Bakalım kaçımız mart annesi olacakSanki mart annelerine kayacakmışız gibi geliyor
Demir demir bağlama ferritin falan baktırsan iyi olur. Genelde demir-kan eksikliğinden olur.Aynen valla işin sonu yok zatenya benim son bir aydır canım aşırı derecede sigara kulu istiyo ya eşim icio ve etrafımdaki çoğu kişi icio yanlarına gidip kül dileniyorum ya anlatamam psikopat oldum resmen
Bakalım kaçımız mart annesi olacak
Kızlar inşallah bende 34 35 haftalara gelebilirim sizin gibi 31 e geldim bu bile benim için iyi inşallah biraz daha ilerleriz sizin geldiğiniz günlere bende gelmek çok istiyorum
Geleceksin canım çok şükür 31.haftayı görmüşsün şurada 33-34 e ne kalmış
Evet benim içimden bir ses mart diyor zaten, sanki gelesi var benim çocukumunSeninle ben çok sakat duruyoruz
Evet benim içimden bir ses mart diyor zaten, sanki gelesi var benim çocukumun
inşallah heralde 33 34 den sonra küvezde girsede çok az kalıyormuş
İnşallah ya çok teşekkürlerCanım benim pozitif düşün lütfen
Annem anlatır ben zamanında gelmişim ama bende 1 gün kuvözde kalmışım.
Sağlığı için kalması gerekiyorsa kalsın bunu şimdi düşünüp kendini üzme tamam mı
Bizim bir arkadaş 32.hafta da 1.500 gram bebek doğurdu 15 gün kuvözde kaldı.
Şuan kızını görsen yaşıtlarından daha ileride :)
Benim ki ortakçı çıkıyor bebeye. Geçen dedim ki 5 dakikalık katkın oldu resmenGerçekten öyle
Dökülüyoruz
Şişlik, uyuyamama, diş problemleri, mide yanmaları ne zormuş ya erkekler bedavadan baba olacaklar
Bide üstüne burun tıkanıklığı ekle kuzum, üst üste üst üste çok şükürHem kıpırtısından hemde nefes darlığından uyanıyorum süreklien çok nefes darlığı zorluyo sanki nefesim yetmiyo gibi oluyo çığlık atasım geliyo
Ya hazır olanda hiçbir şey yok, çamaşırları bile baştan yıkıyorumOyuncu sleepy elendi
Kuşum hazırsan davet edelim çocukunu
Korkma korkma canim gececek insallahNe bileyim içim kötü oldu sanki kötü birşey varmış gibi hissettim.. İlacı alıp kullanacağım geçer insallah. Teşekkür ederim
Insallah canim gelirsin gelirsinKızlar inşallah bende 34 35 haftalara gelebilirim sizin gibi 31 e geldim bu bile benim için iyi inşallah biraz daha ilerleriz sizin geldiğiniz günlere bende gelmek çok istiyorum
Ya hazır olanda hiçbir şey yok, çamaşırları bile baştan yıkıyorum
Benim ki ortakçı çıkıyor bebeye. Geçen dedim ki 5 dakikalık katkın oldu resmenÇok açık yazmayayım hazırlık yaptım falan diyor. Dedim hergün ilaç kullanan ben, kürtaj olan ben, üstüne bir de sana keçiboynuzu kürleri yapıp, takviyeleri ağzına sokan ben... Kim yapmış hazırlık neyse bize iyi bakıyor şimdi yine de hakkını yemeyeyim
Mart anneleri tam gaz doğum yapıyor kızlarbugün burda da cok doğum varmış 22.02.22 gerçekten güzel bi tarih doğum yapmak için. Sıra bize geliyor yok mu nisan ayında şöyle havalı güzel bir tarih
Ay ne kadar saglam olursa olsun gazoz kapagi falan acma canim yaBenim normal de dişlerim çok sağlamdır.
Gazoz kapağı bile açarım düşün
Hatta o ilik sularını bende hep kullanırım ama fayda etmedi.
Elmayı ısırırken bile kanıyor :/
Makat diyince diskilama sonrasi yanma olusuyor diye anladim canim, o zaman farkli biseydir.Hemoroid nasıl oluyor bilmiyorum ama bu bebek baskı yapıyor gibiydi zaten 10-15 saniye sürdü. Ama dediğin gibi tekrar olursa zeytinyağını yaparım inşallah değildir. Bende nasipse normal istiyorum. Benimde perine bölgesi çok hassas arada çatlak gibi küçük yara bile oluyor acıyor. O yüzden büyik ihtimalle kesi olacak diye düşünüyorum ama yine de perine masajını deneyeceğim.
Evde 1 cocuk daha varsa zor olacaktir, simdiden kolayinşallah başarırsın ben 36yı doldurup çıkacağım tam 37 yi bekleyemeyeceğim çünkü zorlanır oldum birazda evde dinlenmek istiyorum hazırlıklarım falan tam değil onları hallederim evde bir çocuk daha olunca daha zor oluyor bazı işler :)
Sen dur yorulma, uzan gerisini ben hallederim deseydik keşkeHee benimkine de sor beli ağrımış yaparken aman dedim sanki beni sırtında taşıdın
Bulantıyı çek, mide yanmasını çek, uykusuzluk bizde adamlar geriliyor çocuğu ben yaptım diye
İyi ki o şeyleri var yoksa başka neyle övüneceklerdi çok merak ediyorum
4.4.22 var sanırım bir. Ya da 22.4.22 var. En olmadı idareten 2.4.22 olurMart anneleri tam gaz doğum yapıyor kızlarbugün burda da cok doğum varmış 22.02.22 gerçekten güzel bi tarih doğum yapmak için. Sıra bize geliyor yok mu nisan ayında şöyle havalı güzel bir tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?