2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
bende kararsız kaldım gümüş olan mı daha iyi olur yoksa bunu mu alsam ikisinde de olumlu olumsuz yorumlar var siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Evet slikon ve gumuslerin olumlu olumsuz yorumlari vardi. Mantik meme ucunun atlete sutyene degip tahris olmasini onlemek. Slikon tercih ettim hem akan sutleri toplamasindan hem de fiyatindan dolayi. Umarim memnun kalirim. Denemeden bilemiyoruz maalesrf.

Kizlar merhaba. Amniyon sivisi az olan sinirda olan arkadasim var mi aranizda. Ben boyle bir sorunla karsi karsiyayim. Bugunku kontrolumde suyumun biraz daha azaldigini ogrendim moralim cok bozuk cok sukur ki bebegimle ilgili bi sıkıntı yok ama bu durum beni cok endiselendiriyor.erken dogum riski var

aynen doğru söylüyorsun denemeden bilmiyoruz bakalım zaman bize neler gösterecek

havuç suyunun azalmaya iyi geldiğini duymuştum bu formdaki arkadaşlardan şekerin falan yoksa deneyebilirsin arttırıyor diye yazanlar vardı canım

Ben bu sebepten ilk bebeğimde erken doğum yaptım ama bebeğimde etkilemiş 3 haftaya yakın geride kalmıştı gelişimi. yani bebek gelismi normal diyorsa doktorun korkma kritik seviyede farklı ilaçlarla serumla müdahale ediyorlar bol bol sıvı bardak bardak değilde yudum yudum gün içine yayarak içmeye çalış benim doktorum doğuma.gidince bir ay kontrol kaçırdım o yüzden o kadar ilerlemiş sizon durum doktor kontrolünde hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle

havuç suyunun azalmaya iyi geldiğini duymuştum bu formdaki arkadaşlardan şekerin falan yoksa deneyebilirsin arttırıyor diye yazanlar vardı canım
Onu denedim ama faydasini gormedim. Yine de devam edicem havuc suyuna
8 gunluk bi gerilik var gelisiminde ama 3 aydir bu boyle. Amniyon sivisi 5 in altina inerse o zmn riskli dedi dr. Benim hep 9 lardaydi. Bugun 6.34 olctu doktorum azalmis yani. Bebegim kilo almis, plasentasinda bi sikinti yok,kordon akimindada bi sikinti gormedi. Bunlar bizim icin onemli dedi dr. O yuzden 2 hafta sonraya kontrole cagirdi. Ama ben cok tedirginim. 3 haftada 9 dan 6 lara dusmesi beni endiselendirdi

Erken dogum yapmissiniz. Kac haftalikken yaptiniz acaba

Ben yaz kış sebilden su içiyorum, alıştı midem sanırım ama inşallah olmaz öyle bişey

bende kararsız kaldım gümüş olan mı daha iyi olur yoksa bunu mu alsam ikisinde de olumlu olumsuz yorumlar var siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Ben gümüş tercih ettim, çevremde emzirme sonrası yaralara da çok iyi geldiğini tecrübe eden arkadaşlarım vardı. Tabi denemeden bilemiyoruz, inşallah bende memnun kalırım

Erken dogum yapmissiniz. Kac haftalikken yaptiniz acaba
34. hafta 45 cm 2200 Gr di şimdi boyu beni geçti 39 numara ayakkabı giyiyor 13 yaşında erken doğan bebekler aradaki farkı çok çabuk kapatıyor yeter ki sağlıklari yerinde olsun sen hiç kafana takma içini rahat tut çok şükür doktorun bebiste sıkıntı yok demiş

Masallah. Bende 32. Haftayi bi gorsem biraz daha rahatliycam. Suan daha 1 kilo olmus bebegim

Cok güzel görünüyor sünger yok sanirim bu modelde benim göğüs uçları çok büyük belli olur saki uçlar eşim çok kıskanç valla sokaga adım attirmaz seksi oldun der.

