2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Anammm Çınar beyimize de bak sen kocaman olmuuş Maşallah canımm az daha sabretsin kuzu da öyle gelsin dünyaya inşallahh
Valla bende bi duygusallaşmadım değil, neler yaşamışız ya Çok şükür geride kaldı o korkular endişeler

Ay masallah ya herseyin yolunda olmasina cok cok sevindim canim. kilosuna da ayri bi masallah

Yaa kıyamam haklısın sen birde fiilen gidip çalışıyordun hakettin artık dinlenmeyi canım

Isime karar verdigimizden beri isimli seylerden asla vazgecemiyorum ama mali bekledigim gibi cikmadi. Incecik ve naylon gibi. Muslin tarzinda bisey bekliyodum ama olsun isimi gorur, bol bol fotolar cekerim. Aylari meyve,sebze,cicek vs o an ne varsa onunla cevirecegim

Eklentiler

• 20220224_143617.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 70
Yaa kıyamam haklısın sen birde fiilen gidip çalışıyordun hakettin artık dinlenmeyi canım

Evet canım gitmiyor yani olacak gibi değil aşırı zorlanmaya başladım.
Evden çalışsam dert değil de işte ofisten bu kadar
Yine az değil 35.haftaya girerken bırakacağım

Hoş geldin canım. Sen izne ayrılıyorsun ben de doğum sonrasına aktarırım diye işe başladım bu hafta
32+4'den bildiriyorum, evdeyken iyiydi de çalışmak zormuş ya.

Kizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misiniz İlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)
Yaa çok duygusal zaten herşeye ağlıyorum şimdi oturup ağlıcam zaman su gibi geçti resmen kese görme, kalp atışı, cinsiyet heyecanı, alışverişler, hastane çantası derken doğum zamanları geldi çattı❤

Hoş geldin canım. Sen izne ayrılıyorsun ben de doğum sonrasına aktarırım diye işe başladım bu hafta
32+4'den bildiriyorum, evdeyken iyiydi de çalışmak zormuş ya.

Gece uyuyamadan sabahları işe gelmek ölüm :/
Hele sırt ağrısı beni öldürecek artık.
Allah yardımcın olsun yavrum cidden zor gidip çalışmak.

Kendi ilk mesajimi buldum kendi doğum gunumden 1 gün önce yazmışım :)))) duygulandım :)
Aa ne iyi yaptin okadar ileriye gidemedim ben canim
Olsun canim yaa resimlerde gorunmez ki boyle de cok guzel
Demi canim yaa valla hayirlisiyla alalim kucagimiza insallahh

Gece uyuyamadan sabahları işe gelmek ölüm :/
Hele sırt ağrısı beni öldürecek artık.
Allah yardımcın olsun yavrum cidden zor gidip çalışmak.
Hem uykusuzluk hem de uzatamadığım ayaklarımın zonklaması en büyük şikayetim. Sabah giydiğim ayakkabı ayağımla bütünleşti şuanda

Sen dinlenme evresine geçeceksin şimdi, darısı başıma. Doğum yaklaştıkça anneye bir enerji gelirmiş. Evi süpürüp siler, bebeğe hazırlarmış farkında olmadan, bunun adı da "dişi kuş sendromu"ymuş.
Duyduğum en tatlı sendrom

Benim ayaklarım uzun zamandır 45 numara gibi büyüdüler
Gerçekten annelere bir güç yükleniyor ama bak ben nasıl çalıştım sende çalışırsın eminim
Ben şimdi çıkacağım işler bekliyor ev işleri, sonra kuaföre falan gideceğim sonra da artık doğumu bekliyor olacağım.

Doğurmazsam tabi

Sağol teyzesi artık endişe yok, sıra doğum heycanlarımızda inşallah

Ay masallah ya herseyin yolunda olmasina cok cok sevindim canim. kilosuna da ayri bi masallah
Çok sağol canım

Aslında bakarsan ne kadar zor dimi karnında taşıması, acısı, reflüsü falan ama onlar doğunca hepsi geçecek diye sabrediyoruz
Öyle gerçekten
Doğduktan sonra da artık kakasıydı gazıydı aşısıydı başlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…