2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen valla işin sonu yok zaten ya benim son bir aydır canım aşırı derecede sigara kulu istiyo ya eşim icio ve etrafımdaki çoğu kişi icio yanlarına gidip kül dileniyorum ya anlatamam psikopat oldum resmen
Demir demir bağlama ferritin falan baktırsan iyi olur. Genelde demir-kan eksikliğinden olur.

Kızlar inşallah bende 34 35 haftalara gelebilirim sizin gibi 31 e geldim bu bile benim için iyi inşallah biraz daha ilerleriz sizin geldiğiniz günlere bende gelmek çok istiyorum

Geleceksin canım çok şükür 31.haftayı görmüşsün şurada 33-34 e ne kalmış

inşallah heralde 33 34 den sonra küvezde girsede çok az kalıyormuş

Canım benim pozitif düşün lütfen
Annem anlatır ben zamanında gelmişim ama bende 1 gün kuvözde kalmışım.
Sağlığı için kalması gerekiyorsa kalsın bunu şimdi düşünüp kendini üzme tamam mı
Bizim bir arkadaş 32.hafta da 1.500 gram bebek doğurdu 15 gün kuvözde kaldı.

Şuan kızını görsen yaşıtlarından daha ileride :)

İnşallah ya çok teşekkürler

Gerçekten öyle
Dökülüyoruz
Şişlik, uyuyamama, diş problemleri, mide yanmaları ne zormuş ya erkekler bedavadan baba olacaklar
Benim ki ortakçı çıkıyor bebeye. Geçen dedim ki 5 dakikalık katkın oldu resmen Çok açık yazmayayım hazırlık yaptım falan diyor. Dedim hergün ilaç kullanan ben, kürtaj olan ben, üstüne bir de sana keçiboynuzu kürleri yapıp, takviyeleri ağzına sokan ben... Kim yapmış hazırlık neyse bize iyi bakıyor şimdi yine de hakkını yemeyeyim

Ne bileyim içim kötü oldu sanki kötü birşey varmış gibi hissettim.. İlacı alıp kullanacağım geçer insallah. Teşekkür ederim
Korkma korkma canim gececek insallah

Kızlar inşallah bende 34 35 haftalara gelebilirim sizin gibi 31 e geldim bu bile benim için iyi inşallah biraz daha ilerleriz sizin geldiğiniz günlere bende gelmek çok istiyorum
Insallah canim gelirsin gelirsin

Hee benimkine de sor beli ağrımış yaparken aman dedim sanki beni sırtında taşıdın
Bulantıyı çek, mide yanmasını çek, uykusuzluk bizde adamlar geriliyor çocuğu ben yaptım diye
İyi ki o şeyleri var yoksa başka neyle övüneceklerdi çok merak ediyorum

Benim normal de dişlerim çok sağlamdır.
Gazoz kapağı bile açarım düşün
Hatta o ilik sularını bende hep kullanırım ama fayda etmedi.

Elmayı ısırırken bile kanıyor :/
Ay ne kadar saglam olursa olsun gazoz kapagi falan acma canim ya
O zaman demek ki hamilelikte dis hassasiyeti olacagi varsa ne yaparsan yap oluyor

Makat diyince diskilama sonrasi yanma olusuyor diye anladim canim, o zaman farkli biseydir.
Ya bu kesi olayi beni korkutuyor. Zaten doktorum bana demisti "normal dogumu istemen cok iyi fakat bazen oyle normal dogumlar oluyor ki kac tane dikis atmak zorunda kaliyoruz ve sonraki surec cok zor geciyor. Sen psikolojik olarak normal doguma hazirlan, 37.haftada cati muayenesinde ben senin vucuduna ve bebeginin ve senin sagligina gore en iyi dogum seklinin ne olacagini soyleyecegim"

Evde 1 cocuk daha varsa zor olacaktir, simdiden kolay

Sen dur yorulma, uzan gerisini ben hallederim deseydik keşke

Mart anneleri tam gaz doğum yapıyor kızlar bugün burda da cok doğum varmış 22.02.22 gerçekten güzel bi tarih doğum yapmak için. Sıra bize geliyor yok mu nisan ayında şöyle havalı güzel bir tarih
4.4.22 var sanırım bir. Ya da 22.4.22 var. En olmadı idareten 2.4.22 olur
Daha da çıkmaz anca bu kadar olur Nisan’da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…