Şarkıcı TAN çok severim ben hatta bayılırım yani onu övünce bile çok çıldırıyor alev çıkıyor gözlerinden.
Geçmiş olsun canım . Gaz sancısı bıçak gibi saplanır vücuduna. Kimyon kaynatıp içmek rahatlatıyor.
P pink-jazz bak bu pentiden aldığım sütyen manolya vermiş linki sağolsun bende çok beğendim ama henüz giymedim bunu :))
Evet canım sagol gördüm ama uçlar belli olur mu pedli bir sutyen mi anlayamadım.
Annenle daha rahat olur bebege nasıl bakacağını bilir. Altını alır, susturmaya çalışır seninle ilgilenir, esin bocalayabilir.

Çok sağol canım. İlk olunca kestiremiyoruz işte bazı şeyleri. Ben de ikisini de isteyeceğim sanırım artık. Dün baya inatlaştım annemle ama eşimle o çaresiz hallerimiz geldi gözümün önüne daha yaşamadan haklısınız

Canım benim de serklaj sonrası perinatolog şüphelenmişti biraz ama sonradan düzeldi. Ben de o zaman çok araştırmıştım. Arkadaşların dediği gibi havuç suyunun bir de deveci armudunun faydasını gören çok. Bir de bebeğin o anki pozisyonu etkileyebiliyor ölçümü. Bazen suyun birazını arkasına alabiliyor. Yani 9dan 6ya olan değişimin hepsi azalma olmayabilir sıkma canını. Kontrollerini aksatma. İç çamaşırında olağan dışı bir ıslaklık hissedersen doktoruna danış. Benim perinatolog suyu bitme noktasında olsa bile yatış verip serum desteğiyle haftalarca doğumu ertelediğimiz hastamız çok demişti. Az kaldı, sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah

Canım benim de serklaj sonrası perinatolog şüphelenmişti biraz ama sonradan düzeldi. Ben de o zaman çok araştırmıştım. Arkadaşların dediği gibi havuç suyunun bir de deveci armudunun faydasını gören çok. Bir de bebeğin o anki pozisyonu etkileyebiliyor ölçümü. Bazen suyun birazını arkasına alabiliyor. Yani 9dan 6ya olan değişimin hepsi azalma olmayabilir sıkma canını. Kontrollerini aksatma. İç çamaşırında olağan dışı bir ıslaklık hissedersen doktoruna danış. Benim perinatolog suyu bitme noktasında olsa bile yatış verip serum desteğiyle haftalarca doğumu ertelediğimiz hastamız çok demişti. Az kaldı, sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah
[/QUOTE]
Su miktarı 5 in altina dusunce sıkıntıymış. Tabi yine bebegin durumu onemli. Plasentanin durumu,kordon kan akımının durumu. Bunlar da sıkıntı yoksa bekletebiliyorlarmis. Ama gel de dayan iste. Cok stres yaptim bugun..bebegimi de olumsuz etkiliyorum. Hayirlisiyla biraz daha buyusun de bebegim, erken dogum bile olsa Allahin izniyle kendini toparlar.suan 1 kilo olmus daha

Haklısınız canım. Boşa inatlaştım kadınla
Şimdi yeni korkum ne inşallah kaynanam ben de kalayım diye tutturmaz. Annem anlattı da kuzeniminki gitmemiş bir türlü. Bütün gece refakatçı yatağında yatmış, uyumuş. Çocuk o kadar ağlamış etmiş de bana mısın dememiş. Teyzemle kuzenim bütün gece sinirinden çatlamışlar o öyle yattıkça yanlarında benimkinde de o potansiyel var. Geri kalmak istemez asla çatlar annem kalıp o eve gitse, bir faydası da olmaz kalsa. Dikiş sonrası yaşadık gördük malum Hayırlısı bakalım

O kadar iyi anlıyorum ki seni, ama yolunda giden değerlere sarıl canım. Sadece olumsuza odaklanma. 10 hafta önce bana deselerdi 28i ya da 32i göreceksin ki dedi de burdaki tüm arkadaşlar. O an imkansız geliyordu. Bak şimdi 37-38 diyorlar
Yine bana imkansız geliyor. Ama artık kendim de olacak inşallah diyebiliyorum
Sen de öyle olacaksın inan bana. Ben alışverişle, eksikleri tamamlamayla dağıttım kafamı 28den sonra. Biraz daha hızlı geçti günler. Sen de bebişine odaklan, onun içim bir şeyler yaparken gerçekten zaman çok hızlı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…