- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Öyle cnm haklisin valla benim doğum yapacağım hastahane eve yakın o yüzden eksik birşey olursa getirebilirler diye fazlasına gerek duymuyorum cnm
Öyle cnm hayırlısıyla sağlıkla doğum yapsaydık bizde rahat ederdik bebislerdeDaha çok güncellenir listelerimiz
Bizim evde yakın hastaneye ama dedim ya tecrübesizlik olunca insan her şeyi götürmek istiyor
Maşallah ya ne güzel denk gelmişİnşallah bakalım kaç bidon çiş olacak 24 saatte
Günümüzde aynı, cocukları boyu kilosu da aynı33+3 bugün gördüm, 46cm 2300kilo kac dogcaklar bakalım
Kuzum Allah göstermesin ama sancın falan çıkarsa da açıklık muayanesi yapabilirler vajinalAa ben niye hic boyle dusunmedim kiiizaaa cumartesi kontrolum var hazirlanayim da oyle gideyim madem bende artik
Onda cok sknti yok kiz lazerliyimMaşallah ya ne güzel denk gelmiş
Boy uzunluğundan dolayı bir hafta kadar ileride çıkıyor kilosu dedi. Pimpirikli ben sürekli soruyorum da normal mi normal mi diye
Kuzum Allah göstermesin ama sancın falan çıkarsa da açıklık muayanesi yapabilirler vajinalartık herşey olabilir
Kızlar bende lazer yaptırmıştım ama tüp bebekten dolayı eski halini aldı sürekli de risk altında olduğum için jilet kullandım tek sağ Salim olsunda çok takmıyorumOnda cok sknti yok kiz lazerliyimYani 100% olmasa da cok memnunum sıkıntı yok
Evet Allah nasip ederse ilk olacak kuzumMaşallah cnm prensese akıllı üslü bir kız olsun insAllah sağlıkla gelsinilk doğum yapacaklardan biride sensin galiba
Maşallah çınar beye tontis yanak .Teyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.
Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi
Şuraya da sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine tam net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım
Yaaa nasıl buldunKizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misinizİlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)
Ne kadar güzelmiş iyi yapmışsın almakla çok güzel nerden siparis verdin.Isime karar verdigimizden beri isimli seylerden asla vazgecemiyorumama mali bekledigim gibi cikmadi. Incecik ve naylon gibi. Muslin tarzinda bisey bekliyodum ama olsun isimi gorur, bol bol fotolar cekerim. Aylari meyve,sebze,cicek vs o an ne varsa onunla cevirecegim
Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin cnm prensesin insAllah kolaylıkla doğarEvet Allah nasip ederse ilk olacak kuzum
Ohhh en güzeli o zamanOnda cok sknti yok kiz lazerliyimYani 100% olmasa da cok memnunum sıkıntı yok
Aynen canım bana da boyundan dolayı kilosu bir hafta kadar önde görünüyor dedi. Babaya çekecek sanırım. Ben 1,72 yim de eşim 1,94Maşallah çınar beye tontis yanak .
Doktor dün kontrolde önde gidiyor dedi bebeklerimizin boy ve kilo durumu aynı 2350 dedi bana hemen hemen aynı sana da önde dedi mi. Kan tahlilleri falan aldı kontrol etmek istiyorum dedi.
Yaaa nasıl buldunçok tatlı nereden nereye geldik. Hamile cikmazsam, kese gorunmezse diye 8 haftaya kadar doktora gidemedim ama şimdi kucağıma almaya az kaldı 3 hafta daha uslu durursak sağlıklı sıhhatli gelecek bebesim
Ne kadar güzelmiş iyi yapmışsın almakla çok güzel nerden siparis verdin.
