- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
14 Şubat Sevgililer günü - 8 Mart Dünya Kadınlar günü- doğum günü- anneler günü derken biz komple Şubat Mayıs arasını kapattık bence
Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Sorun olmaz bence , 33+0 da tekrar detaylıya giricem pazartesi günü . Nst olmayacak. 34. Haftada tekrar kontrol olacak o hafta icin de nst konuşmadık , 35-36.haftadan itibaren alır gibi geliyor nst ye. Bugüne kadar beni de hep ayda 1 kontrole çağırdı, bundan sonra sıklaşır artık. Hamileliğinde herhangi bir risk yoksa böyle yapıyorlar canımKızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Yazık bu adamlara bazen çok üzülüyorumAy bi ara eşim de aynısını dedi
Her ay çiçek alıp geliyorum ama günleri tam olarak bilmiyorum diye hahahaa
Yazık bu adamlara bazen çok üzülüyorumiyi bari her ay aynı çiçeği getirmiyorlar
Ne eziyetler ne nazlar o sevgililik dönemindeAcımak yok
İlk sevgili olunca onları da yapmıştık aahahshs
Düşününce ne komik geliyor dimi insana
Yaaa valla üzüldüm cnm tekrar atsan makinaya boya verenlerle değil ama belki düzelir benim 1 2 parca eşimin kıyafeti öyle olmuştu yıkadım düzeldi bir kaç yıkamada düzelir moralini bozma üzülme cnmKızlar o kadar moralim bozuldu ki. Bebeğimin kıyafetlerini yıkayayım dedim. Beyazlarını yıkadım. Renklilerini de ayrı yıkayayım dedim. İçine de renk ayırıcı mendil attım 4 tane. Ama birbirlerine renk vermişlergeceden beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç aydır heves ettiğim kıyafetlerinde artık hiç hevesim kalmadı
Yaa çok üzüldüm canımo kadar mendile rağmen nasıl renk vermiş ya ben koyu renklerle açık renkleri bile ayırmıştım korkudan mendilim falan yoktu benim. Hevesin kaçmasın ya çok mu kötü oldular
Ay cok uzuldum canim yaBen kisa programda hepsini bir calistirdim hicbisey olmadi. Kisa dedigimde de gercekten kisaydi 18 dakika da falan, cok sıktırmadım derecesini de en düşük ayarda tuttum bişey olmadı. Beyaz kısımlar nasıl kurtulur ki acaba?
E bebek tedavisi böyle bir şey var bunu leke çıkarıcı gibi lekeli kıyafetlere kullan bakalım bugün faydası olabilir.
Kızıma krem renk sweet aldım, onunde siyah yazı vardı o krem yerine sıcaklık yapmış. Bu lekenin üzerine kosla döktüm beklettim 3 saat sonra tekrar yıkadım çıktı. Sende bunlardan birini dene isallah çıkarır. Boyadigini düşündüğün kıyafeti de kullanma derim.
Kızlar geceden beri 4 posta yıkadım çamaşırları. Alarm kurdum kalktım yıkadım kıyafetleri. Sanki düzeldiler gibi. Bana bazen yine de beyaz yerleri su yeşili gibi geliyor ama eşimde sen öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor diyor. Bazı çorapların lastiklerinin rengi düzelmemiş onları da seçip atıcam artık. Tek tesellim yeni doğan kıyafetleri hastane çıkışı seti ve isimli tulumunun ayrı olarak yıkanmış olması. Renkleri değişen çamaşırları 3 6 aylık olanlardı. Artık içime sinmezse tekrar alışveriş yapcamTekrardan ayni renkte olanlari yikamayi denedin mi ? Ilk kez yikanan renkliler rengini atiyor, koruyucu mendil de ise yaramiyor. Ikinci yikamalarinda ise yariyor. Ben de renk verirler diye cok korkup, hepsini ayirdim ve kac makina yikadim hassas 30 derece 50dk. Bazi renklerde makina neredeyse bos gibi calisti..
Anladim canim valla rahatladim tamam :)Yok yavrum neden olsun.
Nst daha çok 36 dan sonra yapılıyor diye biliyorum ben.
Öncesinde de sancı var mı yok mu diye kontrol ediyorlar.
