- 13 Şubat 2019
- 71
- 111
- 43
- 33
Amin sağ olasın. Rabbim herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah. Sen de hayalini kurduğun gibi keyifle evinde aileni izle inşallah.Allah tekrar yaşatmasın inşallah geride kalmış neyseki o günlerMeleğim yanımda olsun sağlıklı olsun gerçekten benim yalnız olmam önemli değil. Bir şekilde geçer o 4 gün , evimize döndüğümüzde ailemi karşımda göreyim kucağımda da bebişim ben daha ne isterim ki
Canım senin eşin doktor değilmi giysin önlüğünü girsin hastaneye ne bileceklerNe kadar saçma dimi? Maalesef 4 gün sonra görecek çocuğunu . Ben sanki tek başıma yaptım bu çocuğu. Diğer hastaneleri de araştırdık hepsinde aynı kural var sağlık bakanlığının kararıymış yapacak bir şey yok.. 4 gün de uzun bi süre bir başıma nasıl geçer ki ya
Başkasının doğumuna götürüyorlarmıs bi de ben orda doğumu beklerken valla çok gülerimCanım senin eşin doktor değilmi giysin önlüğünü girsin hastaneye ne bileceklerAy bide kolundan çeke çeke ameliyat için götürürlermiş adamcağızını
Kaçak göçek değilde tabi ki meslektaş hukukunu kullanabilirBaşkasının doğumuna götürüyorlarmıs bi de ben orda doğumu beklerken valla çok gülerimYa doğum yapacağım hastane bizim yaşadığımız şehirdeki tek özel kadın doğum hastanesi . Sadece bir bölüm olduğu için kendini kamufle etmesi çok zor herkes birbirini tanıyor nasıl olcak hiç bilmiyorum valla kaç saattir düşünüyorum bi yolu bulunur mu acaba diye
Ne kadar olumlu ve pozitif karsiliyosun canim aferin sanaİnsallah canım ya moral verdin bana, umarım kızımla bana da iyi bakarlar ailemin yokluğunu çok fazla hissettirmezlerAynı hastanede bu ay arkadaşım doğum yapacak onun da eşi doktor , önlüğümü giyerim bi bahane ile içeri sızarım ben çocuğumu görürüm diyor bakim başarabilecek mi eğer başarırsa eşimi de sokucaz içeri kaçak yollarla napalım bu arada covid testim pozitif, hastaneden sonra onu da hallettim . ama iyiyim şimdilik durumumda bir sıkıntı yok, doktorum da moral verdi bana hiç canını sıkma pozitif çıkan o kadar çok hamilem var ki kendileri de bebekleri de çok iyiler, omicron varyantında virüs çok daha zayıf ve üst solunum yolunda kalıyor zarar vermiyor çoğunluk hafif bir şekilde atlatıyor dedi. C ve D vitamini takviyesi yazdı bağışıklık için. İnsallah bu şekilde atlatırım ağırlaşmadan
Al bendende o kadar, muhtemelen gün içinde sızıp kalacağım işte böyleUykusuz her geceeeee
Haha çok komik olurBaşkasının doğumuna götürüyorlarmıs bi de ben orda doğumu beklerken valla çok gülerimYa doğum yapacağım hastane bizim yaşadığımız şehirdeki tek özel kadın doğum hastanesi . Sadece bir bölüm olduğu için kendini kamufle etmesi çok zor herkes birbirini tanıyor nasıl olcak hiç bilmiyorum valla kaç saattir düşünüyorum bi yolu bulunur mu acaba diye
4ten beri ayaktayim valla uyku falan yok kiz sleepyAl bendende o kadar, muhtemelen gün içinde sızıp kalacağım işte böyle
Ya bende akşam 9 buçukta falan uykum gelince yattım, sonra 1 buçukta kalktım. Sabaha kadar debelendim yatakta bari kalkıp bir şeyler yapsaydım diyorum sinirim bozuldu4ten beri ayaktayim valla uyku falan yok kiz sleepygun icinde iyi uyuyabiliyosan, bende o da yok anlamiyorum 3-4 saatlik uykuylayim her gun
benimde tek eglencem youtube da vloglar izlemek gece kac olursa olsunYa bende akşam 9 buçukta falan uykum gelince yattım, sonra 1 buçukta kalktım. Sabaha kadar debelendim yatakta bari kalkıp bir şeyler yapsaydım diyorum sinirim bozulduUyku dengemizde şaştı iyice.
