- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Bebegin ilk muayeneleri, isitme testi günlük ekstra ücret , anne ve doğuma baba girecekse korona testi ücreti hakkinda bilgi aldım bende. Bazı hastanelerde epidural, normal, sezeryan da farkli diye biliyorum kuzum.Kızlar hastane ile fiyat konuşurken neler sormak gerekirdi? Biz öyle gittik bir gece kalmalı doğum fiyatını aldık. Ekstra gece fiyatını öğrendik çıktık.
Şimdi bir yerde okudum bebeğin topuk kanı için ekstra ücret isteyen hastaneler oluyormuşbenim hastanede de o potansiyel var tekrar gidip konuşmakta fayda var galiba da neleri sorsam
InsAllah cnm benim sağlıkla kucagimiza bi alalimdaHastane ne verecek bilmiyorum birde normal diye gidip sezeryana dönerse falan kalma süresi değişir diye düşünecek eksik olmasın fazla olsun dedim. Hastane yarım saat 40 dakika falan mesafede çünkü. Amin canım inşallah bebişlerimizin bizi tekmeleyen elini ayağını çekip atarız doğunca
Ben garmastan kullanıyorum canım. Dün kullanmaya başladım şuan yorum yapamıcam inşallah iyi gelir.
Maşallah sende tamamsın deseneİlk doğunca giyeceği beyaz bir takım , sonrasında yedek amaçlı ve foto için 3-4 takım giyim daha iç badisi dahil. 2 müslin battaniye,1 kalın battaniye.
Bebek bezi,temizleme pamuğu ve ıslak mendil.
Kendim içinde 2 takım pijama ve sabahlık iç çamaşırı ve çorap var elbet , bu kadarrrr.
Birde depend(zorunlu sezeryan olucam 2 gece kalıcaz aksilik olmazsa) Haa bir de avent göğüs kalkanı, 2.doğumda hayatımı kurtarmıştı bu sefer yara olmadan ilk günden takcam
Ben de garmastan sürüyorum canım 10 gündür falan sadece ucu kaşınıyor çok fena. Tatlı tatlı otursam dakikalarca kaşıyabilirimiyi geliyor kaşıntıya. Ama hassasiyet yok bende şuan süt de gelmiyor Polyannaa gibi. O açıdan ben de yorum yapamayacağım
Sagolun kızlar bende bi bakayım hangisinin yorumları daha iyiyse bende alicamBen lansinoh aldım henüz başlamadım kullanmaya :)
İnşallahİnşallah öyledir hepimizin bol bol sütü olurhatta annem o kabukları çok elleme sonra sütün durmaz diyor. Ayy o da zormuş ya inşallah çok yara olmaz memişlerimiz
Ya ne güzelmiş cnm senin adına çok sevindimBana bunu gönderdi hastane doğum hizmeti imiş
Güzelmiş gerçekten hizmetlerBana bunu gönderdi hastane doğum hizmeti imiş
Bebegin ilk muayeneleri, isitme testi günlük ekstra ücret , anne ve doğuma baba girecekse korona testi ücreti hakkinda bilgi aldım bende. Bazı hastanelerde epidural, normal, sezeryan da farkli diye biliyorum kuzum.
Canım gözün aydınSalı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
Ay kızlar aynı ağrı bende de var 30+5 iz. Ben de ayın 1inde doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek doktorBenim oluyor yattığım zaman kalkamıyorum. Bacaklarımın arasına yastık koymazsan kitleniyor açamıyorum. Magnezyum soda içiyorum ama aylardır böyle geçmiyor. Doktor normal dedi sende sor bakalım doktoruna ne diyecek.
Sorma bende öyleyim cok fena zorluyor keyifli hamilelik yaşayamadım çok zor geçiyor.
Eşin de açımıştır haline benimki de öyle sagsalim doğsa da sende rahat etsen diyorum.
Sesten korkudan bebis kipirdayamiyor desene
Ben yıkadım kuruttum dolaba tıktım yarın kızkardeşim ve ablam gelip hepsini ütüleyip yerleştiricekler. Hastane çantasını da hazırlıycaklar inşallah :) Ay içim bi rahatlasın benim de gözümde büyüyor bu işler.Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Mayıs topiği bana ait pembişcim kızlar epey tedbirliMayıs anneleriGrupça yavaşlığımızla meşhur olmuşuz haberimiz yok
Hoşgeldin canım gözlerimiz seni aradıGeldim kızlaaarrrr :)
Dün makarayı fazla kaçırınca mune ablam sağ olsun tatile yolladı
Nasılsınız bakalım ?
Bayanlar hastane isimlerinizi de yazabilir misiniz. Epidüral için genelde fark alıyorlar ama.Bebegin ilk muayeneleri, isitme testi günlük ekstra ücret , anne ve doğuma baba girecekse korona testi ücreti hakkinda bilgi aldım bende. Bazı hastanelerde epidural, normal, sezeryan da farkli diye biliyorum kuzum.
Heh aynen öyle işte. Ne güzel anlattınBen soyle dusunuyorum. Ola ki ani bi dogumda vucudum istedigim gibi degilse kafama cok takarim. Bu da benim sut durumumu etkiler. Ama hastane cantasi basit, esler halleder en kotu ihtimal ki zaten onu da hazirlayacagim 2 haftaya. O yuzden her kontrol oncesi hazirlikli gidiyorum.
Dogumdan sonra ben de saclarima isilti katmak istiyorum. Esimle gideriz. Bebemi emzirir pusetine koyarim babasiyla takilir. Uyaninca da o kadar sut pompasi, isotherm anne bebek cantasini bosuna almadik dimiwenebe
Yaa çok üzüldüm canımKızlar o kadar moralim bozuldu ki. Bebeğimin kıyafetlerini yıkayayım dedim. Beyazlarını yıkadım. Renklilerini de ayrı yıkayayım dedim. İçine de renk ayırıcı mendil attım 4 tane. Ama birbirlerine renk vermişlergeceden beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç aydır heves ettiğim kıyafetlerinde artık hiç hevesim kalmadı
Ellerine sağlık canımMayıs annelerine söyleyin az evvel hastane çıkışı seti sipariş ettim
Şaka bir yana kilitli poşetlere 5li takımlarını yıkadım ütüledim koydum. Sonra üstüne bir de hurçladım ama hastane çantasını hala yapmadım çünkü eksiklerim var. Bknz; hastane çıkışı 10lu set gibi
Halısı, lohusa tacı, kapı süsü, göğüs ucu kremi kargoda.. Hiç bitmiyor eksikler.. Daha avizeye karar veremedim..♀
Neyse midesi yananlar burada mı uykusuz analar cefakar analar canım analar
Kıyafetlerinin beyaz kısımları su yeşili rengine dönmüşler hepYaa çok üzüldüm canımo kadar mendile rağmen nasıl renk vermiş ya ben koyu renklerle açık renkleri bile ayırmıştım korkudan mendilim falan yoktu benim. Hevesin kaçmasın ya çok mu kötü oldular
Hadi yaaKıyafetlerinin beyaz kısımları su yeşili rengine dönmüşler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?