, tekrarını göstermesin Rabbim. Ergenlikte benim de olurdu hatta bir kere sancıdan ayağa kalkamamıştım ama gebelikte olmamıştı şimdiye kadar. Eritrosit yüksekliği yazınca google da öyle çıktı canım o yüzden dedim. Başka nedenleri de olabilir tabi ki. Normalde sonuçlara cuma baktırmayı düşünmüştüm ama böyle görünce yarına randevu aldım hemen.
Yaa canım benim sen 30ları bile göremem diyordun bak 32 olmuşsun Allahın izniyle 37ye kadar dayanırsın. Küveze girmeden alırsın yavrunu kucağına inşallahKızlar bu sabah ben de garip bir hisle uyandım. Bir rüya da görmedim, hatırlamıyorum en azından.
Sanki böyle bir iki güne doğuracakmışım gibi hissediyorum. Kalktım çantamın eksiklerini tamamladım eczaneye falan gidip, toparladım. Yapabildiğim kadarıyla ağda temizlik işlerimi falan hallettim. Duşumu aldım. Evde bir kaç iş vardı onları rica ettim annemden.
Oturdum öyle bekliyorumbişeye kafamı da veremiyorum. Saçma sapan bi psikolojiye girdim nedense çıkamıyorum. Bundan sonra her gün bu modda hazır beklemeleyim gibi geliyor
Dün sağda bebek hareket ettikçe iki kez ağrı hissettim. Böreklerimi tepiyo gibi demiştim hatta eşime. Olabilir bilemedim şimdi. Yarın sonuçları göstercem bakalım doktor ne derBöbrek taşın var ya da kum döküyosun demek. Bende de böbrek taşi oldugu icin idarar testlerimde hep kan çıkar. Tas enfeksiyon yapar lökasitde o yuzden yuksek cikmis. Bol su icmen gerek. Zaten doktor sana enfeksiyon icin bisey verir.
Benim rahatsızlığım yok ama seninki kadar yüksek değil onunla alakalı sanırım. İnşallah, hiçbirimize vermesin Rabbim, doğurana kadar sıkıntısız gidelimRica ederim canım. Ben ilk başladığında ne olduğunu anlamadan acillik oldum çok kötüydü. Rabbim tekrarını vermesin gerçekten hamilelikte zor geçiyor. İnşallah hemencik atlatırsın sen
Yaa canım benim sen 30ları bile göremem diyordun bak 32 olmuşsun Allahın izniyle 37ye kadar dayanırsın. Küveze girmeden alırsın yavrunu kucağına inşallahiyi düşün iyi olsun❤
Insallah canim az kaldi o gunlere de. Sonrasi malum süt çiş kaka muhabetleriZaten diyorlar ya annelik=delilik diye :)
1.5 ay sonra başlarız artık burada şöyle doğurdum, böyle sancı çektim diye
Canim benim 32ye geldin, inan senin 38i gorecegine inaniyorum. Sen pozitif dusun umudunu asla kaybetme, burada hepimizin erken dogum riski var. Onemli olan pozitif dusunmemiz.Kızlar bu sabah ben de garip bir hisle uyandım. Bir rüya da görmedim, hatırlamıyorum en azından.
Kolay gelsin canim cok haklisin bizim nesil de iyi ama bizlerin cocuklari dusunemiyorum bileValla helal olsun, annelerimizin neslinin eline su dökemeyiz de bence bizler de fena değiliz hem çalışıyoruz hem evin işini günlük işlerimizi hallediyoruz bu süreci tek başımıza atlatıyoruz . Çok da tembel değiliz bak mesela şu an benim evimde kornişler değişiyor matkaplar çalışıyor elimde elektrik süpürgesinin ucu ustayı takip ediyorum önde koca göbeğimle
Tabi hazırlayım bı foti atarim hazırlayan arkadaşlarda neler koydular yazarlarsa fikir olurBen bu cumartesi hazırlayacağım çantayı.
34-35 e kadar çalışacağım çünkü çıkınca da ev temizliği, kişisel bakım gibi şeyler için zamana ihtiyacım olacak.
Ne olur olmaz diye bu hafta hazır edeyim dedim.
Çantalar ilgili de yazışalım mutlaka :)
Naptın canimcim daha dur Şubat'ı atlatalim aklina geldikçe uzaklas bu fikirden daha çok var 37 haftayı doldurmadan doğurmak yokKızlar bu sabah ben de garip bir hisle uyandım. Bir rüya da görmedim, hatırlamıyorum en azından.
Aslinda bobrekte tas oldugunda hissetmiyoruz bende su anda mevcut var. Ne zaman hareket ederse yada dusmeye kalkisirsa aci duymaya basliyoruz. Yillardir bu bela basimda. Her sene kirdittiririm böbrek tasi kirma merkezinde. Hamilelikte organlar sekil degistirince dusmesi daha sık oluyor. Bekliyorum ben de insallah olmaz. Bu arada belki taş diye dusunme kumda olabilir. Ama kan olunca ya tas ya kum derler.Dün sağda bebek hareket ettikçe iki kez ağrı hissettim. Böreklerimi tepiyo gibi demiştim hatta eşime. Olabilir bilemedim şimdi. Yarın sonuçları göstercem bakalım doktor ne derSu içiyorum aslında ama artık midenin yeri kalmadığı için eskisi kadar yüklenemiyorum.
Baktım canım beyaz olanın var, biraz bakınayım bu tarz bulurum belkiSayfaya bak istersen canim tekli de satiliyordu yanlis hatirlamiyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?