Gün içinde 1-2 saat böyle uykuyla uyanıklık arası kestirmelerim oluyor bazen
Bende duvar rafı, sticker, ışıklı top falan bakıp durdum öylebenimde tek eglencem youtube da vloglar izlemek gece kac olursa olsunkestir kestir canim
Onu gun icinde yeterince yapiyordum artik alacak biseyde kalmadi sıkılmaya başladımBende duvar rafı, sticker, ışıklı top falan bakıp durdum öyle
Benim o kadar çok yapılacak şey var ki, başımıza iş çıkardık ondan da uykularım kaçıyor biraz aslındaOnu gun icinde yeterince yapiyordum artik alacak biseyde kalmadi sıkılmaya başladımSen napiyosun nasil gidiyor bu arada kuzum?
Simdi vakalar arttı diye yasak gelmiştir o zamana kadar durumlar düzelir isallah esin yada bir kişi yanında refakatçi alırlar.Azıcık daha kaldı valla su gibi geçecek kalanı dadün okudum da cevap yazamadım doğumdan sonra kopmak ne demek mutlaka iletişimde kalalım , yeni doğmuş bebeyle beni bi başıma bırakmayın üstesinden gelemem destek olalım birbirimize
Aldığım bir duyuma göre refakatçiyi tamamen kaldırmış hastane, eşlere de izin verilmiyormuş kedi gibi tek basıma gidip doğurup gelicem heralde bugün bi teyit edicem hepsini
Isallah sorunsuz olarak haftaları tamamalarsin ümidini kaybetme. Hergun ne korkularla dolu geçirdik ama bak kaçıncı haftaya geldik Allahin izniyle o bebisler günlerini dolduracak bizde çatır çatır doguracagizKizlar merhaba. Amniyon sivisi az olan sinirda olan arkadasim var mi aranizda. Ben boyle bir sorunla karsi karsiyayim. Bugunku kontrolumde suyumun biraz daha azaldigini ogrendim moralim cok bozukcok sukur ki bebegimle ilgili bi sıkıntı yok ama bu durum beni cok endiselendiriyor.erken dogum riski var
Ben kaynanami eve göndermiştim rahat edemiyorum sadece annem kalsin yanımda diye oglunu da aldı gitti sesi çıkmadı. Sonra akşam 9 da canın elma çekti alıp gelir misin diye geri çağırdımHaklısınız canım. Boşa inatlaştım kadınla
Şimdi yeni korkum neinşallah kaynanam ben de kalayım diye tutturmaz. Annem anlattı da kuzeniminki gitmemiş bir türlü. Bütün gece refakatçı yatağında yatmış, uyumuş. Çocuk o kadar ağlamış etmiş de bana mısın dememiş. Teyzemle kuzenim bütün gece sinirinden çatlamışlar o öyle yattıkça yanlarında benimkinde de o potansiyel var. Geri kalmak istemez asla çatlar annem kalıp o eve gitse, bir faydası da olmaz kalsa. Dikiş sonrası yaşadık gördük malum Hayırlısı bakalım
Masallah bebegine ne güzel gelişmiş. Sen güçlüsün tek de olsan halledersin ama bence o zamana kadar hastalık seviyesi azalır esin annen yanında olur.Kızlar doktordan çıktım. Bebişim biraz ufaktı benim alt sınırdan takip ediyordu şu an haftasını yakalamış görünüyor çok sevindikbugün 30+3 itibariyle 1500 gram 40,5 cm olmuşuz suyumuzu tekrar kontrol etti gayet iyi buldu. Baş aşağı duruyor hala pozisyon değiştirmemiş son gittiğimden beri. Doğum aşağı yukarı ne zaman gerçekleşir diye sordum, nisanın ilk haftası olacağını düşünüyorum dedi .
