2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Doğuma az kaldı , yaramazlık yapma rahat dur lütfen , doğursan haberimiz olmayacak

Doğru diyorsun yavrum
Uzun zamandır yememiştim kendime geldim
Bu arada benimle birlikte gün sayan arkadaşlar pazartesi son iş günüm 1 martta izne çıkacağım.
Daha fazla dayanamayacağım çünkü sırt ağrılarım çok arttı.

Ah bi bilseler daha gogus ucu kremi bile almadigimi

Teyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim 33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.

Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi

Şuraya da sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine tam net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım

Eklentiler

• 2E679C83-DCCD-4154-8E8E-19DF7B499A3D.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 50

Çok şükür canım bak geldin bu günlere darısı doğumuna inşallah

Merhaba kızlar ben daha doktorla görüşmedim ama tahmini benimde nisan ayına denk gelecek sanırım sat 23 temmuzdu. Son adet tarihim 26 haziran. Bugün beta 217 çıktı

İnşallah bende mide bulantılarından çekiniyorum ama hayırlısı. Ben ilk zamanlar zannediyordum ki mide bulantısından anlarım hamile olduğumu tv dekiler gibi öyle olmuyormuş öğrendik

Merhaba arkadaslar... hey gidi bu sayfada ilk hamileligimde cok zamanlar gecirmistik :) 28 haziran sat ile aranizdayim. Hala doktora gitmedim 1 hafta sonra insallah

Merhaba Uzun zaman sonra kendimi tekrar burda buldum.. Cunku hamile oldugumu ogrendim Dun gece kan sonuclarinda 186 cikti, son adetim 4 temmuzdu kizlar. Bi yorumlasaniz?

Kizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misiniz İlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)

Yaaaa çok sevindim cnm benim çok şükür yerim ben o cinar beyin burnunu gözlerini yanaklarını maşallah ona

Çok şükür canım bak geldin bu günlere darısı doğumuna inşallah
İnşallah valla canım
Artık son günlerde serklajlı olduğumu falan unutuyorum hiç aklıma gelmiyor. Düşünmüyorum.
Sonunda kendimi normal bir hamile olarak hissedebiliyorum

Erken mi cikiyosun 4 Mart son diyordun

Dayanamıyorum sırtım aşırı ağrıyor, oturmak şuan benim için zulüm. :/
Saatlerim çok uzun günde 10.5 saat çalışıyorum artık karnım büyüdükçe zaman beni sıkmaya başladı.
Akşam çıkış 19 o saatten sonra dinlenemiyorum, uyuyamıyorum, uyanamıyorum.

Erken çıkmaya karar verdim :)

İnşallah valla canım
Artık son günlerde serklajlı olduğumu falan unutuyorum hiç aklıma gelmiyor. Düşünmüyorum.
Sonunda kendimi normal bir hamile olarak hissedebiliyorum

Çok şükür tatlım.
Hele bir doğsun Çınar bak nasıl iyi gelecek sana

Onlarla beraber her şeyi unutacağız

Kizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misiniz İlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)
Miss naptın ya Ağlattın
Resmen o günlere gittim geri. Bir türlü ikiye katlamayan bhcg. Bir gün hastanede bir gün sağlık ocağında 11 gün peş peşe kan ver
Çok şükür bugünlerimize

Yaaaa çok sevindim cnm benim çok şükür yerim ben o cinar beyin burnunu gözlerini yanaklarını maşallah ona
Çok sağol teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…