2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Erkenden uyandım bende kontrole gidiyoruuum çok heyecanlıyım
Hadi hayırlı haberlerle gel isallah
Bir gözümü karartıp yıkamaya başladım şimdi ütü sırada gözümde büyüdükçe büyüdü bari aradan çıksın dedim
Kolay gelsin miss gibi kokuyor evlerimiz çok güzel
Bugün haberler biz de brokilom bekleme salonundayım şu an heyecanla bekliyoruz güzel haberlerle dönelim canım
Güzel haberler ile gel isallah bebisleri görelim günümüz güzelleşsin

Valla cnm kızlarımdan yana çok şükür çok sıkıntım yok yapıyorlar hatta büyük kızım diyo anne sen yorulma ben yaparım ikizler sürekli didisiyorlar ona kızıyorum sürekli birbirinizle kavga etmeyin diyorum yine insanın esinede bir yerde nazi geciyo ama gorumcem çok anlayissiz ve yeri geldiğinde de bizim kimseye zararımız yok hep yardım ediyoruz diyo milletin yanında tabi yalan kayinvalidemler köyde oda yanimda kaliyo kız kardeşlerine gitmiyo çünkü orada onların çocuklarında onu rahat birakmiyo ve ablalarına iş yapiyo diye gitmek istemiyo benim yanimda ekmek elden su golden yasiyo rahat rahat eltim bile kolay kolay gitmiyo

Hepimizde ayni zorlanmalar basladi çamaşırları yıkayıp ütülemeye başladım yoksa ilerde yapamicam sanki sende Ufaktan hafta sonları başla anca tamamlarsin

Haklısın canım.
Bu hafta sonu dolap içlerine başlayayım en azından el oyalayacak şeyleri yapmış olurum.

Ay harikaa keske denk gelsek bizde canimm Haftaya cumartesine de cok var daha yaa of :)

Erkenden uyandım bende kontrole gidiyoruuum çok heyecanlıyım
Bugün haberler biz de brokilom bekleme salonundayım şu an heyecanla bekliyoruz güzel haberlerle dönelim canım
Hadi kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz

Kizlar lcw den bu geceligi siparis etmistim dun elime ulasti. Ince ama ic gostermiyor cok hosuma gitti. Ama kalibi baya bol. Simdiye kadar 8 kilo dim, gecelik M bol durdu ama geri iade etmicem rahat rahat giyerim yaz sicaklarinda da. 60 derecede yikadikca da ceker zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20220216-122413_LC Waikiki.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 20220216_123100.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 85
Kızlaaarr benim ogluşum 1717 gram, 42 cm olmuş. Her şey yolunda çok şükür kan ve idrar verdim inşallah sonuçları da güzel gelir. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bugüne kadar hep babasına benzeyen oğlum bu sefer aynı ben herkes şok kayınvalidem 12 haftalıkken bile ogluma benziyor diyordu o bile aaa aynı sen diyor şimdi kofte dudaklı ayağı gözünde bir Atlas bey bırakıyorum buraya.

Eklentiler

• 9128ECF2-AA98-4943-8D8E-F5E9DFFF0391.webp
    30 KB · Görüntüleme: 73
  • 031B2CD3-5BDD-4DFE-8B7C-CA53C46C6F0F.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 1DABB2E7-7061-43F8-A1A7-D96D4CE40F07.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 65
Masallah kofte dudak Atlas beye Saglicakla gelsin, tahlillerin de cok guzel ciksin

Yaaa maşallah cnm çok tatlı ya Allah bağışlasın sağlıkla.kucagina al insAllah cnm

Maşallahhhhhh :))) çok yakışıklı bir erkek Atlas bebek günlerimiz aynı seninle benim oğlumda aynı ben :))) kendimi klonlamış gibi oldum diyorum :)) sağlıkla gelsin

Merhaba canim kizlar Biz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor

Anam yerim ben o fıstığıııı
Sende benim gibisin spagetti bir mart anneleri, bir nisan anneleri

Bana da mart sonu nisan başı dedi doktor, her yeri okuyorum

Anam yerim ben o fıstığıııı
Sende benim gibisin spagetti bir mart anneleri, bir nisan anneleri

Bana da mart sonu nisan başı dedi doktor, her yeri okuyorum
İlk testlerde nisan çıkıyordum sonra büyüdükçe haftasi netleşti mart oldu ama burdan kopamadim
Hahahaha ben subati bile okuyorum doğum sonrasına şimdiden lazım olursa biseyler diye

İlk testlerde nisan çıkıyordum sonra büyüdükçe haftasi netleşti mart oldu ama burdan kopamadim
Hahahaha ben subati bile okuyorum doğum sonrasına şimdiden lazım olursa biseyler diye

Bende öyle 2021 aralığı bile okuyorum jhaas
Bana da mart sonu nisan 9 dedi doktor ama sanki o arada gelecekmiş gibi geliyor.
Mart sonu nisanın ilk günleri

Olsun okumak iyidir her yerden haberimiz var

Allah’ım bir bal dudak daha maşallah Atlas Bey e
Maşallah canım size de herşeyin yolunda olduğunu duymak ne de güzel oluyor herkesten

Çok şükür atlattım.Korkusu yetti ama.Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…