Sorma hapşırmaktan, öksürmekten korkar oldum sürekli kaçıyor. Sokakta oldu eve nasil döndüm bilemedim.Kıyamam yabana da hapşırınca çok oluyor asla tutamıyorum
Her hafta girmek gerçekten biraz sıkıcı gelebilir ama olsun zaten azıcık zamanımız kaldı hem de bebişlerin kalp atışlarını duymak,takip etmek cok güzel
Canim o yatak boy olarak da kısa olduğu için büyüyen besikte cekmecelerin altına doğru yatak kayar ve ince kalır. Onun içine büyük yatak alman gerekir.Bu arada twiny alan arkadaslar bu tarz besikler icin twiny cok alcak kalirmis. Yani k.validem dedi sizin siparis ettiginiz yatak incecik cok alcak kalir, altina ekstra biseyler koymak gerekir diye. Dedim artik yazin gelince bakariz.
Yaa masallah sabah sabah çok güzel oldu böyle bir güzelliği görmek. Ayy inanamıyorum ya 2.5 kilo olmuş büyüdü bebeklerimiz. Susam gibi kucucukten, bu kadar büyüttük , dogduktan sonraki hallerini de paylaşacağızMerhaba canim kizlarBiz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Bize tahmini teslimden 10 gun once geldiler, size de insallah supriz yapip erken getirirler.Yaa çok güzel olmuş, bende dört gözle dolabımı bekliyorum aynısından almıştım
Bak bu mantikli canim. oOaya kayma ihtimali yuksek. Dedigim gibi yazin durumlara gore bakicaz zaten bi 6 ay kadar anne yani icin aldigim besikte uyuturum.Canim o yatak boy olarak da kısa olduğu için büyüyen besikte cekmecelerin altına doğru yatak kayar ve ince kalır. Onun içine büyük yatak alman gerekir.
Hadi bakalim az kaldi zaten sen benden once dogurursun tecrubelerini paylasirsinGünaydın kızlarrüyamda sizleri gördüm.
Arabada size şöyle bir mesaj yazıyordum.
‘Kızlar benim suyum geldi’
Ama keyfim yerindeydi demekki erken bir zaman değildi diye avutuyorum kendimi
Amin amin saglikla kucagimiza alalim hepimizGünaydın kızlar,
takvimden bir yaprak daha gitti, bebişlerimize bir gün daha yaklaştık :)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu kaçırma muhabbeti arada bende de oluyor
Fazla takılmayın artık sıkışıyorlar iyice, ben çok zorlanmaya başladım valla
Günaydın kızlar son zamanlar artık çok zorlamaya başladı çok aşırı takatsizlik hissediyorum ve kollarımda uyuşmalar fazla oldu geceleride çok düzgün uyuyamiyorum sürekli uyanık halde gibiyim birde benim kızlar uyanıyorlar geceleri sürekli anne su anne korktum diye hiç uyku düzenim kalmadı ya sizlerde de öyleymiş insAllah hayırlısıyla son ayıda atlatsaydık sağlıkla bir sıkıntı çıkmadan
Aynen hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım da bebisleri o zamanda herşeyi unuturuz cnmBende öyleyim dün azıcık iş yaptım akşam hep sırtım ağrıdı
Elim ayağım şiş hep benimde acıyor artık valla, geceleri hep uykum bölünüyor :/
Az kaldı artık biraz daha sabır ya
Canım bende senle aynı haftadayım yazar musın boy kilo kaç olmuş benim kontrolüme var da çok merak ediyorumErkenden uyandım bende kontrole gidiyoruuum çok heyecanlıyım
Ya cnm iş yapmakla alakası yok artık bebekler büyüdü yerleride daraldı onlar hareket ettikçe bile insanın canı aciyo e büyüdükçe bizdeki vitaminlerdede eksilme daha fazla oluyo ben günde 2 tane kan ilacı içmeme rağmen kan seviyem düşük yukselmiyo bir türlü e haliyle benim büyük kızım okula gidiyo götürüp geliyorum ikizlerim sürekli hareket halinde birde gorumcem bizde kaliyo dershaneye gidiyo elini hicbir ise aramiyo onunda arkasını topluyorum sofrasına kadar kurup kaldiriyorum eşim desen Allah a emanet o da sürekli biseyler ister durur haliyle artık bendede takat kalmiyo hiçKızlar ben de aşırı halsiz hissediyorum geceleri pek uyuyamadığım için sanırım kolumu kaldıracak halim yok daha kontrole de var.ayrıca ben hiç iş yapmadığım halde böyleyim
