bende kararsız kaldım gümüş olan mı daha iyi olur yoksa bunu mu alsam ikisinde de olumlu olumsuz yorumlar var siz ne düşünüyorsunuz kızlarAvent 3lu dimi ? Bende aldim ama nasil kullanicam bilmiyorum
Evet slikon ve gumuslerin olumlu olumsuz yorumlari vardi. Mantik meme ucunun atlete sutyene degip tahris olmasini onlemek. Slikon tercih ettim hem akan sutleri toplamasindan hem de fiyatindan dolayi. Umarim memnun kalirim. Denemeden bilemiyoruz maalesrf.bende kararsız kaldım gümüş olan mı daha iyi olur yoksa bunu mu alsam ikisinde de olumlu olumsuz yorumlar var siz ne düşünüyorsunuz kızlar
aynen doğru söylüyorsun denemeden bilmiyoruz bakalım zaman bize neler gösterecekEvet slikon ve gumuslerin olumlu olumsuz yorumlari vardi. Mantik meme ucunun atlete sutyene degip tahris olmasini onlemek. Slikon tercih ettim hem akan sutleri toplamasindan hem de fiyatindan dolayi. Umarim memnun kalirim. Denemeden bilemiyoruz maalesrf.
Kizlar merhaba. Amniyon sivisi az olan sinirda olan arkadasim var mi aranizda. Ben boyle bir sorunla karsi karsiyayim. Bugunku kontrolumde suyumun biraz daha azaldigini ogrendim moralim cok bozukcok sukur ki bebegimle ilgili bi sıkıntı yok ama bu durum beni cok endiselendiriyor.erken dogum riski var
Ben bu sebepten ilk bebeğimde erken doğum yaptım ama bebeğimde etkilemiş 3 haftaya yakın geride kalmıştı gelişimi. yani bebek gelismi normal diyorsa doktorun korkma kritik seviyede farklı ilaçlarla serumla müdahale ediyorlar bol bol sıvı bardak bardak değilde yudum yudum gün içine yayarak içmeye çalış benim doktorum doğuma.gidince bir ay kontrol kaçırdım o yüzden o kadar ilerlemiş sizon durum doktor kontrolünde hiç bişey olmaz Allah'ın izniyleKizlar merhaba. Amniyon sivisi az olan sinirda olan arkadasim var mi aranizda. Ben boyle bir sorunla karsi karsiyayim. Bugunku kontrolumde suyumun biraz daha azaldigini ogrendim moralim cok bozukcok sukur ki bebegimle ilgili bi sıkıntı yok ama bu durum beni cok endiselendiriyor.erken dogum riski var
Onu denedim ama faydasini gormedim. Yine de devam edicem havuc suyunahavuç suyunun azalmaya iyi geldiğini duymuştum bu formdaki arkadaşlardan şekerin falan yoksa deneyebilirsin arttırıyor diye yazanlar vardı canım
8 gunluk bi gerilik var gelisiminde ama 3 aydir bu boyle. Amniyon sivisi 5 in altina inerse o zmn riskli dedi dr. Benim hep 9 lardaydi. Bugun 6.34 olctu doktorum azalmis yani. Bebegim kilo almis, plasentasinda bi sikinti yok,kordon akimindada bi sikinti gormedi. Bunlar bizim icin onemli dedi dr. O yuzden 2 hafta sonraya kontrole cagirdi. Ama ben cok tedirginim. 3 haftada 9 dan 6 lara dusmesi beni endiselendirdiBen bu sebepten ilk bebeğimde erken doğum yaptım ama bebeğimde etkilemiş 3 haftaya yakın geride kalmıştı gelişimi. yani bebek gelismi normal diyorsa doktorun korkma kritik seviyede farklı ilaçlarla serumla müdahale ediyorlar bol bol sıvı bardak bardak değilde yudum yudum gün içine yayarak içmeye çalış benim doktorum doğuma.gidince bir ay kontrol kaçırdım o yüzden o kadar ilerlemiş sizon durum doktor kontrolünde hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle
