- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Aynen valla ya keske deniz atlari gibi bir sure sonra onlara versek tasisalar
Çok sağol canım lavantada var aslında deneyebilirimCanim bana teyzem bi carsaf gibi bisey ser, uzerine kurutulmus lavanta bir iki tane koy ve ara sira da havalandir demisti.
Ayyy valla ilk dogum yapacaklardan biride sensin cnm saglikla gelsin bebislerKızlar şafak 38 olmuş resmen 1 ay kaldıo da 40 haftasını doldurursa yani. Yavrum baya hareketli bir sağa bir sola çıkıyor ve aşağıya vuruyor. Bu aralar yazamadım. Pazar akşamı annemi almaya gittik şuan bende kalıyor dün sabah afedersiniz makat bölgesine baya bir baskı hissettim sonra geçti çok şükür. Arada hafif sancılarım oluyor ama geçiyor. Cuma günü randevum var merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba bebeğim
Yaa benimkide diyor keşke deniz atı olsam sana yardım edip bende taşısamAynen valla ya keske deniz atlari gibi bir sure sonra onlara versek tasisalar
Ahh ahh aynıyız valla sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım uyuşuyo kalkınca kolumu hissetmiyorumYavrum uyuşuyor artık sağım solum bende arada diyorum sırt üstü yatayım ama imkansız
Önceden yatardım bir de kalkardım yorgan gibi yani sesim çıkmazdı şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum
Ahh ahh aynıyız valla sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım uyuşuyo kalkınca kolumu hissetmiyorumuykusuzluğa alıştırıyo galiba bizim bebişler bizi
Tabi cnm onunda etkisi vardir benim ilk hamileligimde cok asiri oldu dış agrisi boyle birde bundaGecmis olsun canim maalesef devlet ozel farketmiyor Allah iyi personele doktora denk getirsin. Ben neredeyse 39derece atesle acil ozele gittim parmagimi kimildatacak halim yoktu, acildekiler meze raki muhabbeti yapiyolardi gule eglene. Oraya keyfi gitmemistim, onlarin gurultusunden rahatsiz olmustum hic dinlenememistim.
Canim bana teyzem bi carsaf gibi bisey ser, uzerine kurutulmus lavanta bir iki tane koy ve ara sira da havalandir demisti.
Annem hamileliklerinde dis sorunu cok yasamis. Genetik sen de yasarsin diye corbaya yemege mutlaka ilikli kemik suyu koy diye tembih etti. Minik kupler halinde dondurdum her yemege corbaya koymaya calistim ve suana kadar ne agri ne kanama yasamadim. Alakasi var mi bilmem ama ben ona bagladim
37yi tamamlayan bi annemiz dahaBen de 37yi tamamlamayi hedefliyorm bakalim basarabilecek miyim. 31 Mart izine ayrilacagim.
Canim Allah korusun ama hemoroid baslangici olabilir. Ben hamileligimden once de hemoroid sorunu yasayan biri olarak hamilelikte doktorum ekstra dikkatli olmami soyledi. O bolgede en ufak bi agri hissettigimde sicak su ardindan pamukla zeytin yagi surdum. Bazen cok dayanilmayacak durumlarda doktorum bi krem yazmisti onu kullandim. Ve su birkav gundur ne krem ne zeytinyagi etki gostermiyor baya kotuyum. Normal dogum nasil yapicam diye kara kara dusunuyorum.Sana tavsiyem ara sira zeytinyagi sur ilerlemesin.
