2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayyy valla ilk dogum yapacaklardan biride sensin cnm saglikla gelsin bebisler

Yavrum uyuşuyor artık sağım solum bende arada diyorum sırt üstü yatayım ama imkansız
Önceden yatardım bir de kalkardım yorgan gibi yani sesim çıkmazdı şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum
Ahh ahh aynıyız valla sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım uyuşuyo kalkınca kolumu hissetmiyorum uykusuzluğa alıştırıyo galiba bizim bebişler bizi

Tabi cnm onunda etkisi vardir benim ilk hamileligimde cok asiri oldu dış agrisi boyle birde bunda

Yavrum uyuşuyor artık sağım solum bende arada diyorum sırt üstü yatayım ama imkansız
Önceden yatardım bir de kalkardım yorgan gibi yani sesim çıkmazdı şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum
aynen bende oyleyim ya gece doğru düzgun uyuyamıyorum sağa yatıyorum sağım uyuşuyor sola dönüyorum aynı şekilde gece sık sık uyanıyorum bende tam sabaha karşı uyuyorum alarm çalıyor değişik bir döngüdeyim

birde iki gündür sol bacağımda bir ağrı var oturup kalkınca üstüne basamıyorum biraz zorlayıp yürüyüş yapınca açılıyor ama zorluyor baya beni

Ayyy valla ilk dogum yapacaklardan biride sensin cnm saglikla gelsin bebisler
Ayy deme öyle heyecan yapıyorum hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza doğuran arkadaşlar vardı nasıl oldular acaba
Ben çokta severim uykuyu ama
İnşallah uyuyan bebiş olurlar
Bende severim valla ama uyutmuyo tosuncuk
İnşallah doğduktan sonra uyuturlar bizi

Benim normal de dişlerim çok sağlamdır.
Gazoz kapağı bile açarım düşün
Hatta o ilik sularını bende hep kullanırım ama fayda etmedi.

Elmayı ısırırken bile kanıyor :/
Bebek annenin vitamin depolarını kullandığı için buyudukce anne takviye kullanmasa yada yeterli beslenmede annenin depoları boşaltıyo ve böyle sorunlar cikiyo ortaya genellikle de dış tırnak ve saçlar etkileniyo

Baskıdan diye düşünüyorum bacak ağrın :/
İşe gidip gelmek ne kadar zor dimi hele uykunun en tatlı yerinde alarmın çalması
Az kaldı canım benim bak biz kadınlar ne güçlüyüz

Erkekler bizim yerimizde olsa çoktan pes ederlerdi

İnşallah tatlım ama herkes diyor hazırlıklı olun 48 saat bile uyuyamayacaksınız

Saçlarımda hiç dökülme olmadı ama dişler

37yi tamamlayan bi annemiz daha Ben de 37yi tamamlamayi hedefliyorm bakalim basarabilecek miyim. 31 Mart izine ayrilacagim.

inşallah başarırsın ben 36yı doldurup çıkacağım tam 37 yi bekleyemeyeceğim çünkü zorlanır oldum birazda evde dinlenmek istiyorum hazırlıklarım falan tam değil onları hallederim evde bir çocuk daha olunca daha zor oluyor bazı işler :)

Yaa benimkide diyor keşke deniz atı olsam sana yardım edip bende taşısam
Ay valla ben onuda istemiyorum kız bu defa çok daha nazlı olur hep der çocuğu taşıyorum görmüyor musun en azından ben kendi işimi kendim yapıyorum benimki elinden gelse tuvalete beni yollayacak kendi yerine

Ay valla ben onuda istemiyorum kız bu defa çok daha nazlı olur hep der çocuğu taşıyorum görmüyor musun en azından ben kendi işimi kendim yapıyorum benimki elinden gelse tuvalete beni yollayacak kendi yerine
Orası da öyle haklısın, bizim kadar böyle dayanıklı olabileceklerini sanmıyorum hiç

İnşallah tatlım ama herkes diyor hazırlıklı olun 48 saat bile uyuyamayacaksınız
Üniversite final çizimini yetiştirirken 3 gün uyumamışlığım var valla bebeğim için de uyumam napalım zamanla düzene girer inşallah hep dua ediyorum gazlı bebek olmasın diye o zaman işimiz daha zor yeğenimden biliyorum uyuyamıyo çocuk

Kızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
Canım bozma moralini. Donaxyl kullanan çok gebeliğinde. Gebeliğe uygun bir ilaç. Sen ihmal etmeki ilerlemeden geçsin zaten 1 ya da 2 fitil rahatlarıyormuş genelde hemen

Oooh heycan dorukta artık
Sağlıkla gelsinler inşllah sırayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…