Erken dogum yapmissiniz. Kac haftalikken yaptiniz acabaBen bu sebepten ilk bebeğimde erken doğum yaptım ama bebeğimde etkilemiş 3 haftaya yakın geride kalmıştı gelişimi. yani bebek gelismi normal diyorsa doktorun korkma kritik seviyede farklı ilaçlarla serumla müdahale ediyorlar bol bol sıvı bardak bardak değilde yudum yudum gün içine yayarak içmeye çalış benim doktorum doğuma.gidince bir ay kontrol kaçırdım o yüzden o kadar ilerlemiş sizon durum doktor kontrolünde hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle
Ben yaz kış sebilden su içiyorum, alıştı midem sanırım ama inşallah olmaz öyle bişeyKızlar aman diim kendinizi sıcak tutun, dolaptan direk bir şeyler tüketmeyin. Düne kadar hep direk dolaptan yedim ettim hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bir önceki akşam yoğurt yedim. Dün öğlen de süt içtim. Ama sanırım artık mideye bağırsaklara pek yer kalmayınca çok sıkıntı yaşadım. Midemi üşüttüm taş gibi oldu. Ne nefes alabildim, ne oturabildim, ne yatabildim. Soğuk soğuk terler attım. Çok da korktum başka bir şey mi acaba diye. Yavaş yavaş sırtıma doğru vurmaya, gezmeye başlayınca ağrı gaz olduğunu anladım. Kendimi sıcak tuta tuta toparladım biraz. Ama sabaha kadar çektim valla
Ben gümüş tercih ettim, çevremde emzirme sonrası yaralara da çok iyi geldiğini tecrübe eden arkadaşlarım vardı. Tabi denemeden bilemiyoruz, inşallah bende memnun kalırımbende kararsız kaldım gümüş olan mı daha iyi olur yoksa bunu mu alsam ikisinde de olumlu olumsuz yorumlar var siz ne düşünüyorsunuz kızlar
34. hafta 45 cm 2200 Gr di şimdi boyu beni geçti 39 numara ayakkabı giyiyor 13 yaşında erken doğan bebekler aradaki farkı çok çabuk kapatıyor yeter ki sağlıklari yerinde olsun sen hiç kafana takma içini rahat tut çok şükür doktorun bebiste sıkıntı yok demişErken dogum yapmissiniz. Kac haftalikken yaptiniz acaba
Masallah. Bende 32. Haftayi bi gorsem biraz daha rahatliycam. Suan daha 1 kilo olmus bebegim34. hafta 45 cm 2200 Gr di şimdi boyu beni geçti 39 numara ayakkabı giyiyor 13 yaşında erken doğan bebekler aradaki farkı çok çabuk kapatıyor yeter ki sağlıklari yerinde olsun sen hiç kafana takma içini rahat tut çok şükür doktorun bebiste sıkıntı yok demiş
Aynen bundan benimkide ama ben küçük buldum bunu sanki işlevsiz mi yoksa bu standart miAvent 3lu dimi ? Bende aldim ama nasil kullanicam bilmiyorum
Cok güzel görünüyor sünger yok sanirim bu modelde benim göğüs uçları çok büyükHayatımın sütyeni bu olabilir benim de, 2 tane daha aldım bi tane de siyahını aldım başka da sütyen giymiyorum aşırı rahat, hem de görüntüsü cok güzelPenti Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet - Fiyatı, Yorumları
Penti Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geçmiş olsun canım . Gaz sancısı bıçak gibi saplanır vücuduna. Kimyon kaynatıp içmek rahatlatıyor.Kızlar aman diim kendinizi sıcak tutun, dolaptan direk bir şeyler tüketmeyin. Düne kadar hep direk dolaptan yedim ettim hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bir önceki akşam yoğurt yedim. Dün öğlen de süt içtim. Ama sanırım artık mideye bağırsaklara pek yer kalmayınca çok sıkıntı yaşadım. Midemi üşüttüm taş gibi oldu. Ne nefes alabildim, ne oturabildim, ne yatabildim. Soğuk soğuk terler attım. Çok da korktum başka bir şey mi acaba diye. Yavaş yavaş sırtıma doğru vurmaya, gezmeye başlayınca ağrı gaz olduğunu anladım. Kendimi sıcak tuta tuta toparladım biraz. Ama sabaha kadar çektim valla
Evet canım sagol gördüm ama uçlar belli olur mu pedli bir sutyen mi anlayamadım.
