- 1 Aralık 2021
- 14.914
- 54.343
- 548
- 35
Niye sezaryen zorunlu ise o tarihte doğum yababilirsin isteğe bağlı olunca ücret arttırıyor hastanelerBenimde doğum tarihim 18 Nisan ve muhtemelen sezeryan olucam sizce kendi doğum günüme getirebilir miyim doğumukendim için bişey istiyorsam.noliyim.kocami doğum günü derdinden kurtarmak istiyorum garibim her tarihi aklında tutmak zorunda kalmasın
Ya sorma bu pazar bi ciftle tanistik. Bana diyor ki sana dogum hediyesi guzel bi bilezik yapsin, bebeginize de bi altin. Onun esi oyle yalmis, daha dogrusu yaptirmis. Dedim yani ne fark eder ki zaten var olan para yatirimlar ikimizin. Yok yok sen beni dinle altinini yaptir hem bu dinimizde var ve o bilezik sende kalacak esine verme.Aslında daha mantıklı sonucunda çiçek solup gidiyor
Bende artık diyorum ki sen bana sofra kur daha makbule geçer( eşim benden önce çıkıyor işten )
Ama bundan sonra bir bilezik yap gel diyeceğim sonucunda çocuğumuz olacak, yatırım yatırımdır
Ay yemin ederim en en guzelini yapmissiniz. Afiyet bal seker olsunBu sene evlilik yıl dönümümüzü biz Urfalı bir abimizin kebap restoranında kutladık ne kadar romantik dimiekim ayıydı hamileliğimin başlarındaydım daha napim lahmacun aşerdim hem gözümüz hem midemiz doydu , bol soğanlı unutulmaz bi yıldönümü oldu bizim için
Anam bilemedimKurudukcayi bir ben mi kudurdukca mi okudum
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım dün çok giremedim bende bebeğin çamaşırlarını yıkadım ütüledim poşetledim ama daha hastane çantasını hazırlamadım yarın tamamlarım inşallah :) bugün kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek merakla bekliyorum öğlenden sonrasını :)
Bugun benim de oglen randevum var cok heyecanliyim ilk nst'me girecegim. Sicak bi dus aldim evrene guzel mesajlar verdim ve oglumu gormeye hazirimDoktorumun asistani biseyler yiyip oyle gelmemi soylemisti.
Güzel haberlerle gelin insAllah kızlar bizede yazın sonuclariGünaydın saat 5 den beri doğru düzgün uyumadım hala yataktayimbugün benimde kontrolüm var hadi bakalım bugün baya güzel haberler gelicek inşallah .
Ya bende almak istiyorum ama kendimden görüp gidip bakmadimGünaydın,
Dun sizlere hurc sordum bugün bim markete hurc gelmiş sabah gittim kucaklar dolusu aldımfiyat uygun diye doldurmuşum birsuru ama kıza da oğlana da aynı hurc ve organizatorler aldım düzenli güzel olacak. Hurc düşünenlere yardımcı olabilir .
Ya sorma bu pazar bi ciftle tanistik. Bana diyor ki sana dogum hediyesi guzel bi bilezik yapsin, bebeginize de bi altin. Onun esi oyle yalmis, daha dogrusu yaptirmis. Dedim yani ne fark eder ki zaten var olan para yatirimlar ikimizin. Yok yok sen beni dinle altinini yaptir hem bu dinimizde var ve o bilezik sende kalacak esine verme.
