- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Hoşgeldin cnm yoklugun belli oluyordu iyi bari çabucak geldinGeldim kızlaaarrrr :)
Dün makarayı fazla kaçırınca mune ablam sağ olsun tatile yolladı
Nasılsınız bakalım ?
Doğuma az kaldı , yaramazlık yapma rahat dur lütfen , doğursan haberimiz olmayacak
Sen doktora gittin mi kontrole ? Her şey yolunda mıHoş geldin canımbiz iyiyiz sen nasılsın?
Hoşgeldin cnm yoklugun belli oluyordu iyi bari çabucak geldin
Hoşgeldin canım seni merak ettik vallaBende sizi özledim valla
Ah bi bilseler daha gogus ucu kremi bile almadigimi34.haftaya bırakılır mı bu işler diyolar bak ona göreneyse ortalığı karıştırmayım ben hamilelik 40 hafta diye biliyordum ben ama yanlış biliyorum belki de
MissPeaceful o bizim canımız ince düşüncelimiz her detayı düşünüp mükemmel bir oda çıkardı ortaya helal olsun
Hoşgeldin canım seni merak ettik valla
Teyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.
Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi
Şurayada sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım
Kahkaha attım Allah seni napmasınAh bi bilseler daha gogus ucu kremi bile almadigimi
Aynen bende kaderdaşım önümde bilgisayar elimde cukulatam çalışmaya devam koca bir göbekleHer şey yolunda kuşum :)
Çalışmaya devam işte
Sen nasılsın
Aynen bende kaderdaşım önümde bilgisayar elimde cukulatam çalışmaya devam koca bir göbekle
Canım ben ilk sayfadaki tabloyu güncelliyorum artık doğumlarla. Oradan takip edebilirsin doğum yapan arkadaşlarıKızlar 32. Haftada doğum yapan arkadaş vardı onun durumu nasıl acaba ismini unuttum
Merhaba kızlar ben daha doktorla görüşmedim ama tahmini benimde nisan ayına denk gelecek sanırımsat 23 temmuzdu. Son adet tarihim 26 haziran. Bugün beta 217 çıktı
İnşallah bende mide bulantılarından çekiniyorum ama hayırlısı. Ben ilk zamanlar zannediyordum ki mide bulantısından anlarım hamile olduğumu tv dekiler gibiöyle olmuyormuş öğrendik
Herkese merhaba hanımlar rabbim bebeklerimizi saglikcakla kucağımıza veriri inşallah herlese hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmesini dilerim.
Benimm.size sorum şu hanımlar hamileliğin ilk ayları neler yemeliyiz nasıl beslenmeliyiz cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba hanımlar . Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
Bebeklerimizin doğum tarihi aynı kesede görünmüş maasallah son adet tarihin ne zamandi benim 25 Haziran acama benim kese oluşmuş müdür yarın doktora gidicem
Merhaba arkadaslar... hey gidi bu sayfada ilk hamileligimde cok zamanlar gecirmistik :) 28 haziran sat ile aranizdayim. Hala doktora gitmedim 1 hafta sonra insallah
Merhaba kızlar, bende dün belirtilerden şüphelenip kaset test yaptım, çizgiyi görünce de gidip beta baktırdım 488 çıktı sonuç. Kısmetse nisan annesi olacağım bende
Salı günüde tekrar baktıracağım mdüm kopuyor bir şey olucak diye.
Siz beta kaçken gittiniz doktora, pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için.
Merhaba arkadaşlar, benim de bugün transfer sonrası 9. günüm ve test günümdü. 90,51 çok şüküriki gün önce de kendim vermiştim 48,76 idi. Tam iki kat artmamış ama sanırım 10-12. Günden önce tam 2 kat artmayabilirmiş, %66 yeterli diyormuş kimi doktorlar. Bir önceki transferim kimyasal olunca değer düşecek yine diye ödüm kopuyor
Perşembe günü tekrar vereceğim artış kontrolü için. İnşallah buraya güzel haberlerle hamileliğimden emin bir şekilde gelirim
MerhabaUzun zaman sonra kendimi tekrar burda buldum.. Cunku hamile oldugumu ogrendim Dun gece kan sonuclarinda 186 cikti, son adetim 4 temmuzdu kizlar. Bi yorumlasaniz?
Kizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misinizMerhaba Nisan anneleri,
2013 Nisan annesiydim şimdi kızım büyüdü ve isallah yarın alacağım kan sonucuyla kardeşi olacağını öğreneceğim. Sat 5 temmuz isallah pozitif sonuç çıkar. Evde test yapmadım hem merak ediyorum, hem de sabretmeye çalışıyorum. Ocak ayında düşük yaptım isallah bu sefer kucağıma alayım. Gebe çıkarsam 8. Hafta doktora gideceğim hem kalp atışı, hem kese ikisini de o hafta da görebiliyorsunuz. İsallah güzel hamilelik dönemi geçiririz.
Erken mi cikiyosun 4 Mart son diyordunBenim pazartesi son tatile çıkıyorum artık dayanamayacağım 4 marta kadar
Yaaaa çok sevindim cnm benim çok şükürTeyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.
Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi
Şuraya da sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine tam net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım
İnşallah valla canımÇok şükür canım bak geldin bu günlere darısı doğumuna inşallah
Erken mi cikiyosun 4 Mart son diyordun
İnşallah valla canım
Artık son günlerde serklajlı olduğumu falan unutuyorum hiç aklıma gelmiyor. Düşünmüyorum.
Sonunda kendimi normal bir hamile olarak hissedebiliyorum
Miss naptın yaKizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misinizİlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)
Çok sağol teyzesiYaaaa çok sevindim cnm benim çok şüküryerim ben o cinar beyin burnunu gözlerini yanaklarını maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?