- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Neler kaldi ki canim yapilacak? Kolesterol gayet normalmis canim benimde yuksekti doktora sormustum ordan biliyorum ama sen goster yinede tabi.Benim o kadar çok yapılacak şey var ki, başımıza iş çıkardık ondan da uykularım kaçıyor biraz aslında
Nasıl olsun ağrılarla geçiyor alıştım bu duruma. Yattığım yerden örgü falan örüyorum öyle. Sen neler yapıyosun?
Birde geçen ay tahlil yaptırmıştım sonradan başka sonuçlarda çıkmış farkında değilim yeni gördüm, kolesterol değerlerim hep yüksek ona moralim bozuldu. Yarın kontrolüm var göstereceğim doktora bakalım ne dicek. Bu kadar yersem böyle olur tabi
Bende yemiyorum genelde 8 den sonra hatta suyu bile azaltiyorum ki cok wcye gitmyeyim canim yaCanim ben sunu farkettim belirli bi saatten sonra biseyler yiyince ozellikle tatli o gece uykum kalitesiz oluyor. 8den sonra bisey yememeye calisiyorum. Belki fikir olur.
Canım çok kötü hissettiğini anlıyorum ama son zmanlarda vize başvurusu yapan bir çok kişi reddediliyor , sanırım bu zmanlarda böyle yapıyorlar .. tekrar başvuru yapar ileri zmanda .. sıkma canınıYasadigim hayal kirikligini size anlatamam.. Esimin vizesi 2. kez reddedildi.. Sanki kacak issiz maddi durumu kotu… Sirf benimle evli diye vize vermemislerdi ilk basvurumuzda, neymis gelip gitmez kalirmis2. reddi cok merak ediyorum cok.. Bebegimde bende esimde iyiyiz cok sukur ama bu hayal kirikligini uzun sure atamam uzerimden sanirim….
Canim cok saskinim. Yani sen oranin vatandasisin, ve resmi olarak esinle nikahiniz var. Gecici vizeyi hayli hayli vermeleri lazim, ki oturum izni bile alabilir ki nasil red ediyolar anlamis degilim. Cok cok sacma. Belcika baya kati sanirim. Ben suan dusunuyorum da Fransa'ya esim vize basvurusu yapsa, benim fransiz kimligimi ve evlilik cuzdanimizi dosyaya koydugu an olumlu cevap alir. Yoksa almaz mi aklim karisti vallaYasadigim hayal kirikligini size anlatamam.. Esimin vizesi 2. kez reddedildi.. Sanki kacak issiz maddi durumu kotu… Sirf benimle evli diye vize vermemislerdi ilk basvurumuzda, neymis gelip gitmez kalirmis2. reddi cok merak ediyorum cok.. Bebegimde bende esimde iyiyiz cok sukur ama bu hayal kirikligini uzun sure atamam uzerimden sanirim….
Napim değiştiremeyeceğim ve elimde olmayan şeyler için kendimi üzmek istemiyorum hiç . İlla böyle oluyorsa demekki bunda da var bir hayır .Ne kadar olumlu ve pozitif karsiliyosun canim aferin sanaDedigin gibi 4 gun degil mi hemen gelir gecer, kizcenle cikarsiniz hastaneden sonrasi hep beraber insallah Belki esin kacak yollarla girerse de tadindan yenmezzz
Bu arada covid olmussun, ama hafif atlatiyorsun cok sukur sevindim kuzumm bir kac gune bogazinda halsizligin de gecer hic merak etme
Hiiiiç canını sıkma bu gittiğimde benim de kolesterol yüksek çıktı , biz dalga geçtik 28 yaşında kolesterol desen var , gözlerim de 3 derece bozuk yakını göremiyorum evde yakın gözlüklerimi de takıyorum baya 65 yaş üstü gibiyimBenim o kadar çok yapılacak şey var ki, başımıza iş çıkardık ondan da uykularım kaçıyor biraz aslında
Nasıl olsun ağrılarla geçiyor alıştım bu duruma. Yattığım yerden örgü falan örüyorum öyle. Sen neler yapıyosun?
