- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Saol canimm insallah degildir ya.. Deniyorum onu da canim gecmek bilmedi vallaYa kıyamam inşallah covid değildir. Herkes tavsiyelerde bulunmuş zaten ben de bal karabiber limon karışımı diyorum öksürük için birebir. Bize haber et
Of en kotusu de su lanet nefes darligi canim yaKızlar nefes darlığıyla uyandım 4te karnım taş gibiydi. Hala uyuyamadım resmen şekilden şekle girdim ama yok. Yatınca nefesim daralıyo hemen. Oturarak uyumayı denedim o da olmadı rahat edemedim. Oğlumda yukarıya doğru dayanıyor zaten o sıkıştırıyor beni diye düşünüyorum. Annemle eşim uyuyo bende oturma odasında oturuyorum sessiz sessizBöyle durumlarda hayırlısıyla bir doğuraydım diyorum
Ay cok uzuldum canim yaKızlar o kadar moralim bozuldu ki. Bebeğimin kıyafetlerini yıkayayım dedim. Beyazlarını yıkadım. Renklilerini de ayrı yıkayayım dedim. İçine de renk ayırıcı mendil attım 4 tane. Ama birbirlerine renk vermişlergeceden beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç aydır heves ettiğim kıyafetlerinde artık hiç hevesim kalmadı
2 saat sonra randevum var sorucam bakalım ne diyecek ama gerçekten kötü yapıyor beni. Yıllar önce anksiyete başlangıcı demişti doktor o geldi aklıma acaba stres tetikledi mi diye. Normal doğuma bi etkisi olur mu diye sorucam inşallah yoktur.Of en kotusu de su lanet nefes darligi canim yaDoktora falan mi danissan ne yapilir nasil nefes alinir
Bende kısa programda yıkamıştım 30 derecede 800 devirde 14-28 dakika falandı. Ama ben baya ayırmıştım beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler falan 4-5 posta olarak yıkamıştım. İnşallah beyaz kısımları kurtarabilir anneme sordum şimdi o da bilmiyorum dedi görmeden bişey diyemezmişAy cok uzuldum canim yaBen kisa programda hepsini bir calistirdim hicbisey olmadi. Kisa dedigimde de gercekten kisaydi 18 dakika da falan, cok sıktırmadım derecesini de en düşük ayarda tuttum bişey olmadı. Beyaz kısımlar nasıl kurtulur ki acaba?
E bebek tedavisi böyle bir şey var bunu leke çıkarıcı gibi lekeli kıyafetlere kullan bakalım bugün faydası olabilir.Kıyafetlerinin beyaz kısımları su yeşili rengine dönmüşler
Normalde dogum esnasinda kadin dogum doktoru, vocuk doktoru ve ebe olmaz mi ?
Bana bunu gönderdi hastane doğum hizmeti imiş
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım dün çok giremedim bende bebeğin çamaşırlarını yıkadım ütüledim poşetledim ama daha hastane çantasını hazırlamadım yarın tamamlarım inşallah :) bugün kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek merakla bekliyorum öğlenden sonrasını :)
tabi yazarım canım bakalım artık aynen hafta içi çalışınca yarım yarım anca canım hafta sonuna kalıyor işler yarın hazır olur inşallah çantam bakalımGünaydın canım inşallah çok güzel geçer.
Bize de yaz mutlaka
Hadi kız hastane çantasını da hazırlaman lazım doğurduk doğuracağız
tabi yazarım canım bakalım artık aynen hafta içi çalışınca yarım yarım anca canım hafta sonuna kalıyor işler yarın hazır olur inşallah çantam bakalım
Sende pazartesi izne çıkıyormuşsun hayırlı olsun canım darısı başımıza :)
Günaydin kızlar, gece biraz bu dünyadaki savaş olaylarindan etkilenip kötü kabuslar gördüm sabaha karsi 5ten sonra doğru düzgün uyuyamadım şimdide iş yüzünden 8de kalkmam gerekti. Baktım içim çok darlaniyor çok kere inşirah süresi okudum dinledim iyi geldi. Ama temelde canım çok sıkkın... O fotoğraflar videolar beni çok üzdü etkiledi. Duaya sığınıp beklemekten başka çare yok.
Tekrardan ayni renkte olanlari yikamayi denedin mi ? Ilk kez yikanan renkliler rengini atiyor, koruyucu mendil de ise yaramiyor. Ikinci yikamalarinda ise yariyor. Ben de renk verirler diye cok korkup, hepsini ayirdim ve kac makina yikadim hassas 30 derece 50dk. Bazi renklerde makina neredeyse bos gibi calisti..Kıyafetlerinin beyaz kısımları su yeşili rengine dönmüşler hep
Ilk çocuk değilse süt gelmesi normal ben hamile kaldım kalalı geliyor ben sormuştum öncedenAyy baya baya süt geliyor benim. Sıkmıyorum ama ucunu ıslak gördüğüm çok oluyor. Ve sonra kuru kuru kabuk oluyor krem renginde. Korkuyorum şimdiden böyle hassas emzirirken napcam diye
senden de güzel haberler bekliyoruz canımSağ ol kuşum artık dayanamadım cidden sırt ağrısı beni öldürecek
35'e girmiş olacağım zaten yeter dedik artık eşimle.
Evet yavrum çalışınca gebelik 2 kat zormuş evde olsak şimdi neler neler yapılır ama olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Hepsi hallolur yeter ki Rabbim sağlık versin.
Bende salı gideceğim kontrole benim sıpa ne durumda çok merak ediyorum
Bugun benim de oglen randevum var cok heyecanliyim ilk nst'me girecegim. Sicak bi dus aldim evrene guzel mesajlar verdim ve oglumu gormeye hazirimGünaydın kızlar herkes iyidir umarım dün çok giremedim bende bebeğin çamaşırlarını yıkadım ütüledim poşetledim ama daha hastane çantasını hazırlamadım yarın tamamlarım inşallah :) bugün kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek merakla bekliyorum öğlenden sonrasını :)
İlk çocuk benimki. İlk olunca normal değil mi anlamadımIlk çocuk değilse süt gelmesi normal ben hamile kaldım kalalı geliyor ben sormuştum önceden
canım sendende güzel haberler alalım inşallah ben 32 haftada girdim çalışabilir raporu almak için bu seferde ister mi bilmiyorum nts bakalım bekliyorum bende heyecanla :)Bugun benim de oglen randevum var cok heyecanliyim ilk nst'me girecegim. Sicak bi dus aldim evrene guzel mesajlar verdim ve oglumu gormeye hazirimDoktorumun asistani biseyler yiyip oyle gelmemi soylemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?