Allah herkese hazır olduğu zaman doğurmayı nasip etsin :)Benim ayaklarım uzun zamandır 45 numara gibi büyüdüler
Gerçekten annelere bir güç yükleniyor ama bak ben nasıl çalıştım sende çalışırsın eminim
Ben şimdi çıkacağım işler bekliyor ev işleri, sonra kuaföre falan gideceğim sonra da artık doğumu bekliyor olacağım.
Doğurmazsam tabi
Sağol teyzesiartık endişe yok, sıra doğum heycanlarımızda inşallah
Çok sağol canım
Öyle gerçekten
Doğduktan sonra da artık kakasıydı gazıydı aşısıydı başlarız inşallah
Allah herkese hazır olduğu zaman doğurmayı nasip etsin :)
Ben de kuaför işini kafama takıyorum hazırlıksız yakalanırsam diye
Hastane çantam hazır değil, ona bu kadar gerilmiyorum.
İşte buAnam çantanı hazırlasaydın ya
Saçını boyatacak mısın wenebe?
Ben aslında ombre yaptıracaktım ama doktor istemedi.
Kendime destek arıyorum
Ben gebeliği öğrendiğimde tüm ombrelerimi kestirip küt saç yaptırdım. Kendime çok kumral geliyorum şuanda.Anam çantanı hazırlasaydın ya
Kendime destek arıyorum
Ben her kontrol oncesi kuafore gidiyorumAllah herkese hazır olduğu zaman doğurmayı nasip etsin :)
Ben de kuaför işini kafama takıyorum hazırlıksız yakalanırsam diye
Hastane çantam hazır değil, ona bu kadar gerilmiyorum.
İşte bubenden bi tane daha varmış cok şükür ben de saçımı boyatıp aralara ışıltı falan atmak istiyorum yapmasak mı
Ben gebeliği öğrendiğimde tüm ombrelerimi kestirip küt saç yaptırdım. Kendime çok kumral geliyorum şuanda.
Ombre için açıcı kullanacaklar bu nedenle doğum sonrasını planlıyorum.
Üzgünüm benden destek çıkmadıDeterjanın, tüm kozmetiklerin falan katkısızını arayan ben hamilelikte saç boyatsam ayıp olurdu. Ama emzirirken yaptırırım. nasıl olsa diplere gelmiyor.
Benim bi gün evde otururken akıntım oldu ya , beni bi korku sardı daha kuaföre gitmedim hazırlıklı değilim diyeBen her kontrol oncesi kuafore gidiyorumhastane cantami bu kadar kafaya takmiyorum yarin kontrolum var bugun kuafore gittim kaşlar, komple agda oh mis gibiyim. Kuafor daha tam cikmamislar ki diyor dedim olsun kontrol oncesi cikanlari alalim, Allah korusun birden der yatirmamiz lazim falan
Bence o zaman daha çok morale ihtiyacımız olacak. Bulmamız gereken en önemli şey eli hızlı bir kuaför. Bebişle gidip bebek arabasında o uyurken boyanmak... İlk çocuk deneyimsizliği hayaller kuruyor işteÖzellikle doktora sordum olmaz doğur git öyle yaptır dedi
Hem wenebe de yapmayın demiş sonraya kaldık yavrum
Hani dipten boyatmayacağız ombre ya belki tamam dersin sandım
Doğurunca da zaman bulabilir miyiz o var işte :/
Şuanda sizden gaza geldim, ben de bu yöne ağırlık vermeliyim. Çantaları beylerden sipariş ederiz. Ben doğursam da yerini biliyor eşim. Ama ben listemi yaptım hazırım. En azından hastaneye ne geleceğini belirleBen her kontrol oncesi kuafore gidiyorumhastane cantami bu kadar kafaya takmiyorum yarin kontrolum var bugun kuafore gittim kaşlar, komple agda oh mis gibiyim. Kuafor daha tam cikmamislar ki diyor dedim olsun kontrol oncesi cikanlari alalim, Allah korusun birden der yatirmamiz lazim falan
Aa ben niye hic boyle dusunmedim kiiizBen her kontrol oncesi kuafore gidiyorumhastane cantami bu kadar kafaya takmiyorum yarin kontrolum var bugun kuafore gittim kaşlar, komple agda oh mis gibiyim. Kuafor daha tam cikmamislar ki diyor dedim olsun kontrol oncesi cikanlari alalim, Allah korusun birden der yatirmamiz lazim falan
Bence o zaman daha çok morale ihtiyacımız olacak. Bulmamız gereken en önemli şey eli hızlı bir kuaför. Bebişle gidip bebek arabasında o uyurken boyanmak... İlk çocuk deneyimsizliği hayaller kuruyor işte
İnşallah bakalım kaç bidon çiş olacak 24 saatteMaşallah bebişler kocaman oldu her biri 2 kilonun üstüne çıktıbütün sonuçların insallah tertemiz çıkar Benim de pazartesi kontrolüm var yerimde duramıyorum şimdiden
Günümüzde aynı, cocukları boyu kilosu da aynıTeyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.
Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi
Şuraya da sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine tam net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım
Anam çantanı hazırlasaydın ya
Kendime destek arıyorum
Valla bende bi ara dedim doğuma yakın isilti artırayım.ama kararsizim.bilmiyorumİşte bubenden bi tane daha varmış cok şükür ben de saçımı boyatıp aralara ışıltı falan atmak istiyorum yapmasak mı
Valla bende bi ara dedim doğuma yakın isilti artırayım.ama kararsizim.bilmiyorum
Valla benimde eşim istemiyo cnm şimdiye kadar hiç boya falan yapmadım saçlarıma son zamanlarda bi heves ettim.ama eşim diyo ne gerek var böyle güzel.saclarin bilmiyorumKuşum ben doğumdan sonra yaptırmaya karar verim artık.
Zaten doktorum da istemiyor :/
Valla benimde eşim istemiyo cnm şimdiye kadar hiç boya falan yapmadım saçlarıma son zamanlarda bi heves ettim.ama eşim diyo ne gerek var böyle güzel.saclarin bilmiyorum
Benim bi gün evde otururken akıntım oldu ya , beni bi korku sardı daha kuaföre gitmedim hazırlıklı değilim diyeo gün kuaföre ağırlık vermeye başladım hazırlıksız yakalanma fikri cok fena çünkü
Ben soyle dusunuyorum. Ola ki ani bi dogumda vucudum istedigim gibi degilse kafama cok takarim. Bu da benim sut durumumu etkiler. Ama hastane cantasi basit, esler halleder en kotu ihtimal ki zaten onu da hazirlayacagim 2 haftaya. O yuzden her kontrol oncesi hazirlikli gidiyorum.Aa ben niye hic boyle dusunmedim kiiizaaa cumartesi kontrolum var hazirlanayim da oyle gideyim madem bende artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?