2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
14 Şubat Sevgililer günü - 8 Mart Dünya Kadınlar günü- doğum günü- anneler günü derken biz komple Şubat Mayıs arasını kapattık bence

Ay bi ara eşim de aynısını dedi
Her ay çiçek alıp geliyorum ama günleri tam olarak bilmiyorum diye hahahaa

Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi

Yok yavrum neden olsun.
Nst daha çok 36 dan sonra yapılıyor diye biliyorum ben.
Öncesinde de sancı var mı yok mu diye kontrol ediyorlar.

Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Sorun olmaz bence , 33+0 da tekrar detaylıya giricem pazartesi günü . Nst olmayacak. 34. Haftada tekrar kontrol olacak o hafta icin de nst konuşmadık , 35-36.haftadan itibaren alır gibi geliyor nst ye. Bugüne kadar beni de hep ayda 1 kontrole çağırdı, bundan sonra sıklaşır artık. Hamileliğinde herhangi bir risk yoksa böyle yapıyorlar canım

Son düzenleme:
Acımak yok
İlk sevgili olunca onları da yapmıştık aahahshs
Düşününce ne komik geliyor dimi insana
Ne eziyetler ne nazlar o sevgililik döneminde bunlar bizi yine iyi çekmiş ay ben ne tripliydim ne memnuniyetsiz bi insandım nasıl katlanmış bana hayret doğrusu

Yaaa valla üzüldüm cnm tekrar atsan makinaya boya verenlerle değil ama belki düzelir benim 1 2 parca eşimin kıyafeti öyle olmuştu yıkadım düzeldi bir kaç yıkamada düzelir moralini bozma üzülme cnm

Yaa çok üzüldüm canım o kadar mendile rağmen nasıl renk vermiş ya ben koyu renklerle açık renkleri bile ayırmıştım korkudan mendilim falan yoktu benim. Hevesin kaçmasın ya çok mu kötü oldular

Kızlar geceden beri 4 posta yıkadım çamaşırları. Alarm kurdum kalktım yıkadım kıyafetleri. Sanki düzeldiler gibi. Bana bazen yine de beyaz yerleri su yeşili gibi geliyor ama eşimde sen öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor diyor. Bazı çorapların lastiklerinin rengi düzelmemiş onları da seçip atıcam artık. Tek tesellim yeni doğan kıyafetleri hastane çıkışı seti ve isimli tulumunun ayrı olarak yıkanmış olması. Renkleri değişen çamaşırları 3 6 aylık olanlardı. Artık içime sinmezse tekrar alışveriş yapcam

Yok yavrum neden olsun.
Nst daha çok 36 dan sonra yapılıyor diye biliyorum ben.
Öncesinde de sancı var mı yok mu diye kontrol ediyorlar.
Anladim canim valla rahatladim tamam :)
Aa tamam ozaman kuzum icim rahatladi simdi
Sevindim canimm, bosver atma hic bir seyi evde giydirirsin hep lazim olcak bebis kiyafetleri coraplari

Ne eziyetler ne nazlar o sevgililik döneminde bunlar bizi yine iyi çekmiş ay ben ne tripliydim ne memnuniyetsiz bi insandım nasıl katlanmış bana hayret doğrusu

Evet benimki bir ara depresyona girecekti benimle uğraşmaktan Allah'tan sonra evlendik adam düzeldi

Normal canim zaten nst benim bildigim 34-36dan sonra. Bakma benim doktor 32de calisir raporu verecek diye nst sokacak.

Yazık bu adamlara bazen çok üzülüyorum iyi bari her ay aynı çiçeği getirmiyorlar
Benimki cicek getirmez. Pasta makaron falan alir. Midemiz doysun der. Yildonumumuzde falan guzel bi cicek alir sadece, uzun omurlu cicek orkide gibi forevermorrenk
Atma canim evde parkta giydirirsin ne olacak sanki ya. Kurudukca renkleri duzelir merak etme. En kotu bi posta daha atarsin

Bende bu hafta çarşamba günü kontrole gittim 33+2 deydim ama nst falan yapmadım. 36. Haftada tekrar görüşelim o zaman nst olacak dedi. Sancin ağrın birseyin yoksa nst ye gerek yok.

Aslında daha mantıklı sonucunda çiçek solup gidiyor
Bende artık diyorum ki sen bana sofra kur daha makbule geçer ( eşim benden önce çıkıyor işten )

Ama bundan sonra bir bilezik yap gel diyeceğim sonucunda çocuğumuz olacak, yatırım yatırımdır

Bu sene evlilik yıl dönümümüzü biz Urfalı bir abimizin kebap restoranında kutladık ne kadar romantik dimi ekim ayıydı hamileliğimin başlarındaydım daha napim lahmacun aşerdim hem gözümüz hem midemiz doydu , bol soğanlı unutulmaz bi yıldönümü oldu bizim için

Kurudukcayi bir ben mi kudurdukca mi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…