Bu arada aldığım duyumlar doğruymuş hastane artan vakalar sebebiyle refakatçi olayını tamamen kesmiş baya tek başıma gidip 4 gün kalıcam ne eşim ne de annem gelebiliyor benimle . Her hastanın kendinden sorumlu hemşiresi oluyormuş , telefon veriyorlarmış bize ihtiyaç olduğunda hemşireyi arayıp çağırıyormuşuz. Türkiye’deki hastanelerin kıymetini bilin kızlar bu yabancı memlekette insanlık da yok valla yardıma en ihtiyaç duyacağım zamanda ailemi kabul etmiyorlar . Neyse yapacak bir şey yok bebiş de ben de sağlıklı olalım da geri kalan her şeyi hallederiz .
Hastane icin de banyo terliği, diş fırçası,diş macunu,şampuan,duş jeli,tarak yani benim için olan bakım malzemeleri lazımmış . Onun dışında kalan her şeyi hastane veriyormuş bana gecelik bebeğe kıyafet her gün değiştiriliyormuş verilen gecelikler ve kıyafetler . Bebek bezi falan da veriyorlarmış . Battaniye aynı şekilde hastaneden . Siz sadece çıkacağınız gün giymek için kendinize ve bebeğinize kıyafet getirin kalanını düşünmeyin dediler . Ben bi sırt çantası hazırlar askere gider gibi tek başıma giderim artık doğuma kızlar
Cok gecmis olsunİnsallah canım ya moral verdin bana, umarım kızımla bana da iyi bakarlar ailemin yokluğunu çok fazla hissettirmezlerAynı hastanede bu ay arkadaşım doğum yapacak onun da eşi doktor , önlüğümü giyerim bi bahane ile içeri sızarım ben çocuğumu görürüm diyor bakim başarabilecek mi eğer başarırsa eşimi de sokucaz içeri kaçak yollarla napalım bu arada covid testim pozitif, hastaneden sonra onu da hallettim . ama iyiyim şimdilik durumumda bir sıkıntı yok, doktorum da moral verdi bana hiç canını sıkma pozitif çıkan o kadar çok hamilem var ki kendileri de bebekleri de çok iyiler, omicron varyantında virüs çok daha zayıf ve üst solunum yolunda kalıyor zarar vermiyor çoğunluk hafif bir şekilde atlatıyor dedi. C ve D vitamini takviyesi yazdı bağışıklık için. İnsallah bu şekilde atlatırım ağırlaşmadan
Insallah canim tesekkur ederim❤Simdi vakalar arttı diye yasak gelmiştir o zamana kadar durumlar düzelir isallah esin yada bir kişi yanında refakatçi alırlar.
Isallah sorunsuz olarak haftaları tamamalarsin ümidini kaybetme. Hergun ne korkularla dolu geçirdik ama bak kaçıncı haftaya geldik Allahin izniyle o bebisler günlerini dolduracak bizde çatır çatır doguracagiz
Benim de LDL Kolestrol T.Kolestrol yuksek cikti ama hamilelikte normalmis canim. Ozellikle 3.trimesterda pik yaparmis. P.tesi doktoruma sonuclarima gosterdim. Gayet normal beklenen bisey, dogumdan sonra normale doner demisti. Bosuna canini sıkma yaniBenim o kadar çok yapılacak şey var ki, başımıza iş çıkardık ondan da uykularım kaçıyor biraz aslında
Nasıl olsun ağrılarla geçiyor alıştım bu duruma. Yattığım yerden örgü falan örüyorum öyle. Sen neler yapıyosun?
Birde geçen ay tahlil yaptırmıştım sonradan başka sonuçlarda çıkmış farkında değilim yeni gördüm, kolesterol değerlerim hep yüksek ona moralim bozuldu. Yarın kontrolüm var göstereceğim doktora bakalım ne dicek. Bu kadar yersem böyle olur tabi
Canim ben sunu farkettim belirli bi saatten sonra biseyler yiyince ozellikle tatli o gece uykum kalitesiz oluyor. 8den sonra bisey yememeye calisiyorum. Belki fikir olur.Uykusuz her geceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?