Normalde dogum esnasinda kadin dogum doktoru, vocuk doktoru ve ebe olmaz mi ?Doğumdan sonra ki ilk muayene ücretli mi dahil mi diye sor.
Çocuk doktoru görürse ekstraya girer mi diye sor.
Fotoğraf vs var mı diye de sor istersen
Normalde dogum esnasinda kadin dogum doktoru, vocuk doktoru ve ebe olmaz mi ?
Yok canım çocuk dr sonradan gelip bir reflex kontrolu yapıp kısa bi muayene edip gidiyor özel de doğum yaptım ordada devlette de aynıydı durumNormalde dogum esnasinda kadin dogum doktoru, vocuk doktoru ve ebe olmaz mi ?
Oğlanlar aynı gelişimde gidiyor. Dogum öncesi bebegi olcuyorlar dogumda 300 gr fazla yada aşağıda cikabiliyorlar. Bakalım nasıl çıkacaklar sağlıklı olsunlar isallah.Aynen canım bana da boyundan dolayı kilosu bir hafta kadar önde görünüyor dedi. Babaya çekecek sanırım. Ben 1,72 yim de eşim 1,94
Ben hastane çantası için bunları aldım canım. Beğendim ikisini de. Oceanhome daha iyi tabiki ama diğeri de iş görüyor. Makineye falan attım bir şey olmadı hiç.
Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set
ALAS Bavul Organizer
Cok teşekkür ederimBende bunlardan almistim canim
Yenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer
Ocean Home 3'lü Bavul Içi Organizer Set
Dogumda çocuk doktoru oluyor muayene ediyor. Doğum sonrası ilk 1 ay içerisinde çocuğun genel muayenesi ücretsiz olur. 10 gün içinde annenin doğum sonrası muayenesi ucretsiz olur.Kızlar hastane ile fiyat konuşurken neler sormak gerekirdi? Biz öyle gittik bir gece kalmalı doğum fiyatını aldık. Ekstra gece fiyatını öğrendik çıktık.
Şimdi bir yerde okudum bebeğin topuk kanı için ekstra ücret isteyen hastaneler oluyormuşbenim hastanede de o potansiyel var tekrar gidip konuşmakta fayda var galiba da neleri sorsam
Maşallah ne güzel hazirlamissin eşyalarını. Yatagi da çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın oğlusunKendime koyduklarım
1 gecelik
1 sabahlık
2 pijama
1 hırka
3 çorap
2 tülbent
1 mevlüt örtüsü
Lohusa terlik taç takımı
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
2 alt çamaşır (kullanıyorum koyulacak)
Depend
Ped (koyulacak)
Havlu
Rulo peçete
Islak mendil
Temizleme pamuğu
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Göğüs kremi (şuan kullanıyorum koyulacak)
Mochi pompa
Pipet (koyulacak)
Bardak (koyulacak)
Bebeğime koyduklarım
Hemşireye verilecek (alt üst takım, zıbın, eldiven, yaka mendili, şapka, battaniye)
2 alt üst takım
2 tulum
2 zıbın
1 isimli tulum
1 yelek
4 çorap
4 eldiven
2 şapka
4 ağız mendili
2 alt açma örtüsü
10 bez (çoğaltılabilir)
Islak mendil
Pişik önleyici krem
Emzik
Nohut battaniye
Müslin kundak
Müslin örtü puset için
Örme kalın battaniye
Bugün annemle düzenledik şimdilik kapattık. Eklenecekler var hala ama baya bitti bence. Yatağını da hazırladık. Örgü oyuncağı da annem aldı dün akşamgöğüs uçlarım çok hassas o yüzden kreme başladım dünden beri inşallah iyi gelir. Yarın 35 hafta bitiyor ilk nstmize giricez bakalım ne diyecek doktor Bu arada ben araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşündüğüm için nolur nolmaz diyerek biraz fazla fazla koydum. Zaman azalıyor
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlarKendime koyduklarım
1 gecelik
1 sabahlık
2 pijama
1 hırka
3 çorap
2 tülbent
1 mevlüt örtüsü
Lohusa terlik taç takımı
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
Depend
Ped (koyulacak)
Havlu
Rulo peçete
Islak mendil
Temizleme pamuğu
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Mochi pompa
Pipet (koyulacak)
Bardak (koyulacak)
Bebeğime koyduklarım
Hemşireye verilecek (alt üst takım, zıbın, eldiven, yaka mendili, şapka, battaniye)
2 alt üst takım
2 tulum
2 zıbın
1 isimli tulum
1 yelek
4 çorap
4 eldiven
2 şapka
4 ağız mendili
2 alt açma örtüsü
10 bez (çoğaltılabilir)
Islak mendil
Pişik önleyici krem
Emzik
Nohut battaniye
Müslin kundak
Müslin örtü puset için
Örme kalın battaniye
Bugün annemle düzenledik şimdilik kapattık. Eklenecekler var hala ama baya bitti bence. Yatağını da hazırladık. Örgü oyuncağı da annem aldı dün akşamgöğüs uçlarım çok hassas o yüzden kreme başladım dünden beri inşallah iyi gelir. Yarın 35 hafta bitiyor ilk nstmize giricez bakalım ne diyecek doktor Bu arada ben araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşündüğüm için nolur nolmaz diyerek biraz fazla fazla koydum. Zaman azalıyor
Maşallah cnm sen fazladan fazladan eklemissin hayırlısıyla sağlıkla doğum yaptığımız zamanlarda gelir insAllahKendime koyduklarım
1 gecelik
1 sabahlık
2 pijama
1 hırka
3 çorap
2 tülbent
1 mevlüt örtüsü
Lohusa terlik taç takımı
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
Depend
Ped (koyulacak)
Havlu
Rulo peçete
Islak mendil
Temizleme pamuğu
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Mochi pompa
Pipet (koyulacak)
Bardak (koyulacak)
Bebeğime koyduklarım
2 alt üst takım
2 tulum
2 zıbın
1 isimli tulum
1 yelek
4 çorap
4 eldiven
2 şapka
4 ağız mendili
2 alt açma örtüsü
10 bez (çoğaltılabilir)
Islak mendil
Pişik önleyici krem
Emzik
Nohut battaniye
Müslin kundak
Müslin örtü puset için
Örme kalın battaniye
Evet oluyo cnm ve ilk kontroller bence ücretli olmuyor tabi şimdi nasıl bilmiyorum cnmNormalde dogum esnasinda kadin dogum doktoru, vocuk doktoru ve ebe olmaz mi ?
