Benim karnımdan bir beklentim yok zaten artıkCanım güldürdün beni yabenim karnım doğunca sağ tarafa doğru sarkmış olabilir halde kalabilir. Oğlan yer çekimine doğru sarkitmisti buna enine genislettti doğumdan sonra ne halde olacağım merak etmiyor değilim
Aynı dert bizdede var ben tuğra ismi istiyordum esim alparslan istedi karar vermedik henüz
Bakalım sağlık olsun öncelikleBenim bi once ki bebiste Makat pozisyondaydi donmedi bi daha, oturarak dogdu kucuk hanimbazilari doguma yakin dönüyormuş ama kismet artik
Kesinlikle cok zor oluyor, doktorda bana demisti aynisini, cok agrim oluyorduBakalım sağlık olsun öncelikleDoktor bu pozisyonda bebeği taşımak zordur ağrılıdır dedi. Mesanemin üstünde tepiniyor sürekli dedim zor tutuyorum bazen tuvaletimi
Yok kızıma uygun oluyor tuğçe buda tuğra olsun dedim ikna edemedim ama haklı adam hiç birinin ismini o koymadı dördüncüye ismi kendi koyacakOğlan doğacak siz hala isme karar veremediniz mi
Ben Bedirhan ismini çok beğenmiştim ama kızım olacağı için Umay olacakOğlan doğacak siz hala isme karar veremediniz mi
Trt1 mi izliyo eşinAynı dert bizdede var ben tuğra ismi istiyordum esim alparslan istedi karar vermedik henüz
İlk defa geçen hafta mide yanması yaşadım, renie Duo diye bir şurup verdi bi kaşık alıyorum daha mideye varmadan bogazdan geçtiği gibi rahatlatıyor. İnanamadim gerçekten. Benim yediklerimden değil kızın iteklemesi yüzünden bence gerçi yanmam ama çok işe yaradı kuzumKızlar son 3-4 gündür sabahları mide yanması yaşıyorum. Akşamları da devam etmeye başladı artık dayanamıyorum. Son ayın olayı da bu olacak sanırım. Ilık süt, muz, maden suyu hepsini denedim de geçmiyor. Aranızda gaviscon kullananlar vardı sanırım annem de kullanıyor onu önerdi. Yarın eczaneden almayı düşünüyorum. Doktor vermeden almamın bir sakıncası olmaz dimi?
Canım ben 25 şişe falan icmisimdir. Hic bir sey olmaz al gitsin doktorum kana karışmıyor direkt sindirimden atılıyor bebeğe zararı yok dedi.Kızlar son 3-4 gündür sabahları mide yanması yaşıyorum. Akşamları da devam etmeye başladı artık dayanamıyorum. Son ayın olayı da bu olacak sanırım. Ilık süt, muz, maden suyu hepsini denedim de geçmiyor. Aranızda gaviscon kullananlar vardı sanırım annem de kullanıyor onu önerdi. Yarın eczaneden almayı düşünüyorum. Doktor vermeden almamın bir sakıncası olmaz dimi?
Ahh kaç gece ağladımGece sinirimden ağlayacaktım adam da rahatsız oldu sürekli dön dur yatakta.
En son kalktım zaten ama nasıl biter bu 1 ay bilmiyorum
Seninde benim gibi son zamanında başlamış desene. Bugüne kadar olmamasına şükür gerçekten kötüymüş ya. Ona da bakayım canım çok sağolİlk defa geçen hafta mide yanması yaşadım, renie Duo diye bir şurup verdi bi kaşık alıyorum daha mideye varmadan bogazdan geçtiği gibi rahatlatıyor. İnanamadim gerçekten. Benim yediklerimden değil kızın iteklemesi yüzünden bence gerçi yanmam ama çok işe yaradı kuzum
Sağol canım yarın mutlaka alıcam. Hele açken hepten bitiriyo beniCanım ben 25 şişe falan icmisimdir. Hic bir sey olmaz al gitsin doktorum kana karışmıyor direkt sindirimden atılıyor bebeğe zararı yok dedi.
Ay bu hamileyken ağlama anılarınızı dökülün bakalım. Ben de çok var birtanesineen başlıyorumAhh kaç gece ağladımcok zor cok düzelecez inşallah be
Cnm gaviscon da alabilirsin renine duo da bana doktor 5 sise verdi renine duo son sisem.iyi geliyoKızlar son 3-4 gündür sabahları mide yanması yaşıyorum. Akşamları da devam etmeye başladı artık dayanamıyorum. Son ayın olayı da bu olacak sanırım. Ilık süt, muz, maden suyu hepsini denedim de geçmiyor. Aranızda gaviscon kullananlar vardı sanırım annem de kullanıyor onu önerdi. Yarın eczaneden almayı düşünüyorum. Doktor vermeden almamın bir sakıncası olmaz dimi?
