- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Ayyy insAllah bende hep dua ediyorum onun için gelen gideni aratır diyolar ya ondan korkuyorum büyük kızım çok akıllıydı beni hiç ama hiç yormadı ikizlerde akıllıydı ama büyük kızım kadar değil bu beyden korkuyorum vallaBen çokta severim uykuyu ama
İnşallah uyuyan bebiş olurlar
evet ya tam dalıyorum alarm çalıyor erteleme bile yapamıyorum kızı uyandırmam lazım giyinip onu hazırla eşyalarını toparla o sırada eşim anca uyanıp hazırlanıyor , işe son dk yetişiyorum çoğu zaman ama az kaldı kendimi bu sekilde motive ediyorum askerden dönenler gibi şafak sayar olduk :)Baskıdan diye düşünüyorum bacak ağrın :/
İşe gidip gelmek ne kadar zor dimi hele uykunun en tatlı yerinde alarmın çalması
Az kaldı canım benim bak biz kadınlar ne güçlüyüz
Erkekler bizim yerimizde olsa çoktan pes ederlerdi
Üniversite final çizimini yetiştirirken 3 gün uyumamışlığım var valla bebeğim için de uyumam napalım zamanla düzene girer inşallahhep dua ediyorum gazlı bebek olmasın diye o zaman işimiz daha zor yeğenimden biliyorum uyuyamıyo çocuk
Ayyy insAllah bende hep dua ediyorum onun için gelen gideni aratır diyolar ya ondan korkuyorum büyük kızım çok akıllıydı beni hiç ama hiç yormadı ikizlerde akıllıydı ama büyük kızım kadar değil bu beyden korkuyorum valla
evet ya tam dalıyorum alarm çalıyor erteleme bile yapamıyorum kızı uyandırmam lazım giyinip onu hazırla eşyalarını toparla o sırada eşim anca uyanıp hazırlanıyor , işe son dk yetişiyorum çoğu zaman ama az kaldı kendimi bu sekilde motive ediyorum askerden dönenler gibi şafak sayar olduk :)
Yavrum uyuşuyor artık sağım solum bende arada diyorum sırt üstü yatayım ama imkansız
Önceden yatardım bir de kalkardım yorgan gibi yani sesim çıkmazdı şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum
Ahh ahh aynıyız valla sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım uyuşuyo kalkınca kolumu hissetmiyorumuykusuzluğa alıştırıyo galiba bizim bebişler bizi
Kızlar magnezyum varsa kullanın benimde öyle oluyo son zamanlarda magnezyum içiyorum çok şükür biraz iyi oluyorum benim kalçada kramplar giriyo bacağıma falan kollarım falan uyusuyo magnezyum kullanınca azaliyoaynen bende oyleyim ya gece doğru düzgun uyuyamıyorum sağa yatıyorum sağım uyuşuyor sola dönüyorum aynı şekilde gece sık sık uyanıyorum bende tam sabaha karşı uyuyorum alarm çalıyor değişik bir döngüdeyim
birde iki gündür sol bacağımda bir ağrı var oturup kalkınca üstüne basamıyorum biraz zorlayıp yürüyüş yapınca açılıyor ama zorluyor baya beni
InsAllah cnm zamanında sağlıkla gelsinler prens ve prenseslerAyy deme öyle heyecan yapıyorumhayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza doğuran arkadaşlar vardı nasıl oldular acaba
Bende severim valla ama uyutmuyo tosuncuk
İnşallah doğduktan sonra uyuturlar bizi
canımsınSenin 2.çocuk mu :)
Önünde saygıyla eğiliyorum hem çalışıyorsun da
Boşuna demiyorum biz kadınlar mükemmeliz diye cidden öyleyiz
aynen canım ikinci benim bir kızım var 6 yaşına girecek temmuzda zorlanmadım desem yalan olur birde çalıştığım ortamda çok sıkıntı yaşadım hastanede çalışıyorum ben devamlı bir yer değişikliği yaptı şefimiz dolandım baya gebeliğin başından beri ama şükür bu günümüze ya bu günlerde bitecek sağlıcakla alalım kucağımıza
Aynen cnm onların ağrı eşiği çok düşük bir bayan doğum sırasında çektiği sancı vucuttaki bütün kemiklerinhepsinin aynı anda kırılmasıyla es değermişOrası da öyle haklısın, bizim kadar böyle dayanıklı olabileceklerini sanmıyorum hiç
canım içiyorum magnezyum artı maden suyu da içiyorum günde 2 tane ama bakalım umarım iyi gelir pazar günü bebeğın çamaşırlarını ütüledim 3 saat falan oturduğum yerde ama sabit hareket etmeyince hamladım herhalde tabi birde baskı arttı doğal olarak bende ona yordum umarım gecer birkaç güne beni baya zorluyor ayağa kalkıncaKızlar magnezyum varsa kullanın benimde öyle oluyo son zamanlarda magnezyum içiyorum çok şükür biraz iyi oluyorum benim kalçada kramplar giriyo bacağıma falan kollarım falan uyusuyo magnezyum kullanınca azaliyo
Valla simdi ne kadar korksakta yapamayiz desekte insan alisiyo cnm o tempoya kosusturmayaİnşallah kızlar akıllı uyuyan bebişlerimiz olur.
Baksana hepimiz yorgunuz nasıl gidecek böyle
Evet cnm hareket etsek zorlaniyoruz etmesek zorlaniyoruz Allah yardımcımız olsuncanım içiyorum magnezyum artı maden suyu da içiyorum günde 2 tane ama bakalım umarım iyi gelir pazar günü bebeğın çamaşırlarını ütüledim 3 saat falan oturduğum yerde ama sabit hareket etmeyince hamladım herhalde tabi birde baskı arttı doğal olarak bende ona yordum umarım gecer birkaç güne beni baya zorluyor ayağa kalkınca
Evet cnm hareket etsek zorlaniyoruz etmesek zorlaniyoruz Allah yardımcımız olsun
Ne bileyim içim kötü oldu sanki kötü birşey varmış gibi hissettim.. İlacı alıp kullanacağım geçer insallah. Teşekkür ederimGunaydin canim, bozma moralini. Doktor ilac vermis onunla gecer insallah niye moralini bozuyosun ki
Valla simdi ne kadar korksakta yapamayiz desekte insan alisiyo cnm o tempoya kosusturmaya
Kızlar ya az önce aramızda iki hafta olan bi ablamın ( eltimin kardeşi) doğum yaptığı haberini aldım suyu gelmiş sezeryane almışlar çok tuhaf oldum kim önce doğurcak hadi bakalım goy goyu yapardık ama bu kadar erken beklemiyordum panik oldum biraz ben 2 ay var diye laylaylom geziyorum meğer çok yaklaşmışız çanta hazırlıcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?