2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Çok haklısın yavrum artık daha yavaş yapacağım zaten.
Kadın alacağım annem razı olmuyor ben yaparım diye bende onu yormak istemedim işte ama akıllandım artık yani daha yatarak geçireceğim son günleri

Ahhh ah bazen ben de düşünüyorum öyle. Ama şu sıpa bir hıçkırmaya başlıyor( şuan mesela) içimin yağları eriyor. Sonra diyorum iyi ki ben yaşıyorum bu duyguları. Kıskanırdım yoksa

O hareketleri bize hissettirdikleri olmasa zaten çekilecek dert değil de işte rabbim sabrını veriyor

Neyse ben temizlik yapmaya gidiyorum Eşim izin alabilirse memleketime gideceğiz yarın, süpürüp toparlayayım en azından:)

Ne güzel haberler bunlar .. Bundan kalan kısacık gebelik sürende daha huzurlu geçirirsin inşallah .. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım

Hayırlısı olsun düğün sonrası ilçedeki evi temizleyip oraya yerleşeceğiz buraya çok zaman ve masraf yaptık 3 sene oldu evi yaptıralı da
Hayırlısıyla cnm insAllahvalla ayrı yasamak her zaman için çok daha iyi en azından sen çocukların esin tek olursunuz en azından birbirinize vakit ayirirsiniz

Benim uykum var ama gözümü kapatınca başka şeyler geliyor aklıma uyuyamadım
Bu arada eşime kabul ettirebilseydim bende Umay ismini koyabilirdim ama istemedi.
Adıyla gelsin prenses çok güzel
Bende çok begeniyordum eşim beğenmez diye söylemedim sonra o bana yazmış sevgi Umay ismi nasıl diye bende harika dedim hemen kabul ettim bu isim olsun dedim ama ne eşimin ailesi ne benim ailem beğenmedi ama kime söylesem çok güzel diyor bizde dedik biz beğendik güzel dedik

Kuşum herkesin beğenmesine gerek yok.
O seninle eşinin bebeği siz beğendiyseniz gerisi boş:)

Maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel.cabuk toparlanmış darısı basimiza

Benim kız ayaklariyla sağ tarafımi yerinden çıkaracak bazen o kadar çok canım yanıyor ki hareket ederken sanki onunda canı acıyor gibi geliyor bu annelik nasıl bir delilik Allahim
sağ böbreğim söndü, sağ kaburgam ikiye ayrıldı onlar bizden rahat ama sıkıntıda değillerdir öyle düşünme

sağ böbreğim söndü, sağ kaburgam ikiye ayrıldı onlar bizden rahat ama sıkıntıda değillerdir öyle düşünme
Canım güldürdün beni ya benim karnım doğunca sağ tarafa doğru sarkmış olabilir halde kalabilir. Oğlan yer çekimine doğru sarkitmisti buna enine genislettti doğumdan sonra ne halde olacağım merak etmiyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…