Aa tamam ozaman kuzum icim rahatladi simdiSorun olmaz bence , 33+0 da tekrar detaylıya giricem pazartesi günü . Nst olmayacak. 34. Haftada tekrar kontrol olacak o hafta icin de nst konuşmadık , 35-36.haftadan itibaren alır gibi geliyor nst ye. Bugüne kadar beni de hep ayda 1 kontrole çağırdı, bundan sonra sıklaşır artık. Hamileliğinde herhangi bir risk yoksa böyle yapıyorlar canım
Sevindim canimm, bosver atma hic bir seyi evde giydirirsin hep lazim olcak bebis kiyafetleri coraplariKızlar geceden beri 4 posta yıkadım çamaşırları. Alarm kurdum kalktım yıkadım kıyafetleri. Sanki düzeldiler gibi. Bana bazen yine de beyaz yerleri su yeşili gibi geliyor ama eşimde sen öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor diyor. Bazı çorapların lastiklerinin rengi düzelmemiş onları da seçip atıcam artık. Tek tesellim yeni doğan kıyafetleri hastane çıkışı seti ve isimli tulumunun ayrı olarak yıkanmış olması. Renkleri değişen çamaşırları 3 6 aylık olanlardı. Artık içime sinmezse tekrar alışveriş yapcam
Kizlar yengemin kiz kardesi 39 haftada bebisi 3900 kilo olmus massssallahTam bir tosuncuk geliyor :)) Pazartesi sezeryanla alcaklar donmemis inatci kizimiz
Ne eziyetler ne nazlar o sevgililik dönemindebunlar bizi yine iyi çekmiş ay ben ne tripliydim ne memnuniyetsiz bi insandım nasıl katlanmış bana hayret doğrusu
Oy maşallah maşallah nasıl tatlı olur o şimdiKizlar yengemin kiz kardesi 39 haftada bebisi 3900 kilo olmus massssallahTam bir tosuncuk geliyor :)) Pazartesi sezeryanla alcaklar donmemis inatci kizimiz
Normal canim zaten nst benim bildigim 34-36dan sonra. Bakma benim doktor 32de calisir raporu verecek diye nst sokacak.Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Benimki cicek getirmez. Pasta makaron falan alir. Midemiz doysun der.Yazık bu adamlara bazen çok üzülüyorumiyi bari her ay aynı çiçeği getirmiyorlar
Atma canim evde parkta giydirirsin ne olacak sanki ya. Kurudukca renkleri duzelir merak etme. En kotu bi posta daha atarsinKızlar geceden beri 4 posta yıkadım çamaşırları. Alarm kurdum kalktım yıkadım kıyafetleri. Sanki düzeldiler gibi. Bana bazen yine de beyaz yerleri su yeşili gibi geliyor ama eşimde sen öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor diyor. Bazı çorapların lastiklerinin rengi düzelmemiş onları da seçip atıcam artık. Tek tesellim yeni doğan kıyafetleri hastane çıkışı seti ve isimli tulumunun ayrı olarak yıkanmış olması. Renkleri değişen çamaşırları 3 6 aylık olanlardı. Artık içime sinmezse tekrar alışveriş yapcam
Bende bu hafta çarşamba günü kontrole gittim 33+2 deydim ama nst falan yapmadım. 36. Haftada tekrar görüşelim o zaman nst olacak dedi. Sancin ağrın birseyin yoksa nst ye gerek yok.Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Normal canim zaten nst benim bildigim 34-36dan sonra. Bakma benim doktor 32de calisir raporu verecek diye nst sokacak.
Benimki cicek getirmez. Pasta makaron falan alir. Midemiz doysun der.Yildonumumuzde falan guzel bi cicek alir sadece, uzun omurlu cicek orkide gibi forevermorrenk
Atma canim evde parkta giydirirsin ne olacak sanki ya. Kurudukca renkleri duzelir merak etme. En kotu bi posta daha atarsin
Bu sene evlilik yıl dönümümüzü biz Urfalı bir abimizin kebap restoranında kutladık ne kadar romantik dimiNormal canim zaten nst benim bildigim 34-36dan sonra. Bakma benim doktor 32de calisir raporu verecek diye nst sokacak.
Benimki cicek getirmez. Pasta makaron falan alir. Midemiz doysun der.Yildonumumuzde falan guzel bi cicek alir sadece, uzun omurlu cicek orkide gibi forevermorrenk
Atma canim evde parkta giydirirsin ne olacak sanki ya. Kurudukca renkleri duzelir merak etme. En kotu bi posta daha atarsin
Kurudukcayi bir ben mi kudurdukca mi okudumNormal canim zaten nst benim bildigim 34-36dan sonra. Bakma benim doktor 32de calisir raporu verecek diye nst sokacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?