Birde geçen ay tahlil yaptırmıştım sonradan başka sonuçlarda çıkmış farkında değilim yeni gördüm, kolesterol değerlerim hep yüksek ona moralim bozuldu. Yarın kontrolüm var göstereceğim doktora bakalım ne dicek. Bu kadar yersem böyle olur tabi
Yasadigim hayal kirikligini size anlatamam.. Esimin vizesi 2. kez reddedildi.. Sanki kacak issiz maddi durumu kotu… Sirf benimle evli diye vize vermemislerdi ilk basvurumuzda, neymis gelip gitmez kalirmis2. reddi cok merak ediyorum cok.. Bebegimde bende esimde iyiyiz cok sukur ama bu hayal kirikligini uzun sure atamam uzerimden sanirim….
Mllen in dediği gibi acaba evliliği Belçika’ya bildirmemiş olabilir misiniz canımYasadigim hayal kirikligini size anlatamam.. Esimin vizesi 2. kez reddedildi.. Sanki kacak issiz maddi durumu kotu… Sirf benimle evli diye vize vermemislerdi ilk basvurumuzda, neymis gelip gitmez kalirmis2. reddi cok merak ediyorum cok.. Bebegimde bende esimde iyiyiz cok sukur ama bu hayal kirikligini uzun sure atamam uzerimden sanirim….
Bazı doktorlar insanı sinir ediyor canim yaKızlar tünaydın sabahtan yazamadım.
Ben bugün 32+0 oldum çalışabilir raporu için hastaneye gittim.
Normalde özele gidiyordum ama evimin yakınında sgk hastanesi var diye oraya gittim.
Facia gibiydi yani.
Doktor muayene etti bebek baş aşağı normal pozisyonu almış ama başka hiç bir şey demedi.
Ne kilosu ne boyu hiç bir şeyle ilgili bilgim yok :/
Yüzünü bile göremedim kızımın
Bazı doktorlar insanı sinir ediyor canim ya
Bende cok saskinim canim. Evliligi geldigimde belediyeye gittim hallettim suan evli gorunuyorum yani belcikada da. Adresim hala belcikada gorunuyor konsolosluga kayitli degilim yani belki de sebep oyuzdendir bilemiyorum. Turist vizesini vermiyorlar cunku oturum iznine donusturursunuz diye supheleri varmis.. Artik ne dusunecegimi sasirdim. Demek ki ilerde belcikaya tasinmaya karar versek oturum izninde de zorluk cikaracaklar, hakkimiz olmasina ragmen.Canim cok saskinim. Yani sen oranin vatandasisin, ve resmi olarak esinle nikahiniz var. Gecici vizeyi hayli hayli vermeleri lazim, ki oturum izni bile alabilir ki nasil red ediyolar anlamis degilim. Cok cok sacma. Belcika baya kati sanirim. Ben suan dusunuyorum da Fransa'ya esim vize basvurusu yapsa, benim fransiz kimligimi ve evlilik cuzdanimizi dosyaya koydugu an olumlu cevap alir. Yoksa almaz mi aklim karisti valla
Birde siz evliliginizi Belcika'ya bildirdiniz mi ? Turkiye'de yasadigini biliyolar dimi ? Bunlar da cok onemli. Mesela ben Turkiye fransiz konsolosluguna kayitliyim, turk nikahimizi da bildirdik, bize fransiz nikah cuzdani da verdiler. Sizin de boyle bi durumunuz varsa vizeyi gec oturum izni bile vermek zorundalar ki.
Aynen oyle hic uzulme kuzum, var onda da hayirNapim değiştiremeyeceğim ve elimde olmayan şeyler için kendimi üzmek istemiyorum hiç . İlla böyle oluyorsa demekki bunda da var bir hayır .