Yaaaa gerçektende Allah yardımcımız olsun cnm ya hamilelik zor iş ama degiyo herşeye bebisleri kucagimiza aldıktan sonra bu olanların hepsini hatırlayıp gulecezAy bu hamileyken ağlama anılarınızı dökülün bakalım. Ben de çok var birtanesineen başlıyorum
7 ay kustum ben malum. Yine bir gece yarısı saat sabaha karşı 4 falan midem deli gibi yanıyor bulantı başladı bütün mahalleyi inletircesine öğürerek kusuyorum tabi artık aşağıya bebek baskı yapıyor e klozete kustuğumdan oturamıyorum aşağıdan da şırıl şırıl işemeye başladım, tutamıyorum. Eşim gelmiş banyonun kapısından çaresiz bana bakıyor neyse kusmam bitti üstümü başımı yıkadım. Midem öyle bir yanıyor ki iç çamaşırıyla koştum mutfağa gaviscon içicem, içmeden önce çalkalayayım dedim. Kapağı açık kalmış mutfak dolapları buzdolabı yerdeki halı üstüm saçım her yerim gaviscon oldu. Başladım bağıra bağıra ağlamaya ama nasıl ağlıyorum. Hayal edin karnı burnunda iç camasiriyla mutfak halısına oturmuş sabahın dördünde her yeri şurup içinde aglayan bir kadınsonra eşim koştu komiklikler şakalar, ağlama yahu ben sana gaviscon alırım demeler güç bela kendime gelip krizden çıktım
Aynen diziden etkilendi ama ilk bölüm bende etkilendiydimTrt1 mi izliyo eşinbenimki de diyo Muhammet Alparslan koyalım diye
Vallahi çok güldümAy bu hamileyken ağlama anılarınızı dökülün bakalım. Ben de çok var birtanesineen başlıyorum
7 ay kustum ben malum. Yine bir gece yarısı saat sabaha karşı 4 falan midem deli gibi yanıyor bulantı başladı bütün mahalleyi inletircesine öğürerek kusuyorum tabi artık aşağıya bebek baskı yapıyor e klozete kustuğumdan oturamıyorum aşağıdan da şırıl şırıl işemeye başladım, tutamıyorum. Eşim gelmiş banyonun kapısından çaresiz bana bakıyor neyse kusmam bitti üstümü başımı yıkadım. Midem öyle bir yanıyor ki iç çamaşırıyla koştum mutfağa gaviscon içicem, içmeden önce çalkalayayım dedim. Kapağı açık kalmış mutfak dolapları buzdolabı yerdeki halı üstüm saçım her yerim gaviscon oldu. Başladım bağıra bağıra ağlamaya ama nasıl ağlıyorum. Hayal edin karnı burnunda iç camasiriyla mutfak halısına oturmuş sabahın dördünde her yeri şurup içinde aglayan bir kadınsonra eşim koştu komiklikler şakalar, ağlama yahu ben sana gaviscon alırım demeler güç bela kendime gelip krizden çıktım
Ben de sütü taşırmıştım ama nasıl bir taşmak... zaten sevmem ocak temizlemeyi, gözleri falan hep doldu sütle. Eşim salondaydı, mutfak kapısını kapadım hem ağlıyorum pöykürerek hem de ocak siliyorum. En son geldi kapıyı açtı kafayı mı yedin dediAy bu hamileyken ağlama anılarınızı dökülün bakalım. Ben de çok var birtanesineen başlıyorum
Ben başlarını hiç izlemedim şimdi mecbur izliyorum o izliyo diye. Ne koycaz çocuğun adını diyip duruyor. Bilmiyorum dediğimde dizideki tonlamayla Muhammet Alparslan koyalım diyoAynen diziden etkilendi ama ilk bölüm bende etkilendiydim
Sagol canim alıp deneyeceğim. Renie duzenli içmedim belki ondan iyi gelmedi yada yediklerimden oldu anlamadım ama oğlan da mideme çok vuruyor dayanamıyorum artık. Akşamları oturamıyorum son ay zor geçecek hele son haftalar 38 sonrası daha da zor oluyor.Lansor verdi canım. Ben renie ile başladım hiç fayda etmedi. Gaviscon şurup rahatlattı biraz ama sanırım ona da bağışıklık kazandım hiç etki etmemeye başladı. Bir hafta falan artık geceleri uyuyamayınca buna geçti
Şükür kuveze girmemiş. Minicik kuş gibi yavrum. Saglikli sıhhatli büyüsün isallah. Isalah bizlerin de kolay dogumlarimiz olurGunaydin kizlarr dun bahsetmistim kuzenim 34 haftalik dogum yapti. Bebis 2300 gram ama kuveze gerek kalmadi odaya verdiler. Annede 2. sezeryan olmasina ragmen nazar degmesin dogum yapmamis gibi hizli hizli geziyor. Uleeen dedim ben surunuyordum yataktan kalkicam die insallah hepimizin boyle kolay dogumlari olur.
Icim acildi bi rahatlama geldi bazi gunler cok karamsar oluyorum maalesef
Son iki hafta daha da beter oluyor çünkü kilo olarak 3 kiloyu geçiyorlar ve daha güçlü vuruyorlar. Yandık vallahiGece sinirimden ağlayacaktım adam da rahatsız oldu sürekli dön dur yatakta.
En son kalktım zaten ama nasıl biter bu 1 ay bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?