- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
senden de güzel haberler bekliyoruz canım
evde olunca hallederiz ya ama birkaç gün dinlenmek istiyorum bende izne ayrılınca bakalım biz plan yapıyoruz ama bebeklerimiz izin verecek mi :)
Günaydın saat 5 den beri doğru düzgün uyumadım hala yataktayimbugün benimde kontrolüm var hadi bakalım bugün baya güzel haberler gelicek inşallah .
Benim de bugun tam 32+0, calisabilir raporu alacagim. Nst sokariz diyince erken gelmisti. Acaba calisabilir raporu alabilmek icin nst'ye mi girmek gerekiyor ?canım sendende güzel haberler alalım inşallah ben 32 haftada girdim çalışabilir raporu almak için bu seferde ister mi bilmiyorum nts bakalım bekliyorum bende heyecanla :)
Çocuğu bir askere göndermedikleri kalmış hastanenin
Ben uzun emzirme dönemi yaşadıysan benim gibi kanallar açık oluyormuş diye dedim kanalların açık olması genetik de olabilir ben sorunca kanalların açık dokunma sağma aksın dedi drİlk çocuk benimki. İlk olunca normal değil mi anlamadım
bi sorayım belki de gönderir doğum çantası hazırlamaya üşenen ben için büyük hizmet
Günaydin kızlar, gece biraz bu dünyadaki savaş olaylarindan etkilenip kötü kabuslar gördüm sabaha karsi 5ten sonra doğru düzgün uyuyamadım şimdide iş yüzünden 8de kalkmam gerekti. Baktım içim çok darlaniyor çok kere inşirah süresi okudum dinledim iyi geldi. Ama temelde canım çok sıkkın... O fotoğraflar videolar beni çok üzdü etkiledi. Duaya sığınıp beklemekten başka çare yok.
Günaydın saat 5 den beri doğru düzgün uyumadım hala yataktayimbugün benimde kontrolüm var hadi bakalım bugün baya güzel haberler gelicek inşallah .
Bizi şöyle bir odaya kapatsalar 2 gün hiç bir şey yapmadan dinlensek dimi :)
Marta girince artık geri sayımlara başlarız herkes öyle diyor bana
Benim de bugun tam 32+0, calisabilir raporu alacagim. Nst sokariz diyince erken gelmisti. Acaba calisabilir raporu alabilmek icin nst'ye mi girmek gerekiyor ?
Aynen ya valla çok iyi olur :) bencede ben nisanı görmem gibi sanki zaten zorunlu sezeryan olacak benim ilkinden dolayı martın 3. haftasından sonra gün verirler herhalde :)
Nisan anasıyız biz marta kaymamalıyız
Ya sorma işte zorunlu sezeryan olunca malesef neyse ben sizden ümitliyim en azından ilk doğumu olanların ve normal doğum yapacakların şansı var nisan anası olmak içinbizde ucundan kıyısından belki bir ihtimal işte ama ne olursa olsun kendimi nisan annesi olarak görüyorum
Kuşum sen doğum tarihini bana ver o zaman.
Ben kızımın 4.4 te doğmasını istiyorum
Al canım senin olsun lafı olmazinşallah gönlüne göre olur canımcım
Bende nisan doğumluyum ama tuttturamadım benim doğum günüm 17 nisan
Benimde doğum tarihim 18 Nisan ve muhtemelen sezeryan olucam sizce kendi doğum günüme getirebilir miyim doğumuAl canım senin olsun lafı olmazinşallah gönlüne göre olur canımcım
Bende nisan doğumluyum ama tuttturamadım benim doğum günüm 17 nisan
Benimde doğum tarihim 18 Nisan ve muhtemelen sezeryan olucam sizce kendi doğum günüme getirebilir miyim doğumukendim için bişey istiyorsam.noliyim.kocami doğum günü derdinden kurtarmak istiyorum garibim her tarihi aklında tutmak zorunda kalmasın
doktorunla konuş herhangi bir durum yoksa neden olmasın güzel olur sizin içinde eşiniz içinde :)Benimde doğum tarihim 18 Nisan ve muhtemelen sezeryan olucam sizce kendi doğum günüme getirebilir miyim doğumukendim için bişey istiyorsam.noliyim.kocami doğum günü derdinden kurtarmak istiyorum garibim her tarihi aklında tutmak zorunda kalmasın
Kısa programda gerek yokmuş ayırmaya ama tabi cesaret işi, ben nasıl cesaret etmişim hayret2 saat sonra randevum var sorucam bakalım ne diyecek ama gerçekten kötü yapıyor beni. Yıllar önce anksiyete başlangıcı demişti doktor o geldi aklıma acaba stres tetikledi mi diye. Normal doğuma bi etkisi olur mu diye sorucam inşallah yoktur.
Bende kısa programda yıkamıştım 30 derecede 800 devirde 14-28 dakika falandı. Ama ben baya ayırmıştım beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler falan 4-5 posta olarak yıkamıştım. İnşallah beyaz kısımları kurtarabilir anneme sordum şimdi o da bilmiyorum dedi görmeden bişey diyemezmiş
Gunaydın canımGünaydin kızlar, gece biraz bu dünyadaki savaş olaylarindan etkilenip kötü kabuslar gördüm sabaha karsi 5ten sonra doğru düzgün uyuyamadım şimdide iş yüzünden 8de kalkmam gerekti. Baktım içim çok darlaniyor çok kere inşirah süresi okudum dinledim iyi geldi. Ama temelde canım çok sıkkın... O fotoğraflar videolar beni çok üzdü etkiledi. Duaya sığınıp beklemekten başka çare yok.
14 Şubat Sevgililer günü - 8 Mart Dünya Kadınlar günü- doğum günü- anneler günü derken biz komple Şubat-Mayıs arasını kapattık benceBenimki de diyor ki nisan ayının maaşını size kapatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?