2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Öyle cnm haklisin valla benim doğum yapacağım hastahane eve yakın o yüzden eksik birşey olursa getirebilirler diye fazlasına gerek duymuyorum cnm

Daha çok güncellenir listelerimiz
Bizim evde yakın hastaneye ama dedim ya tecrübesizlik olunca insan her şeyi götürmek istiyor

İnşallah bakalım kaç bidon çiş olacak 24 saatte

Günümüzde aynı, cocukları boyu kilosu da aynı 33+3 bugün gördüm, 46cm 2300kilo kac dogcaklar bakalım
Maşallah ya ne güzel denk gelmiş
Boy uzunluğundan dolayı bir hafta kadar ileride çıkıyor kilosu dedi. Pimpirikli ben sürekli soruyorum da normal mi normal mi diye

Aa ben niye hic boyle dusunmedim kiiiz aaa cumartesi kontrolum var hazirlanayim da oyle gideyim madem bende artik
Kuzum Allah göstermesin ama sancın falan çıkarsa da açıklık muayanesi yapabilirler vajinal artık herşey olabilir

Onda cok sknti yok kiz lazerliyim Yani 100% olmasa da cok memnunum sıkıntı yok

Onda cok sknti yok kiz lazerliyim Yani 100% olmasa da cok memnunum sıkıntı yok
Kızlar bende lazer yaptırmıştım ama tüp bebekten dolayı eski halini aldı sürekli de risk altında olduğum için jilet kullandım tek sağ Salim olsunda çok takmıyorum en az hareket halinde olmaya çalışıyorum

Maşallah çınar beye tontis yanak .
Doktor dün kontrolde önde gidiyor dedi bebeklerimizin boy ve kilo durumu aynı 2350 dedi bana hemen hemen aynı sana da önde dedi mi. Kan tahlilleri falan aldı kontrol etmek istiyorum dedi.
Kizlar inanmiyorum buldugum ilk mesajlarimiza bakar misiniz İlk 50 sayfayı üşenmeden okumuşum, ne günlerdi yaaa
(evet okadar bosum ve canim sıkılıyor)
Yaaa nasıl buldun çok tatlı nereden nereye geldik. Hamile cikmazsam, kese gorunmezse diye 8 haftaya kadar doktora gidemedim ama şimdi kucağıma almaya az kaldı 3 hafta daha uslu durursak sağlıklı sıhhatli gelecek bebesim
Ne kadar güzelmiş iyi yapmışsın almakla çok güzel nerden siparis verdin.
Hastane çantası için hurc alacağım sizler nasil birsey aldınız. Bana link atar mısınız. pembemanolya MissPeaceful M mllen O Obayram kimler hurc aldi hatırlayamadım ondan sizleri etiketledim. Hatta foto paylasmistiniz ama hafıza zayıf gidiyor akıldan

Aynen canım bana da boyundan dolayı kilosu bir hafta kadar önde görünüyor dedi. Babaya çekecek sanırım. Ben 1,72 yim de eşim 1,94

Ben hastane çantası için bunları aldım canım. Beğendim ikisini de. Oceanhome daha iyi tabiki ama diğeri de iş görüyor. Makineye falan attım bir şey olmadı hiç.

Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set
ALAS Bavul Organizer

Maşaallah tam gününde gelecek cınar sen stres yapma

Bende bunlardan almistim canim
Yenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer

Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set

Kızlar hastane ile fiyat konuşurken neler sormak gerekirdi? Biz öyle gittik bir gece kalmalı doğum fiyatını aldık. Ekstra gece fiyatını öğrendik çıktık.
Şimdi bir yerde okudum bebeğin topuk kanı için ekstra ücret isteyen hastaneler oluyormuş benim hastanede de o potansiyel var tekrar gidip konuşmakta fayda var galiba da neleri sorsam

Kızlar sizler hastahane çantanıza neler koydunuz
Kendime koyduklarım

1 gecelik
1 sabahlık
2 pijama
1 hırka
3 çorap
2 tülbent
1 mevlüt örtüsü
Lohusa terlik taç takımı
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
2 alt çamaşır (kullanıyorum koyulacak)
Depend
Ped (koyulacak)
Havlu
Rulo peçete
Islak mendil
Temizleme pamuğu
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Göğüs kremi (şuan kullanıyorum koyulacak)
Mochi pompa
Pipet (koyulacak)
Bardak (koyulacak)

Bebeğime koyduklarım

Hemşireye verilecek (alt üst takım, zıbın, eldiven, yaka mendili, şapka, battaniye)
2 alt üst takım
2 tulum
2 zıbın
1 isimli tulum
1 yelek
4 çorap
4 eldiven
2 şapka
4 ağız mendili
2 alt açma örtüsü
10 bez (çoğaltılabilir)
Islak mendil
Pişik önleyici krem
Emzik
Nohut battaniye
Müslin kundak
Müslin örtü puset için
Örme kalın battaniye

Bugün annemle düzenledik şimdilik kapattık. Eklenecekler var hala ama baya bitti bence. Yatağını da hazırladık. Örgü oyuncağı da annem aldı dün akşam göğüs uçlarım çok hassas o yüzden kreme başladım dünden beri inşallah iyi gelir. Yarın 35 hafta bitiyor ilk nstmize giricez bakalım ne diyecek doktor Bu arada ben araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşündüğüm için nolur nolmaz diyerek biraz fazla fazla koydum. Zaman azalıyor

Eklentiler

• 20220224_202451.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 20220224_202504.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 71
Epidural doğum için ek ücret alabilirler kaldığın gün sayısı fark ediyormu onuda sor aslında zorunlu doğunca kan alınması topuktan bunun için ücret almaları saçma sağlık ocağında da alınıyor topuk kanı

Doğumdan sonra ki ilk muayene ücretli mi dahil mi diye sor.
Çocuk doktoru görürse ekstraya girer mi diye sor.
Fotoğraf vs var mı diye de sor istersen

Ekstra geceyi sordum da epidural i sorayım canım sağol

Doğumdan sonra ki ilk muayene ücretli mi dahil mi diye sor.
Çocuk doktoru görürse ekstraya girer mi diye sor.
Fotoğraf vs var mı diye de sor istersen
İlk muayaneyi de sorayım doğru. Fotoğraf falan yok anacım nerde fotoğraf çekmeniz için ortam sağlıyoruz doğurtuyoruz oda veriyoruz diip isteyebilirler gerçi doğru

Simdi benim de icime suphe dustu. Bebege yapilan tetkikler normalde dogum paketine dahil olmaz mi Degilse cok sacma. Ay bi dogurcaz alt tarafi nasil ticarete dokuyolar ya Ben de yarin bi sorayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…