Tam da oda hazırlıkları yapmaya başladığım zaman covid olmam pek iyi olmadı işler yarım kaldı ama olsun en azından ağır geçirmiyorum en azındanSen de dikkat et kendine canım vitamin desteklerini hiç aksatma , doktora covid diyince hemen C ve D vitamini takviyesi verdi aklında olsun senin de
Belcika bizim de canim..Canim sen hangi ulkedeydin gorumcemler belcikada dun arkadasi ikiz dogum yapti birde oglu var ama annesine vize cikmadi parayla birini tutacaklar evet okadar uzuldumki kizcagiza
Bildirdik canim.. Pasaport eve gelince ogrenicez bakalim bu sefer ki nedenleri neymisMllen in dediği gibi acaba evliliği Belçika’ya bildirmemiş olabilir misiniz canımEşin senin üzerinden oturum dahi alabilir şu an Mantık olarak vizenin çok rahat verilmesi gerekiyor . Pandemi döneminde vizeler kısıtlanmış olabilir evet ama eşinin vizesinin bu sebepten reddedildiğini düşünmüyorum bi yanlışlık mi oldu evraklarda acaba
Bende bakayim canim belki bende gelebilirimArkadaşlar günaydın herkese, Instagram'da şöyle bir duyuru gördüm kayıt oldum bende İstanbul'da olup ücretsizmiş katılmak isteyenler ilgisini çekenler için paylaşayım dedim sizinle :)
Hadi bakalim raporun hayirli olsun. Buyuk sehirlerde devlet hastaneleri cok kalabalik, maalesef doktorlar da pek umursamiyor hele ki takipli hasta degilsenKızlar tünaydın sabahtan yazamadım.
Ben bugün 32+0 oldum çalışabilir raporu için hastaneye gittim.
Normalde özele gidiyordum ama evimin yakınında sgk hastanesi var diye oraya gittim.
Facia gibiydi yani.
Doktor muayene etti bebek baş aşağı normal pozisyonu almış ama başka hiç bir şey demedi.
Ne kilosu ne boyu hiç bir şeyle ilgili bilgim yok :/
Yüzünü bile göremedim kızımın
Cok cok tuhaf evliligi bildirmissin, istersen orada esinle yasamayi talep edersin bunu asla red edemezler cok tuhaf. Sen yine de adresini falan bildir konsolosluga kayitli ol, cocuk olunca rahat edersin.Bende cok saskinim canim. Evliligi geldigimde belediyeye gittim hallettim suan evli gorunuyorum yani belcikada da. Adresim hala belcikada gorunuyor konsolosluga kayitli degilim yani belki de sebep oyuzdendir bilemiyorum. Turist vizesini vermiyorlar cunku oturum iznine donusturursunuz diye supheleri varmis.. Artik ne dusunecegimi sasirdim. Demek ki ilerde belcikaya tasinmaya karar versek oturum izninde de zorluk cikaracaklar, hakkimiz olmasina ragmen.
Aynen oyle hic uzulme kuzum, var onda da hayirOdayi bi kac gun sonra halledersin canim benim yeter ki hafif atlatin
Belcika bizim de canim..
Bildirdik canim.. Pasaport eve gelince ogrenicez bakalim bu sefer ki nedenleri neymis
Bende bakayim canim belki bende gelebilirimsaol haber verdigin icin
Hadi bakalim raporun hayirli olsun. Buyuk sehirlerde devlet hastaneleri cok kalabalik, maalesef doktorlar da pek umursamiyor hele ki takipli hasta degilsenbenim doktor kendisi dedi 32.haftanda calisir veya calisamaz raporu hazirlarim diye de insallah ozel olmasi sgk durumunu etkilemez. Cunku bazi sitelerde devlet hastanesinden alinmali gibi bisey okudum da
Turist vizesi oturum iznine nasıl döndürülsün ya o 2 şey birbirinden cok farklı . Bulgaristan için mesela turist vizesi farklı, oturum iznine başvurulacaksa alınması gereken vize farklı. Resmen bahane üretiyorlar. Aracı mı araya koysanız acaba ? Bulgaristan’a ilk gelirken benim de vizem reddedilmişti biz aracı ile halletmiştik 1 haftada şipşak halletmişti. Şimdi annem için de aracıyla hallediyoruz riske atmamak için. Pasaportu gönderdik onlar hallediyor bütün işlemleriBende cok saskinim canim. Evliligi geldigimde belediyeye gittim hallettim suan evli gorunuyorum yani belcikada da. Adresim hala belcikada gorunuyor konsolosluga kayitli degilim yani belki de sebep oyuzdendir bilemiyorum. Turist vizesini vermiyorlar cunku oturum iznine donusturursunuz diye supheleri varmis.. Artik ne dusunecegimi sasirdim. Demek ki ilerde belcikaya tasinmaya karar versek oturum izninde de zorluk cikaracaklar, hakkimiz olmasina ragmen.
