Ben ilk dogumda satmaya çekindim ve sütler göğüste birikti süt sıtması oldum. Atesim 39 a çıktı,sutler gögusten fışkırıyor, titreme oluyor. Sütü saginca sıkıntı olmadı bir daha. Ondan dolayı pompa ve süt torbası aldım az gelirse duruma göre alirim ama evde olacağım için çok da saklamaya gerek yokErken doğum riskim var benim acaba alsam kullanılıyor mu erken doğum olursa süt sağıp mı veriliyor o zaman
Tesekkurler penti pembe bana uyacak gibi ondan alayim
Destekli değil öncelikle onu diyeyim.
Normal penye şeklinde.
İlk başlarda bununla başlayıp, emzirme işini tamamen düzene oturtunca o şatafatlı sütyenlere geçerim dedim.
Fiyatı da uygun.
Ben civilden de almıştım onu yazmayı unutmuşum.
Ekliyorum canım
Kujju Kapsız Emzirme Sütyeni Siyah Fiyatı 7125 / SYH
Kujju Kapsız Emzirme Sütyeni Siyah en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Emzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 249,99 TL
LCW DREAM Dolgusuz Dantel Detaylı Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1KA09Z8-HHKwww.lcwaikiki.com
Penti Mama Hamile Colors Emzirme Sütyeni PL32CQLY21IY-GLR - Gül Kurusu - Penti
Penti Mama Hamile Colors Emzirme Sütyeni PL32CQLY21IY-GLR - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Penti Mama Hamile Colors Emzirme Sütyeni PL32CQLY21IY-GLR - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu - Penti
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Atlet ilk doğum sonrası iyi oluyor. Sutyen atlet üst üste giymiyorsun. Hem de kendini sicak tutman lazım 1 -2 adet al bence bulunsun. Kisin evde sutyen takmadan tek qtlet ile free takılırsın ben şimdi emzirme atleti ile takılıyorum çok rahatCanım ben emzirme sütyeni suwen,LCW,Penti markalarından aldım şuan 4-5 tane var :)) emzirme atleti almadım acikcasi yazın atlet giymiyorum kullanirmiyim bilemedigimden almadım şimdilik :)
Ben ilk dogumda satmaya çekindim ve sütler göğüste birikti süt sıtması oldum. Atesim 39 a çıktı,sutler gögusten fışkırıyor, titreme oluyor. Sütü saginca sıkıntı olmadı bir daha. Ondan dolayı pompa ve süt torbası aldım az gelirse duruma göre alirim ama evde olacağım için çok da saklamaya gerek yok
Tesekkurler penti pembe bana uyacak gibi ondan alayim
Atlet ilk doğum sonrası iyi oluyor. Sutyen atlet üst üste giymiyorsun. Hem de kendini sicak tutman lazım 1 -2 adet al bence bulunsun. Kisin evde sutyen takmadan tek qtlet ile free takılırsın ben şimdi emzirme atleti ile takılıyorum çok rahat
Sen sutyen için link paylaşır mısın bakayim bende
Anladım canım ama inşallah yaşamayacaksın o sıkıntıları tekrar. Biz de dua ediyoruz. Bebişin de dua ediyor sana emin olİnşallah canım, bunu da yaşayacağımız varmış . Astımdan dolayı cok korkuyorum ben yoksa gerçekten sorun değil bu yaşıma kadar az hastalık,ameliyat geçirmedim ben. Ama o nefes darlığı cok kötü bir olay Allah kimseye yaşatmasınSen naptın hazırladın galiba çantayı da artık bitti mi hazırlıklar
Bak çok şükür 20 Li haftalar bitti, 32 de bitti galiba senin, geriye 37-38.haftayı beklemek kaldı,zaman çok hızlı geçiyor gerçektenAnladım canım ama inşallah yaşamayacaksın o sıkıntıları tekrar. Biz de dua ediyoruz. Bebişin de dua ediyor sana emin ol
Çantayı da canım o haliyle kapattım. Bir kaç ufak eksik var, haftasonu eşim gelince onları da halledip koyacağım. Sonrası beklemek artık
Çok şükür valla 31+4 olduk bugünBak çok şükür 20 Li haftalar bitti, 32 de bitti galiba senin, geriye 37-38.haftayı beklemek kaldı,zaman çok hızlı geçiyor gerçektenbenim daha hala hiçbir şey hazır değil bugün hastaneden liste alacağım ne veriyorlar doğumda ona göre hazırlayıp koyacağım çantayı kenara umarım yetiştiririm her şeyi
Instagram dan bunu yaptirdim kuzum
Azıcık daha kaldı valla su gibi geçecek kalanı daÇok şükür valla 31+4 olduk bugün
20+5 tim açılma farkedildiğinde
Hastaneye sormak gerçekten baya iyi oluyor. Ki senin onların verecekleri de var, yatış süren de uzun. Teyitli gitmen daha iyi olur. Yetişir de kolayca merak etme. Bir başlayınca devamı geliyor
Gökkuşağı magnetleri de burdan yaptırdım kuzum, sayfada görürsün zaten. Sayfasi bu. Teşekkür ederimÇok tatlıymışhangi sayfadan yaptırdın ben de bakayım çok hoşuma gitti
P pink-jazz bak bu pentiden aldığım sütyen manolya vermiş linki sağolsun bende çok beğendim ama henüz giymedim bunu :))Hayatımın sütyeni bu olabilir benim de, 2 tane daha aldım bi tane de siyahını aldım başka da sütyen giymiyorum aşırı rahat, hem de görüntüsü cok güzelPenti Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet - Fiyatı, Yorumları
