2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim karnımdan bir beklentim yok zaten artık sönmüş balon gibi olacak bebiş çıktıktan sonra. Napalım ama analık işte

Benim bi once ki bebiste Makat pozisyondaydi donmedi bi daha, oturarak dogdu kucuk hanim bazilari doguma yakin dönüyormuş ama kismet artik
Bakalım sağlık olsun öncelikle Doktor bu pozisyonda bebeği taşımak zordur ağrılıdır dedi. Mesanemin üstünde tepiniyor sürekli dedim zor tutuyorum bazen tuvaletimi

Bakalım sağlık olsun öncelikle Doktor bu pozisyonda bebeği taşımak zordur ağrılıdır dedi. Mesanemin üstünde tepiniyor sürekli dedim zor tutuyorum bazen tuvaletimi
Kesinlikle cok zor oluyor, doktorda bana demisti aynisini, cok agrim oluyordu hayirlisi nasilsa oyle olsun en önemlisi

Kızlar son 3-4 gündür sabahları mide yanması yaşıyorum. Akşamları da devam etmeye başladı artık dayanamıyorum. Son ayın olayı da bu olacak sanırım. Ilık süt, muz, maden suyu hepsini denedim de geçmiyor. Aranızda gaviscon kullananlar vardı sanırım annem de kullanıyor onu önerdi. Yarın eczaneden almayı düşünüyorum. Doktor vermeden almamın bir sakıncası olmaz dimi?

İlk defa geçen hafta mide yanması yaşadım, renie Duo diye bir şurup verdi bi kaşık alıyorum daha mideye varmadan bogazdan geçtiği gibi rahatlatıyor. İnanamadim gerçekten. Benim yediklerimden değil kızın iteklemesi yüzünden bence gerçi yanmam ama çok işe yaradı kuzum

Canım ben 25 şişe falan icmisimdir. Hic bir sey olmaz al gitsin doktorum kana karışmıyor direkt sindirimden atılıyor bebeğe zararı yok dedi.

Seninde benim gibi son zamanında başlamış desene. Bugüne kadar olmamasına şükür gerçekten kötüymüş ya. Ona da bakayım canım çok sağol
Canım ben 25 şişe falan icmisimdir. Hic bir sey olmaz al gitsin doktorum kana karışmıyor direkt sindirimden atılıyor bebeğe zararı yok dedi.
Sağol canım yarın mutlaka alıcam. Hele açken hepten bitiriyo beni

Ahh kaç gece ağladım cok zor cok düzelecez inşallah be
Ay bu hamileyken ağlama anılarınızı dökülün bakalım. Ben de çok var birtanesineen başlıyorum

7 ay kustum ben malum. Yine bir gece yarısı saat sabaha karşı 4 falan midem deli gibi yanıyor bulantı başladı bütün mahalleyi inletircesine öğürerek kusuyorum tabi artık aşağıya bebek baskı yapıyor e klozete kustuğumdan oturamıyorum aşağıdan da şırıl şırıl işemeye başladım, tutamıyorum. Eşim gelmiş banyonun kapısından çaresiz bana bakıyor neyse kusmam bitti üstümü başımı yıkadım. Midem öyle bir yanıyor ki iç çamaşırıyla koştum mutfağa gaviscon içicem, içmeden önce çalkalayayım dedim. Kapağı açık kalmış mutfak dolapları buzdolabı yerdeki halı üstüm saçım her yerim gaviscon oldu. Başladım bağıra bağıra ağlamaya ama nasıl ağlıyorum. Hayal edin karnı burnunda iç camasiriyla mutfak halısına oturmuş sabahın dördünde her yeri şurup içinde aglayan bir kadın sonra eşim koştu komiklikler şakalar, ağlama yahu ben sana gaviscon alırım demeler güç bela kendime gelip krizden çıktım

Cnm gaviscon da alabilirsin renine duo da bana doktor 5 sise verdi renine duo son sisem.iyi geliyo

Yaaaa gerçektende Allah yardımcımız olsun cnm ya hamilelik zor iş ama degiyo herşeye bebisleri kucagimiza aldıktan sonra bu olanların hepsini hatırlayıp gulecez

Vallahi çok güldüm ne altimiz ne ustumuz kaldı mahvolduk hamilelikte. Şeklimiz şemalimiz kaçtı bunları da gülerek hatırlayacağız

Ben de sütü taşırmıştım ama nasıl bir taşmak... zaten sevmem ocak temizlemeyi, gözleri falan hep doldu sütle. Eşim salondaydı, mutfak kapısını kapadım hem ağlıyorum pöykürerek hem de ocak siliyorum. En son geldi kapıyı açtı kafayı mı yedin dedi beni oturtup kalanını o silmişti tabi hemen sakinleşemedim biraz da otururken ağladım

Aynen diziden etkilendi ama ilk bölüm bende etkilendiydim
Ben başlarını hiç izlemedim şimdi mecbur izliyorum o izliyo diye. Ne koycaz çocuğun adını diyip duruyor. Bilmiyorum dediğimde dizideki tonlamayla Muhammet Alparslan koyalım diyo hala bulamadık isim orası ayrı

Sagol canim alıp deneyeceğim. Renie duzenli içmedim belki ondan iyi gelmedi yada yediklerimden oldu anlamadım ama oğlan da mideme çok vuruyor dayanamıyorum artık. Akşamları oturamıyorum son ay zor geçecek hele son haftalar 38 sonrası daha da zor oluyor.
Şükür kuveze girmemiş. Minicik kuş gibi yavrum. Saglikli sıhhatli büyüsün isallah. Isalah bizlerin de kolay dogumlarimiz olur
Gece sinirimden ağlayacaktım adam da rahatsız oldu sürekli dön dur yatakta.
En son kalktım zaten ama nasıl biter bu 1 ay bilmiyorum
Son iki hafta daha da beter oluyor çünkü kilo olarak 3 kiloyu geçiyorlar ve daha güçlü vuruyorlar. Yandık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…