- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Bende son iki haftadır. Oğlumun kıyafetleri yıka ütüle dikişler vardı onları dik. Evi dip köşe temizle, perdeleri yıka baya canim çıktı ama yavaş yavaş hallettim. Bugun bende mutfak dolaplarınin kapaklarını sildim. Aldigim hurclari yıkadım çamaşır yıkadım. Artık kendimi sadece ev işi yapan mqkina gibi hissediyorum oturunca acaba ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum. Evde durmaktan kafayı yedim
Ay valla bende yeni oturdum iş hiç gitmiyo cnm başım çatlayacak sanki daha çamaşır katlayacağım öğle yemeği sırasında gorumcem dersaneden geldi ablasınız çağırdı oda geldi saat 2 gibi çıktılar sonra kız kardeşim geldi 2,30 da oda az önce gitti benim işler hala var birazdan da akşam yemeği için hazırlık yapicam ama çok halsizim bugün başımda agriyo
Valla günde belki 3 lt belki daha fazla tuketiyorum cnm normalde de fazla içerim su hamileliktede daha fazla tuketiyorum aynen valla cnm iş hiç bitmiyor keşke birazcık rahatına düşkün olsaydım arada uzanıp dursaydimSuyu biraz fazla tüket baş ağrısına iyi geliyor
İşler bitmiyor yavrum yap yap dur işte yatmaya alışmamışız
Bende tek kötü etkisi kabızlık maalesef. Yoksa midemde sıkıntı yapmadı. Doğum demek kanama demek tabi ki kan değerleri çok önemli. Doğumdan önce gerekli seviyeye gelmesi lazım.Canim sende mi o igrenc hapi kullaniyorsunbana da sabah aksam verdi ama sadece gece yatarken içiyorum ya dayanamiyorum midemi mahvediyor. Bir de hiç böyle şeyler söylemedi doktorum o kadar riskli miyiz ya
Bu tamamen genetik canım anne baba anotomisi neyse bebişte öyle oluyor. Ben 1.76yım eşim 1.88civarı o yüzden karnımda dev bir bebek varBenim zayıf dedi ya kilosu azmış kaç olması gerekiyor
Yok anacım benimkileri (bacılarımı) kurtarmaz uyum çılgınlığı var bunlarda o yüzden tekrar sipariş verdim. Zaten ben emzirme dönemi boyunca evde hep emzirme atleti kullanıyorum dışarı çıkarken sadece normal sütyen takıyorum. O yüzden bolca atletten zarar gelmez dedim aldım yaniAaa bende siyah aldım ama kullanmıyorum diğerlerinde de kullanmadım bundada hamileyken taktım pijamam beyaz da siyah buantiyeli ordan kurtarır belki
Benimkide 9 çıkıyor canımYa bana doktorum carsamba günü dediki kan tahlili yaptir 10.2 bin altına düşmüşse gel igne yapalim dedi benim de sonuç 10.1 çıktı kan ilaçlarımı da kullaniyorum ama bence yanlış saatlerde kullandığım için etkili olmadı. Cunki ben çalışıyordum zaten ilaç içmeyi sevmiyirum bunu da aç tok fark etmez sabah akşam iç dedi bende öyle yaptım
Oyyyy maşallah paşaya insAllah annesininyormadan hemencecik dogarSelam kızlar
Dün fena halde kasılmalarım oldu bebek hep sağ tarafta toplandı ve hareket edemez duruma getirdi beni.Bende ertesi gün giderim diye dün geçiştirdim. Sabah kalktığımda tamamen geçmişti kasılmam. Hemen gittim tabi ki doktora bebişim meğer normal doğum pozisyonu almış dün itibari ileBu haftalarda normal bir durum dedi. Suyu kilosu boyu gayet iyi. 32+4 te 2.470kg 46cm'cik paşamız. Nstyede girdim sancı çıkmadı çok şükür. Ama dün ki kasılmalar çok can acıtıcıydı.
Darısı normal doğum isteyen annelerimizin başına yani normal doğum pozisyonu almaları içinBizden bu kadar..
Ayyy valla insAllah çabucak biter hazırlıklarda dinleniriz biraz cnmEvde kalınca cidden öyle oluyor kadınlar
Iste yavaş yavaş doğuma hazırlık bende öyle otur kalk yapmaya çalışıyorum.
Hafta içi annem gelecek cam kapı silecek, koltuklar halılar yıkmaya gidecek falan derken ev işi biter ( bitmez de)
Sonra da dinlenip doğumu bekleriz
Canım eline sağlık ev işlerine giristin demekSelam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Günlük iş güç ama yorucu geliyor artk sanırımSelam kızlar bende yeni oturabildim.
