2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
senden de güzel haberler bekliyoruz canım
evde olunca hallederiz ya ama birkaç gün dinlenmek istiyorum bende izne ayrılınca bakalım biz plan yapıyoruz ama bebeklerimiz izin verecek mi :)

Bizi şöyle bir odaya kapatsalar 2 gün hiç bir şey yapmadan dinlensek dimi :)
Marta girince artık geri sayımlara başlarız herkes öyle diyor bana

Günaydın saat 5 den beri doğru düzgün uyumadım hala yataktayim bugün benimde kontrolüm var hadi bakalım bugün baya güzel haberler gelicek inşallah .

Günaydın canım hadi kalk güzel bir duş al, karnınızı doyurun hazırlanın kontrole
Sonrada bize güzel haberlerini yazarsın

canım sendende güzel haberler alalım inşallah ben 32 haftada girdim çalışabilir raporu almak için bu seferde ister mi bilmiyorum nts bakalım bekliyorum bende heyecanla :)
Benim de bugun tam 32+0, calisabilir raporu alacagim. Nst sokariz diyince erken gelmisti. Acaba calisabilir raporu alabilmek icin nst'ye mi girmek gerekiyor ?

canım mümkün olduğu kadar izlememeye bakmamaya çalış haberlere zor bir süreçten geçiyoruz insanlık olarak ama bebeğini ve kendini düşünmen lazım şu an sen rabbim tüm insanların yar ve yardımcısı olsun şu günlerde bitsin bir an önce inşallah

Günaydın saat 5 den beri doğru düzgün uyumadım hala yataktayim bugün benimde kontrolüm var hadi bakalım bugün baya güzel haberler gelicek inşallah .

Canım güzelce kahvaltını yap sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah :)
Bizi şöyle bir odaya kapatsalar 2 gün hiç bir şey yapmadan dinlensek dimi :)
Marta girince artık geri sayımlara başlarız herkes öyle diyor bana

Aynen ya valla çok iyi olur :) bencede ben nisanı görmem gibi sanki zaten zorunlu sezeryan olacak benim ilkinden dolayı martın 3. haftasından sonra gün verirler herhalde :)

Benim de bugun tam 32+0, calisabilir raporu alacagim. Nst sokariz diyince erken gelmisti. Acaba calisabilir raporu alabilmek icin nst'ye mi girmek gerekiyor ?

bilmiyorum ki canım ama doktor bir görelim dedi şükür bir sıkıntıda çıkmadı sendede çıkmaz allahın izni ile nst de kalp atışlarını dinlemek çok iyi geliyor insana gerçi bende 1-2 dk anca duydum sonra sesi kıstılar :)

Nisan anasıyız biz marta kaymamalıyız

Ya sorma işte zorunlu sezeryan olunca malesef neyse ben sizden ümitliyim en azından ilk doğumu olanların ve normal doğum yapacakların şansı var nisan anası olmak için bizde ucundan kıyısından belki bir ihtimal işte ama ne olursa olsun kendimi nisan annesi olarak görüyorum

Kuşum sen doğum tarihini bana ver o zaman.
Ben kızımın 4.4 te doğmasını istiyorum

Günaydın,
Dun sizlere hurc sordum bugün bim markete hurc gelmiş sabah gittim kucaklar dolusu aldım fiyat uygun diye doldurmuşum birsuru ama kıza da oğlana da aynı hurc ve organizatorler aldım düzenli güzel olacak. Hurc düşünenlere yardımcı olabilir .

Eklentiler

• Screenshot_20220224-224038_Chrome.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20220224-224020_Chrome.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20220224-223405_Chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220224-223354_Chrome.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220224-223344_Chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 41
Al canım senin olsun lafı olmaz inşallah gönlüne göre olur canımcım

Bende nisan doğumluyum ama tuttturamadım benim doğum günüm 17 nisan
Benimde doğum tarihim 18 Nisan ve muhtemelen sezeryan olucam sizce kendi doğum günüme getirebilir miyim doğumu kendim için bişey istiyorsam.noliyim.kocami doğum günü derdinden kurtarmak istiyorum garibim her tarihi aklında tutmak zorunda kalmasın

Benimki de diyor ki nisan ayının maaşını size kapatırım

doktorunla konuş herhangi bir durum yoksa neden olmasın güzel olur sizin içinde eşiniz içinde :)

Kısa programda gerek yokmuş ayırmaya ama tabi cesaret işi, ben nasıl cesaret etmişim hayret
Randevun da iyi geçer inşallah canım yazarsın
Gunaydın canım İzleme izleme gerçekten kötü oluyor insan.. Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah

Benimki de diyor ki nisan ayının maaşını size kapatırım
14 Şubat Sevgililer günü - 8 Mart Dünya Kadınlar günü- doğum günü- anneler günü derken biz komple Şubat-Mayıs arasını kapattık bence Haziranda babalar günü de eşlere teselli ikramiyesi gibi bir şey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…