Sizin daha zor evet az kaldı inşallahYa cnm iş yapmakla alakası yok artık bebekler büyüdü yerleride daraldı onlar hareket ettikçe bile insanın canı aciyo e büyüdükçe bizdeki vitaminlerdede eksilme daha fazla oluyo ben günde 2 tane kan ilacı içmeme rağmen kan seviyem düşük yukselmiyo bir türlü e haliyle benim büyük kızım okula gidiyo götürüp geliyorum ikizlerim sürekli hareket halinde birde gorumcem bizde kaliyo dershaneye gidiyo elini hicbir ise aramiyo onunda arkasını topluyorum sofrasına kadar kurup kaldiriyorum eşim desen Allah a emanet o da sürekli biseyler ister durur haliyle artık bendede takat kalmiyo hiç
Aynen hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım da bebisleri o zamanda herşeyi unuturuz cnm
Öyle cnm hayırlısıyla insAllah sağlıkla doğum yaptığımız haberinize veririz hepimiz birbirimizeSizin daha zor evet az kaldı inşallah
Valla bende bazen öyle hissediyorum ama herşeyi yetiştiririz ya hayirlisiylaBen daha çalışıyorum belki ondandır diye çok yorgunum ama sende öyleymişsin baksana :/
İzne ayrılacağım daha evde işlerim var, kişisel işlerim var :/
Zaman yetmeyecek gibi hissediyorum
Valla bende bazen öyle hissediyorum ama herşeyi yetiştiririz ya hayirlisiyla
Bugün haberler biz de brokilomErkenden uyandım bende kontrole gidiyoruuum çok heyecanlıyım
Hepimizde ayni zorlanmalar basladi çamaşırları yıkayıp ütülemeye başladım yoksa ilerde yapamicam sanki sende Ufaktan hafta sonları başla anca tamamlarsinGünaydın kızlar,
takvimden bir yaprak daha gitti, bebişlerimize bir gün daha yaklaştık :)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu kaçırma muhabbeti arada bende de oluyor
Fazla takılmayın artık sıkışıyorlar iyice, ben çok zorlanmaya başladım valla
Bilinç altındaki düşünceler rüyalara yansıyorGünaydın kızlarrüyamda sizleri gördüm.
Arabada size şöyle bir mesaj yazıyordum.
‘Kızlar benim suyum geldi’
Ama keyfim yerindeydi demekki erken bir zaman değildi diye avutuyorum kendimi
Bende bende hemen geçsin zaman da gelsin artık istiyorumGunaydin kizlar benimde karnim agiriyor hafiften son zamanlar kasilmalarda artti
Bilincaltim sagolsun ruyamda hep sezeryana giriyorum sacma sapan sahneler, dogurup soyle 1 ay gecmis olmasini istiyorum artik
Günaydın kızlar son zamanlar artık çok zorlamaya başladı çok aşırı takatsizlik hissediyorum ve kollarımda uyuşmalar fazla oldu geceleride çok düzgün uyuyamiyorum sürekli uyanık halde gibiyim birde benim kızlar uyanıyorlar geceleri sürekli anne su anne korktum diye hiç uyku düzenim kalmadı ya sizlerde de öyleymiş insAllah hayırlısıyla son ayıda atlatsaydık sağlıkla bir sıkıntı çıkmadan
Oyy masallah senin başında bir suru insan var aman yapma yardım etsinler yazık sana da ya. Benim kızım küçük 9 yaşında ama yeri gelir yemek de tabağa koyar kendi de yer bende yerim. Bazen belim çok ağrıyor yürüyemiyorum yapıyor yavrum öğrettim, sende öğret olmaz böyle sanada yazık.Ya cnm iş yapmakla alakası yok artık bebekler büyüdü yerleride daraldı onlar hareket ettikçe bile insanın canı aciyo e büyüdükçe bizdeki vitaminlerdede eksilme daha fazla oluyo ben günde 2 tane kan ilacı içmeme rağmen kan seviyem düşük yukselmiyo bir türlü e haliyle benim büyük kızım okula gidiyo götürüp geliyorum ikizlerim sürekli hareket halinde birde gorumcem bizde kaliyo dershaneye gidiyo elini hicbir ise aramiyo onunda arkasını topluyorum sofrasına kadar kurup kaldiriyorum eşim desen Allah a emanet o da sürekli biseyler ister durur haliyle artık bendede takat kalmiyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?