Mutfakla uğraştım baya dolapları falan sildim, fırını temizledim baya iş yaptım bugün.
Sizler nasılsınız her şey yolunda mı
Bir arkadaş yazmıştı ya dışı kuş sendromu diye o haldeyiz galibaBende son iki haftadır. Oğlumun kıyafetleri yıka ütüle dikişler vardı onları dik. Evi dip köşe temizle, perdeleri yıka baya canim çıktı ama yavaş yavaş hallettim. Bugun bende mutfak dolaplarınin kapaklarını sildim. Aldigim hurclari yıkadım çamaşır yıkadım. Artık kendimi sadece ev işi yapan mqkina gibi hissediyorum oturunca acaba ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum. Evde durmaktan kafayı yedim
Güneş alan yerlerle güneşi az olan yerler farkediyor benim multivitaminde dvit de varmış ayrıca yazmadı doktorum ama şimdi kullan kış ayında gerekli dediValla benim doktorumda hergun günde bir defa 2 damla diye verdi bende burda yazılanlardan korktum hergun kullanmadim
Günlük iş güç ama yorucu geliyor artk sanırım
Bir arkadaş yazmıştı ya dışı kuş sendromu diye o haldeyiz galiba
Ben rahatıma düşkünüm hiç bir şey yapmadan oturayım diyorum da iş bitmiyor sabah 7 akşam 11e kadar dolanıp duruyorumValla günde belki 3 lt belki daha fazla tuketiyorum cnm normalde de fazla içerim su hamileliktede daha fazla tuketiyorum aynen valla cnm iş hiç bitmiyor keşke birazcık rahatına düşkün olsaydım arada uzanıp dursaydim
Canım eline sağlık ev işlerine giristin demekbende ütü yaptık eşimle sırtım koptu resmen
kızımda doğuma kadar 5 inek sağdım bunda 1 inek var ama bende hal yok zor geliyorHiç sorma her şey çok yorucu geliyor artık
Sagol canim demek ki muhasebeci gonderdigim gibi sisteme islemis. Sasirdim ve sevindim ugrastirmadi.Yok canım kusur ne demek benim işim bu zaten.
Şimdi doktor raporu yazdı şirket muhasebesi de onayladı.
32.haftadan sonra çalıştığın her haftayı 37.haftadan sonraya ekleyecekler
Bana aç tok fark etmez dedi ben geneli tok içtim vallaBende tek kötü etkisi kabızlık maalesef. Yoksa midemde sıkıntı yapmadı. Doğum demek kanama demek tabi ki kan değerleri çok önemli. Doğumdan önce gerekli seviyeye gelmesi lazım.
Bu tamamen genetik canım anne baba anotomisi neyse bebişte öyle oluyor. Ben 1.76yım eşim 1.88civarı o yüzden karnımda dev bir bebek varAma kızkardeşim ve eşi minyon tipli ve bebeği haftasında doğmasına rağmen 2500kg doğdu. Gayette sağlıklıydı. Bebişin sağlığı için kilo çok önemli değil gelişimi güzel olsun yeter kafanı takma sakın.
Yok anacım benimkileri (bacılarımı) kurtarmaz uyum çılgınlığı var bunlarda o yüzden tekrar sipariş verdim. Zaten ben emzirme dönemi boyunca evde hep emzirme atleti kullanıyorum dışarı çıkarken sadece normal sütyen takıyorum. O yüzden bolca atletten zarar gelmez dedim aldım yani
Benimkide 9 çıkıyor canımDoktorum bana bundan sonra kan ilaçlarını portakal suyuyla içmeni istiyorum emilimi artıyor dedi. Bide mutlaka aç karnına olucak ona da dikkat et canım.
Ayyy valla bende taaa saat 12 bazen 1 e kadar dolaniyorumBen rahatıma düşkünüm hiç bir şey yapmadan oturayım diyorum da iş bitmiyor sabah 7 akşam 11e kadar dolanıp duruyorum
Koydemi yaşıyorsunuz cnmkızımda doğuma kadar 5 inek sağdım bunda 1 inek var ama bende hal yok zor geliyor
Sagol canim demek ki muhasebeci gonderdigim gibi sisteme islemis. Sasirdim ve sevindim ugrastirmadi.
Lerrel arkadas sagolsun cevapladi, sen istersen calistigin yerin muhasebecisiyle konus e devlette calisabilir raporum gozukmuyor diye.
kızımda doğuma kadar 5 inek sağdım bunda 1 inek var ama bende hal yok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?