2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar merhaba. Az önce öğle yemeğini yerken 1 dilim ekmek yedim ama ekmek yumuşak diye hiç kontrol etmeden yemiştim. Tam 2. Dilime gececekken o dilimde beyaz beyaz minik küflenmeler farkettim. Benim yediğimde varmiydi yok muydu bakmadigim için bilemiyorum. Böyle bişey yaşayan oldu mu bir sknti çıkar mı acaba ya. Bilgisi olan yazarsa sevinirim

Olmaz canım.
Daha küflenmemiş ekmek.
Küflenme aşamasına geçmiş.

Ama sen yine de miden de sorun, bulantı ya da sıkıntı hissedersen doktoruna yaz.

4.4.22 var sanırım bir. Ya da 22.4.22 var. En olmadı idareten 2.4.22 olur
Daha da çıkmaz anca bu kadar olur Nisan’da
Ben bu karnımdaki küçük sıpayı biraz tanıdıysam durmaz 22 sine kadar ama nisandaki en güzel tarih de o gibi görünüyo doğum günüm 5 Nisan belki o tarihte gelir havalı bi doğum tarihi olmasa da anasıyla aynı olur en azından

Mart anneleri tam gaz doğum yapıyor kızlar bugün burda da cok doğum varmış 22.02.22 gerçekten güzel bi tarih doğum yapmak için. Sıra bize geliyor yok mu nisan ayında şöyle havalı güzel bir tarih
Benimde hep icimden 04.04.22 geciyor kizz hadi insallah birimiz denk getiririz

Aynen cnm öyle bende 2 gebelik geçirdim çok hatırlamıyorum hayırlısıyla sağlıkla bebislerimizi kucagimiza aldığımızda herşeyi unutuyoruz

04.04 de iyi ama sene ile uyumlu gitmiyo ay bak sen 22.03.22 de doğurursun belki sanki bizim nisan başındaki anneler Mart sonu doğuracakmış gibi hissediyorum

Yavrum benim hedefim 04.04 2 nisan benimki çünkü :)
Ama martta olabilir bana çektiyse kızım sabırsızlanır gelir

Aynen cnm öyle birde artık hemen hemen herkes vaktinde önce doğum yapıyor ya Rabbim sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin insAllah

Benimde hep icimden 04.04.22 geciyor kizz hadi insallah birimiz denk getiririz
Ay çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten son aya giriyoruz resmen . Martta başlar doğumlar nisan sonuna kadar pat pat hepimiz doğururuz doğuran burayı bırakmasın lütfen ne oldu nasıl oldu ne zaman oldu her detayı istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…