Annenle daha rahat olur bebege nasıl bakacağını bilir. Altını alır, susturmaya çalışır seninle ilgilenir, esin bocalayabilir.Al benden de o kadar, bir de lohusa psikolojisiyle birbirimize daha çok ihtiyacımız olacak benceçok çekiştiririz annelerimizi, kayınvalidelerimizi
Refakatçisiz de kötü olmuş yaen azından babayı alsalar pcr testiyle falan. Gerçi baba mı daha iyi olur o dönemde anne mi emin olamadım. Ben de hep eşim kalır başka kimseyi istemem diyordum. Bir şey olursa hemşireler yardım eder gibi gelmişti.
Dün annem olmaz kızım çocuk durmaz, göğsünü tutmaz uğraştırır, dikişli olacaksın altını değiştiremezsin. Eşin nasıl yapsın bunları dedi. Oda kalsın ben de kalayım dedi.
Böyle diince de bir haklı geldi. Deneyimli sezeryan annelerine soracaktım hatta burda unutmuşum
Benim ilk doğum sezeryandı o zaman hastalık yoktu özelde yapmıştım hem eşim hem annem kaldı yanımda ama şimdi ikisinden biri kalacaksa öncelik annemin dediği gibi bebek meme tutmuyor zorlanıyorsun tecrübeli biri her zaman daha iyi oluyor mesela şimdi şehir hastanesinde doğum yapacağım annem kalacak yanımda hemşireler ne kadar yardımcı olabilir ki birinde gelse diğerinde gelemeyebiliyor bu benim tecrübem yine karar sizin tabiki
Canım benim de serklaj sonrası perinatolog şüphelenmişti biraz ama sonradan düzeldi. Ben de o zaman çok araştırmıştım. Arkadaşların dediği gibi havuç suyunun bir de deveci armudunun faydasını gören çok. Bir de bebeğin o anki pozisyonu etkileyebiliyor ölçümü. Bazen suyun birazını arkasına alabiliyor. Yani 9dan 6ya olan değişimin hepsi azalma olmayabilir sıkma canını. Kontrollerini aksatma. İç çamaşırında olağan dışı bir ıslaklık hissedersen doktoruna danış. Benim perinatolog suyu bitme noktasında olsa bile yatış verip serum desteğiyle haftalarca doğumu ertelediğimiz hastamız çok demişti. Az kaldı, sağlıkla alacağız kucağımıza inşallahKizlar merhaba. Amniyon sivisi az olan sinirda olan arkadasim var mi aranizda. Ben boyle bir sorunla karsi karsiyayim. Bugunku kontrolumde suyumun biraz daha azaldigini ogrendim moralim cok bozukcok sukur ki bebegimle ilgili bi sıkıntı yok ama bu durum beni cok endiselendiriyor.erken dogum riski var
Haklısınız canım. Boşa inatlaştım kadınlaCok güzel görünüyor sünger yok sanirim bu modelde benim göğüs uçları çok büyükbelli olur saki uçlar eşim çok kıskanç valla sokaga adım attirmaz seksi oldun der.
Şarkıcı TAN çok severim ben hatta bayılırım yani onu övünce bile çok çıldırıyor alev çıkıyor gözlerinden.
Geçmiş olsun canım . Gaz sancısı bıçak gibi saplanır vücuduna. Kimyon kaynatıp içmek rahatlatıyor.
Evet canım sagol gördüm ama uçlar belli olur mu pedli bir sutyen mi anlayamadım.
Annenle daha rahat olur bebege nasıl bakacağını bilir. Altını alır, susturmaya çalışır seninle ilgilenir, esin bocalayabilir.
Su miktarı 5 in altina dusunce sıkıntıymış. Tabi yine bebegin durumu onemli. Plasentanin durumu,kordon kan akımının durumu. Bunlar da sıkıntı yoksa bekletebiliyorlarmis. Ama gel de dayan iste. Cok stres yaptim bugun..bebegimi de olumsuz etkiliyorum. Hayirlisiyla biraz daha buyusun de bebegim, erken dogum bile olsa Allahin izniyle kendini toparlar.suan 1 kilo olmus daha
Ben de öyleydim işte ama çarptı mı çarptı.Ben yaz kış sebilden su içiyorum, alıştı midem sanırım ama inşallah olmaz öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?