2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Erken doğum riskim var benim acaba alsam kullanılıyor mu erken doğum olursa süt sağıp mı veriliyor o zaman
Ben ilk dogumda satmaya çekindim ve sütler göğüste birikti süt sıtması oldum. Atesim 39 a çıktı,sutler gögusten fışkırıyor, titreme oluyor. Sütü saginca sıkıntı olmadı bir daha. Ondan dolayı pompa ve süt torbası aldım az gelirse duruma göre alirim ama evde olacağım için çok da saklamaya gerek yok
Tesekkurler penti pembe bana uyacak gibi ondan alayim
Canım ben emzirme sütyeni suwen,LCW,Penti markalarından aldım şuan 4-5 tane var :)) emzirme atleti almadım acikcasi yazın atlet giymiyorum kullanirmiyim bilemedigimden almadım şimdilik :)
Atlet ilk doğum sonrası iyi oluyor. Sutyen atlet üst üste giymiyorsun. Hem de kendini sicak tutman lazım 1 -2 adet al bence bulunsun. Kisin evde sutyen takmadan tek qtlet ile free takılırsın ben şimdi emzirme atleti ile takılıyorum çok rahat
Sen sutyen için link paylaşır mısın bakayim bende

Hayatımın sütyeni bu olabilir benim de, 2 tane daha aldım bi tane de siyahını aldım başka da sütyen giymiyorum aşırı rahat, hem de görüntüsü cok güzel

Anladım canım ama inşallah yaşamayacaksın o sıkıntıları tekrar. Biz de dua ediyoruz. Bebişin de dua ediyor sana emin ol
Çantayı da canım o haliyle kapattım. Bir kaç ufak eksik var, haftasonu eşim gelince onları da halledip koyacağım. Sonrası beklemek artık

Bak çok şükür 20 Li haftalar bitti, 32 de bitti galiba senin, geriye 37-38.haftayı beklemek kaldı,zaman çok hızlı geçiyor gerçekten benim daha hala hiçbir şey hazır değil bugün hastaneden liste alacağım ne veriyorlar doğumda ona göre hazırlayıp koyacağım çantayı kenara umarım yetiştiririm her şeyi

Kızlar aman diim kendinizi sıcak tutun, dolaptan direk bir şeyler tüketmeyin. Düne kadar hep direk dolaptan yedim ettim hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bir önceki akşam yoğurt yedim. Dün öğlen de süt içtim. Ama sanırım artık mideye bağırsaklara pek yer kalmayınca çok sıkıntı yaşadım. Midemi üşüttüm taş gibi oldu. Ne nefes alabildim, ne oturabildim, ne yatabildim. Soğuk soğuk terler attım. Çok da korktum başka bir şey mi acaba diye. Yavaş yavaş sırtıma doğru vurmaya, gezmeye başlayınca ağrı gaz olduğunu anladım. Kendimi sıcak tuta tuta toparladım biraz. Ama sabaha kadar çektim valla

Çok şükür valla 31+4 olduk bugün
20+5 tim açılma farkedildiğinde

Hastaneye sormak gerçekten baya iyi oluyor. Ki senin onların verecekleri de var, yatış süren de uzun. Teyitli gitmen daha iyi olur. Yetişir de kolayca merak etme. Bir başlayınca devamı geliyor

Azıcık daha kaldı valla su gibi geçecek kalanı da dün okudum da cevap yazamadım doğumdan sonra kopmak ne demek mutlaka iletişimde kalalım , yeni doğmuş bebeyle beni bi başıma bırakmayın üstesinden gelemem destek olalım birbirimize
Aldığım bir duyuma göre refakatçiyi tamamen kaldırmış hastane, eşlere de izin verilmiyormuş kedi gibi tek basıma gidip doğurup gelicem heralde bugün bi teyit edicem hepsini

P pink-jazz bak bu pentiden aldığım sütyen manolya vermiş linki sağolsun bende çok beğendim ama henüz giymedim bunu :))

Hangi hastane acaba devlette ki

Uyardigin için sağol kanama kısmını hiç düşünmemiştim doktoruma emzirme hemşirelerine sorar öyle kullanırım doğumdan önce artik
Gecmis olsun 34 yaşında kadının annem banada hep kızar dolaptan yeme çorapsız terliksiz gezme diye ama nerde hiç kalın giyinemiyorum doğum sonrası harp kurulacak hergun evde ama haksız mı baştan sona haklı kadın tabi

Al benden de o kadar, bir de lohusa psikolojisiyle birbirimize daha çok ihtiyacımız olacak bence çok çekiştiririz annelerimizi, kayınvalidelerimizi
Refakatçisiz de kötü olmuş ya en azından babayı alsalar pcr testiyle falan. Gerçi baba mı daha iyi olur o dönemde anne mi emin olamadım. Ben de hep eşim kalır başka kimseyi istemem diyordum. Bir şey olursa hemşireler yardım eder gibi gelmişti.
Dün annem olmaz kızım çocuk durmaz, göğsünü tutmaz uğraştırır, dikişli olacaksın altını değiştiremezsin. Eşin nasıl yapsın bunları dedi. Oda kalsın ben de kalayım dedi.
Böyle diince de bir haklı geldi. Deneyimli sezeryan annelerine soracaktım hatta burda unutmuşum

Aynıyız valla. Ben de hiç sıcağa gelemiyorum. Daha şimdiden savaş başladı bizde. Ama giyemem yani daralıyorum. Şuan da mesela ne çorabım var ayağımda ne sırtımda atlet üstümü örtüyorum onun yerine ince birşeyle.
Ama dolap konusunda illa soğuk olsun diye bir şeyim yoktur. Dokunmuyor diye öyle alıp yiyip içiyordum ama ona dikkat ederim artık. İlk defa başıma geldi. Gaz sancısı yaşadım ama artık yer yok diye sanırım bu sefer çok farklıydı. Ayıptır söylemesi çok da bir gaz değilmiş olan da yani

Ya eve çok mantıklı, olumsuzluk genelde daha akılda kalıcı olduğundan sanki hep kötü anılar varmış gibi geliyor. Sanki herkes sıkıntı yaşıyor gibi. Ama çok haklısın 100 gebelikten 2-3 ü sıkıntı yaşıyor ve ben ona odaklanıyorum geride kalan 98-97 sağlıklıyı düşünmek varken. Çok şükür bu günlere geldik. Kucağımıza alınca hepsi geçecek inşallah.

4 emzirme sutyeni 4 emzirme atleti var bende. Atletlere de bayildim. Yazin evde onlari giyerim sadece. Cok rahat olur

Mamma Emzirme Colors Sütyen | Penti

Benim ilk doğum sezeryandı o zaman hastalık yoktu özelde yapmıştım hem eşim hem annem kaldı yanımda ama şimdi ikisinden biri kalacaksa öncelik annemin dediği gibi bebek meme tutmuyor zorlanıyorsun tecrübeli biri her zaman daha iyi oluyor mesela şimdi şehir hastanesinde doğum yapacağım annem kalacak yanımda hemşireler ne kadar yardımcı olabilir ki birinde gelse diğerinde gelemeyebiliyor bu benim tecrübem yine karar sizin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…