aynen bende oyleyim ya gece doğru düzgun uyuyamıyorum sağa yatıyorum sağım uyuşuyor sola dönüyorum aynı şekilde gece sık sık uyanıyorum bende tam sabaha karşı uyuyorum alarm çalıyor değişik bir döngüdeyimYavrum uyuşuyor artık sağım solum bende arada diyorum sırt üstü yatayım ama imkansız
Önceden yatardım bir de kalkardım yorgan gibi yani sesim çıkmazdı şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum
Ayy deme öyle heyecan yapıyorumAyyy valla ilk dogum yapacaklardan biride sensin cnm saglikla gelsin bebisler
Bende severim valla ama uyutmuyo tosuncukBen çokta severim uykuyu ama
İnşallah uyuyan bebiş olurlar
Bebek annenin vitamin depolarını kullandığı için buyudukce anne takviye kullanmasa yada yeterli beslenmede annenin depoları boşaltıyo ve böyle sorunlar cikiyo ortaya genellikle de dış tırnak ve saçlar etkileniyoBenim normal de dişlerim çok sağlamdır.
Gazoz kapağı bile açarım düşün
Hatta o ilik sularını bende hep kullanırım ama fayda etmedi.
Elmayı ısırırken bile kanıyor :/
aynen bende oyleyim ya gece doğru düzgun uyuyamıyorum sağa yatıyorum sağım uyuşuyor sola dönüyorum aynı şekilde gece sık sık uyanıyorum bende tam sabaha karşı uyuyorum alarm çalıyor değişik bir döngüdeyim
birde iki gündür sol bacağımda bir ağrı var oturup kalkınca üstüne basamıyorum biraz zorlayıp yürüyüş yapınca açılıyor ama zorluyor baya beni
Ayy deme öyle heyecan yapıyorumhayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza doğuran arkadaşlar vardı nasıl oldular acaba
Bende severim valla ama uyutmuyo tosuncuk
İnşallah doğduktan sonra uyuturlar bizi
Bebek annenin vitamin depolarını kullandığı için buyudukce anne takviye kullanmasa yada yeterli beslenmede annenin depoları boşaltıyo ve böyle sorunlar cikiyo ortaya genellikle de dış tırnak ve saçlar etkileniyo
37yi tamamlayan bi annemiz dahaBen de 37yi tamamlamayi hedefliyorm bakalim basarabilecek miyim. 31 Mart izine ayrilacagim.
Ay valla ben onuda istemiyorum kız bu defa çok daha nazlı olur hep der çocuğu taşıyorum görmüyor musun en azından ben kendi işimi kendim yapıyorum benimki elinden gelse tuvalete beni yollayacak kendi yerineYaa benimkide diyor keşke deniz atı olsam sana yardım edip bende taşısam
Benimde saçlarda olmadı dişler çok aşırı hassas oldu doğumdan sonra dişci yolları görünüyo galiba bizeSaçlarımda hiç dökülme olmadı ama dişler
Orası da öyle haklısın, bizim kadar böyle dayanıklı olabileceklerini sanmıyorum hiçAy valla ben onuda istemiyorum kız bu defa çok daha nazlı olur hep der çocuğu taşıyorum görmüyor musun en azından ben kendi işimi kendim yapıyorum benimki elinden gelse tuvalete beni yollayacak kendi yerine
Üniversite final çizimini yetiştirirken 3 gün uyumamışlığım var valla bebeğim için de uyumam napalım zamanla düzene girer inşallahİnşallah tatlım ama herkes diyor hazırlıklı olun 48 saat bile uyuyamayacaksınız
Canım bozma moralini. Donaxyl kullanan çok gebeliğinde. Gebeliğe uygun bir ilaç. Sen ihmal etmeki ilerlemeden geçsinKızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
Oooh heycan dorukta artıkKızlar şafak 38 olmuş resmen 1 ay kaldıo da 40 haftasını doldurursa yani. Yavrum baya hareketli bir sağa bir sola çıkıyor ve aşağıya vuruyor. Bu aralar yazamadım. Pazar akşamı annemi almaya gittik şuan bende kalıyor dün sabah afedersiniz makat bölgesine baya bir baskı hissettim sonra geçti çok şükür. Arada hafif sancılarım oluyor ama geçiyor. Cuma günü randevum var merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?