Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsünGunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Icim acildi bi rahatlama geldi bazi gunler cok karamsar oluyorum maalesef
Böyle şeyler duymaya o kadar ihtiyacımız vardı ki, iyiki paylaştın içim açıldı inşallah bizler de doğum sürecimizi böyle güzel atlatırızGunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Kızlar valla hepimiz aynıyla galiba ama kendimize ve bebisler bu kadar işkence yapmayalım ya sanki doğumdan sonra hayat duracak gibi hissediyoruz yavaş yavaş yapalım herşeyi bende sürekli hareket halindeyim sürekli bi iş yapma eğilimindeyim
Bebek baskısından dolayı uyumak zor dinlenmeyi unutalım biz bebekli uykusuz geceler başlıyor sonra da
Ne güzel darısı başımıza, allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah normal yada sezeryanda olsaGunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Noldu uyuyamamıştın en son ama başka birşey yoktur inşallahKabus gibi bir gece geçirdim zaten
Gunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Noldu uyuyamamıştın en son ama başka birşey yoktur inşallah
Allah kolaylık versin hepimize, çoğumuzda aynı sorun var. Solda daha rahat uyuyorum evet ama sol bacağım ağrıyor bir süre sonra. Sağa dönüyorum bebenin ayakları sağda, yatakla göbeğin birleştiği yerden vurunca aşırı rahatsız edici oluyor. Uyuyorum 4 gibi mecbur çiş molası var. Zar zor tekrar dalıyorum, telefonlar ötmeye başlıyor. Eşim bazen kalkma diyor ama o sesi duyduktan sonra uyanıyorum. Sonra birşeyler hazırla ye, yatakta telle biraz takıl 8 gibi tekrar uyu 10 gibi uyan... Valla çok güzel bir dönem ama yorucu da malesef2 ye kadar uyuyamadım.
Sonrasında 5 e kadar uyumuşum.
5te bir kalktım eşim gidene kadar imkanı yok uyuyamadım.
Dönüyorum sırtım ağrıyor, kollarım, ayaklarım her yerim ağrıdı
Kalktım salona geldim en son orada 1 2 saat uyumuşum ama evde kaç tur gezindim bilmiyorum
Başka bir şey yok canım uyuyamamak
Bir de benim ki horluyor uykuya dalarken ki zulmü sen düşün2 ye kadar uyuyamadım.
Sonrasında 5 e kadar uyumuşum.
5te bir kalktım eşim gidene kadar imkanı yok uyuyamadım.
Dönüyorum sırtım ağrıyor, kollarım, ayaklarım her yerim ağrıdı
Kalktım salona geldim en son orada 1 2 saat uyumuşum ama evde kaç tur gezindim bilmiyorum
Başka bir şey yok canım uyuyamamak
Allah kolaylık versin hepimize, çoğumuzda aynı sorun var. Solda daha rahat uyuyorum evet ama sol bacağım ağrıyor bir süre sonra. Sağa dönüyorum bebenin ayakları sağda, yatakla göbeğin birleştiği yerden vurunca aşırı rahatsız edici oluyor. Uyuyorum 4 gibi mecbur çiş molası var. Zar zor tekrar dalıyorum, telefonlar ötmeye başlıyor. Eşim bazen kalkma diyor ama o sesi duyduktan sonra uyanıyorum. Sonra birşeyler hazırla ye, yatakta telle biraz takıl 8 gibi tekrar uyu 10 gibi uyan... Valla çok güzel bir dönem ama yorucu da malesef
Bir de benim ki horluyor uykuya dalarken ki zulmü sen düşün
Sen temizlikle çok yordun kendini bence bazen insan yorgunluktan da uyuyamıyor. Ben bir kere yılbaşından 1 gün önce yaptım öyle temizlik gerisi hep günlük. Canımızdan kıymetli değil kendini fazla yorma. Eğilip kalkmak bir yere uzanmak çok zor oluyor zaten. Ağrılar da başladı üstüne eklemeye gerek yokGece sinirimden ağlayacaktım adam da rahatsız oldu sürekli dön dur yatakta.
En son kalktım zaten ama nasıl biter bu 1 ay bilmiyorum
Vücut ağır artık o kadar olsun, biz nasıl sabrediyoruz onlar da etsinBizde eşimin yerine artik ben horluyorum
Yazık adam kaç kere uyandı benim yüzümden en son kalktı zaten ise gitti
Sen temizlikle çok yordun kendini bence bazen insan yorgunluktan da uyuyamıyor. Ben bir kere yılbaşından 1 gün önce yaptım öyle temizlik gerisi hep günlük. Canımızdan kıymetli değil kendini fazla yorma. Eğilip kalkmak bir yere uzanmak çok zor oluyor zaten. Ağrılar da başladı üstüne eklemeye gerek yok
Vücut ağır artık o kadar olsun, biz nasıl sabrediyoruz onlar da etsin
Amin insallahSanırım tam uyuşmadım yada agrı eşigim çok düşükHakkımızda hayırlısı olsun
İstesen de dört dörtlük olmaz zaten. En azından anneni beklesen yavaş yavaş beraber yapardınız. Bebekten sonra da kirlencek zaten. Tabi ki pis oturulsun demiyorum ama bu kadar yorulmak gereksiz. En olmadı birini alırsın, son zamanlar artık çok yüklenme kendine.Annem duysa öldürür valla kadın gelip yapacağım dedi ben ona kalmasın diye yok dedim ama şuan sürünüyorum.
Olduğu kadar artık kalırsa da kalsın pis içinde yoksa hastalanacağım bir yerde düşüp kalacağım
Benim bi once ki bebiste Makat pozisyondaydi donmedi bi daha, oturarak dogdu kucuk hanimMerhabalar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebek sağlıklı. Tek sorun makat gelişi olması. Bu haftaya kadar bebeklerin %90ı doğum pozisyonuna geliyormuş. Bundan sonra %10 ihtimalle döner dedi. Halbuki içerde sabah akşam tepiniyor ama alması gereken pozisyonu almıyor
Ahhh ah bazen ben de düşünüyorum öyle. Ama şu sıpa bir hıçkırmaya başlıyor( şuan meselaOnların yerinde olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?