Sonra esim diyor ki dinimize gore hareket edeceksek "off" bile demeniz yasakEsim de az degil hahaa. Dedim yok anam ben oflamadan duramam altin maltin istemem
Ay yemin ederim en en guzelini yapmissiniz. Afiyet bal seker olsun
Ben de bugun calismiyorum kontrolden cikinca mayis annelerine inat eksiklerimi tamamlayip ardindan senin yaptigin gibi bol soganli lahmacun yiyecegim
Anam bilemedimKudurasin mi var acaba
Kuruyunca bak birde düzelir atma zaten ilerde sürekli yıkanacak rengi değişecek mutlaka kendini de üzmeKızlar geceden beri 4 posta yıkadım çamaşırları. Alarm kurdum kalktım yıkadım kıyafetleri. Sanki düzeldiler gibi. Bana bazen yine de beyaz yerleri su yeşili gibi geliyor ama eşimde sen öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor diyor. Bazı çorapların lastiklerinin rengi düzelmemiş onları da seçip atıcam artık. Tek tesellim yeni doğan kıyafetleri hastane çıkışı seti ve isimli tulumunun ayrı olarak yıkanmış olması. Renkleri değişen çamaşırları 3 6 aylık olanlardı. Artık içime sinmezse tekrar alışveriş yapcam
Valla benim kocada şanslı ben ve kızlarım hep aralık doğumluyuz ikizler 7 aralık ben 18 aralık büyük kızımda 28 aralık adam bir pastayla hepimizi gecistiriyoBenimde doğum tarihim 18 Nisan ve muhtemelen sezeryan olucam sizce kendi doğum günüme getirebilir miyim doğumukendim için bişey istiyorsam.noliyim.kocami doğum günü derdinden kurtarmak istiyorum garibim her tarihi aklında tutmak zorunda kalmasın
Bebisin hareketleri iyiyse bir sıkıntın yoksa bisey olmaz bence cnm bana sor en son ne zaman gittin diye ben 26+6 da gittim ve martin 2. Haftası gitmeyi düşünüyorum hastahanelerden nefret ediyorum ya hastahane geçmişimiz hiç iyi değil ondan istemiyorum sürekli gideyimKızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Abartmaya gerek yok, imkanlar el veriyosa zaten esler yapar. Ben bisey istemedim zaten yeteri kadar masraf yaptik. Ama gecenlerde esim soyle bi bileklik gormus begendiysen dogdumdan sonra siparis verelim dedi. Ben de olur dedim.Haha o doğum hediyesi neler isteniyor bir bilsen
Benimki espri zaten
Ayyy benim.koca diyo ne gerek var çiçek falan almama köyde bir sürü gülümüz var topla kendi kendineYazık bu adamlara bazen çok üzülüyorumiyi bari her ay aynı çiçeği getirmiyorlar
Oooohh sefan olsunnn canımYa sorma bu pazar bi ciftle tanistik. Bana diyor ki sana dogum hediyesi guzel bi bilezik yapsin, bebeginize de bi altin. Onun esi oyle yalmis, daha dogrusu yaptirmis. Dedim yani ne fark eder ki zaten var olan para yatirimlar ikimizin. Yok yok sen beni dinle altinini yaptir hem bu dinimizde var ve o bilezik sende kalacak esine verme.
Sonra esim diyor ki dinimize gore hareket edeceksek "off" bile demeniz yasakEsim de az degil hahaa. Dedim yok anam ben oflamadan duramam altin maltin istemem
Ay yemin ederim en en guzelini yapmissiniz. Afiyet bal seker olsun
Ben de bugun calismiyorum kontrolden cikinca mayis annelerine inat eksiklerimi tamamlayip ardindan senin yaptigin gibi bol soganli lahmacun yiyecegim
Anam bilemedimKudurasin mi var acaba
Abartmaya gerek yok, imkanlar el veriyosa zaten esler yapar. Ben bisey istemedim zaten yeteri kadar masraf yaptik. Ama gecenlerde esim soyle bi bileklik gormus begendiysen dogdumdan sonra siparis verelim dedi. Ben de olur dedim.
Takılıyorum ben ya yanlış anlaşılmasın aman diyimMayıs topiği bana ait pembişcim kızlar epey tedbirliDiğer aylarda erken doğumları görünce tedbir amaçlı hazırlanmaya başladı çoğu. O yüzden bizi biraz rahat buluyorlar
Doğumundan sonra sana ve Lila’ya mor menekşeler göndermek istiyorum ya, mora karşı çok istikrarlı bir sevgi besliyorsun içindeGüle güle kullan canım çok zarifmiş :)
Ben istemedim çünkü hayli borcumuz var zaten elinden gelenin fazlasını yapıyor.