Penti Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hangi hastane acaba devlette kiBen ilk iki doğumum özel hastaneydi 3 doğumum devletteydi sezaryen oldum 3 de de devlet hastanesinde çok rahattım her doğum ayrı bir tecrübe dr da önemli hemşire daha da önemli bana çok destek oldular devlette özel hastanede bu ilgi yoktu dr iyi oluyor ordada
Ben sivasdayim ilçe de doğum yaptım dr çok iyiydi .Dr ilkin seda can şu an da sivas merkezdeHangi hastane acaba devlette ki
Uyardigin için sağol kanama kısmını hiç düşünmemiştim doktoruma emzirme hemşirelerine sorar öyle kullanırım doğumdan önce artikYok canım bence sadece su içmeyi arttır en iyi süt yapıcı su zaten bir gece önceden yemeyi içmeyi bırakacaksın sezaryen olacaksan birde iyi araştır kanama artırıcı bir etki olmasın kullanacağın cayın
Gecmis olsun 34 yaşında kadının annem banada hep kızar dolaptan yeme çorapsız terliksiz gezme diye ama nerde hiç kalın giyinemiyorum doğum sonrası harp kurulacak hergun evde ama haksız mı baştan sona haklı kadın tabiKızlar aman diim kendinizi sıcak tutun, dolaptan direk bir şeyler tüketmeyin. Düne kadar hep direk dolaptan yedim ettim hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bir önceki akşam yoğurt yedim. Dün öğlen de süt içtim. Ama sanırım artık mideye bağırsaklara pek yer kalmayınca çok sıkıntı yaşadım. Midemi üşüttüm taş gibi oldu. Ne nefes alabildim, ne oturabildim, ne yatabildim. Soğuk soğuk terler attım. Çok da korktum başka bir şey mi acaba diye. Yavaş yavaş sırtıma doğru vurmaya, gezmeye başlayınca ağrı gaz olduğunu anladım. Kendimi sıcak tuta tuta toparladım biraz. Ama sabaha kadar çektim valla
Al benden de o kadar, bir de lohusa psikolojisiyle birbirimize daha çok ihtiyacımız olacak benceAzıcık daha kaldı valla su gibi geçecek kalanı dadün okudum da cevap yazamadım doğumdan sonra kopmak ne demek mutlaka iletişimde kalalım , yeni doğmuş bebeyle beni bi başıma bırakmayın üstesinden gelemem destek olalım birbirimize
Aldığım bir duyuma göre refakatçiyi tamamen kaldırmış hastane, eşlere de izin verilmiyormuş kedi gibi tek basıma gidip doğurup gelicem heralde bugün bi teyit edicem hepsini
Aynıyız valla. Ben de hiç sıcağa gelemiyorum. Daha şimdiden savaş başladı bizde. Ama giyemem yani daralıyorum. Şuan da mesela ne çorabım var ayağımda ne sırtımda atletUyardigin için sağol kanama kısmını hiç düşünmemiştim doktoruma emzirme hemşirelerine sorar öyle kullanırım doğumdan önce artik
Gecmis olsun 34 yaşında kadının annem banada hep kızar dolaptan yeme çorapsız terliksiz gezme diye ama nerde hiç kalın giyinemiyorum doğum sonrası harp kurulacak hergun evde ama haksız mı baştan sona haklı kadın tabi
Ya eve çok mantıklı, olumsuzluk genelde daha akılda kalıcı olduğundan sanki hep kötü anılar varmış gibi geliyor. Sanki herkes sıkıntı yaşıyor gibi. Ama çok haklısın 100 gebelikten 2-3 ü sıkıntı yaşıyor ve ben ona odaklanıyorum geride kalan 98-97 sağlıklıyı düşünmek varken. Çok şükür bu günlere geldik. Kucağımıza alınca hepsi geçecek inşallah.Canım ben de riskliyim bana da geliyor ara ara böyle düşünceler, burada paylaşınca inan biraz rahatlıyorum ben de. Çok şükür artık haftalarımız ilerledi, sıkı kontrollerle sağlıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza. Bir arkadaş söylemişti buradan. Genelde olumsuzluk yaşayanlar paylaşıyor hikayelerini, sonu güzel bitenler ihtiyaç hissetmiyor çünkü. Haklı gerçekten. O yüzden inanıyorum artık mutlu sonla bitenlerin o okuduklarımızdan çok daha fazla olduğuna. İnşallah biz de onlardan biri olacağız
4 emzirme sutyeni 4 emzirme atleti var bende. Atletlere de bayildim. Yazin evde onlari giyerim sadece. Cok rahat olurBana aldığınız beğendiğiniz modellerin linkini gonderir misiniz bende bakıp alayım. Normalde denemeden almak istemem ama gidip almaya üşeniyorum sizlerin tavsiyesi ile almak isterim. Teşekkür ederim, bekliyorum linkleri
Avent 3lu dimi ? Bende aldim ama nasil kullanicam bilmiyorumBen baby me süt saklama poşeti, avent göğüs kalkanı ve lansinoh göğüs kremi aldım :)
Al benden de o kadar, bir de lohusa psikolojisiyle birbirimize daha çok ihtiyacımız olacak benceçok çekiştiririz annelerimizi, kayınvalidelerimizi
Refakatçisiz de kötü olmuş yaen azından babayı alsalar pcr testiyle falan. Gerçi baba mı daha iyi olur o dönemde anne mi emin olamadım. Ben de hep eşim kalır başka kimseyi istemem diyordum. Bir şey olursa hemşireler yardım eder gibi gelmişti.
Dün annem olmaz kızım çocuk durmaz, göğsünü tutmaz uğraştırır, dikişli olacaksın altını değiştiremezsin. Eşin nasıl yapsın bunları dedi. Oda kalsın ben de kalayım dedi.
Böyle diince de bir haklı geldi. Deneyimli sezeryan annelerine soracaktım hatta burda unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?