2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bebegin ilk muayeneleri, isitme testi günlük ekstra ücret , anne ve doğuma baba girecekse korona testi ücreti hakkinda bilgi aldım bende. Bazı hastanelerde epidural, normal, sezeryan da farkli diye biliyorum kuzum.

InsAllah cnm benim sağlıkla kucagimiza bi alalimda sağol cnm bende bi bakayım.hangisi daha iyiyse alayim

Maşallah sende tamamsın desenesağlıkla alalım bebisleri kucagimiza

Ben lansinoh aldım henüz başlamadım kullanmaya :)
Sagolun kızlar bende bi bakayım hangisinin yorumları daha iyiyse bende alicam

Bana bunu gönderdi hastane doğum hizmeti imiş
Güzelmiş gerçekten hizmetler testleri bu listeden sorayım ben de canım çok sağol

Bebegin ilk muayeneleri, isitme testi günlük ekstra ücret , anne ve doğuma baba girecekse korona testi ücreti hakkinda bilgi aldım bende. Bazı hastanelerde epidural, normal, sezeryan da farkli diye biliyorum kuzum.

Normal ve sezeryan için aynı fiyat verdiler. Ama epidural i sormadım. Bebekle ilgili hiçbir şey sormadım sorsan ben de gittim fiyat aldım işte
tek özel hastane zaten burada başka bir şansım yok zaten ne derseler o ama ne dahil ne değil bilmekte fayda var yine de. Saçma sapan kalemleri görüp o gün şaşırmak istemem

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsun. Pozitif düşünmenin etkisi çok büyük süt konusunda elinden geldiğince sagmaya bol su ve incir yemeğe gayret et ins kuvezdende biran önce kucağına alırsın

Ay kızlar aynı ağrı bende de var 30+5 iz. Ben de ayın 1inde doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek doktor

Mayıs annelerine söyleyin az evvel hastane çıkışı seti sipariş ettim

Şaka bir yana kilitli poşetlere 5li takımlarını yıkadım ütüledim koydum. Sonra üstüne bir de hurçladım ama hastane çantasını hala yapmadım çünkü eksiklerim var. Bknz; hastane çıkışı 10lu set gibi

Halısı, lohusa tacı, kapı süsü, göğüs ucu kremi kargoda.. Hiç bitmiyor eksikler.. Daha avizeye karar veremedim.. ‍♀

Neyse midesi yananlar burada mı uykusuz analar cefakar analar canım analar

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mı bize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Ben yıkadım kuruttum dolaba tıktım yarın kızkardeşim ve ablam gelip hepsini ütüleyip yerleştiricekler. Hastane çantasını da hazırlıycaklar inşallah :) Ay içim bi rahatlasın benim de gözümde büyüyor bu işler.
Mayıs anneleri Grupça yavaşlığımızla meşhur olmuşuz haberimiz yok
Mayıs topiği bana ait pembişcim kızlar epey tedbirli Diğer aylarda erken doğumları görünce tedbir amaçlı hazırlanmaya başladı çoğu. O yüzden bizi biraz rahat buluyorlar
Geldim kızlaaarrrr :)
Dün makarayı fazla kaçırınca mune ablam sağ olsun tatile yolladı
Nasılsınız bakalım ?
Hoşgeldin canım gözlerimiz seni aradı
Bayanlar hastane isimlerinizi de yazabilir misiniz. Epidüral için genelde fark alıyorlar ama.

Bende uyuyamayanlardanim S Shinem
Benim öksürük iyice derinlesti, yarin tekrar bi test yapayim icim rahatlasin
Ya kıyamam inşallah covid değildir. Herkes tavsiyelerde bulunmuş zaten ben de bal karabiber limon karışımı diyorum öksürük için birebir. Bize haber et

Heh aynen öyle işte. Ne güzel anlattın

Kızlar nefes darlığıyla uyandım 4te karnım taş gibiydi. Hala uyuyamadım resmen şekilden şekle girdim ama yok. Yatınca nefesim daralıyo hemen. Oturarak uyumayı denedim o da olmadı rahat edemedim. Oğlumda yukarıya doğru dayanıyor zaten o sıkıştırıyor beni diye düşünüyorum. Annemle eşim uyuyo bende oturma odasında oturuyorum sessiz sessiz Böyle durumlarda hayırlısıyla bir doğuraydım diyorum

Kızlar o kadar moralim bozuldu ki. Bebeğimin kıyafetlerini yıkayayım dedim. Beyazlarını yıkadım. Renklilerini de ayrı yıkayayım dedim. İçine de renk ayırıcı mendil attım 4 tane. Ama birbirlerine renk vermişler geceden beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç aydır heves ettiğim kıyafetlerinde artık hiç hevesim kalmadı

Yaa çok üzüldüm canım o kadar mendile rağmen nasıl renk vermiş ya ben koyu renklerle açık renkleri bile ayırmıştım korkudan mendilim falan yoktu benim. Hevesin kaçmasın ya çok mu kötü oldular

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canım
Benim yanıyor midem kesintisiz ama sabaha karşı 4-5 gibi uyandıracak seviyeye ulaşıyor artık

Yaa çok üzüldüm canım o kadar mendile rağmen nasıl renk vermiş ya ben koyu renklerle açık renkleri bile ayırmıştım korkudan mendilim falan yoktu benim. Hevesin kaçmasın ya çok mu kötü oldular
Kıyafetlerinin beyaz kısımları su yeşili rengine dönmüşler hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…