2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Amin sağ olasın. Rabbim herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah. Sen de hayalini kurduğun gibi keyifle evinde aileni izle inşallah.

Artık bebeklerin hareketleri farklılaştı mı sizde de yani kıpırdanıyor göbeğimi izleyince görüyorum dalgalanmaları ama eskisi gibi tekme değil de daha farklı. Ayaklarını totosunu mideme yaslıyor onu anlıyorum gün boyu kıpırdanıyor ama eskisi gibi net hareketler değil yerleri azaldığı için böyle oluyor galiba.

Canım senin eşin doktor değilmi giysin önlüğünü girsin hastaneye ne bilecekler Ay bide kolundan çeke çeke ameliyat için götürürlermiş adamcağızını

Canım senin eşin doktor değilmi giysin önlüğünü girsin hastaneye ne bilecekler Ay bide kolundan çeke çeke ameliyat için götürürlermiş adamcağızını
Başkasının doğumuna götürüyorlarmıs bi de ben orda doğumu beklerken valla çok gülerim Ya doğum yapacağım hastane bizim yaşadığımız şehirdeki tek özel kadın doğum hastanesi . Sadece bir bölüm olduğu için kendini kamufle etmesi çok zor herkes birbirini tanıyor nasıl olcak hiç bilmiyorum valla kaç saattir düşünüyorum bi yolu bulunur mu acaba diye

Kaçak göçek değilde tabi ki meslektaş hukukunu kullanabilir Onlarında bi gün senin eşine işi düşebilir yani sonuçtaBirbirlerine anlayış gösterebilirler diye düşünüyorum.

Ne kadar olumlu ve pozitif karsiliyosun canim aferin sana Dedigin gibi 4 gun degil mi hemen gelir gecer, kizcenle cikarsiniz hastaneden sonrasi hep beraber insallah Belki esin kacak yollarla girerse de tadindan yenmezzz

Bu arada covid olmussun, ama hafif atlatiyorsun cok sukur sevindim kuzumm bir kac gune bogazinda halsizligin de gecer hic merak etme

Haha çok komik olur Doktorsa girebilir bir şekilde belki, giremese de siz iyi olun hallolur geçer her şey.
Covid pozitifmişsin bu arada geçmiş olsun, hafif atlatmana sevindim böyle geçer gider oda inşallah.

4ten beri ayaktayim valla uyku falan yok kiz sleepy gun icinde iyi uyuyabiliyosan, bende o da yok anlamiyorum 3-4 saatlik uykuylayim her gun
Ya bende akşam 9 buçukta falan uykum gelince yattım, sonra 1 buçukta kalktım. Sabaha kadar debelendim yatakta bari kalkıp bir şeyler yapsaydım diyorum sinirim bozuldu Uyku dengemizde şaştı iyice.
Gün içinde 1-2 saat böyle uykuyla uyanıklık arası kestirmelerim oluyor bazen

benimde tek eglencem youtube da vloglar izlemek gece kac olursa olsun kestir kestir canim

Onu gun icinde yeterince yapiyordum artik alacak biseyde kalmadi sıkılmaya başladım Sen napiyosun nasil gidiyor bu arada kuzum?
Benim o kadar çok yapılacak şey var ki, başımıza iş çıkardık ondan da uykularım kaçıyor biraz aslında
Nasıl olsun ağrılarla geçiyor alıştım bu duruma. Yattığım yerden örgü falan örüyorum öyle. Sen neler yapıyosun?
Birde geçen ay tahlil yaptırmıştım sonradan başka sonuçlarda çıkmış farkında değilim yeni gördüm, kolesterol değerlerim hep yüksek ona moralim bozuldu. Yarın kontrolüm var göstereceğim doktora bakalım ne dicek. Bu kadar yersem böyle olur tabi

Simdi vakalar arttı diye yasak gelmiştir o zamana kadar durumlar düzelir isallah esin yada bir kişi yanında refakatçi alırlar.
Isallah sorunsuz olarak haftaları tamamalarsin ümidini kaybetme. Hergun ne korkularla dolu geçirdik ama bak kaçıncı haftaya geldik Allahin izniyle o bebisler günlerini dolduracak bizde çatır çatır doguracagiz

Ben kaynanami eve göndermiştim rahat edemiyorum sadece annem kalsin yanımda diye oglunu da aldı gitti sesi çıkmadı. Sonra akşam 9 da canın elma çekti alıp gelir misin diye geri çağırdım kaynana şutlandı oğlu yanıma geldi. Ama dikişli oluyorsun, kanaman oluyor, terliyorum en rahat Annenle oluyorsun. Birde gaz çıkarmak mecburi kaynana yaninda çıkmaz o gaz. Daha ne diyeyim ben her taktiği saydım sana
Masallah bebegine ne güzel gelişmiş. Sen güçlüsün tek de olsan halledersin ama bence o zamana kadar hastalık seviyesi azalır esin annen yanında olur.
Cok gecmis olsun Rabbım şifa versin. Hafif geçiriyorum diye yemeni ihmal etme bu hastalikta her gün farklı etkiler yapabiliyor.

Insallah canim tesekkur ederim❤

Benim de LDL Kolestrol T.Kolestrol yuksek cikti ama hamilelikte normalmis canim. Ozellikle 3.trimesterda pik yaparmis. P.tesi doktoruma sonuclarima gosterdim. Gayet normal beklenen bisey, dogumdan sonra normale doner demisti. Bosuna canini sıkma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…