Her gün totosunu ısırcam onun hele bi gelsinÇok şükür tatlım.
Hele bir doğsun Çınar bak nasıl iyi gelecek sana
Onlarla beraber her şeyi unutacağız
Anammm Çınar beyimize de bak sen kocaman olmuuşTeyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.
Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi
Şuraya da sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine tam net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım
Valla bende bi duygusallaşmadım değil, neler yaşamışız yaMiss naptın yaAğlattın
Resmen o günlere gittim geri. Bir türlü ikiye katlamayan bhcg. Bir gün hastanede bir gün sağlık ocağında 11 gün peş peşe kan ver
Çok şükür bugünlerimize
Çok sağol teyzesi
Ay masallah ya herseyin yolunda olmasina cok cok sevindim canim.Teyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.
Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi
Şuraya da sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine tam net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım
Haha nerelerdesin kizGeldim kızlaaarrrr :)
Dün makarayı fazla kaçırınca mune ablam sağ olsun tatile yolladı
Nasılsınız bakalım ?
Kendi ilk mesajimi buldum kendi doğum gunumden 1 gün önce yazmışım :)))) duygulandım :)Selamlar, ben de Nisan 2022 annesi olacağım inşallahAllah sağlıkla kavusmamizi nasip etsin
Yaa kıyamam haklısın sen birde fiilen gidip çalışıyordun hakettin artık dinlenmeyi canımDayanamıyorum sırtım aşırı ağrıyor, oturmak şuan benim için zulüm. :/
Saatlerim çok uzun günde 10.5 saat çalışıyorum artık karnım büyüdükçe zaman beni sıkmaya başladı.
Akşam çıkış 19 o saatten sonra dinlenemiyorum, uyuyamıyorum, uyanamıyorum.
Erken çıkmaya karar verdim :)
Her gün totosunu ısırcam onun hele bi gelsin
Yaa kıyamam haklısın sen birde fiilen gidip çalışıyordun hakettin artık dinlenmeyi canım
Hoş geldin canım. Sen izne ayrılıyorsun ben de doğum sonrasına aktarırım diye işe başladım bu haftaDoğru diyorsun yavrum
Uzun zamandır yememiştim kendime geldim
Bu arada benimle birlikte gün sayan arkadaşlar pazartesi son iş günüm 1 martta izne çıkacağım.
Daha fazla dayanamayacağım çünkü sırt ağrılarım çok arttı.
Yaa çok duygusalKizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misinizİlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)
Haha nerelerdesin kizbidaha makara kukara yapma bak dogurursun da haberimiz olmaz aaa bizi merakta birakma
Hoş geldin canım. Sen izne ayrılıyorsun ben de doğum sonrasına aktarırım diye işe başladım bu hafta
32+4'den bildiriyorum, evdeyken iyiydi de çalışmak zormuş ya.
Yaaa inanamıyorumKizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misinizİlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)
Aa ne iyi yaptin okadar ileriye gidemedim ben canimKendi ilk mesajimi buldum kendi doğum gunumden 1 gün önce yazmışım :)))) duygulandım :)
Olsun canim yaa resimlerde gorunmez ki boyle de cok guzelIsime karar verdigimizden beri isimli seylerden asla vazgecemiyorumama mali bekledigim gibi cikmadi. Incecik ve naylon gibi. Muslin tarzinda bisey bekliyodum ama olsun isimi gorur, bol bol fotolar cekerim. Aylari meyve,sebze,cicek vs o an ne varsa onunla cevirecegim
Demi canim yaa valla hayirlisiyla alalim kucagimiza insallahhYaa çok duygusalzaten herşeye ağlıyorum şimdi oturup ağlıcam zaman su gibi geçti resmen kese görme, kalp atışı, cinsiyet heyecanı, alışverişler, hastane çantası derken doğum zamanları geldi çattı❤
Hem uykusuzluk hem de uzatamadığım ayaklarımın zonklaması en büyük şikayetim. Sabah giydiğim ayakkabı ayağımla bütünleşti şuandaGece uyuyamadan sabahları işe gelmek ölüm :/
Hele sırt ağrısı beni öldürecek artık.
Allah yardımcın olsun yavrum cidden zor gidip çalışmak.
Hem uykusuzluk hem de uzatamadığım ayaklarımın zonklaması en büyük şikayetim. Sabah giydiğim ayakkabı ayağımla bütünleşti şuanda
Sen dinlenme evresine geçeceksin şimdi, darısı başıma. Doğum yaklaştıkça anneye bir enerji gelirmiş. Evi süpürüp siler, bebeğe hazırlarmış farkında olmadan, bunun adı da "dişi kuş sendromu"ymuş.
Duyduğum en tatlı sendrom
Kızlar bu kitapları sipariş etmiştim şuan en baştakini okuyorum çok güzelmiş. Sizlerde fikir olması için iletiyorum
Sağol teyzesiAnammm Çınar beyimize de bak sen kocaman olmuuşMaşallah canımm az daha sabretsin kuzu da öyle gelsin dünyaya inşallahh
Valla bende bi duygusallaşmadım değil, neler yaşamışız yaÇok şükür geride kaldı o korkular endişeler
Çok sağol canımAy masallah ya herseyin yolunda olmasina cok cok sevindim canim.kilosuna da ayri bi masallah
Öyle gerçektenAslında bakarsan ne kadar zor dimi karnında taşıması, acısı, reflüsü falan ama onlar doğunca hepsi geçecek diye sabrediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?