2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Evde kalınca cidden öyle oluyor kadınlar
Iste yavaş yavaş doğuma hazırlık bende öyle otur kalk yapmaya çalışıyorum.
Hafta içi annem gelecek cam kapı silecek, koltuklar halılar yıkmaya gidecek falan derken ev işi biter ( bitmez de )
Sonra da dinlenip doğumu bekleriz

Suyu biraz fazla tüket baş ağrısına iyi geliyor
İşler bitmiyor yavrum yap yap dur işte yatmaya alışmamışız

Selam kızlar
Dün fena halde kasılmalarım oldu bebek hep sağ tarafta toplandı ve hareket edemez duruma getirdi beni.Bende ertesi gün giderim diye dün geçiştirdim. Sabah kalktığımda tamamen geçmişti kasılmam. Hemen gittim tabi ki doktora bebişim meğer normal doğum pozisyonu almış dün itibari ile Bu haftalarda normal bir durum dedi. Suyu kilosu boyu gayet iyi. 32+4 te 2.470kg 46cm'cik paşamız. Nstyede girdim sancı çıkmadı çok şükür. Ama dün ki kasılmalar çok can acıtıcıydı.
Darısı normal doğum isteyen annelerimizin başına yani normal doğum pozisyonu almaları için Bizden bu kadar..

Eklentiler

• IMG_20220226_131815.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 56
Suyu biraz fazla tüket baş ağrısına iyi geliyor
İşler bitmiyor yavrum yap yap dur işte yatmaya alışmamışız
Valla günde belki 3 lt belki daha fazla tuketiyorum cnm normalde de fazla içerim su hamileliktede daha fazla tuketiyorum aynen valla cnm iş hiç bitmiyor keşke birazcık rahatına düşkün olsaydım arada uzanıp dursaydim

Canim sende mi o igrenc hapi kullaniyorsun bana da sabah aksam verdi ama sadece gece yatarken içiyorum ya dayanamiyorum midemi mahvediyor. Bir de hiç böyle şeyler söylemedi doktorum o kadar riskli miyiz ya
Bende tek kötü etkisi kabızlık maalesef. Yoksa midemde sıkıntı yapmadı. Doğum demek kanama demek tabi ki kan değerleri çok önemli. Doğumdan önce gerekli seviyeye gelmesi lazım.
Benim zayıf dedi ya kilosu azmış kaç olması gerekiyor
Bu tamamen genetik canım anne baba anotomisi neyse bebişte öyle oluyor. Ben 1.76yım eşim 1.88civarı o yüzden karnımda dev bir bebek varAma kızkardeşim ve eşi minyon tipli ve bebeği haftasında doğmasına rağmen 2500kg doğdu. Gayette sağlıklıydı. Bebişin sağlığı için kilo çok önemli değil gelişimi güzel olsun yeter kafanı takma sakın.
Aaa bende siyah aldım ama kullanmıyorum diğerlerinde de kullanmadım bundada hamileyken taktım pijamam beyaz da siyah buantiyeli ordan kurtarır belki
Yok anacım benimkileri (bacılarımı) kurtarmaz uyum çılgınlığı var bunlarda o yüzden tekrar sipariş verdim. Zaten ben emzirme dönemi boyunca evde hep emzirme atleti kullanıyorum dışarı çıkarken sadece normal sütyen takıyorum. O yüzden bolca atletten zarar gelmez dedim aldım yani
Benimkide 9 çıkıyor canım Doktorum bana bundan sonra kan ilaçlarını portakal suyuyla içmeni istiyorum emilimi artıyor dedi. Bide mutlaka aç karnına olucak ona da dikkat et canım.

Oyyyy maşallah paşaya insAllah annesininyormadan hemencecik dogar

Ayyy valla insAllah çabucak biter hazırlıklarda dinleniriz biraz cnm

Selam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Canım eline sağlık ev işlerine giristin demek bende ütü yaptık eşimle sırtım koptu resmen

Selam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Günlük iş güç ama yorucu geliyor artk sanırım Bir arkadaş yazmıştı ya dışı kuş sendromu diye o haldeyiz galiba

Valla benim doktorumda hergun günde bir defa 2 damla diye verdi bende burda yazılanlardan korktum hergun kullanmadim
Güneş alan yerlerle güneşi az olan yerler farkediyor benim multivitaminde dvit de varmış ayrıca yazmadı doktorum ama şimdi kullan kış ayında gerekli dedi

Ben rahatıma düşkünüm hiç bir şey yapmadan oturayım diyorum da iş bitmiyor sabah 7 akşam 11e kadar dolanıp duruyorum

Yok canım kusur ne demek benim işim bu zaten.
Şimdi doktor raporu yazdı şirket muhasebesi de onayladı.
32.haftadan sonra çalıştığın her haftayı 37.haftadan sonraya ekleyecekler
Sagol canim demek ki muhasebeci gonderdigim gibi sisteme islemis. Sasirdim ve sevindim ugrastirmadi.
Lerrel arkadas sagolsun cevapladi, sen istersen calistigin yerin muhasebecisiyle konus e devlette calisabilir raporum gozukmuyor diye.

Bana aç tok fark etmez dedi ben geneli tok içtim valla

Sagol canim demek ki muhasebeci gonderdigim gibi sisteme islemis. Sasirdim ve sevindim ugrastirmadi.
Lerrel arkadas sagolsun cevapladi, sen istersen calistigin yerin muhasebecisiyle konus e devlette calisabilir raporum gozukmuyor diye.

Zaten hemen işlenmesi zorunda yoksa o haftaların ücretini alamazsın.
32.haftada raporu o yüzden alıyoruz.
Çalışıyorsak işveren sgk mızı yapıp maaşımızı ödemek zorunda.
Çalışmıyorsak raporlu görünüp ödemeyi devletten alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…