2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Oğlanlar aynı gelişimde gidiyor. Dogum öncesi bebegi olcuyorlar dogumda 300 gr fazla yada aşağıda cikabiliyorlar. Bakalım nasıl çıkacaklar sağlıklı olsunlar isallah.
Hurçlar için çok teşekkür ederim.
Cok teşekkür ederim
Dogumda çocuk doktoru oluyor muayene ediyor. Doğum sonrası ilk 1 ay içerisinde çocuğun genel muayenesi ücretsiz olur. 10 gün içinde annenin doğum sonrası muayenesi ucretsiz olur.
Maşallah ne güzel hazirlamissin eşyalarını. Yatagi da çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın oğlusun

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
sağlıkla gelsin güle güle yatsın Yusuf inşallah
Ben de 2-3 günde bir kaşıntı çok fazla olunca garmastanı sürüyorum artık. 32den sonra başlamayı öneriyorlar zaten iyi yapmışsın bence

Maşallah cnm sen fazladan fazladan eklemissin hayırlısıyla sağlıkla doğum yaptığımız zamanlarda gelir insAllah yatagida çok güzel cnm saglikla güzel günlerde uyuşun içinde cnm

Kızlar kullandığınız göğüs ucu kremi markası nedir faydası oluyormu?

Maşallah ne güzel hazirlamissin eşyalarını. Yatagi da çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın oğlusun
Sağol canım amin inşallah ❤

Sağol canım inşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebeklerimiz
Kaşıntı ayrı benimkiler bir değişik oldu kenarları kabarıyo sertleşiyo uçlarında süt geliyor kuruyor sanırım kabuk oluyor ve çok hassas sızlıyor. Kıyafet değince çekiyorum sünnet çocukları gibi

Maşallah cnm sen fazladan fazladan eklemissin hayırlısıyla sağlıkla doğum yaptığımız zamanlarda gelir insAllah yatagida çok güzel cnm saglikla güzel günlerde uyuşun içinde cnm
Hastane ne verecek bilmiyorum birde normal diye gidip sezeryana dönerse falan kalma süresi değişir diye düşünecek eksik olmasın fazla olsun dedim. Hastane yarım saat 40 dakika falan mesafede çünkü. Amin canım inşallah bebişlerimizin bizi tekmeleyen elini ayağını çekip atarız doğunca
Ben garmastan kullanıyorum canım. Dün kullanmaya başladım şuan yorum yapamıcam inşallah iyi gelir.

Ben de garmastan sürüyorum canım 10 gündür falan sadece ucu kaşınıyor çok fena. Tatlı tatlı otursam dakikalarca kaşıyabilirim iyi geliyor kaşıntıya. Ama hassasiyet yok bende şuan süt de gelmiyor Polyannaa gibi. O açıdan ben de yorum yapamayacağım

Ayy baya baya süt geliyor benim. Sıkmıyorum ama ucunu ıslak gördüğüm çok oluyor. Ve sonra kuru kuru kabuk oluyor krem renginde. Korkuyorum şimdiden böyle hassas emzirirken napcam diye

Ayy baya baya süt geliyor benim. Sıkmıyorum ama ucunu ıslak gördüğüm çok oluyor. Ve sonra kuru kuru kabuk oluyor krem renginde. Korkuyorum şimdiden böyle hassas emzirirken napcam diye
Süt gelmesi sütün bol olacağı anlamına mı geliyor acaba ilk günler yara oluyormuş her türlü ya ben o yüzden çok takmamaya çalışıyorum.
Sadece vitiligo olan deride yaralar çok geç iyileşir normal deriye göre çok hassastır oralar. En ufak bir çizik bile 2-3 hafta kalabiliyor. O geriyor biraz çünkü bilin bakim kimin göğüs ucu komple vitiligo

İnşallah öyledir hepimizin bol bol sütü olur hatta annem o kabukları çok elleme sonra sütün durmaz diyor. Ayy o da zormuş ya inşallah çok yara olmaz memişlerimiz

Kızlar sizler hastahane çantanıza neler koydunuz

İlk doğunca giyeceği beyaz bir takım , sonrasında yedek amaçlı ve foto için 3-4 takım giyim daha iç badisi dahil. 2 müslin battaniye,1 kalın battaniye.
Bebek bezi,temizleme pamuğu ve ıslak mendil.
Kendim içinde 2 takım pijama ve sabahlık iç çamaşırı ve çorap var elbet , bu kadarrrr.
Birde depend (zorunlu sezeryan olucam 2 gece kalıcaz aksilik olmazsa) Haa bir de avent göğüs kalkanı, 2.doğumda hayatımı kurtarmıştı bu sefer yara olmadan ilk günden takcam

Ya bir de kızlar benim karnım ara sıra uyuşuyor sanki. Hani elinizin üstüne yatarsınız uyuşur sonra dokununca bir garip hissettirir ya aynı öyle oluyor. Yarın doktora da sorucam ama başına böyle bir şey gelen var mı?

Bana bunu gönderdi hastane doğum hizmeti imiş

Eklentiler

• B96191D6-84AB-4B87-A7B8-09A2F601D5EE.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…