2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet canim ben de yaptirmak istedim ama icerikleri maalesed kotu. En dogalindan sac duzlestiricimiz masamiz olacak iste ama dogumdan sonra keratin dusunuyorum ya, bebekle saclarla ugrasmak zor olur.

Yo yo keratin bakım şimdi yaptırma içinde cok fazla kimyasal var , her yaz ben de yaptırıyorum gözlerim falan yanıyor yıkayana kadar . Şimdi hem seni cok zorlar hem de zararlı

Evet canim ben de yaptirmak istedim ama icerikleri maalesed kotu. En dogalindan sac duzlestiricimiz masamiz olacak iste ama dogumdan sonra keratin dusunuyorum ya, bebekle saclarla ugrasmak zor olur.
Yo yo keratin bakım şimdi yaptırma içinde cok fazla kimyasal var , her yaz ben de yaptırıyorum gözlerim falan yanıyor yıkayana kadar . Şimdi hem seni cok zorlar hem de zararlı
Hamilelik sonrasında da emzirirken yaptırmamak gerekir mi kaldı başka yaza

Süt pompasını da hala kurmadık nasıl kullanılıyor o aletler kafamda hiç şekillenmiyor sterilize ettim şöyle bi baktım ama pek anlamadım nasıl kullanıldığını göğsüme de tutmak istemedim uyarıcı olup doğumu tetikler diye okudum , öyle baktım uzaktan işte

Kızlar sizler hastahane çantanıza neler koydunuz

Kızım için;
1 adet doğumdan sonra hemen giyeceği 10 lu zıbın seti,
3-4 adet 5 li hastane çıkış seti,
Ekstra olarak çorap, eldiven, şapka
1 paket bez koydum, 1 paket ıslak mendil, 1 paket pamuk,
Kalın, ince battaniye, müslin bez
Ne olur olmaz diye emzik biberon ikilisi,
Giderken de pusetini alacağız

Kendim içinde;
2 adet emzirme kolaylığı sağlayan gecelik,
1 adet önden düğmeli pijama
Bol bol ped, depend, iç çamaşırı
Emzirme sütyeni, atleti, çorap, terlik, havlu

Ekstra bir çanta da çatal kaşık, ıslak mendil, kağıt havlu falan koyacağım.

Atladıklarım olmuş olabilir

Ben su videodan neyi nereye takacagimi kafamda olusturdum. Bi strelize edip kuracagim. Ilk geldiginde kolumda deneme yapmistim calisiyor mu diye

Benimkinde de uzun saç takıntısı vardı.
Yıllarca kestiremedim en son canıma tak etti belimdeydi taa gittim küt kestirdim.
Canımız ne isterse onu yapalım boş ver
Aynen valla her şeye karışıyorlar ya bundan 2 ay önce pijama takimi bakıyorum trendyoldan diyorum bunu alayim diyo yok söyle diyorum bunu alayim yok böyle sürekli bu olmasın şu olmasın dedi dedi bende dedim herhalde sen giyecek bana sürekli bu değil su değil diye söyleyip duruyorsun sonra karismadi

Pipet de koy istersen lazım oluyormuş , atıstırmalık unutma midemiz kazınır alıştık devamlı bişeyler tırtıklamaya hamilelikte Bebek için ağız mendili de lazım oluyormuş. Göğüs pompası sütün gelmesini sağlamak için faydalıymıs bir de göğüs ucu kremi yanınızda olsun diyolar .

Ben malum askere gider gibi tek basıma doğuma gideceğim için sırt çantası yaptım diğer arkadaşlar söylerse daha faydalı olur benim çok cüzi eşya olacak yanımda hastane vereceği için
Ya fazla eşya yada gerek yok cnm hem hastahanede veriyo bazı eşyaları

Ya fazla eşya yada gerek yok cnm hem hastahanede veriyo bazı eşyaları
4 gün kalcam ben ya burda baya tutuyorlar hastanede . Neyseki eşyaları onlar veriyor yoksa büyük boy valizle gitmek zorunda kalabilirdim şimdilik sırt çantası yaptım , duruma göre eşimden getirmesini isteyebilirim cok yüklenmek istemedim önce bi ortamı göreyim diye düşündüm

Ben öyle şeyleri hiç sormam

Bebiş için fazla kıyafet koymuşsun sanki cnm ben 2 kat takım ,zıbın set,bez,çorap,şapka,eldiven,ağız mendili,emzik,biberon, ıslak mendil, kalın- ince battaniye ekstra citcitlu badi falan koydum kendim içinde bir takım koydum belki bir tane daha pijama koyarım 2 kat iç çamaşırı çorap terlik başörtüsü bunları koydum emzirme sütyeni daha almadım ama emzirme sutyenine benzeyen desteksiz süttenim var ondan koydum emzirme sütyeni alıp eklicem havluyu unuttum ıyiki hatırlattın bende koyayım ped almadım onuda bu aralar halledicem depend de kararsizim iki doğumunda kullanmadım gerek kalmadı belki almam

Göğüs kremi, pedi yazmayı unutmuşum :)
Ay evet göğüs pompasını ve humanayı unuttum ben onları da almak lazım yanımıza.
Birde atıştırmalık o benim hiç aklıma gelmemişti

Ya burda bir aksilik çıkmadığı sürece 1 gece kalıyorsun ertesi gün taburcu ediyorlar ama ben ikizlerde 2 gece 3 gün kalmıştım evi o kadar ozlemistimki ev yemeklerini hep diyordum bi cikasydik surdanhaklisin valla cnm 4 gün için eşya fazla gerekiyo

Aslında bana da çok geldi ama olurda bir günden fazla kalırsak lazım olur gibisinden koydum.
Zaten hepsi ayrı ayrı filelerde yani kirlenmeden eve gelebilir.
Depende herkes farklı yorum yapıyor ama ben alacağım ne olur ne olmaz.

İlk doğum ya tecrübe sıfır

Göğüs kremi, pedi yazmayı unutmuşum :)
Ay evet göğüs pompasını ve humanayı unuttum ben onları da almak lazım yanımıza.
Birde atıştırmalık o benim hiç aklıma gelmemişti
Bende göğüs kremi ve göğüs peşini de unutmusum dur onlarida eksik listesine eklim

Öyle cnm haklisin valla benim doğum yapacağım hastahane eve yakın o yüzden eksik birşey olursa getirebilirler diye fazlasına gerek duymuyorum cnm

Sizde tecrübe sıfır peki bana ne oluyo eskiden ne koyduğumu bile unutmusumpudra falan gerekirmi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…