Aynen oyle hic uzulme kuzum, var onda da hayirOdayi bi kac gun sonra halledersin canim benim yeter ki hafif atlatin
Belcika bizim de canim..
Bildirdik canim.. Pasaport eve gelince ogrenicez bakalim bu sefer ki nedenleri neymis
Bende bakayim canim belki bende gelebilirimsaol haber verdigin icin
Benim bir değer değil hepsi yüksek ama normal demekki, çok sevindim.Benim de LDL Kolestrol T.Kolestrol yuksek cikti ama hamilelikte normalmis canim. Ozellikle 3.trimesterda pik yaparmis. P.tesi doktoruma sonuclarima gosterdim. Gayet normal beklenen bisey, dogumdan sonra normale doner demisti. Bosuna canini sıkma yani
Oda yapmayacaktık biraz yapmaya karar verdik gibi oldu. Kendi gardolabım ve şifonyerim boş odaya gidecek, çokta büyük sökülüp takılıp yerleşmesi falan çok gözümde büyüyor. Badana işi var birde. Bakalım hallolur inşallah hepsi. Bebişinde dolabı bekliyorum bir yandan. Daha ben çamaşır ütüleme falan işlerinide halletmedimNeler kaldi ki canim yapilacak? Kolesterol gayet normalmis canim benimde yuksekti doktora sormustum ordan biliyorum ama sen goster yinede tabi.
Ben iyiyim ailemin yanindayim hala canim pazar gunu donuyorum insallah esime evimeUcakta bunaliyorum cok dar alan diye nasil gecirecegimi dusunuyorum o 3 saati
Ya bende aşırı unutkanlaştım, telefon numaramı falan unutuyorum. Bilgisayara fiş almaya gittim kaç senelik laptopun markasını unuttum. Adamda beni bir şeyden anlamıyorum sanki kesinHiiiiç canını sıkma bu gittiğimde benim de kolesterol yüksek çıktı , biz dalga geçtik 28 yaşında kolesterol desen var , gözlerim de 3 derece bozuk yakını göremiyorum evde yakın gözlüklerimi de takıyorum baya 65 yaş üstü gibiyimhamilelikte böyle olması cok normal sonra düzelicek o değerlerin
Adresimi bildiremiyorum canim cunku sigorta riske giriyorCok cok tuhaf evliligi bildirmissin, istersen orada esinle yasamayi talep edersin bunu asla red edemezler cok tuhaf. Sen yine de adresini falan bildir konsolosluga kayitli ol, cocuk olunca rahat edersin.
Resmen oyle yaziyor kuzu ya, suphelerimiz var kisa vade diyip uzun vade prosedurunu atlamak icin falan yazmislardi. Yani gelip bidaha uzun sure turkiyeye geri donmeyecek, sonra oturum izni oluyor mu nasil oluyor hic bilmiyorum ben. Araci derken vize araci firmalari mi? Burda bi iki tanidiga sorduk belediyede hatta biri parti baskani onlarda hicbisey yapamadilar..Turist vizesi oturum iznine nasıl döndürülsün ya o 2 şey birbirinden cok farklı . Bulgaristan için mesela turist vizesi farklı, oturum iznine başvurulacaksa alınması gereken vize farklı. Resmen bahane üretiyorlar. Aracı mı araya koysanız acaba ? Bulgaristan’a ilk gelirken benim de vizem reddedilmişti biz aracı ile halletmiştik 1 haftada şipşak halletmişti. Şimdi annem için de aracıyla hallediyoruz riske atmamak için. Pasaportu gönderdik onlar hallediyor bütün işlemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?