Hastaneye gelirken sadece mor kalpli balondan istedim onu da çok sevdiğim için :)
Doğumundan sonra sana ve Lila’ya mor menekşeler göndermek istiyorum ya, mora karşı çok istikrarlı bir sevgi besliyorsun içinde
Acımak yok
İlk sevgili olunca onları da yapmıştık aahahshs
Düşününce ne komik geliyor dimi insana
Ahhhh canım kızlar ben o trip yapmaya bile hasretim biz tartışsak bile o benden önce bana trip yapiyo kusuyo bir bakıyorum ben özür diliyom oy ben nidem nirelere gidemNe eziyetler ne nazlar o sevgililik dönemindebunlar bizi yine iyi çekmiş ay ben ne tripliydim ne memnuniyetsiz bi insandım nasıl katlanmış bana hayret doğrusu
Aynen valla cok haklisin altinlari dizsin sirayaAslında daha mantıklı sonucunda çiçek solup gidiyor
Bende artık diyorum ki sen bana sofra kur daha makbule geçer( eşim benden önce çıkıyor işten )
Ama bundan sonra bir bilezik yap gel diyeceğim sonucunda çocuğumuz olacak, yatırım yatırımdır
Yaaa cok hos eşinin ince düşüncesine maşallah cnmAbartmaya gerek yok, imkanlar el veriyosa zaten esler yapar. Ben bisey istemedim zaten yeteri kadar masraf yaptik. Ama gecenlerde esim soyle bi bileklik gormus begendiysen dogdumdan sonra siparis verelim dedi. Ben de olur dedim.
Kızlar nefes darlığıyla uyandım 4te karnım taş gibiydi. Hala uyuyamadım resmen şekilden şekle girdim ama yok. Yatınca nefesim daralıyo hemen. Oturarak uyumayı denedim o da olmadı rahat edemedim. Oğlumda yukarıya doğru dayanıyor zaten o sıkıştırıyor beni diye düşünüyorum. Annemle eşim uyuyo bende oturma odasında oturuyorum sessiz sessizBöyle durumlarda hayırlısıyla bir doğuraydım diyorum
Günaydin kızlar, gece biraz bu dünyadaki savaş olaylarindan etkilenip kötü kabuslar gördüm sabaha karsi 5ten sonra doğru düzgün uyuyamadım şimdide iş yüzünden 8de kalkmam gerekti. Baktım içim çok darlaniyor çok kere inşirah süresi okudum dinledim iyi geldi. Ama temelde canım çok sıkkın... O fotoğraflar videolar beni çok üzdü etkiledi. Duaya sığınıp beklemekten başka çare yok.
Kızlar ya cumartesi doktorun ameliyatı çıkınca pazartesiye ertelendi randevum. 34+1 e denk geliyor hala nstye bağlanmadık biz bir sorun olurmu ki? Geçen randevu ocak sonuydu, ay sonu gel demişti anlamadım ben bu işi
Kızlar geceden beri 4 posta yıkadım çamaşırları. Alarm kurdum kalktım yıkadım kıyafetleri. Sanki düzeldiler gibi. Bana bazen yine de beyaz yerleri su yeşili gibi geliyor ama eşimde sen öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor diyor. Bazı çorapların lastiklerinin rengi düzelmemiş onları da seçip atıcam artık. Tek tesellim yeni doğan kıyafetleri hastane çıkışı seti ve isimli tulumunun ayrı olarak yıkanmış olması. Renkleri değişen çamaşırları 3 6 aylık olanlardı. Artık içime sinmezse tekrar alışveriş yapcam
Kizlar yengemin kiz kardesi 39 haftada bebisi 3900 kilo olmus massssallahTam bir tosuncuk geliyor :)) Pazartesi sezeryanla alcaklar donmemis inatci kizimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?