2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben çokta severim uykuyu ama
İnşallah uyuyan bebiş olurlar
Ayyy insAllah bende hep dua ediyorum onun için gelen gideni aratır diyolar ya ondan korkuyorum büyük kızım çok akıllıydı beni hiç ama hiç yormadı ikizlerde akıllıydı ama büyük kızım kadar değil bu beyden korkuyorum valla

evet ya tam dalıyorum alarm çalıyor erteleme bile yapamıyorum kızı uyandırmam lazım giyinip onu hazırla eşyalarını toparla o sırada eşim anca uyanıp hazırlanıyor , işe son dk yetişiyorum çoğu zaman ama az kaldı kendimi bu sekilde motive ediyorum askerden dönenler gibi şafak sayar olduk :)

İnşallah kızlar akıllı uyuyan bebişlerimiz olur.
Baksana hepimiz yorgunuz nasıl gidecek böyle

Senin 2.çocuk mu :)
Önünde saygıyla eğiliyorum hem çalışıyorsun da
Boşuna demiyorum biz kadınlar mükemmeliz diye cidden öyleyiz

Yavrum uyuşuyor artık sağım solum bende arada diyorum sırt üstü yatayım ama imkansız
Önceden yatardım bir de kalkardım yorgan gibi yani sesim çıkmazdı şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum

Ahh ahh aynıyız valla sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım uyuşuyo kalkınca kolumu hissetmiyorum uykusuzluğa alıştırıyo galiba bizim bebişler bizi
Kızlar magnezyum varsa kullanın benimde öyle oluyo son zamanlarda magnezyum içiyorum çok şükür biraz iyi oluyorum benim kalçada kramplar giriyo bacağıma falan kollarım falan uyusuyo magnezyum kullanınca azaliyo

InsAllah cnm zamanında sağlıkla gelsinler prens ve prensesler

Senin 2.çocuk mu :)
Önünde saygıyla eğiliyorum hem çalışıyorsun da
Boşuna demiyorum biz kadınlar mükemmeliz diye cidden öyleyiz
canımsın bence tüm kadınlar çok güçlü yaratılışında var
Aynen canım ikinci benim bir kızım var 6 yaşına girecek temmuzda zorlanmadım desem yalan olur birde çalıştığım ortamda çok sıkıntı yaşadım hastanede çalışıyorum ben devamlı bir yer değişikliği yaptı şefimiz dolandım baya gebeliğin başından beri ama şükür bu günümüze ya bu günlerde bitecek sağlıcakla alalım kucağımıza

İnşallah tatlım evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım hepsi geçer

Orası da öyle haklısın, bizim kadar böyle dayanıklı olabileceklerini sanmıyorum hiç
Aynen cnm onların ağrı eşiği çok düşük bir bayan doğum sırasında çektiği sancı vucuttaki bütün kemiklerinhepsinin aynı anda kırılmasıyla es değermiş

Kızlar magnezyum varsa kullanın benimde öyle oluyo son zamanlarda magnezyum içiyorum çok şükür biraz iyi oluyorum benim kalçada kramplar giriyo bacağıma falan kollarım falan uyusuyo magnezyum kullanınca azaliyo
canım içiyorum magnezyum artı maden suyu da içiyorum günde 2 tane ama bakalım umarım iyi gelir pazar günü bebeğın çamaşırlarını ütüledim 3 saat falan oturduğum yerde ama sabit hareket etmeyince hamladım herhalde tabi birde baskı arttı doğal olarak bende ona yordum umarım gecer birkaç güne beni baya zorluyor ayağa kalkınca

Evet cnm hareket etsek zorlaniyoruz etmesek zorlaniyoruz Allah yardımcımız olsun

Evet cnm hareket etsek zorlaniyoruz etmesek zorlaniyoruz Allah yardımcımız olsun

Amin canım benim sona yaklaşıyoruz hayırlısı ile sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi bu hallerimizi de unuturuz ben ilk gebeliğimde nasıldı ne yaşadım çok hatırlamıyorum her gebelik farklı gerçi ama rabbim büyük geçiyor hepsi o cennet kokusunu duyunca unutuveriyorsun

Kızlar ya az önce aramızda iki hafta olan bi ablamın ( eltimin kardeşi) doğum yaptığı haberini aldım suyu gelmiş sezeryane almışlar çok tuhaf oldum kim önce doğurcak hadi bakalım goy goyu yapardık ama bu kadar erken beklemiyordum panik oldum biraz ben 2 ay var diye laylaylom geziyorum meğer çok yaklaşmışız çanta hazırlıcam birazdan

Sanki mart annelerine kayacakmışız gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…