- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
İstesen de dört dörtlük olmaz zaten. En azından anneni beklesen yavaş yavaş beraber yapardınız. Bebekten sonra da kirlencek zaten. Tabi ki pis oturulsun demiyorum ama bu kadar yorulmak gereksiz. En olmadı birini alırsın, son zamanlar artık çok yüklenme kendine.
Ahhh ah bazen ben de düşünüyorum öyle. Ama şu sıpa bir hıçkırmaya başlıyor( şuan mesela) içimin yağları eriyor. Sonra diyorum iyi ki ben yaşıyorum bu duyguları. Kıskanırdım yoksa
Çok haklısın yavrum artık daha yavaş yapacağım zaten.
Kadın alacağım annem razı olmuyor ben yaparım diye bende onu yormak istemedim işte ama akıllandım artık yani daha yatarak geçireceğim son günleri
Aynen öyle, çok şükür nasip oldu. Rabbim hakkıyla anne babalık yapmayı nasip etsin inşallah
O hareketleri bize hissettirdikleri olmasa zaten çekilecek dert değil de işte rabbim sabrını veriyor
Yani hareket ederken babalar dokununca bizi kıskanıyorlar benceAhhh ah bazen ben de düşünüyorum öyle. Ama şu sıpa bir hıçkırmaya başlıyor( şuan mesela) içimin yağları eriyor. Sonra diyorum iyi ki ben yaşıyorum bu duyguları. Kıskanırdım yoksa
Neyse ben temizlik yapmaya gidiyorum Eşim izin alabilirse memleketime gideceğiz yarın, süpürüp toparlayayım en azından:)
Benim de aklıma geliyo arada ama sonra duygusuz olduklarını hatırlıyorumYani hareket ederken babalar dokununca bizi kıskanıyorlar bence
Yok yok yavaş yavaşKolay gelsin yavrum çok yorma kendini
Ne güzel haberler bunlar .. Bundan kalan kısacık gebelik sürende daha huzurlu geçirirsin inşallah .. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalımSelam kızlar, bugün biraz yoğun bir gün geçirdim. Hem benim hem babamın kontrolleri vardı onları hallettik. Anca oturabildim.
Çok şükür Ankara’daki genetik test temiz geldi kızlar nasıl rahatladım anlatamam. Öyle hissediyordum ama işte insan yine de sonucu almadan rahat edemiyor
Haftalık kontrolümüze gittik. Herşey yolunda çok şükür. Nst temiz. 2,5 kg yu geçmişiz
Lösemi intimali ortadan kalkınca 4 doz ciğer geliştiriciyi verebildi sonunda. İkisini bugün oldum, ikisi yarın aynı saatte. Haftaya tekrar kontrol. Beklemeye devam
Hayırlısıyla cnm insAllahHayırlısı olsun düğün sonrası ilçedeki evi temizleyip oraya yerleşeceğiz buraya çok zaman ve masraf yaptık 3 sene oldu evi yaptıralı da
Hayırlısı olsun cnm sen ilaçlarını kullan bir sıkıntı olmaz insAllahSuyu normalde de çok içerim ama olmuş yinede anlamadım.
Hiç deme ya valla artık takat falan kalmiyo hayırlısıyla bebisleri sağlıkla kucagimiza alalım da herşey geçer insAllahYapınca da pertimiz çıkıyor
Bende çok begeniyordum eşim beğenmez diye söylemedim sonra o bana yazmış sevgi Umay ismi nasıl diye bende harika dedim hemen kabul ettim bu isim olsun dedim ama ne eşimin ailesi ne benim ailem beğenmedi ama kime söylesem çok güzel diyor bizde dedik biz beğendik güzel dedikBenim uykum var ama gözümü kapatınca başka şeyler geliyor aklıma uyuyamadım
Bu arada eşime kabul ettirebilseydim bende Umay ismini koyabilirdim ama istemedi.
Adıyla gelsin prenses çok güzel
Bende çok begeniyordum eşim beğenmez diye söylemedim sonra o bana yazmış sevgi Umay ismi nasıl diye bende harika dedim hemen kabul ettim bu isim olsun dedim ama ne eşimin ailesi ne benim ailem beğenmedi ama kime söylesem çok güzel diyor bizde dedik biz beğendik güzel dedik
Aynen valla canım bizde öyle düşünüyoruz önemli olan bizim begenmemizKuşum herkesin beğenmesine gerek yok.
O seninle eşinin bebeği siz beğendiyseniz gerisi boş:)
Aynı dert bizdede var ben tuğra ismi istiyordum esim alparslan istedi karar vermedik henüzKuşum herkesin beğenmesine gerek yok.
O seninle eşinin bebeği siz beğendiyseniz gerisi boş:)
Maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahGunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Icim acildi bi rahatlama geldi bazi gunler cok karamsar oluyorum maalesef
Benim kız ayaklariyla sağ tarafımi yerinden çıkaracak bazen o kadar çok canım yanıyor ki hareket ederken sanki onunda canı acıyor gibi geliyorbu annelik nasıl bir delilik Allahim
Canım güldürdün beni yasağ böbreğim söndü, sağ kaburgam ikiye ayrıldı onlar bizden rahat ama sıkıntıda değillerdir öyle düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?