Hadi hayırlı haberlerle gel isallahErkenden uyandım bende kontrole gidiyoruuum çok heyecanlıyım
Kolay gelsin miss gibi kokuyor evlerimiz çok güzelBir gözümü karartıp yıkamaya başladım şimdi ütü sırada gözümde büyüdükçe büyüdü bari aradan çıksın dedim
Güzel haberler ile gel isallah bebisleri görelim günümüz güzelleşsinBugün haberler biz de brokilombekleme salonundayım şu an heyecanla bekliyoruz güzel haberlerle dönelim canım
Valla cnm kızlarımdan yana çok şükür çok sıkıntım yok yapıyorlar hatta büyük kızım diyo anne sen yorulma ben yaparım ikizler sürekli didisiyorlar ona kızıyorum sürekli birbirinizle kavga etmeyin diyorum yine insanın esinede bir yerde nazi geciyo ama gorumcem çok anlayissiz ve yeri geldiğinde de bizim kimseye zararımız yok hep yardım ediyoruz diyo milletin yanında tabi yalan kayinvalidemler köyde oda yanimda kaliyo kız kardeşlerine gitmiyo çünkü orada onların çocuklarında onu rahat birakmiyo ve ablalarına iş yapiyo diye gitmek istemiyo benim yanimda ekmek elden su golden yasiyo rahat rahat eltim bile kolay kolay gitmiyoHepimizde ayni zorlanmalar basladi çamaşırları yıkayıp ütülemeye başladım yoksa ilerde yapamicam sanki sende Ufaktan hafta sonları başla anca tamamlarsin
Bilinç altındaki düşünceler rüyalara yansıyor
Bende bende hemen geçsin zaman da gelsin artık istiyorum
Oyy masallah senin başında bir suru insan var aman yapma yardım etsinler yazık sana da ya. Benim kızım küçük 9 yaşında ama yeri gelir yemek de tabağa koyar kendi de yer bende yerim. Bazen belim çok ağrıyor yürüyemiyorum yapıyor yavrum öğrettim, sende öğret olmaz böyle sanada yazık.
Hepimizde ayni zorlanmalar basladi çamaşırları yıkayıp ütülemeye başladım yoksa ilerde yapamicam sanki sende Ufaktan hafta sonları başla anca tamamlarsin
Ay harikaa keske denk gelsek bizde canimmGülüyorlar sanki kahkaha atıyor gibi mesela. Büyüdükçe bir çok refleks geliştiği için farklı farklı fotolar çıkıyor diyoriki hafta önce kaşlarını catmayi öğrenmiş oyle bi poz yakalamıştık
Erkenden uyandım bende kontrole gidiyoruuum çok heyecanlıyım
Hadi kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruzBugün haberler biz de brokilombekleme salonundayım şu an heyecanla bekliyoruz güzel haberlerle dönelim canım
Masallah kofte dudak Atlas beyeKızlaaarr benim ogluşum 1717 gram, 42 cm olmuş. Her şey yolunda çok şükür kan ve idrar verdim inşallah sonuçları da güzel gelir. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bugüne kadar hep babasına benzeyen oğlum bu sefer aynı ben herkes şokkayınvalidem 12 haftalıkken bile ogluma benziyor diyordu o bile aaa aynı sen diyor şimdi kofte dudaklı ayağı gözünde bir Atlas bey bırakıyorum buraya.
Yaaa maşallah cnm çok tatlı ya Allah bağışlasın sağlıkla.kucagina al insAllah cnmKızlaaarr benim ogluşum 1717 gram, 42 cm olmuş. Her şey yolunda çok şükür kan ve idrar verdim inşallah sonuçları da güzel gelir. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bugüne kadar hep babasına benzeyen oğlum bu sefer aynı ben herkes şokkayınvalidem 12 haftalıkken bile ogluma benziyor diyordu o bile aaa aynı sen diyor şimdi kofte dudaklı ayağı gözünde bir Atlas bey bırakıyorum buraya.
Maşallahhhhhh :))) çok yakışıklı bir erkek Atlas bebek günlerimiz aynı seninle benim oğlumda aynı ben :))) kendimi klonlamış gibi oldum diyorum :)) sağlıkla gelsinKızlaaarr benim ogluşum 1717 gram, 42 cm olmuş. Her şey yolunda çok şükür kan ve idrar verdim inşallah sonuçları da güzel gelir. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bugüne kadar hep babasına benzeyen oğlum bu sefer aynı ben herkes şokkayınvalidem 12 haftalıkken bile ogluma benziyor diyordu o bile aaa aynı sen diyor şimdi kofte dudaklı ayağı gözünde bir Atlas bey bırakıyorum buraya.
Maşallah ne güzel poz vermiş. Nasılda belli oluyor kız bebik olduğu :)Merhaba canim kizlarBiz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
Merhaba canim kizlarBiz 2.5 kilo ve 46 cm olmuşuz Elleri yüzündeydi kızımın ama bu da yeter artık haftada bir gideceğim bakalım şuan herşey normal gidiyor
İlk testlerde nisan çıkıyordum sonra büyüdükçe haftasi netleşti mart oldu ama burdan kopamadimAnam yerim ben o fıstığıııı
Sende benim gibisin spagetti bir mart anneleri, bir nisan anneleri
Bana da mart sonu nisan başı dedi doktor, her yeri okuyorum
İnşallah kuzum ama şu yüzünün yarısını saklaması bile öyle güzel geliyor kiAy harikaa keske denk gelsek bizde canimmHaftaya cumartesine de cok var daha yaa of :)
Hadi kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz
İlk testlerde nisan çıkıyordum sonra büyüdükçe haftasi netleşti mart oldu ama burdan kopamadim
Hahahaha ben subati bile okuyorum doğum sonrasına şimdiden lazım olursa biseyler diye
Allah’ım bir bal dudak dahaKızlaaarr benim ogluşum 1717 gram, 42 cm olmuş. Her şey yolunda çok şükür kan ve idrar verdim inşallah sonuçları da güzel gelir. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bugüne kadar hep babasına benzeyen oğlum bu sefer aynı ben herkes şokkayınvalidem 12 haftalıkken bile ogluma benziyor diyordu o bile aaa aynı sen diyor şimdi kofte dudaklı ayağı gözünde bir Atlas bey bırakıyorum buraya.
Maşallah canım size de herşeyin yolunda olduğunu duymak ne de güzel oluyor herkestenSelamlar kızlar ben doktordan geldim oğluşum ile görüştük :) ancak yüzünü göremedik maalesef yine saklanmış aşağılarda bir yerlere :) 32.haftada tekrar gidip iş için izin raporu alacağım. Boy kilodada problem yok haftasıyla uyumlu
Çok şükür atlattım.Korkusu yetti ama.Çok teşekkür ederim desteğiniz içinPembişcim senin için hamiş voltranı oluşturalım. Hamişlerin duası kabul olur diyelim içten dua edelim şu yasak kalksın da yanına istediğin kişiyi refakatçi olarak versinler. Ama yasak kalkmasa bile benim içime senin eşin o gün yanında olacak gibi doğuyor. Doktor olarak bi şekilde halledecek inşallah
Ben geçirdim canım hemde önce domuz gribi oldum tam iyileştim 1 hafta sonrada covid oldum. İkisinede ilaçsız hastanesiz atlattım şükür. Coraspirin öneririm doktorunuza danışarak tabi ki.Bol sıvı ve C vitamini. Moralinizi yüksek tutun stres yapmayın. Umarım aşınız vardır. Aşınız varsa şayet hiç korkmayın allahın izniyle grip gibi gelip geçiyor. Tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?