Sağol canım amin inşallah ❤Maşallah ne güzel hazirlamissin eşyalarını. Yatagi da çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın oğlusun
Sağol canım inşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebeklerimizEllerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
sağlıkla gelsin güle güle yatsın Yusuf inşallah
Ben de 2-3 günde bir kaşıntı çok fazla olunca garmastanı sürüyorum artık. 32den sonra başlamayı öneriyorlar zaten iyi yapmışsın bence
Hastane ne verecek bilmiyorum birde normal diye gidip sezeryana dönerse falan kalma süresi değişir diye düşünecek eksik olmasın fazla olsun dedim. Hastane yarım saat 40 dakika falan mesafede çünkü. Amin canım inşallah bebişlerimizin bizi tekmeleyen elini ayağını çekip atarız doğuncaMaşallah cnm sen fazladan fazladan eklemissin hayırlısıyla sağlıkla doğum yaptığımız zamanlarda gelir insAllahyatagida çok güzel cnm saglikla güzel günlerde uyuşun içinde cnm
Ben garmastan kullanıyorum canım. Dün kullanmaya başladım şuan yorum yapamıcam inşallah iyi gelir.Kızlar kullandığınız göğüs ucu kremi markası nedir faydası oluyormu?
Ben de garmastan sürüyorum canım 10 gündür falan sadece ucu kaşınıyor çok fena. Tatlı tatlı otursam dakikalarca kaşıyabilirimKızlar kullandığınız göğüs ucu kremi markası nedir faydası oluyormu?
Ayy baya baya süt geliyor benim. Sıkmıyorum ama ucunu ıslak gördüğüm çok oluyor. Ve sonra kuru kuru kabuk oluyor krem renginde. Korkuyorum şimdiden böyle hassas emzirirken napcam diyeBen de garmastan sürüyorum canım 10 gündür falan sadece ucu kaşınıyor çok fena. Tatlı tatlı otursam dakikalarca kaşıyabilirimiyi geliyor kaşıntıya. Ama hassasiyet yok bende şuan süt de gelmiyor Polyannaa gibi. O açıdan ben de yorum yapamayacağım
Süt gelmesi sütün bol olacağı anlamına mı geliyor acabaAyy baya baya süt geliyor benim. Sıkmıyorum ama ucunu ıslak gördüğüm çok oluyor. Ve sonra kuru kuru kabuk oluyor krem renginde. Korkuyorum şimdiden böyle hassas emzirirken napcam diye
Ben lansinoh aldım henüz başlamadım kullanmaya :)Kızlar kullandığınız göğüs ucu kremi markası nedir faydası oluyormu?
İnşallah öyledir hepimizin bol bol sütü olurSüt gelmesi sütün bol olacağı anlamına mı geliyor acabailk günler yara oluyormuş her türlü ya ben o yüzden çok takmamaya çalışıyorum.
Sadece vitiligo olan deride yaralar çok geç iyileşir normal deriye göre çok hassastır oralar. En ufak bir çizik bile 2-3 hafta kalabiliyor. O geriyor biraz çünkü bilin bakim kimin göğüs ucu komple vitiligo
Kızlar sizler hastahane çantanıza neler koydunuz
Bana bunu gönderdi hastane doğum hizmeti imişKızlar hastane ile fiyat konuşurken neler sormak gerekirdi? Biz öyle gittik bir gece kalmalı doğum fiyatını aldık. Ekstra gece fiyatını öğrendik çıktık.
Şimdi bir yerde okudum bebeğin topuk kanı için ekstra ücret isteyen hastaneler oluyormuşbenim hastanede de o potansiyel var tekrar gidip konuşmakta fayda var galiba da neleri sorsam
Allah razı olsun kuzum benim hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallahRabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin cnm prensesin insAllah kolaylıkla doğar
Ne kadar guzel hizmetleri varmisBana bunu gönderdi hastane doğum hizmeti imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?