Hastane çantası için hurc alacağım sizler nasil birsey aldınız. Bana link atar mısınız.pembemanolya MissPeaceful M mllen O Obayram kimler hurc aldi hatırlayamadım ondan sizleri etiketledim. Hatta foto paylasmistiniz ama hafıza zayıf gidiyor akıldan
Bende sadece bugün bebek için birşeyler aldımAh bi bilseler daha gogus ucu kremi bile almadigimi
Maşaallah tam gününde gelecek cınar sen stres yapmaTeyzelerimiz geldik kontrolden. Nst temiz çıktı bu sefer çok şükür nasıl sevindim33+4 olduk. Yaklaşık 2.300 gr, 46 cm olmuşuz. Herşey yolunda görünüyor. Doktorum muayene etti etti en sonunda derin bir nefes alıp 1,5 yılın sonunda iyi geldik bu günlere dedi gülerek Sonra da hemen ekliyor maşallah diyelim de biz yine bir hoşuma gitti çok içten geldi ses tonu haftaya tekrar çağırdı. 34 bitiyor artık, bu haftadan sonra biraz daha rahatlayabiliriz diye de ekledi.
Midem için yemekten bağımsız artıyorsa bebek baskı yapıyordur artık dedi. Lansor verdi sabahları aç karnına. Senle böylece kullanmadığımız ilaç da kalmadı dedi
Şuraya da sürekli rahim ağzındaki açıklıkta takılan, o yüzden yine tam net göremediğimiz bir Çınar Bey silüeti bırakayım
Bende bunlardan almistim canimMaşallah çınar beye tontis yanak .
Doktor dün kontrolde önde gidiyor dedi bebeklerimizin boy ve kilo durumu aynı 2350 dedi bana hemen hemen aynı sana da önde dedi mi. Kan tahlilleri falan aldı kontrol etmek istiyorum dedi.
Yaaa nasıl buldunçok tatlı nereden nereye geldik. Hamile cikmazsam, kese gorunmezse diye 8 haftaya kadar doktora gidemedim ama şimdi kucağıma almaya az kaldı 3 hafta daha uslu durursak sağlıklı sıhhatli gelecek bebesim
Ne kadar güzelmiş iyi yapmışsın almakla çok güzel nerden siparis verdin.
Hastane çantası için hurc alacağım sizler nasil birsey aldınız. Bana link atar mısınız.pembemanolya MissPeaceful M mllen O Obayram kimler hurc aldi hatırlayamadım ondan sizleri etiketledim. Hatta foto paylasmistiniz ama hafıza zayıf gidiyor akıldan
Sağol teyzesiMaşaallah tam gününde gelecek cınar sen stres yapma
Kendime koyduklarımKızlar sizler hastahane çantanıza neler koydunuz
Epidural doğum için ek ücret alabilirler kaldığın gün sayısı fark ediyormu onuda sor aslında zorunlu doğunca kan alınması topuktan bunun için ücret almaları saçma sağlık ocağında da alınıyor topuk kanıKızlar hastane ile fiyat konuşurken neler sormak gerekirdi? Biz öyle gittik bir gece kalmalı doğum fiyatını aldık. Ekstra gece fiyatını öğrendik çıktık.
Şimdi bir yerde okudum bebeğin topuk kanı için ekstra ücret isteyen hastaneler oluyormuşbenim hastanede de o potansiyel var tekrar gidip konuşmakta fayda var galiba da neleri sorsam
Kızlar hastane ile fiyat konuşurken neler sormak gerekirdi? Biz öyle gittik bir gece kalmalı doğum fiyatını aldık. Ekstra gece fiyatını öğrendik çıktık.
Şimdi bir yerde okudum bebeğin topuk kanı için ekstra ücret isteyen hastaneler oluyormuşbenim hastanede de o potansiyel var tekrar gidip konuşmakta fayda var galiba da neleri sorsam
Ekstra geceyi sordum da epidural i sorayım canım sağolEpidural doğum için ek ücret alabilirler kaldığın gün sayısı fark ediyormu onuda sor aslında zorunlu doğunca kan alınması topuktan bunun için ücret almaları saçma sağlık ocağında da alınıyor topuk kanı
İlk muayaneyi de sorayım doğru. Fotoğraf falan yok anacım nerdeDoğumdan sonra ki ilk muayene ücretli mi dahil mi diye sor.
Çocuk doktoru görürse ekstraya girer mi diye sor.
Fotoğraf vs var mı diye de sor istersen
Simdi benim de icime suphe dustu. Bebege yapilan tetkikler normalde dogum paketine dahil olmaz miKızlar hastane ile fiyat konuşurken neler sormak gerekirdi? Biz öyle gittik bir gece kalmalı doğum fiyatını aldık. Ekstra gece fiyatını öğrendik çıktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?