2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Allah herkese hazır olduğu zaman doğurmayı nasip etsin :)

Ben de kuaför işini kafama takıyorum hazırlıksız yakalanırsam diye
Hastane çantam hazır değil, ona bu kadar gerilmiyorum.

Anam çantanı hazırlasaydın ya
Saçını boyatacak mısın wenebe?
Ben aslında ombre yaptıracaktım ama doktor istemedi.

Kendime destek arıyorum

Kendime destek arıyorum
İşte bu benden bi tane daha varmış cok şükür ben de saçımı boyatıp aralara ışıltı falan atmak istiyorum yapmasak mı

Kendime destek arıyorum
Ben gebeliği öğrendiğimde tüm ombrelerimi kestirip küt saç yaptırdım. Kendime çok kumral geliyorum şuanda.
Ombre için açıcı kullanacaklar bu nedenle doğum sonrasını planlıyorum.
Üzgünüm benden destek çıkmadı Deterjanın, tüm kozmetiklerin falan katkısızını arayan ben hamilelikte saç boyatsam ayıp olurdu. Ama emzirirken yaptırırım. nasıl olsa diplere gelmiyor.

Ben her kontrol oncesi kuafore gidiyorum hastane cantami bu kadar kafaya takmiyorum yarin kontrolum var bugun kuafore gittim kaşlar, komple agda oh mis gibiyim. Kuafor daha tam cikmamislar ki diyor dedim olsun kontrol oncesi cikanlari alalim, Allah korusun birden der yatirmamiz lazim falan

İşte bu benden bi tane daha varmış cok şükür ben de saçımı boyatıp aralara ışıltı falan atmak istiyorum yapmasak mı

Özellikle doktora sordum olmaz doğur git öyle yaptır dedi
Hem wenebe de yapmayın demiş sonraya kaldık yavrum

Hani dipten boyatmayacağız ombre ya belki tamam dersin sandım
Doğurunca da zaman bulabilir miyiz o var işte :/

Benim bi gün evde otururken akıntım oldu ya , beni bi korku sardı daha kuaföre gitmedim hazırlıklı değilim diye o gün kuaföre ağırlık vermeye başladım hazırlıksız yakalanma fikri cok fena çünkü

Bence o zaman daha çok morale ihtiyacımız olacak. Bulmamız gereken en önemli şey eli hızlı bir kuaför. Bebişle gidip bebek arabasında o uyurken boyanmak... İlk çocuk deneyimsizliği hayaller kuruyor işte

Şuanda sizden gaza geldim, ben de bu yöne ağırlık vermeliyim. Çantaları beylerden sipariş ederiz. Ben doğursam da yerini biliyor eşim. Ama ben listemi yaptım hazırım. En azından hastaneye ne geleceğini belirle

Aa ben niye hic boyle dusunmedim kiiiz aaa cumartesi kontrolum var hazirlanayim da oyle gideyim madem bende artik

Bence o zaman daha çok morale ihtiyacımız olacak. Bulmamız gereken en önemli şey eli hızlı bir kuaför. Bebişle gidip bebek arabasında o uyurken boyanmak... İlk çocuk deneyimsizliği hayaller kuruyor işte

Umarım bakalım zamansızlıktan Recep İvedik'e dönmeyiz

Maşallah bebişler kocaman oldu her biri 2 kilonun üstüne çıktı bütün sonuçların insallah tertemiz çıkar Benim de pazartesi kontrolüm var yerimde duramıyorum şimdiden
İnşallah bakalım kaç bidon çiş olacak 24 saatte
Günümüzde aynı, cocukları boyu kilosu da aynı 33+3 bugün gördüm, 46cm 2300kilo kac dogcaklar bakalım

Kendime destek arıyorum

Valla bende bi ara dedim doğuma yakın isilti artırayım.ama kararsizim.bilmiyorum

Kızlar sizler hastahane çantanıza neler koydunuz

Kuşum ben doğumdan sonra yaptırmaya karar verim artık.
Zaten doktorum da istemiyor :/
Valla benimde eşim istemiyo cnm şimdiye kadar hiç boya falan yapmadım saçlarıma son zamanlarda bi heves ettim.ama eşim diyo ne gerek var böyle güzel.saclarin bilmiyorum

Valla benimde eşim istemiyo cnm şimdiye kadar hiç boya falan yapmadım saçlarıma son zamanlarda bi heves ettim.ama eşim diyo ne gerek var böyle güzel.saclarin bilmiyorum

Benimkinde de uzun saç takıntısı vardı.
Yıllarca kestiremedim en son canıma tak etti belimdeydi taa gittim küt kestirdim.
Canımız ne isterse onu yapalım boş ver

Aa ben niye hic boyle dusunmedim kiiiz aaa cumartesi kontrolum var hazirlanayim da oyle gideyim madem bende artik
Ben soyle dusunuyorum. Ola ki ani bi dogumda vucudum istedigim gibi degilse kafama cok takarim. Bu da benim sut durumumu etkiler. Ama hastane cantasi basit, esler halleder en kotu ihtimal ki zaten onu da hazirlayacagim 2 haftaya. O yuzden her kontrol oncesi hazirlikli gidiyorum.

Dogumdan sonra ben de saclarima isilti katmak istiyorum. Esimle gideriz. Bebemi emzirir pusetine koyarim babasiyla takilir. Uyaninca da o kadar sut pompasi, isotherm anne bebek cantasini bosuna almadik dimi wenebe

Ya bende haftaya gidip saçıma keratin bakım yaptırmak istiyordum düzleştirici etkisiyle doğumdan sonra hep bakımlı görünür saçlarım diye... Ama şimdi araştırdım içeriğinde formaldehit varmış o biraz kafamı karıştırdı. Ama yaptırmayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…